2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aaaaaa,Sibser gelmiş!!!! ne oldu doktor nasıl geçti, anlat hadi anlat çok merak ediyommm!!!

kızlarrrrr tatlı çekiyi canımmm cokacimcoook:CüvCüv:

ayy kızlr bu akşam bende nasıl tatlı çekti canım..eşime dedim biraz nazlandı sonra kalktım bişeyler yaptım...baktım sonra kendi canı başka bişey istemiş çıkıp alayım dedi...yuhh dedim ben iseyince almıyon kendi canın isteyince gidip alıyon dedim..sonra baktım ikimiizn istediğindende almış....

bende çoğu arkadaş gibi kraft aldım..200 ytl ye....ben biraz pazarlıkçıyımda..onların özel uyku seti varmış çarşıya gidince onu araştırıcam...

geçmiş olsun melekcim....

çok teşekür ederim canım benim patronunun eşi geçen gün dedi marta bebek seveceğiz diye ama bu durumda çıkartıyorlar yaza tekrar alırız diye neye yarar ki

canım ya inşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulur..

Maşallah Ezgicim sana, valla aferin bee!!!
O yapıyo kekleri, sen de lüpletiyon di mi? kaydirigubbakcemile3

aynen bacim sonum cok vahim su tatli olayina cozum bulmaliyim. gecen 4 5 paket light tatli aldim nasil olsa light diye hepsini bi gunde yedim :roflol: artik light diyemiydi neydi bilmiyorum kesmedi aksamada normal tatli yedim. hic yemek yemesem hep tatli yesem hic aramam walla yemegi.sırnaşık şey

cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt

maşallah canımcım....senin kız enine boyuna olacak gibi....Allahım nazarlardan saklasın..

banada hep erken dogacakmis gibi geliyor ama belli olmaz bir bakiyomussunuz herkez doguruyor , bende hala tik yokdelikafadulden

herkesinki kısmet nazancım....yaşayıp görücez kısmetse birbirimizin ne zaman doğum yapacağını...

canım ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN :Saruboceq:

kizlar ya benim bileklerim parmaklarim hemen agriyo, az mutfagi temizleyim dedim simdi, parmaklarimin agrisindan cifleyemiyorum tencereleri felan sizdede varmi bu, bir bu eksikti yaawww

kizlar ya benim bileklerim parmaklarim hemen agriyo, az mutfagi temizleyim dedim simdi, parmaklarimin agrisindan cifleyemiyorum tencereleri felan sizdede varmi bu, bir bu eksikti yaawww

Nazancım bende de oluyor, hatta zorlarsam uyuşma da oluyor. Ben doktoruma sormuştum, bileklerde ödem oluşuyo, o da ele giden sinirleri etkiliyo demişti... Ben bazen bardak bile tutamıyorum elimle...

Bebisim 1678 gramm ama boyunu ne yazikki söylemeyi unuttu doktor sonuclari kendi kadin doktoruma götürdügümde söyliycek bana tekrar boyunu !!

benim kadin doktoruna gittigimde herzaman kötü bir haber alirim hani suyun azalmis, cocuk fazla iyi gelismiyor vs ama hastanede öyle degil ... Idrarim temiz cikti doktora kilosu az degilmi dedim bana kilosunun tam yerinde oldugunu benim bünyeme görede böyle bebisimin böyle bir kiloya sahip olmasinin daha iyi oldugunu söyledi bundan sonra daha hizli bir sekilde kilo alacak zaten dedi! Acilma yokmus, Zervix uzunlugu 38mm...Bebisimiz asagida yani tam vaziyette bekliyor !
Boyu ve kilosu birbirine uygunmus kagitta yaziyor !
Doktorumuz bi ultrasyon fotosu verdi üstünde kahkaha atiyormus gibi agzini acmis cok feci bir sekilde doktor ya hickirik diyor ?!
Doktor dediki bundan sonra fazla hissetmezsen bebegi fazla üzülme veya heyecana kapilma cünkü yeri daraliyor artik dedi ama tabiki hic hissetmemez olursanda hemen bizi ara yada buraya gel dedi !
suyum iyi, bebek iyi , gelisimi güzel, ben iyi HERSEY SÜPER KIZLAR.. bi seviniyorum bi seviniyorum inanamazsiniz sevincten ne yapacagimi bilemedim, üzerinde bebisimin ismi olan Emzik aldim bebisimize ANNE VE BABASINI ÜZMEDIGI ICIN küccük bir hediye !

Nazancım bende de oluyor, hatta zorlarsam uyuşma da oluyor. Ben doktoruma sormuştum, bileklerde ödem oluşuyo, o da ele giden sinirleri etkiliyo demişti... Ben bazen bardak bile tutamıyorum elimle...

eyvah eyvah odemde basladi desene, bende bugun arkadaslara hava atiyorum elim kolum ayagim sismedi diye, buyuk lokma ye buyuk soz soyleme demislerkaydirigubbakcemile

canim benim msallah kuzucuguna, hep boyle guzel haberler al, bebisin her zaman yuzunuzu guldursun inslh

Sibsercim gözün aydın, çok sevindim canım!!! Maşallah bebişine de....
E artık sen de tasalanma annesi.. Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın. Allah sevincinizi daim etsin canım. a.s.

