Nazancım aşağıdaki linkte korse.
EM Elastik Gebelik Korsesi E-hamile.com | hamile, iç giyim, gebe, gebelik, doğum, emzirme, sezeryan
Nazancım aşağıdaki linkte korse.
EM Elastik Gebelik Korsesi E-hamile.com | hamile, iç giyim, gebe, gebelik, doğum, emzirme, sezeryan
aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama doktorum genelde çoğul gebeliklerde ya da artık 4. 5. gebeliği olan bayanların kullanıldığını söyledi.bende bi an için almayı düşündüm ve doktoruma sordum aradım oda dediki senin ihtiyacın yok ona dedi o göbegi asagıda olan ve üst üste dogum yapanlar için dedi senin ihtiyacın yok dedi yani sarkması olanlar için iyi diyor benım gobusumde kızlar ustte onun için vazgectim almaktn mehlika canım saol bu arada :) paylaştıgın için a.s.
kızlar bana bu korseyi Almanya da yaşayan bir üçüz annesi önermişti.Türkiyede yaygın değildir belkide bilemiyoum.ben de merak ediyorum kullanan var mı diye.özellikle benim mtlaka kullanmam lazım diye düşünüyorum.çünkü üçüzler de göbek çok aşırı büyüyo.bence hem bel için hem de bebekleri taşımaya ardımcı olur.Ama benim bu cahil dr a ne dicem bimiyorum.
Bu arada enel ve nazan kendınızı galıba bıraz fazla yoruyorsunuz ev ıslerıyle..Bu kadar ıs yapmayın taam Denız(adacyo) kadar tembelde olmayın hihoyyyt ama bu kadar da yormayın canım..Sonra bel ağrılarından duramıyorsunuz.. Helekı son haftalarda bır enerjı gelıyormus doktorlar bu enerjıyı bosa harcamayın dogum enerjısı bu dıyorlarmıs..
Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama
merhaba arkadaşlar şimdi doktrdan geldim maşallah kızım 36 cm ve 1.400 gr yüzüne bakarken esnemeye başladı bi türlü kapatamadı doktor bile güldü :) geçmiş olsun dilekleriniz içn de saolun yalnız yoğun bkımda olan anneannem.annem iyi çok şükür aabah ablamı aradım sen telaş yapma annem onun yanında ben seni ararım dedi haber bekliyorum ama gece uyku tutmadı tabii
Nazancım hadi gözün aydın. En azından iyi olduğunu duydun ya bebişin... Ebe de kafa bulmuş galiba seninle.. Hani hasta olana derler ya, iyileşince geçer diye; aynen o hesap vallahi... :)))slm kizlar, bende ebeden geldim, bebis iyi gorunuyor, gelisimi iyi dedi tabiki goremedim yine, olsun iyi oldugunu soyledi en azindan, gogusumun altinda ve ayni hizada sirtimdaki agriyi sordum, sanki boyle etim curumus gibi, bicak batiyo gibi agriyo, oda kaburgalarin dedi, bebege yer acmak icin kaburgalarin acilma yapiyo, egriliyor, oda etine batiyo acitiyo dedi,ayrica rahim baski yapiyor, bebekte iterek kaburgani zedelemis olabilir sicak su torbasina devam dedi:)
parmaklarim agriyo dedim, oda odemden dolayiymis
bel agrimi sordum ayni kalca bolgemde daha cok hissediyorum, onun icinde artan gebelik hormonlari, bebegin gecisine yardim etmek icin , eklemleri yumusatip, iskelet yapisini bozuyor , o yuzden bel agrisi oluyor dedi
tum sikayetlerin hamislik bitince gecer diyo, bende biliyorum gececegini , dogurana kadar ne halt etceksek bu agrilarla:)
Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama
evet çerezim sorunlu yaa.
kızlar göbişimin resmini koycamda cıbıl resmini mi koysam ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?