2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasısınız? umarım herkes iidir.Ben çok zorlanıyorum kendimi taşımakta artık ama dayanmaya çalışıyorum. Gebelik korsesi kullananvar mı aranızda?

canım ıyı olmaya calısıyoruz saol.. Bız bır tane ıle kendımızı tasımakda zorlanıyorsak senı dusunemıyorum. Masallah dıyelım hemen uc defa

Bu gebelik korsesi ne olaki;?

Bu arada enel ve nazan kendınızı galıba bıraz fazla yoruyorsunuz ev ıslerıyle..Bu kadar ıs yapmayın taam Denız(adacyo) kadar tembelde olmayın hihoyyyt ama bu kadar da yormayın canım..Sonra bel ağrılarından duramıyorsunuz.. Helekı son haftalarda bır enerjı gelıyormus doktorlar bu enerjıyı bosa harcamayın dogum enerjısı bu dıyorlarmıs..

Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama

merhaba arkadaşlar şimdi doktrdan geldim maşallah kızım 36 cm ve 1.400 gr yüzüne bakarken esnemeye başladı bi türlü kapatamadı doktor bile güldü :) geçmiş olsun dilekleriniz içn de saolun yalnız yoğun bkımda olan anneannem.annem iyi çok şükür aabah ablamı aradım sen telaş yapma annem onun yanında ben seni ararım dedi haber bekliyorum ama gece uyku tutmadı tabii

melekcim etraftaki herkes o kadar hastaki.
biz ne kadar dikkat etsekte bagisikligimiz zayifliyor iste.
bal ıhlamur limon filan iciyorsundur, vitaminini aliyorsundur zaten.
allah yardim etsin hepimize gercekten

aaa biz senle aynıyız oyku;
demek ki benim oglumda o kadar olmustur. gerci benimki biraz semirik biraz daha tombis olabilir.
herseyin iyi olmasina cok sevindim.
umarim ananende bir an once iyilesir.
:Saruboceq:

canım ıyı olmaya calısıyoruz saol.. Bız bır tane ıle kendımızı tasımakda zorlanıyorsak senı dusunemıyorum. Masallah dıyelım hemen uc defa

Bu gebelik korsesi ne olaki;?

Canım saol öncelikle.ben de bi üçüz annesinden duydum.o kullanmış, hatta dr tavsiyesiyle.internetten bak karşına çıkar canım.ben de araştırdım kafama yattı.Bel ağrılarına ii geliyo, çatlak olşumuna da faydası var,hatta düşüğü bile önlüyormuş. ben de sipariş verdim.geldi.tabi dr uma danışmadan kullanmayı düşnmediğim için, aradık.ben öyle bişi duymadım dedi, kullanma bence dedi.Şaşırdım ben de.ama kontrole gittiğimde yanımda götürücem, anlamadı sanırım nasıl bişi olduğunu.
kullanan yok mudur aranızda kızlarrrrrrrrrr

canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine allah korusun ateşten çok korkarım ben acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

öykücüm gözün aydın canım maşallah bebişine
anneannede geçmiş olsun diyorum allah bir an önce şifasını versin inşallah:Saruboceq:

boddim esma da yok bayadır.. Şehnazdan da haber yok.İnşallah iyilerdir..:Saruboceq:

boddim bugün msndeydi kizlar.. hepinize selami var. iletmemi istedi.. oglusuda iyimis.. tosun gibi olmus.. gecen grip olmus, hastaneye yatmis cikmis, bi serum takmislar, serum biter bitmez cikmis hastaneden.. iyimis ama.. bi süre daha gelemicekmis.. hepinize cok cok selami var..

öykücüm masallah prensese

canım bak ne guzel haberler almıssın.. sekerınde ıyı cıkmıs.. umarım anneannen de en kısa zamanda duzelır

slm kizlar, bende ebeden geldim, bebis iyi gorunuyor, gelisimi iyi dedi tabiki goremedim yine, olsun iyi oldugunu soyledi en azindan, gogusumun altinda ve ayni hizada sirtimdaki agriyi sordum, sanki boyle etim curumus gibi, bicak batiyo gibi agriyo, oda kaburgalarin dedi, bebege yer acmak icin kaburgalarin acilma yapiyo, egriliyor, oda etine batiyo acitiyo dedi,ayrica rahim baski yapiyor, bebekte iterek kaburgani zedelemis olabilir sicak su torbasina devam dedi:)
parmaklarim agriyo dedim, oda odemden dolayiymis
bel agrimi sordum ayni kalca bolgemde daha cok hissediyorum, onun icinde artan gebelik hormonlari, bebegin gecisine yardim etmek icin , eklemleri yumusatip, iskelet yapisini bozuyor , o yuzden bel agrisi oluyor dedi
tum sikayetlerin hamislik bitince gecer diyo, bende biliyorum gececegini , dogurana kadar ne halt etceksek bu agrilarla:)

saolun canlarım annemi aradım şimdi yoğun bakımda makinalara bağlı olduğu halde kalp krizi devam ediyormuş anneannemin annem senin duaların kabul olur bolbol dua et dedi

evet melekcim, bende sabah kızlarin yorumlarini okuyunca cok rahatladim valla.
insallah magnezyum ile cozulur, zaten bel fitigi degilse o doktorun bana dun gece yasattiklari yuzunden agzinin payini vericem yani. :dilcikar:

elifcim cnm geçmiş olsun ama korkma bel fıtığı yokotur sadece gebelikden ve gerçekten magnezyum eksikliğinden.
baksana bişey anlatım benim 4,ve 5 ayımdaöyle bi karın ağrım oluyoduki uykudan uyancak gibi bi müddet çektim sonrada doktora gittim doktor beni konturol etti oraya baktı buraya baktı soru sordu bişey bulamadı ki herhalde tuttu banadediki sende göbek fıtı var dedi :1shok: ben şok oldum dogumdan sonra ameliyat olursun geçer dedi ben eve geldim tabi moralim bozuldu biraz sonrra ALLAH dan gelen bişey ondan sonra hiç ağrım olmadı düşün yani bazen doktorlarda yanlış bilgiler verebiliyor kafana takma canım Şeniz

sIk disini otur oturdugun yere..:mymeka:
tosunumuzun rahati önemli olan.. pasamiz nasil isterse öyle olcak o kadar, ellesme damadima bakim
masallah ona
az kaldi be dünür..

canim gobek bantindan bahsediyorsun heralde, lastikli gobegi yukari kaldiran bir bant, eger oysa bana doktor tavsiye etti kasik agrilarim icin, dogurucam sandigimda, hamelelik banti kullan dedi, karin ve kasik agrin olmaz demisti

canım çok geçmiş olsun ama dikkat et kendine hamilelikte çok zor valla hasta olmak bende senin gibiydim zor atlatthala var devam ediyor ama iyiyim şimdi bol bol ıhlamur limon bal ve portakal tüketbunlar çok iyi geliyor cnm :1hug: buarada muhatarada kaydımı yaptırdım ki ilerde lazım falan olursa muhtardan ögrenirsiniz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…