2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki

canim benim cok uzuldum, kriz heryeri vurdu, avrupadada durumlar ayni, beni cikardilar , esimi cikardilar, simdilik yeni bir is buldu bizimki ama ne zamana kadar calistirirlar belli olmaz, inslh kismetiyle gelicek bebislerimiz uzme kendini

Teşekkür ederim Enelcim. Sen naparsın? Ütüler de bitti... Yarın ben başlıyom ütüye...

tam bitmedi canım.benim bir oda boya olucak yeniden.kurduruğumuz soba mahvetti.kaldırıyoruz sobayı yeniden boyayınca oranın perdelerini ütüleyeceğim ve takılacak.ama pek işim kalmadı.sana kolay gelsin şimdiden canım.

cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt

Maşallah kızçene!!! Allah nazarlardan saklasın. Hem tombiş olmuş, hem uzun boylu... Gözün aydın!!! hihoyyyt
Ayy bak ben de şimdi merak ettim kendi kızımı... ne kadar oldu acep?

kızlar yanımda olduğuınuz için teşekkürler ama akşam çok kötü bi haber daha aldım ananem kroner yoğun bakımdaymış kalbi yüzünden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum eşimde bu halde bile bana teselli vermek için yarın doktora götürecek kızımı görmem için

inş yarın güzel haberler vereceğim size kızımda hissetti annesinin kötü olduğunu tepikleyip duruyor

Anammm, ben daha yarın bebişin ütülerini yapıcam. kafamçokkarıştı
Perde ve derin temizlik olayına hiç girmedim. :teytey:Niye ütülüyorsun perdeleri, ıslakken takınca zaten fena durmuyorlar... Yanii tabii ütülü gibi olmuyor da... Ne zaman yapsam şu temizlik olayını yaaa? :uhm:

hayırlısı olsun nazanım.sağlıklı olsunda varsın doğsun minik paşan.benimde içimden senin aramızdan ilk doğum yapacak kişi olacağın geçiyor hep.

banada hep erken dogacakmis gibi geliyor ama belli olmaz bir bakiyomussunuz herkez doguruyor , bende hala tik yokdelikafadulden

Maşallah kızçene!!! Allah nazarlardan saklasın. Hem tombiş olmuş, hem uzun boylu... Gözün aydın!!! hihoyyyt
Ayy bak ben de şimdi merak ettim kendi kızımı... ne kadar oldu acep?
teyzesi..ultrasonda böyle görünüyor.gerçekte burdaki kilolarlamı çıkarlar bu bebişler....

ne diyosun gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin, geldimi hepsi ust uste gelir zaten, demesi kolay diyeceksin ama kizin icin kendini fazla uzmemeye calis:1no2:

cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt

hey masallah subhanallah Allah nazarlardan saklasin, ben oglum hakkinda hicbirsey bilmiyorum ya ne kilosu ne boyu, zaten 3 aydir gormuyorum bile offf offf avrupasi batsinkötükedihüso

kiz enel bana diyosun kendin hic durmuyosun, temizligi , her isi bitirmis, daha benim bir dunya isim var ama belim izin vermiyor

geçmişolsun canım..kendini üzmemen gerekir..bebeğini düşün.....sen üzülürsen oda üzülür..allah acil şifalar versin...tez zamanda iyileşir inşşallah

teyzesi..ultrasonda böyle görünüyor.gerçekte burdaki kilolarlamı çıkarlar bu bebişler....

Canım ben bu kilolar gerçeğe çok yakın diye biliyorum. melek'in kardeşi doğurduğunda, doktorun son muayenede verdiği kiloyla uyumlu doğmuştu bebiş..

Öykübebek, canım benim, çok ama çok üzüldm. İnşallah kötü bişi değildir. Sen olumlu düşünmeye çalış. Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede hem eşinin işiyle hem annenle ilgili hem de bebişinle ilgili güzel haberlerini alırrız. Seni kocaman öpüyor ve kucaklıyorum. :teselli:Şeniz

canım ben o perdelere ütü yapmazsam olmaz ölürüm.kıltoş bir yanım var.ütüsüz asla takamam.vallaha benimde dip bucak yapmam lazım ama nerde.geçti benden.kadın çapırıcam doğuma yakın.temiz kalsın ev doğumdan sonra.

MYSTORY masallah bebisine :))

kizlar bende carsamba gidiyorum ama bebisi gormiycem karnimi mezureyle olcceklermis bide tansiyon gibi genel kontroller yapilcak ve persembe aksamida sinifimiz basliyor her persembe esimle gitcez bu genel sinif dogum pratigi bide emzirme sinifi var ona yalniz gidicem:))

bu arada burda ultrasona 36 haftalikken gircektim ama doktor 30 haftalik olunca gel bakalim dedi kzina cok sasirdim eve gelince dosyama goz atmistim doktor huzursuzluk ve endise gozlemledigini yazmis o yuzden ekstra ultrason sansi dogmus bana:)) cok heyecanliyim bacilaaarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…