2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende tirsiyorum gerci benim koci$ elbiseli halini koymama bile tepki vermisti sanki göbisimden taniyacaklar beni wuhahahah

cerezcim ben benimkini anlamiyorum ztn sanki göbisimden aa bu Sibel diycekler hahha GÖBEGINDEN TANIDIM SENI hahaha

ay su cigara smileysini göndermeyin noLurr yaawww Kendimi zaten aylardir zor tutuyorum toptan biraktim ama napiyim yaw icim bir sekil cekiyor hehehe

hersey bebeler icin tabiki herzaman bir ömür boyu ama insallah onlarda bize herzaman HAYIRLI evlat olurlar...
tek dilegim ztn ilk önce saglikli sonrada hayirli evlat olmalari cocuklarimin simdi ve bundan sonra dogacaklarin...

muck muck güzel annişleeeeeerrrrr ben soru hazırlayayım öbür çocuklarım için. zor sormıycam merka etmeyin gene gelirim sizleri çok öpüyorum hepinizi seviyorum byeeeeeeeee

muck muck güzel annişleeeeeerrrrr ben soru hazırlayayım öbür çocuklarım için. zor sormıycam merka etmeyin gene gelirim sizleri çok öpüyorum hepinizi seviyorum byeeeeeeeee

ben yazcadim bak zor sorma diye.. sen yazmissin pesin pesin..
hadi kolay gelsin..
oglusunuda oksa benim icin.. byee
:1hug:

hadi öptüm güzel anni$Ler ... Kendinize cook iyi bakin oldumu ?!

Hepinizi coook öptüm ben simdi annemlerdeyim üc yasindaki kardesimle ilgileneyim cebimi alip dakka basi bana sunda oyun acabilebilirmisin diyor haha... acincada aaa acabilebildin diyor

selam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....

acabilebildin he.. ne kadar hoslar ya.. hadi güle güle cano

masallah
siz böyle yazdikca ben heycanlaniyorum ya. daha 1 hafta var randevuma
benneyaptımki

gözün aydın canım.
benim sıpa ne kadar oldu acaba yaa. cumartesi guzel poz verse annesine babasina.
hihoyyyt
aslım nerelerdesin beya?
kızlarcim hadi bende kactim. optum sizi. iyi aksamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…