2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alyasulincim, hoşbuldum canım. Bu sabah baya hızlı başladık, Elifim sağolsun :))

kızlar ben çıkıyorum yoğunum.sonra tekrr. grz. bebişlere ve kendinize iii bakın...

a.s.
Dilekcim memnun oldum canım. Hemne kütüğe işliyorum... İyi oldu muhtarlık kaydını yaptırdığın... :)))

kaydirigubbakcemile3 ya baktım herkez birbirinin adını biliyor bende dedim muhatara (Yani sana deniz) kaydımı yaptırım dedim :)) bende memnun oldum cnm :))

Mystory, delirdin mi kızzz! O kadar yumurta çok değil mi? Hamilelikte kolesterol ve tansiyona dikkat etmek lazım. Haftada 3-4 yumurta yeter diye düşünüyorum ben...
sabahları zor kalkıyorum..çalıştığım için.işyerinde pratik olan şeyleri hazırlıyoruz..geneldede yumurta haşlıyoruz..birgün yapmasak diğer gün yapıyoruz...fisfisfis,,şuan içinde tansiyon problemi ok.inşallahda çıkmaz...:sm_confused:

kızlar ben bi komyon ütü bekliyor :)) nevresimler falan 1 haftadır bekliyor beni dün evi temizledim şimdide ütüyü bitirm ama kürek kemiklerimde feci ağrıyor yaa ( hadi öpüyorum sizi :))

tünaydın güzel mart anneleri sizi çok özledimmmm
nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
2-3 gündür giremiyordum misafirlerim vardı
bu arada kızımın alışverişlerini yaptık bitirdik. 1-2 şey kaldı onlarda ufak tefek şeyler
kıyafetlerinide yıkadım ütüledim ohh misler gibi oldu şimdi sadece çantaya yerleştirilmesi kaldı
geçmişi okuyamadım sayfalar almış başını gitmiş :))
elifcim geçmiş olsun canım inşallah fıtık falan değildir. ama bence değil çünkü baksana tüm hamilelerde nerdeyse bu ağrılar var bende oturduğum yerden kalktığım zaman bazen bacağımın üstüne basamıyorum topallayarak yürüyorum senin doktorda ne şom ağızlıymış öyle hemen teşhis koyulur mu öyle alla allahhh emin olmadan böyle bişey söylemesi şaçma ya neyse sen kafaya takma iyi düşün iyi olsun inşallah

merhabalar anneler.. güzel bir gün diliyorum hepinize..

cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt

hay masallah yavruna canim
artik 2 kilolarida görmeye basladik.. etlendiler iyice topaclar

bi nazarlikda size canim
cok sükür hersey yolunda.. bu bebeler bizi parmaginda oynatiyor sadece.. hepsi bu
kaydirigubbakcemile2

sagol canımm.
aynen ya benimde boyle aynen et sıkısmasi gibi filan.
hani gerinebilsem gececekmis gibi.
insallah benimki de oyledir, doktorada kızdım yani gormeden etmeden ne bel fitigi diyosun.
dunden beri icim cok fena.:1closedeyes:

gecmis olsun cadicim.. ama fitik falan degildir o .. magnezyum dene sen bide kizlarin dedigi gibi.. ne doktormus ama.. görmeden etmeden.. takma sakin kafana emi

Albanian aramızda haftaya bakılırsa 5 gün var ama güna bakılırsa 26 gün var nasıloluyor bu?
Benim takvimim mi yanlış acaba?

seninkinde sorun yok canım.benim sezeryan günüm büyük ihtimalle belli ona göre ayarlamaya çalıştım takvimi.benim 29.haftada

Kızlar geçmişe şöyle bir bakındım hemen hemen herkes iyi..

öykübebek canım çok geçmiş olsun. Derdi çeken bilir bu dönemde eminimki işsiz kalmak zordur. Umarım en kısa zamanda Allah bir kapıyı kapattığında diğer tarafta daha büyük başka kapılar açar...

buketim bende ilk başta okurken bişey oldu sandım. Şükür ki yok iyisin..Ve bu bel ağrıları beni de mahvediyor..

mystory maşallah prensesine.. bu arada benimde bildiğim hamilelikte günde 1 yumurta yenilebileceği..En az 2 hafta ilerde görünüyor.

sibser seninde maşallah bebişine.. Kilo farkları olabiliyor çok kafana takma zaten bu dönemlerde -+300 gr oynayabiliyor ölçümlerde.. Artı önemli olan sağlıklı olmaları. Ve sonuçta herkes sat tarihinde hemen hamile kalmıyor.

ege deniz bu zeytinyagının bır yandan yararı olurken dıger yandan baska seylerde zararı yoktur dımı.. surelım mı yanı..

Kızlar nasısınız? umarım herkes iidir.Ben çok zorlanıyorum kendimi taşımakta artık ama dayanmaya çalışıyorum. Gebelik korsesi kullananvar mı aranızda?

elif canım kalca agrısından bahsetmıssın.. bu kadar kısı aynı sorunu yasıyor demekkı telaslanmana gerek yok.. bendede cok oluyordu magnezyum kullanınca gectı ama doktorum sımdı magnezyumu kestı yıne olmaya basladı..

geçmiş olsun ödem bende de çok.ilk bebeğimde de olmuştu o yüzden dr 38 haftadaya kadarkilosunu doldurması bekledi ve aldı.bunda da aynı sorunu yaşıyorum.ayak bileklerimde resmen corabın,çizmenin kat izleri çıkıyor.doğumdan sonra kurtulucaz inşallah.

evet melekcim, bende sabah kızlarin yorumlarini okuyunca cok rahatladim valla.
insallah magnezyum ile cozulur, zaten bel fitigi degilse o doktorun bana dun gece yasattiklari yuzunden agzinin payini vericem yani. :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…