Alyasulincim, hoşbuldum canım. Bu sabah baya hızlı başladık, Elifim sağolsun :))
kızlar bu arada benim adım dilek :))
Dilekcim memnun oldum canım. Hemne kütüğe işliyorum... İyi oldu muhtarlık kaydını yaptırdığın... :)))
sabahları zor kalkıyorum..çalıştığım için.işyerinde pratik olan şeyleri hazırlıyoruz..geneldede yumurta haşlıyoruz..birgün yapmasak diğer gün yapıyoruz...fisfisfis,,şuan içinde tansiyon problemi ok.inşallahda çıkmaz...:sm_confused:Mystory, delirdin mi kızzz! O kadar yumurta çok değil mi? Hamilelikte kolesterol ve tansiyona dikkat etmek lazım. Haftada 3-4 yumurta yeter diye düşünüyorum ben...
cannım benim kızım 2.300 teyzesi.boyu 44 cm olmuş....hihoyyyt
Bebisim 1678 gramm ama boyunu ne yazikki söylemeyi unuttu doktor sonuclari kendi kadin doktoruma götürdügümde söyliycek bana tekrar boyunu !!
benim kadin doktoruna gittigimde herzaman kötü bir haber alirim hani suyun azalmis, cocuk fazla iyi gelismiyor vs ama hastanede öyle degil ... Idrarim temiz cikti doktora kilosu az degilmi dedim bana kilosunun tam yerinde oldugunu benim bünyeme görede böyle bebisimin böyle bir kiloya sahip olmasinin daha iyi oldugunu söyledi bundan sonra daha hizli bir sekilde kilo alacak zaten dedi! Acilma yokmus, Zervix uzunlugu 38mm...Bebisimiz asagida yani tam vaziyette bekliyor !
Boyu ve kilosu birbirine uygunmus kagitta yaziyor !
Doktorumuz bi ultrasyon fotosu verdi üstünde kahkaha atiyormus gibi agzini acmis cok feci bir sekilde doktor ya hickirik diyor ?!
Doktor dediki bundan sonra fazla hissetmezsen bebegi fazla üzülme veya heyecana kapilma cünkü yeri daraliyor artik dedi ama tabiki hic hissetmemez olursanda hemen bizi ara yada buraya gel dedi !
suyum iyi, bebek iyi , gelisimi güzel, ben iyi HERSEY SÜPER KIZLAR.. bi seviniyorum bi seviniyorum inanamazsiniz sevincten ne yapacagimi bilemedim, üzerinde bebisimin ismi olan Emzik aldim bebisimize ANNE VE BABASINI ÜZMEDIGI ICIN küccük bir hediye !
sagol canımm.
aynen ya benimde boyle aynen et sıkısmasi gibi filan.
hani gerinebilsem gececekmis gibi.
insallah benimki de oyledir, doktorada kızdım yani gormeden etmeden ne bel fitigi diyosun.
dunden beri icim cok fena.:1closedeyes:
Albanian aramızda haftaya bakılırsa 5 gün var ama güna bakılırsa 26 gün var nasıloluyor bu?
Benim takvimim mi yanlış acaba?
Ha bu arada sizlerde ödeme yenimi oluyor bende ne bacak kaldi ne birsey bundan sonra bikini mayo unutcaz artik napalim her tarafim ödeme doldu bacaklarimin birde bele dogru bir yirtilma var kenarlarimda göbiste yok ama kenarlarda var off off napcam?
hekat yok dimi bayadir?? yoksa benmi rastlasmadim acaba??
ben de zakkumu merak ediyorum
ayşin yani.
en son yılbasi gunu gordum bi daha goremedim :sm_confused:
elif canım kalca agrısından bahsetmıssın.. bu kadar kısı aynı sorunu yasıyor demekkı telaslanmana gerek yok.. bendede cok oluyordu magnezyum kullanınca gectı ama doktorum sımdı magnezyumu kestı yıne olmaya basladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?