- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
kızlarrrrr tatlı çekiyi canımmm cokacimcoook:CüvCüv:
arkadaşlar aranızda park yataklarını alanlar var.sizde ricam hangi modeli,nerden,kaça aldınız?en azından bundan sonra benimki park yatak düşünenlere yardım etmiş olursunuz.yatakların içine hazır satılan uyku setleri uyuyor mu?
Kızlarr cok kotu hasta oldum ben.. Bas bel agrısı felakett.. cok usuyorum kombıyı sonuna kadar almama ragmen yada ates basıyorr.. cok gıremıyorum o yuzden.. arada bır ıgne ılacları vucudum kaldıramadıgı ıcın boyle oluyor..bu arada bırasdan bır ıgne daaha vurulacam :bbo:
çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki
Maşallah Ezgicim sana, valla aferin bee!!!
O yapıyo kekleri, sen de lüpletiyon di mi? kaydirigubbakcemile3
cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt
banada hep erken dogacakmis gibi geliyor ama belli olmaz bir bakiyomussunuz herkez doguruyor , bende hala tik yokdelikafadulden
kızlar yanımda olduğuınuz için teşekkürler ama akşam çok kötü bi haber daha aldım ananem kroner yoğun bakımdaymış kalbi yüzünden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum eşimde bu halde bile bana teselli vermek için yarın doktora götürecek kızımı görmem için
kizlar ya benim bileklerim parmaklarim hemen agriyo, az mutfagi temizleyim dedim simdi, parmaklarimin agrisindan cifleyemiyorum tencereleri felan sizdede varmi bu, bir bu eksikti yaawww
Nazancım bende de oluyor, hatta zorlarsam uyuşma da oluyor. Ben doktoruma sormuştum, bileklerde ödem oluşuyo, o da ele giden sinirleri etkiliyo demişti... Ben bazen bardak bile tutamıyorum elimle...
Bebisim 1678 gramm ama boyunu ne yazikki söylemeyi unuttu doktor sonuclari kendi kadin doktoruma götürdügümde söyliycek bana tekrar boyunu !!
benim kadin doktoruna gittigimde herzaman kötü bir haber alirim hani suyun azalmis, cocuk fazla iyi gelismiyor vs ama hastanede öyle degil ... Idrarim temiz cikti doktora kilosu az degilmi dedim bana kilosunun tam yerinde oldugunu benim bünyeme görede böyle bebisimin böyle bir kiloya sahip olmasinin daha iyi oldugunu söyledi bundan sonra daha hizli bir sekilde kilo alacak zaten dedi! Acilma yokmus, Zervix uzunlugu 38mm...Bebisimiz asagida yani tam vaziyette bekliyor !
Boyu ve kilosu birbirine uygunmus kagitta yaziyor !
Doktorumuz bi ultrasyon fotosu verdi üstünde kahkaha atiyormus gibi agzini acmis cok feci bir sekilde doktor ya hickirik diyor ?!
Doktor dediki bundan sonra fazla hissetmezsen bebegi fazla üzülme veya heyecana kapilma cünkü yeri daraliyor artik dedi ama tabiki hic hissetmemez olursanda hemen bizi ara yada buraya gel dedi !
suyum iyi, bebek iyi , gelisimi güzel, ben iyi HERSEY SÜPER KIZLAR.. bi seviniyorum bi seviniyorum inanamazsiniz sevincten ne yapacagimi bilemedim, üzerinde bebisimin ismi olan Emzik aldim bebisimize ANNE VE BABASINI ÜZMEDIGI ICIN küccük bir hediye !
Bebisim 1678 gramm ama boyunu ne yazikki söylemeyi unuttu doktor sonuclari kendi kadin doktoruma götürdügümde söyliycek bana tekrar boyunu !!
benim kadin doktoruna gittigimde herzaman kötü bir haber alirim hani suyun azalmis, cocuk fazla iyi gelismiyor vs ama hastanede öyle degil ... Idrarim temiz cikti doktora kilosu az degilmi dedim bana kilosunun tam yerinde oldugunu benim bünyeme görede böyle bebisimin böyle bir kiloya sahip olmasinin daha iyi oldugunu söyledi bundan sonra daha hizli bir sekilde kilo alacak zaten dedi! Acilma yokmus, Zervix uzunlugu 38mm...Bebisimiz asagida yani tam vaziyette bekliyor !
Doktorumuz bi ultrasyon fotosu verdi üstünde kahkaha atiyormus gibi agzini acmis cok feci bir sekilde doktor ya hickirik diyor ?!
