2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öykücüm canım çok üzüldüm ya.geldimi üst üstte gibi görünür.ama rabbim her derdin derrmanınıda verir.umarım annen iyidir.inşallah iyileşir.kızın için iyi düşünmeye çalış canım.sende minik bir can taşıyorsun.acil şifalar diliyorum canım.

kizlar ya ben sitede hicbirseyi bulamiyorum, ne gobuslerimizin oldugu topici ne bebis hazirliklarini nerde bu topicler kim sakladiysa cikarsin-tatlicadiarzu-

kiz enel bana diyosun kendin hic durmuyosun, temizligi , her isi bitirmis, daha benim bir dunya isim var ama belim izin vermiyor

canım ne yapayım ya.sana diyorum ama bende duramıyorum işte.yarının yemeğini bile bugünden yaptım ben.çok işim yok ama doğum için evi temizletmem gerek hepsi bu kaldı.doğumdan 1 ay sonra inşallah kendim yapmaya başlarım.

göbüşler.be bebişlerin kiloları anasayfada bebeğim büyüyor kısmında......bebeklerin hazırlıklarıda..bebeklerini cicileri bölümünde oda anasayfada

Kız Allah iyiliğini versin... Bu pimpirikli panik halinin birgün işe yarayacağını söyleselerdi inanmazdım... :roflol:Hadi yine iyi yırttın... Nazan, örnek al bak, diğer bacılar neler yapıyolar bebişleri görmek için... kaydirigubbakcemile3

ne perdesi ne utusu ne dip bucagi amaniinn walla ben annemi bekliyom o ne derse o olur hic girisemiycem simdi o islere :)) enelcim sana masallah diyom canim sanada tabi denizcim. nerden buluyonuz bu enerjiyi anlamiyorum:)))

hadi gözün aydın bebişini göreceksin.bende haftaya perşembe görücem inşallah.bakalım ne kadar olmuş çok merak ediyorum.

ne perdesi ne utusu ne dip bucagi amaniinn walla ben annemi bekliyom o ne derse o olur hic girisemiycem simdi o islere :)) enelcim sana masallah diyom canim sanada tabi denizcim. nerden buluyonuz bu enerjiyi anlamiyorum:)))

Yok beee, ben bişi yapmıyom ki.. Birtek bebişin eşyalarını yıkadım, yarın da ütülerini yapıp koycam kenara. E artık o kadar olsun... Sen 3 Nisan bekliyon doğumu, ben 14 Şubattan itibaren... Ben iyice ağırlaşmadan bişilerin de hazır olması lazım...

sağol canım.inan bende bazen şaşıyorum kendime.bundan 1 ay öncesine kadar hiç elimi sürmüyordum.şimdi şunu yapayımda diye başlıyorum bi bakmışım ne işler yapmışım.ama benden başka kim yapacak.annem ve kızkardeşlerimle yine papaz olduk.1 aydır gelmiyorlar bir işin ucundan tutalım demiyorlar.rabbim sağlık versinde ben her işimi yaparım diyorum.sanırım dualarım kabul oluyor.

yarin ebede kontrolum var , birkac numarami yapsam ne yapsam, aglasam zirlasam ise yararmiki:jeyyar:

canisi ben bilerek yapmadim ama sikayetcide degilim durumdan :roflol:

ARKADASLAARR soylemeyi unuttum bugun simdi yazayim bari dun bi film izledim film hamile bi kadinla ilgiliydi ve soyle bir cumle geciyo vajinanin etrafina zeytinyagi suruyorsun dimi hergun diye soruyo kadin hamile kadinda evet diyor bu dogum esnasinda yirtilmayi onluyormus. acaba yapsakmi sonucta filmde yanlis bilgi vermezler herhalde siz ne diyonuz. birde benim ebelerden biri bana idrarini yaparken yarisinda tut 10 a kadar say sonra gerisini yap demisti buda doguma cok yardimciymis bilginize..

ayy ben yapamam vajinanın etrafına zeytinyağı süremem ki.zaten göbeğim güreşçiler gibi oluyor badem yağı sürünce.delikafadulden
ama diğeri kegel egzersizi sanırım,yanlış hatırlamıyorsam.ben çok yaptım onu.

Bu dediğin şey zaten meşhur kegel egzersizi... Ben ergenlik çağıma kadar çişimi kaçırdığım için (bir hastalık bu, ilaç falan kullanıyorsun...) doktor bana öğretmişti... Yıllardır yapa yapa öyle bir hale geldim ki, çişimi yaparken yarısında telefon çalsa kalkar 15 dakika konuşur, döner kalan yarısını da yaparım... :roflol:Umarım 16 yaşıma kadar sidikli olmamın mükafatını doğumda görürüm... :Saruboceq: Annemden az sopa yemedim işiyom diye... :roflol:
Zeytinyağı olayını hiç duymadım... Ama bu Evropalıların filmine güven olur mu bilmem... Geçen günkü taharet musluğu mevzuunu hatırlıyorsundur... Bunların kıçı kurtlansa farketmezler... kaydirigubbakcemile3

Kız Ezgiii, kızmıyon di mi bana bacım? Kocan da Evropalı yaa... Ben yine tedbiren sözüm meclisten dışarı diyeyim de...

NAZAANN bak gidince cok endiseli gorun cok soru sor ilk gebeligimde boyle degildim falan de ben bide sey sormustum ucreti neyse odemeye hazirim hic sansim yokmu bebegi gormek icin demistim ama bunu ebeye demistim megersem ebeler doktora yazili rapor veriyomus hatta kadin dosyaya ucretini versem - kismini bile yazmis komik yani kelimesi kelimesine, yap bacim elinden geleni ardina koyma hakkimiz bu bizim :))

Kız Ezgiii, kızmıyon di mi bana bacım? Kocan da Evropalı yaa... Ben yine tedbiren sözüm meclisten dışarı diyeyim de...

yok kiz kizarmiyim hem benim kocamda ingilizlik falan kalmadi :roflol::roflol: gecen bi nargile icisi var offf erkegime bak 1000 basar turk erkeklerine dedim :roflol: hem nargile icer hemde cok guzel kek yapar :roflol::roflol:

yok kiz kizarmiyim hem benim kocamda ingilizlik falan kalmadi :roflol::roflol: gecen bi nargile icisi var offf erkegime bak 1000 basar turk erkeklerine dedim :roflol: hem nargile icer hemde cok guzel kek yapar :roflol::roflol:

Maşallah Ezgicim sana, valla aferin bee!!!
O yapıyo kekleri, sen de lüpletiyon di mi? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…