Kızlar yaaa, bu gece hiç eğlenceli değilsiniz... Susup kaldınız yine... O kadar kişi var online, kimseden gık çıkmıyor...klava: Doktordan dönenler de olmasa, in cin; takım kurup çift kale maç yapacak... Böyle yaparsanız yatar uyurum haaa!!! ( tehdite bak tehdite... :roflol:)

Ha unutmadan kizlar doktor bu vakitten sonra ve zervix uzunluguna göre erken dogum tehlikesi hic yok dedi ama ben halen 38.haftada dogum yapacagim gibi geliyor ?

cok sagolun kizlar beni yanliz birakmadiniz hepinize tesekkür ederim!!
Ben uykuya dalmisim bi kalktimki göbisim islak benimkide yanimda uzaniyordu hemen kendini cevirdi bi baktimki ben uyurken kiziyla aglamislar bi kalktimki benim kiz durmuyor yerinde taaki esim elini birdaha göbisime koyup öpene kadar söktü bütün ic organlarimi sanki varyaa...

Cok kötü bir durum ya korkuyla yasamak gercekten umarim hepimiz hic bir sekilde bir sorun yasamadan yasarsakta sorunlari atlatarak bebislerimizi kucagimiza aliriz TEK DILEGIM inanin!

Ha bu arada sizlerde ödeme yenimi oluyor bende ne bacak kaldi ne birsey bundan sonra bikini mayo unutcaz artik napalim her tarafim ödeme doldu bacaklarimin birde bele dogru bir yirtilma var kenarlarimda göbiste yok ama kenarlarda var off off napcam?

Bacım sen yine yanlış çeviri yaptın... :roflol:Ödem derken şişlikleri kastediyoz. Senin bahsettiğin şey çatlaklar, deride oluşan yırtılmalar... O dediğinden de var bende... kaydirigubbakcemile3

yok cnm hem ödeme var hem yirtik hem morluk hersey var bende ondan hepsini bir arada yazdim canuummm haha yok bu sefer yanlis ceviri degil karisik yazma kurbani oldum

Geçmiş olsun canım. Allah biran önce işlerinizi rast getirsin.

Kıyamam canım korkuttummu,afedersin.Şeniz Çok şükür bende korkarak gitmiştim ama iyi çıktık.

buket elimdeki elevit bitince bende bırakacağım..zaten bu saatten sonra en çok kalsiyuma ihtiyaçları varmışş
bu arada sal gitsin yaaa rahatlarsın
Ah zaten bir salabilsem.sırnaşık şey

BUKETCIM haberler cok guzel bel agrisi icin nazan sicak su torbasi diyordu dene istersen.
Evet sanırım bende denesem iyi olacak.

Sanada kıyamam canım,sende affet. Sizi korkutmak istememiştim. Şeniz
Dr. 37.hafta deyince bende şaşırdım. Nasıl yani 2 haftada bir görüşmeyecekmiyiz dedim. Şimdilik herşey normal. O zamana kadar bir şikayetin olmadığı sürece gerek yok dedi.Ben zaten bugün için bile heveslenmiştim bebişimi görürüm belki diye ama...senağlama

BUKET; yawrum sen calisiyormuydunki rapor aldin?
Gozun aydın oglusun iyimis masallah doner insallah annesi daha
Ben evdeyim ama 4 ay önce sigortaya başladım.Yani güya çalışıyorum canım.
İnşallah döner bakalım.Daha yeri rahat demekki 4-5 gün önce kafası aşağıdaydı çünkü.. Meydanı geniş buldu geziniyo kerata.

Korkuttuğum için özür dilerim canım. Çok şükür iyiyiz.
Valla haala sorun belim haala ağrıyo. Yatayım baari inşallah yarın geçmiş olur.

Sağol canım.Geçinip gidiyoruz işte. Bir gün çarpıntı,bir gün bel ağrısı,bir gün karın ağrısı...... Olacak o kadar. Sabırrrr :Saruboceq:

cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş.hihoyyyt
Maaşallah canım. Kızın nasılda büyümüş. Annesi beslemiş,büyütmüş.

Bunu bende gebelik topiklerinden birinde daha önce okumuştum ve aklımdaydı.
32. haftadan itibaren vajinayla - makat girişine kadar olan bölgeye badem yağı sürün diyordu. Doğumdaki olası kesikleri önlüyormuş.. Bugün aklıma geldi benimde. En kısa zamanda alıp başlıycam.

Gözünaydın canım güzel haberlerle dönmüşsün. Kuzucuğuna maaşallah.

nazaannn sen deneyimlisin bu dogum sancisi nasil bisey ya benim karnim cok agriyor adet sancisi gibi ama ayni zamanda tuvalet sancisi gibide 1 saattir gecmiyo tirsmaya basladim. boyle bisey degil demi dogum sancisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…