Doktor dediki bundan sonra fazla hissetmezsen bebegi fazla üzülme veya heyecana kapilma cünkü yeri daraliyor artik dedi ama tabiki hic hissetmemez olursanda hemen bizi ara yada buraya gel dedi !
suyum iyi, bebek iyi , gelisimi güzel, ben iyi HERSEY SÜPER KIZLAR.. bi seviniyorum bi seviniyorum inanamazsiniz sevincten ne yapacagimi bilemedim, üzerinde bebisimin ismi olan Emzik aldim bebisimize ANNE VE BABASINI ÜZMEDIGI ICIN küccük bir hediye !
Ha bu arada sizlerde ödeme yenimi oluyor bende ne bacak kaldi ne birsey bundan sonra bikini mayo unutcaz artik napalim her tarafim ödeme doldu bacaklarimin birde bele dogru bir yirtilma var kenarlarimda göbiste yok ama kenarlarda var off off napcam?
Geçmiş olsun canım. Allah biran önce işlerinizi rast getirsin.arkadaşlar demin smn de konuşmaya beni de dahil etmişsiniz ama yazamadım çünkü eşim işten çıkartılmış şok olduk erkenden gelince şaşırdım zaten haber vermeden çıktım kusura bakmayın:çok üzgünüm:
Kıyamam canım korkuttummu,afedersin.Şeniz Çok şükür bende korkarak gitmiştim ama iyi çıktık.buki, tek bi nefeste okudum..
hani basta yazmissin ya yoklugumla ilgili bi özet yazayim önce diye.. bende bisey oldu sandim.. genel bi rapor vermissin halbuki.. ohh icime su serpildi valla.. hihoyyyt
kalbi 130 atiyormus pasanin.. masallah..
hareket edince kalp atislari dahada hizlaniyor bi anda dimi ?
Ah zaten bir salabilsem.sırnaşık şeybuket elimdeki elevit bitince bende bırakacağım..zaten bu saatten sonra en çok kalsiyuma ihtiyaçları varmışş
bu arada sal gitsin yaaa rahatlarsın
Evet sanırım bende denesem iyi olacak.BUKETCIM haberler cok guzel bel agrisi icin nazan sicak su torbasi diyordu dene istersen.
Sanada kıyamam canım,sende affet. Sizi korkutmak istememiştim. ŞenizVallahi benim de yüreğimi hoplattın kızz. Nasıl yazı o öyle? Valla bi yerine bişi oldu hastaneye falan yatırdılar sandım..Haydi geçmiş olsun...
Bu arada 37. hafta biraz geç değil mi, artık bizi 2 haftadır bir çağırmayacak mıydı bu doktorlar??
Ben evdeyim ama 4 ay önce sigortaya başladım.Yani güya çalışıyorum canım.BUKET; yawrum sen calisiyormuydunki rapor aldin?
Gozun aydın oglusun iyimis masallah doner insallah annesi daha
Korkuttuğum için özür dilerim canım. Çok şükür iyiyiz.valla bende korktum ilk başta ne yalan söliyim. ama okuyunca haberlerin iyi olduğu için derin bir oh çektim yani. o pıtırcığı yerim ben pıt pıt diye atıyo o minik kalpleri yaaa. sal gitsin de rahatla bacım yaf. öf ya o da ne biçim sorun oluyor.
Sağol canım.Geçinip gidiyoruz işte. Bir gün çarpıntı,bir gün bel ağrısı,bir gün karın ağrısı...... Olacak o kadar. Sabırrrr :Saruboceq:selam kızlar.işten geldik.yemek yedik.birazdan yarının yemeğini yapıcam.gayet iyiyiz inşallah hep böyle devam eder.
buketcim iyi olmanıza sevindim.
öykücüm üzüldüm canım,hakkınızda hayırlısı olsun.bebek kısmetiyle gelir inşallah canım.
Maaşallah canım. Kızın nasılda büyümüş. Annesi beslemiş,büyütmüş.cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş.hihoyyyt
Bunu bende gebelik topiklerinden birinde daha önce okumuştum ve aklımdaydı.ARKADASLAARR soylemeyi unuttum bugun simdi yazayim bari dun bi film izledim film hamile bi kadinla ilgiliydi ve soyle bir cumle geciyo vajinanin etrafina zeytinyagi suruyorsun dimi hergun diye soruyo kadin hamile kadinda evet diyor bu dogum esnasinda yirtilmayi onluyormus. acaba yapsakmi sonucta filmde yanlis bilgi vermezler herhalde siz ne diyonuz. birde benim ebelerden biri bana idrarini yaparken yarisinda tut 10 a kadar say sonra gerisini yap demisti buda doguma cok yardimciymis bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?