denizcim misler gibi koktunuz,güle güle kirlenin delikafadulden
çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki
cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....Buraya da yazıverseydin be annecik... :çok üzgünüm:
Teşekkür ederim Enelcim. Sen naparsın? Ütüler de bitti... Yarın ben başlıyom ütüye...
cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt
luffee anasayfada bebeğim büyüyor kısmında........
tam bitmedi canım.benim bir oda boya olucak yeniden.kurduruğumuz soba mahvetti.kaldırıyoruz sobayı yeniden boyayınca oranın perdelerini ütüleyeceğim ve takılacak.ama pek işim kalmadı.sana kolay gelsin şimdiden canım.
hayırlısı olsun nazanım.sağlıklı olsunda varsın doğsun minik paşan.benimde içimden senin aramızdan ilk doğum yapacak kişi olacağın geçiyor hep.
teyzesi..ultrasonda böyle görünüyor.gerçekte burdaki kilolarlamı çıkarlar bu bebişler....Maşallah kızçene!!!Allah nazarlardan saklasın. Hem tombiş olmuş, hem uzun boylu... Gözün aydın!!! hihoyyyt
Ayy bak ben de şimdi merak ettim kendi kızımı... ne kadar oldu acep?
kızlar yanımda olduğuınuz için teşekkürler ama akşam çok kötü bi haber daha aldım ananem kroner yoğun bakımdaymış kalbi yüzünden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum eşimde bu halde bile bana teselli vermek için yarın doktora götürecek kızımı görmem için
32 hafta..babasına çekmiş kızım...babasıda tombik biraz...a.s.kaç haftalıksın maşallah bebeğin bayağı tombikmiş
cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt
geçmişolsun canım..kendini üzmemen gerekir..bebeğini düşün.....sen üzülürsen oda üzülür..allah acil şifalar versin...tez zamanda iyileşir inşşallahkızlar yanımda olduğuınuz için teşekkürler ama akşam çok kötü bi haber daha aldım ananem kroner yoğun bakımdaymış kalbi yüzünden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum eşimde bu halde bile bana teselli vermek için yarın doktora götürecek kızımı görmem için
teyzesi..ultrasonda böyle görünüyor.gerçekte burdaki kilolarlamı çıkarlar bu bebişler....
Anammm, ben daha yarın bebişin ütülerini yapıcam. kafamçokkarıştı
Perde ve derin temizlik olayına hiç girmedim. :teytey:Niye ütülüyorsun perdeleri, ıslakken takınca zaten fena durmuyorlar... Yanii tabii ütülü gibi olmuyor da... Ne zaman yapsam şu temizlik olayını yaaa? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?