zaten araba falan onlar sonradan olacak şeyler eşim diyor olmadı arabayı satarız sıkma kendini diye Allah büyüktür
Canım benimmm, seni bende iyi kimse anlayamaz sanırım...Biliyorsun biz karı koca işten çıkartıldık; 4 ydır işsiz evde, birbirimize bakıp oturup duruyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bu kriz günleri de geçecek inşallah, hep böyle kalacak değil ya!! Rabbim hiçbirimizi rızıksız bırakmasın... :Saruboceq:arkadaşlar demin smn de konuşmaya beni de dahil etmişsiniz ama yazamadım çünkü eşim işten çıkartılmışsenağlamasenağlama şok olduk erkenden gelince şaşırdım zaten haber vermeden çıktım kusura bakmayın:çok üzgünüm:
Vallahi benim de yüreğimi hoplattın kızz. Nasıl yazı o öyle? Valla bi yerine bişi oldu hastaneye falan yatırdılar sandım..Haydi geçmiş olsun...Selam arkadaşlar.
Yokluğumla ilgili bi özet geçeyim sonra geçmişe bakaym;
Eveligün akşam alışverişten gelmiştimya hani cicilerimizide göstermiştim size.. O gün karın ve bel ağrım vardı. Ayakta fazla kalınca olan ağrıdır dedim,önemsemedim.. Ama dün de gün boyu sürdü,geçmedi.. Biraz ishale döner gibi olmuştum,ondandır inşallah dedim. Çünkü genelde gazım varsa ve büyük tuvaletim varsa belime vuruyor ağrısı.. Neyse bugün biraz daha hafifti.
Sabah doktora gittim,32 haftalık raporumu yazdırdım.. Kan ve idrar tahlili yapıldı. Sonuç değerlerim iyi.
Elevi yenisini yazmadı,elimdeki bitince bitince bırakacakmışım.Belim ağrıyo dedim,ishal falan oldunmu dedi,bende kgibi deyince,ondandır endişelenme dedi,magnezyum verdi.( 3 gündür akşamları süt içmeye başladım. Bendeki bu büyük gelişmeyi bağırsaklarım şaşkınlıkla karşıladı sanırım ). Kan hapına devam.
Bebişimin kalbi 130 atıyordu. Birde göbek deliğimin sağ tarafında kafası varmış. Yani dönmedi daha bizim ufaklık...
Ultrasona falan girmedik.. Birdaha 37.hafta görüşelim dedi. O zaman bakarız,doğum şeklini falan konuşuruz dedi.
Bizde haberler böyle. Belim haala ağrıyo. Sanki gaz çıkarsam rahatlıycam.
kızlar benim canım bu aralar acayip kahve istiyor
çok severim kahveyi ama hamile kaldığımdan beri çok nadir içiyordum şimdi kendimi tutamıyorum
kafeinsiz kahve aldım günde 1 fincan içiyorum türk kahvesi içmiyorum yine
Kızlar size Eylem ve Gülşah'tan selam getirdim. Gülşah'la mesajlaştım, hepinize selamı var, bizi özlemiş yarın nete girecekmiş. Eylemcimle de konuştuk, annesinde kalıyormuş, o da selam söyledi. Bu arada Aslıcım, bunu okuyunca bana msn ya da kk dan ulaş lütfen sana bir numara ulaştırmakla görevlendirildim Gülşah tarafından... [/I][/B][/COLOR]
bayıldıııııııııımmmmmmmm. harika ya mükemmel bu çocuklar.İnşallah gerek kalmaz Ezgicim...
Kızlar bu arada bir arkadaşım bişi anlatmıştı, sizinle paylaşayım bikini konusu açılmışken...
