2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim canım bu aralar acayip kahve istiyor
çok severim kahveyi ama hamile kaldığımdan beri çok nadir içiyordum şimdi kendimi tutamıyorum
kafeinsiz kahve aldım günde 1 fincan içiyorum türk kahvesi içmiyorum yine

Canım benimmm, seni bende iyi kimse anlayamaz sanırım...Biliyorsun biz karı koca işten çıkartıldık; 4 ydır işsiz evde, birbirimize bakıp oturup duruyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bu kriz günleri de geçecek inşallah, hep böyle kalacak değil ya!! Rabbim hiçbirimizi rızıksız bırakmasın... :Saruboceq:
Vallahi benim de yüreğimi hoplattın kızz. Nasıl yazı o öyle? Valla bi yerine bişi oldu hastaneye falan yatırdılar sandım..Haydi geçmiş olsun...
Bu arada 37. hafta biraz geç değil mi, artık bizi 2 haftadır bir çağırmayacak mıydı bu doktorlar?? :uhm:

Kızlar size Eylem ve Gülşah'tan selam getirdim. Gülşah'la mesajlaştım, hepinize selamı var, bizi özlemiş yarın nete girecekmiş. Eylemcimle de konuştuk, annesinde kalıyormuş, o da selam söyledi. Bu arada Aslıcım, bunu okuyunca bana msn ya da kk dan ulaş lütfen sana bir numara ulaştırmakla görevlendirildim Gülşah tarafından...

kafeinsiz kahve gunde bir fincan iyidir canım, bende sordum, bir fincani gecmezsen sorun yok dedi.
ama ictigin zamana dikkat et olurmu.
ogun arasina denk getirki, yediklerinin icindeki besinlerin degerleri ucup gitmesin.

OYKU; cok uzuldum canım ama inan her iste bi hayir vardir.
allahim saglikla evlatlarimizla sınamasin bizi.

BUKET; yawrum sen calisiyormuydunki rapor aldin?
Gozun aydın oglusun iyimis masallah
doner insallah annesi daha

deniz gülşah bana not bırakmadimi?

bende ondan bir seyler bekliyordum da bugun :1shok:

QUOTE=Hicran55;4778567]selamunaleyküm hamisler.. bende mart anne adayiyim. hamile kaldigimdan beri misafir olarak bu sitede gezinip duruyorum :)
kismet bugüneymis, umarim benide araniza kabul edersiniz..
neyse simdilik böyle yolliim bakalim.[/QUOTE]
aramıza hoş geldin canım. bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah keşke daha önce tanısaydık güzelim niye bekledin bu kadar.
bayıldıııııııııımmmmmmmm. harika ya mükemmel bu çocuklar.
çok uzak canım ya ew ümraniyede işyeri mecidiyeköyde köprü tafiği felaket mahvedio beni
abowwwww felaket hele sabhalrı asyadan avrupaya geçiş berbat oluyor yaa. allah yardımcın olsun bitanem. bende göztepe de okudum marmara üniv. her gün esenlerden göztepeye. ama genede sizin taraftan buraya geçiş çok kötü.
valla bende korktum ilk başta ne yalan söliyim. ama okuyunca haberlerin iyi olduğu için derin bir oh çektim yani. o pıtırcığı yerim ben pıt pıt diye atıyo o minik kalpleri yaaa. sal gitsin de rahatla bacım yaf. öf ya o da ne biçim sorun oluyor.
allah yardımcınız olsun. inşallah bebiş kısmetiyle gelir birtanem ya. kriz kötü vuruyor her yeri.

ayy bende haftada 1 muhakkak içiyorum dayanamıyom napim yaaa. okulda bi kahve kokusu. bende içiyom valla ama. suçluyum biliyom yaaaa.:tomato::çok üzgünüm:

Öykübebek sıkma canını Allah büyük herşey yolun giriyor zamanla.
Bu arada herkese iyi akşamlar.

evet deniz ben burdayım sen numarayı bana özelden at ben ilgilenirim gerisiyle mercü canım :)

arkadaşlar aranızda park yataklarını alanlar var.sizde ricam hangi modeli,nerden,kaça aldınız?en azından bundan sonra benimki park yatak düşünenlere yardım etmiş olursunuz.yatakların içine hazır satılan uyku setleri uyuyor mu?

selam kızlar.işten geldik.yemek yedik.birazdan yarının yemeğini yapıcam.gayet iyiyiz inşallah hep böyle devam eder.
buketcim iyi olmanıza sevindim.
öykücüm üzüldüm canım,hakkınızda hayırlısı olsun.bebek kısmetiyle gelir inşallah canım.

günümüz çok güzel geçti hatta.en yakın arkadaşım 1 aylık hamile.testi beraber yaptık.diğer arkadaşımızda kameraya çekti görmeliydiniz.ne güzel bir mutluluk yaşadık.5 sene hap kullanmış.bırakalı 7 ay sonunda hamile kaldı.rabbim isteyen herkese nasip etsin fala aratmasın inşallah.

Albanian aramızda haftaya bakılırsa 5 gün var ama güna bakılırsa 26 gün var nasıloluyor bu?
Benim takvimim mi yanlış acaba?

deniz gülşah bana not bırakmadimi?

bende ondan bir seyler bekliyordum da bugun :1shok:

Canım mesajında bişi söylememiş, üzgünüm. Yarın girecekmiş nete...

evet deniz ben burdayım sen numarayı bana özelden at ben ilgilenirim gerisiyle mercü canım :)
Şimdi gönderiyom Aslıcım... Özele bakadur sen...

ben park yatağımı Eminönü irembebeden aldım. Kraft marka 225 YTL, saalnıyo, titreşimli, müzikli ve gece lambalı....

Ben bi banyo yapıp geliyom kızlar, görüşürüz. Aslıcım sana özelden gönderdim canım.

Kızlarr cok kotu hasta oldum ben.. Bas bel agrısı felakett.. cok usuyorum kombıyı sonuna kadar almama ragmen yada ates basıyorr.. cok gıremıyorum o yuzden.. arada bır ıgne ılacları vucudum kaldıramadıgı ıcın boyle oluyor..bu arada bırasdan bır ıgne daaha vurulacam :bbo:

canım yatağın resmi bebiş hazırlıklarında. ben haşim işcandan aldım kraft marka 225 ytl daha ucuza da alabilirdik de babamla kocam mır mır ettiler gezmediler fazla biz üst kattan aldık alt katta daha ucuza stan yer vardı. oh dedim iyi oldu size. pazarlık gücüne göre değişiyor tatlım. adacyonunki ile aynı.

yatağın resmi de burdaa.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...9-2009-mart-bebislerinin-hazirliklari-55.html

:çok üzgünüm:dayan bitanem geçmiş olsun tatlışkom az kaldı sık dişini. seni seviyoruz

Hamileler bugün benim bebek beni üzdü.teyzeleri ne yapsam fazla hareket etmedi.neden acaba?sizde de böyle oluyor mu?bir de dün göbek üzerine biraz yatmışım suçluluk duyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…