bende tirsiyorum gerci benim koci$ elbiseli halini koymama bile tepki vermisti sanki göbisimden taniyacaklar beni wuhahahah
off KKda sorun var.. gir cik gir cik kapida kaldim ya
evet çerezim sorunlu yaa.
kızlar göbişimin resmini koycamda cıbıl resmini mi koysam ne dersiniz?
Sen kim kapıda bıraktııııı? Valla döverim ben onları...klava:
cerezcim ben benimkini anlamiyorum ztn sanki göbisimden aa bu Sibel diycekler hahha GÖBEGINDEN TANIDIM SENI hahaha
ay su cigara smileysini göndermeyin noLurr yaawww Kendimi zaten aylardir zor tutuyorum toptan biraktim ama napiyim yaw icim bir sekil cekiyor hehehe
muck muck güzel annişleeeeeerrrrr ben soru hazırlayayım öbür çocuklarım için. zor sormıycam merka etmeyin gene gelirim sizleri çok öpüyorum hepinizi seviyorum byeeeeeeeee
hadi öptüm güzel anni$Ler ... Kendinize cook iyi bakin oldumu ?!
Hepinizi coook öptüm ben simdi annemlerdeyim üc yasindaki kardesimle ilgileneyim cebimi alip dakka basi bana sunda oyun acabilebilirmisin diyor haha... acincada aaa acabilebildin diyor
selam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....
selam anneler......dün kontrolüm vardı benim dee.....37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için gitmiştim. 33. haftama girdim bugün.. canım kızım 2100 gram olmuş. ve baş aşağı duruyoooo. zaten göbeğimin üst tarafı sürekli hareket halinde demek ki kzımın bacakları ordaymışşşşş. yaaa benden böle işte. hekese mutlu akşamlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?