Yazın arkadaşım bikini almaya gidiyo, dükkana bir anne kız giriyo... Kız bıcırık bişi ufacık... Annesi diyo ki bikini alcaz kızıma.. Tezgahtar hemen askılardaki bikinilerden seçip kıza göstermeye başlıyo ama hepsi tek alt... Kız bakıyo bakıyo; sonra parmak uçlarını bitiştirip (avrupa yakasındaki makbule laf anlatırken yapıyo ellerini) tezgahtara ben bunları istemiyorum, meme bikinisi yok mu sizde MEME BİKİNİSİİİİİİ diyo... :roflol: Koptum vallahi, deli bunlar yaa! O nedenle atıp tutmayın, eğer onlar meme bikinisi istiyosa da ondan da alınacak.. :mymeka:
abowwwww felaket hele sabhalrı asyadan avrupaya geçiş berbat oluyor yaa. allah yardımcın olsun bitanem. bende göztepe de okudum marmara üniv. her gün esenlerden göztepeye. ama genede sizin taraftan buraya geçiş çok kötü.çok uzak canım ya ew ümraniyede işyeri mecidiyeköyde köprü tafiği felaket mahvedio beni
valla bende korktum ilk başta ne yalan söliyim. ama okuyunca haberlerin iyi olduğu için derin bir oh çektim yani. o pıtırcığı yerim ben pıt pıt diye atıyo o minik kalpleri yaaa. sal gitsin de rahatla bacım yaf. öf ya o da ne biçim sorun oluyor.Selam arkadaşlar.
Yokluğumla ilgili bi özet geçeyim sonra geçmişe bakaym;
Eveligün akşam alışverişten gelmiştimya hani cicilerimizide göstermiştim size.. O gün karın ve bel ağrım vardı. Ayakta fazla kalınca olan ağrıdır dedim,önemsemedim.. Ama dün de gün boyu sürdü,geçmedi.. Biraz ishale döner gibi olmuştum,ondandır inşallah dedim. Çünkü genelde gazım varsa ve büyük tuvaletim varsa belime vuruyor ağrısı.. Neyse bugün biraz daha hafifti.
Sabah doktora gittim,32 haftalık raporumu yazdırdım.. Kan ve idrar tahlili yapıldı. Sonuç değerlerim iyi.
Elevi yenisini yazmadı,elimdeki bitince bitince bırakacakmışım.Belim ağrıyo dedim,ishal falan oldunmu dedi,bende kgibi deyince,ondandır endişelenme dedi,magnezyum verdi.( 3 gündür akşamları süt içmeye başladım. Bendeki bu büyük gelişmeyi bağırsaklarım şaşkınlıkla karşıladı sanırım ). Kan hapına devam.
Bebişimin kalbi 130 atıyordu. Birde göbek deliğimin sağ tarafında kafası varmış. Yani dönmedi daha bizim ufaklık...
Ultrasona falan girmedik.. Birdaha 37.hafta görüşelim dedi. O zaman bakarız,doğum şeklini falan konuşuruz dedi.
Bizde haberler böyle. Belim haala ağrıyo. Sanki gaz çıkarsam rahatlıycam.
allah yardımcınız olsun. inşallah bebiş kısmetiyle gelir birtanem ya. kriz kötü vuruyor her yeri.arkadaşlar demin smn de konuşmaya beni de dahil etmişsiniz ama yazamadım çünkü eşim işten çıkartılmışsenağlamasenağlama şok olduk erkenden gelince şaşırdım zaten haber vermeden çıktım kusura bakmayın:çok üzgünüm:
kızlar benim canım bu aralar acayip kahve istiyor
çok severim kahveyi ama hamile kaldığımdan beri çok nadir içiyordum şimdi kendimi tutamıyorum
kafeinsiz kahve aldım günde 1 fincan içiyorum türk kahvesi içmiyorum yine
deniz gülşah bana not bırakmadimi?
bende ondan bir seyler bekliyordum da bugun :1shok:
Şimdi gönderiyom Aslıcım... Özele bakadur sen...evet deniz ben burdayım sen numarayı bana özelden at ben ilgilenirim gerisiyle mercü canım :)
arkadaşlar aranızda park yataklarını alanlar var.sizde ricam hangi modeli,nerden,kaça aldınız?en azından bundan sonra benimki park yatak düşünenlere yardım etmiş olursunuz.yatakların içine hazır satılan uyku setleri uyuyor mu?
arkadaşlar aranızda park yataklarını alanlar var.sizde ricam hangi modeli,nerden,kaça aldınız?en azından bundan sonra benimki park yatak düşünenlere yardım etmiş olursunuz.yatakların içine hazır satılan uyku setleri uyuyor mu?
Kızlarr cok kotu hasta oldum ben.. Bas bel agrısı felakett.. cok usuyorum kombıyı sonuna kadar almama ragmen yada ates basıyorr.. cok gıremıyorum o yuzden.. arada bır ıgne ılacları vucudum kaldıramadıgı ıcın boyle oluyor..bu arada bırasdan bır ıgne daaha vurulacam :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?