nazaannn sen deneyimlisin bu dogum sancisi nasil bisey ya benim karnim cok agriyor adet sancisi gibi ama ayni zamanda tuvalet sancisi gibide 1 saattir gecmiyo tirsmaya basladim. boyle bisey degil demi dogum sancisi.
adet sancisi gibi canim kasiklarda ve belde sanci oluyor, ilk basta hafif oluyor sonra artiyor, 3 dk da 1, sonra 2 dk 1 , dakikada bire felan iniyor sIklIgI ama bu aylarda rahim dogum sancisi gibi kasilmalar yaparmis, deneme sancilari gibi gecenlerde bendede olmustu kizlari korkutmustum, ama dogum sancisi dayanilmayacak gibi oluyor canim, hafif hafif kasik agrisi seklinde degil
tuvaletteydim ama yok bu degisik bisey. nazan benim sancim hic gitmiyoki gelsin dakikada 1 hep var yani ama belim agrimiyo belkide barsaklarimi usuttum ay bilmiyom ben biraz dolasiyim. cok saol canim yinede.
geçmiş olsun canım.kizlar gunaydin cok moralim bozuk :uhm:
dun demistim ya sol kalcamda agri var, yururken zorlaniyorum diye.
esim rahat vermedi doktoru arattirdi illa,
doktorda demezmi anlattigin seyler bel fitigina benziyor diye.
cumartesiye kadar izleyelim nasil gelisecek dedi.
cok moralim bozuldu yaaa,
ben gecen haftasonu alisveristi temizlikti cok yoruldum diye oldu saniyordum.
insallah hala da oyledir, yorgunluktandir.
bel fitigi ise ne yaparim allah korusun, ya bebegim dogunca bakamazsam agridan acidan.:çok üzgünüm:
ya ameliyat olmak zorunda kalir onunla ilgilenemezsem ne yaparim allahım yalvaririm oyle bisey olmasin.:Saruboceq:
benimle aynı aciyi yasayan varmi? boyle sol kalcamin icinde bir agri ve yururken rahatsiz ediyor, aciyor. otururken ya da yatarken sorun yok ama.
geçmiş olsun canım.
Benimde balimde sol tarafta bacağıma vuran ağrılar oluyor böle et sıkışmaası sinir sıkışması gibi oluyor benimki.
Doktorum gebelikte normal dedi magnezyum verdi.
telaşlanma hemen doktor bana dedikisagol canımm.
aynen ya benimde boyle aynen et sıkısmasi gibi filan.
hani gerinebilsem gececekmis gibi.
insallah benimki de oyledir, doktorada kızdım yani gormeden etmeden ne bel fitigi diyosun.
dunden beri icim cok fena.:1closedeyes:
tamam canım cumartesi kontrolumuz vardi zaten.telaşlanma hemen doktor bana dediki
şimdi solda sağa geçebilir, yada iki tarafından birden de olabilir dedi.
Fizik tedaviye gitsen bile şu durumda sana bişey yapamaz dedi magnezyum verdi.
Ama henüz almadım bugün alcam daha sen bi doktora git istersen ilacın adını sana da veririm.
Rica ederim sen izne çıkmadı henüz galiba?tamam canım cumartesi kontrolumuz vardi zaten.
insallah cumartesiye kadar rahatlarim birazda magnezyumla halledilebilir.
bu 4 gun full yaticam evde aksamlari bakalim.
ilgilendigin icin cok tesekkurler. Şeniz
Rica ederim sen izne çıkmadı henüz galiba?
Ne zaman çıkıosun?
ne mühendisisin ben de mühendisim endüstri mühendisi:)30 ocakta dolucak canım 32. haftam benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?