Kızlar nasısınız? umarım herkes iidir.Ben çok zorlanıyorum kendimi taşımakta artık ama dayanmaya çalışıyorum. Gebelik korsesi kullananvar mı aranızda?
melekcim etraftaki herkes o kadar hastaki.Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama
merhaba arkadaşlar şimdi doktrdan geldim maşallah kızım 36 cm ve 1.400 gr yüzüne bakarken esnemeye başladı bi türlü kapatamadı doktor bile güldü :) geçmiş olsun dilekleriniz içn de saolun yalnız yoğun bkımda olan anneannem.annem iyi çok şükür aabah ablamı aradım sen telaş yapma annem onun yanında ben seni ararım dedi haber bekliyorum ama gece uyku tutmadı tabii
canım ıyı olmaya calısıyoruz saol.. Bız bır tane ıle kendımızı tasımakda zorlanıyorsak senı dusunemıyorum. Masallah dıyelım hemen uc defa
Bu gebelik korsesi ne olaki;?
Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama
öykücüm gözün aydın canım maşallah bebişinemerhaba arkadaşlar şimdi doktrdan geldim maşallah kızım 36 cm ve 1.400 gr yüzüne bakarken esnemeye başladı bi türlü kapatamadı doktor bile güldü :) geçmiş olsun dilekleriniz içn de saolun yalnız yoğun bkımda olan anneannem.annem iyi çok şükür aabah ablamı aradım sen telaş yapma annem onun yanında ben seni ararım dedi haber bekliyorum ama gece uyku tutmadı tabii
boddim esma da yok bayadır.. Şehnazdan da haber yok.İnşallah iyilerdir..:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar şimdi doktrdan geldim maşallah kızım 36 cm ve 1.400 gr yüzüne bakarken esnemeye başladı bi türlü kapatamadı doktor bile güldü :) geçmiş olsun dilekleriniz içn de saolun yalnız yoğun bkımda olan anneannem.annem iyi çok şükür aabah ablamı aradım sen telaş yapma annem onun yanında ben seni ararım dedi haber bekliyorum ama gece uyku tutmadı tabii
evet melekcim, bende sabah kızlarin yorumlarini okuyunca cok rahatladim valla.
insallah magnezyum ile cozulur, zaten bel fitigi degilse o doktorun bana dun gece yasattiklari yuzunden agzinin payini vericem yani. :dilcikar:
slm kizlar, bende ebeden geldim, bebis iyi gorunuyor, gelisimi iyi dedi tabiki goremedim yine, olsun iyi oldugunu soyledi en azindan, gogusumun altinda ve ayni hizada sirtimdaki agriyi sordum, sanki boyle etim curumus gibi, bicak batiyo gibi agriyo, oda kaburgalarin dedi, bebege yer acmak icin kaburgalarin acilma yapiyo, egriliyor, oda etine batiyo acitiyo dedi,ayrica rahim baski yapiyor, bebekte iterek kaburgani zedelemis olabilir sicak su torbasina devam dedi:)
parmaklarim agriyo dedim, oda odemden dolayiymis
bel agrimi sordum ayni kalca bolgemde daha cok hissediyorum, onun icinde artan gebelik hormonlari, bebegin gecisine yardim etmek icin , eklemleri yumusatip, iskelet yapisini bozuyor , o yuzden bel agrisi oluyor dedi
tum sikayetlerin hamislik bitince gecer diyo, bende biliyorum gececegini , dogurana kadar ne halt etceksek bu agrilarla:)
Canım saol öncelikle.ben de bi üçüz annesinden duydum.o kullanmış, hatta dr tavsiyesiyle.internetten bak karşına çıkar canım.ben de araştırdım kafama yattı.Bel ağrılarına ii geliyo, çatlak olşumuna da faydası var,hatta düşüğü bile önlüyormuş. ben de sipariş verdim.geldi.tabi dr uma danışmadan kullanmayı düşnmediğim için, aradık.ben öyle bişi duymadım dedi, kullanma bence dedi.Şaşırdım ben de.ama kontrole gittiğimde yanımda götürücem, anlamadı sanırım nasıl bişi olduğunu.
kullanan yok mudur aranızda kızlarrrrrrrrrr
Kızlar bu arada dun yazmıstım ya dun cok kotu usume geldı dıye.. Dun aksam atesım 39 oldu. Bır usuyorum bır terlıyorum. Bas agrısı bel agrısı ıse felaket durumdaydı...Resmen kemıklerım sızlıyor acıyordu..Atesten dolayı cok korktum hem asırı sıcak erken dogumu kasılmaları tetıklıyor dıye.. Cunku sancımda arttı bıraz dun aksam. Hemde atesın bebege de etkısı olur dıye.. O sırkelı buz gıbı havluları karnıma koyarlarken cıglıkları bastım .Aldıgım ılaclarında etkısıyle vucudumun hıc dırencı kalmadı galıba..Neysekı sımdı bıraz ıyıyım..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?