2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekcim; sagol destegin icin.
aksam saatiydi ve cok gurultulu bi yerdeydi, aklina ilk geleni soyleviyerdi heralde dusunmeden -tatlicadiarzu-

bende bi an için almayı düşündüm ve doktoruma sordum aradım oda dediki senin ihtiyacın yok ona dedi o göbegi asagıda olan ve üst üste dogum yapanlar için dedi senin ihtiyacın yok dedi yani sarkması olanlar için iyi diyor benım gobusumde kızlar ustte onun için vazgectim almaktn mehlika canım saol bu arada :) paylaştıgın için a.s.

Son düzenleme:
selam kızlar ,
öykücüm maşalah minik kızımıza.
anneanne de acil şifalar diliyorum geçmiş olsun.
bir ara girdim de misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım. geçmişi okuyayım döncem ben size.

aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama doktorum genelde çoğul gebeliklerde ya da artık 4. 5. gebeliği olan bayanların kullanıldığını söyledi.
Diğer türlü istersen al ama bir fayadasını göremezsin demiştin bilgin olsun

kızlar bana bu korseyi Almanya da yaşayan bir üçüz annesi önermişti.Türkiyede yaygın değildir belkide bilemiyoum.ben de merak ediyorum kullanan var mı diye.özellikle benim mtlaka kullanmam lazım diye düşünüyorum.çünkü üçüzler de göbek çok aşırı büyüyo.bence hem bel için hem de bebekleri taşımaya ardımcı olur.Ama benim bu cahil dr a ne dicem bimiyorum.

kızlar aşağıdaki linkte üçüz hamilenin halleri var.delikafadulden işte bu yüzden o korse önemli benim için.mideniz bulanırsa özr dilerim.ben ilk gördüğümde çok kötü etkilenmiştim.

canım sen üçüzmü bekliyosunuzz :) an negüzel eger oyleyse senin kullanman gerek bencede dr niye onyargılı davranmıs kı alla alla -tatlicadiarzu-

slm kizlarrrr
rahatsizligi olan herkese gecmis olsun canlarim kendinizi fazla yormayin az kaldi dayanin yawww

elifcim rahatsizligini belirmissin benim 26dan 29cu haftaya kadar oldu cok kötüydüm yürüyemiyodum bile simdi bile ara sira oluyor bana dokor bel fitigi olabilir ama bunu dogumdan sonra kesinlestirebiliyoruz dedi eger kalici olur gecmezse doguma kadar bel fitigidir ama bir kac ay veya hafta sonra gecerse bebek bastiriyordur dedi agirlik o taraftadir kendini fazla korkutma demisti ve banada magnezyum yazdi!

yeni gelen arkadaslar kusura bakmayin okadar basimda dert vardi size bi HOSGELDINIZ diyemedim ... Güzel, sorunsuz,saglikli hamilelik gecirmeniz dilegiyle...

mehlikacim ay ücüzde baska bir heycandir üc defa heycanlanacak üc güzeli bir arada greceksin degilmi? ayy ben heycanlandim seni bile düsünemiyorum hehe

Anammm, utandım valla... Demek dillere destan oldu tembelliğim...

Daha iyi olmana sevindim canım. İnşallah en kısa sürede düzelirsin...

Maşallah bebişine. Anneannen olduğunu duyunca bir nebze rahatladım desem ayıp olur mu? Anne gibi değil ne de olsa... Allah anneannene acil şifalar versin.

Nazancım hadi gözün aydın. En azından iyi olduğunu duydun ya bebişin... Ebe de kafa bulmuş galiba seninle.. Hani hasta olana derler ya, iyileşince geçer diye; aynen o hesap vallahi... :)))

Mehlikacım resme baktım valla ben de çok korktum... Sendeki gidişat nasıl, göbüşün o resimdeki haftalarla paralel mi gidiyor?

Elif_bs özel mesajına bakar mısın canım?

Adacyo benim göbüş henüz kötü görünmüyor ama sanırım bundan sonra pek de ii görünmez artık.şu an bei gören son ayımda sanıyor, ben de çaktırıyorum:) fotodaki bayan zayıf biri bence ondan çok fazla gerilmiş.bide üçüzler genede erken doğuyor.ama resimdeki baya bi ilerletmiş. Canım bebişler ii olsunda napalım, çok kötü olursa estetik yaptırırız.

kuzucuk iyileşemedein mi hala. tekrar geçmiş olsun. a.s.

senin kararin bence canummmm nasil istersen öyle koy ama sonra google aramalarinda göbis görünmesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…