2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazaannn sen deneyimlisin bu dogum sancisi nasil bisey ya benim karnim cok agriyor adet sancisi gibi ama ayni zamanda tuvalet sancisi gibide 1 saattir gecmiyo tirsmaya basladim. boyle bisey degil demi dogum sancisi.

adet sancisi gibi canim kasiklarda ve belde sanci oluyor, ilk basta hafif oluyor sonra artiyor, 3 dk da 1, sonra 2 dk 1 , dakikada bire felan iniyor sIklIgI ama bu aylarda rahim dogum sancisi gibi kasilmalar yaparmis, deneme sancilari gibi gecenlerde bendede olmustu kizlari korkutmustum, ama dogum sancisi dayanilmayacak gibi oluyor canim, hafif hafif kasik agrisi seklinde degil

dogum yapan kiz arkadasim diyorki hemen kendini herseyde korkutma doguma sira geldiginde yani sancilarin oldugunda dogum sancisimi yoksa baska bir sancimi farkina variyorsun cünkü dayanilmazmis`?

tuvaletteydim ama yok bu degisik bisey. nazan benim sancim hic gitmiyoki gelsin dakikada 1 hep var yani ama belim agrimiyo belkide barsaklarimi usuttum ay bilmiyom ben biraz dolasiyim. cok saol canim yinede.

hadi güzel hamisler sizi coooooooooook öptüm ben kacar!

Kendinize cok iyi bakin ege-denizcim umarim birseyin yoktur!
KENDINIZE VE YIGENLERIME COOK IYI BAKIN

tuvaletteydim ama yok bu degisik bisey. nazan benim sancim hic gitmiyoki gelsin dakikada 1 hep var yani ama belim agrimiyo belkide barsaklarimi usuttum ay bilmiyom ben biraz dolasiyim. cok saol canim yinede.

canim degil o zaman dogum sancilari ara ara gelir ve gercekten anlarsin dogum sancisi oldugunu, sibserinde dedigi gibi dayanilmayacak gibi oluyor, doguma hazirlik sancisi yada usuttun belki ondandir, gecmis olsun canim dikkat et sen yinede, panik yapma guzelim

Günay kızlarrr :sm_cool:
herkeze güzel ve ağrısız sancısız bigün diliyorum bende kocişi işe gonderdıgım için bu kadar erken kalkıyorum şimdide kahvaltıyı hazırlıcam öpüyorum hepinizi :1hug:

kizlar gunaydin cok moralim bozuk :uhm:
dun demistim ya sol kalcamda agri var, yururken zorlaniyorum diye.
esim rahat vermedi doktoru arattirdi illa,
doktorda demezmi anlattigin seyler bel fitigina benziyor diye.
cumartesiye kadar izleyelim nasil gelisecek dedi.
cok moralim bozuldu yaaa,
ben gecen haftasonu alisveristi temizlikti cok yoruldum diye oldu saniyordum.
insallah hala da oyledir, yorgunluktandir.
bel fitigi ise ne yaparim allah korusun, ya bebegim dogunca bakamazsam agridan acidan.:çok üzgünüm:
ya ameliyat olmak zorunda kalir onunla ilgilenemezsem ne yaparim allahım yalvaririm oyle bisey olmasin.:Saruboceq:

benimle aynı aciyi yasayan varmi? boyle sol kalcamin icinde bir agri ve yururken rahatsiz ediyor, aciyor. otururken ya da yatarken sorun yok ama.

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.umarım iii sinizdir yoğunluktan giremedim.
dun akşam hiç uyuyamadım bebişim çok hareket etti hiç uyutmadı beni sağa dön yok sola dön yok uykum gelmedi :S gece 3 du sanırım bi daldım onda da bi ruya annemin 2 . katındaki kiracının bi akrabası vefat ediyor onun ewine yani bizim 2.kata cenazeyi getiriyolar bende tam o gun anneme gidiyorum merdivenden bi çıkıyorum tabut içeri almamışlar kapının onunde dururo bı aralık vardı baktım yaşlı bi kadın.ve bende hamileyim kendimi görüyorum .kadın gözlerini hafif araladı benim aklım fırladı ama ne bağırabiliyorum ne de konuşabiliyorum kaldım öylece sonra gözlerini bana dikti beni kim buraya getirdi dedi.bende bekarken arkamızda oturan yeni evli bi bayan vardı o getirmişti onun adını söyledim sonra bağıra bağıra dışırı fırladım.açık bi kapı arıyorum mahallede herkezin kapısı kapalı sonra karşı komşumuz otomatiğe basıp kapıyı açtı.yakın bi komşumuzda ne guzel ölu seninle konuşmuş diyor ama ben deli gibi ağlıyodum.sonra 7 de kalktım...çok uzun oldu ama işte böyle kızlar hayırdır ınş .

yine benim annemin dediği gibi bi taraf açıkta mı kaldı acaba? yoksa neye yorulabilir hala etkisindeyim kadının üstünde kefen vardı kefenide omzuna kadar açmışlar bembeyaz yaşlı biriydi.tabutun içinde .
bende maydonoz yani ya salak ne bakıyon çıksana sen yukarı ... ınsan ruyadayken bile huyunu terketmiyo meraklı yız ya... işte öyle ... sizde haberler nasıl?

Mrb lar arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve inşallah hep güzel haberler alırsınız bayağıdır giremedim bir şey soracağım doğum için ünv. Hastanesinde çok deneyimli bir doç. Dr bulduk ama daha doğum için ne kadar ister bilemiyorum bu konuda bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim özel anestezi ekibi filan da varmış şimdiden teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun canım.
Benimde balimde sol tarafta bacağıma vuran ağrılar oluyor böle et sıkışmaası sinir sıkışması gibi oluyor benimki.
Doktorum gebelikte normal dedi magnezyum verdi.

geçmiş olsun canım.
Benimde balimde sol tarafta bacağıma vuran ağrılar oluyor böle et sıkışmaası sinir sıkışması gibi oluyor benimki.
Doktorum gebelikte normal dedi magnezyum verdi.

sagol canımm.
aynen ya benimde boyle aynen et sıkısmasi gibi filan.
hani gerinebilsem gececekmis gibi.
insallah benimki de oyledir, doktorada kızdım yani gormeden etmeden ne bel fitigi diyosun.
dunden beri icim cok fena.:1closedeyes:

RAHatSIZ OLAN arkadaşlar geçmiş olsun.
allah şifa versin... bendün akşam doğurcam sandım o kadar ağrıdıkı kasıklarım eee bebişte dandöz olacak galiba yedi beni..babası elini koyup okşayınca rahatlıyorum bide ama sürekli de olmuyo ki adamın kolu gitti.şikayetlerimiz biraz daha artacak gibi galiya sabredelim .duş almak çok iyi geliyo arkadşlar ...

telaşlanma hemen doktor bana dediki
şimdi solda sağa geçebilir, yada iki tarafından birden de olabilir dedi.
Fizik tedaviye gitsen bile şu durumda sana bişey yapamaz dedi magnezyum verdi.
Ama henüz almadım bugün alcam daha sen bi doktora git istersen ilacın adını sana da veririm.

tamam canım cumartesi kontrolumuz vardi zaten.
insallah cumartesiye kadar rahatlarim birazda magnezyumla halledilebilir.
bu 4 gun full yaticam evde aksamlari bakalim.
ilgilendigin icin cok tesekkurler. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…