bugün bana çok sıkıcı geliyor..içim daralıyor resmen..
siz ne durumdasınız..
Wallaha Güllüşah ım al benden de o kadar beb de yorgunluktan daral gelmiş insanlardanım dün sabah 6 da yola çıktım eve geldim yemek yaptım ve uyudum iğrençti ateş bastı bi türlü uyuyamadım başağrısından deliriyodum sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı darallar geldi ve gitmedi sizin anlayacağınız dün ana kucağımız geldi paketini bile açmadım kafamçokkarıştı
bende hiç iyi değilim bugün. Oysaki 1 hafta daga geçti. 33.haftama girdim çok sevinçli olurum diyordum ama eşim de benden şifayı yapmış hastaydı bi de öyle işe gitti senağlama
günaydın kızlar
..ve bugunnn 8.ayımıza girdikkkk.......oleyyyyyyyyyyyy
Ayy neyse sizlerinde:a015: moralinizi bozmayayım biraz kendimi toparlayayım gelirim birasdan..
Ne şişkosu maaşallahın var üçüzlerle. Çok ideal gidiyorsun canım.kızlar ben albüme foto ekledim.bakın şişko görün.delikafadulden
Bende şubatta doğururum gibi geliyor. Ama hayırlısı bakalım.Günaydın Annişlerrr..
Gğnaydın Mehlika ve Gülşah... Mehlika kocaman bir maşallah diyelim. Hamilelik çok yakışmış ve bir çoğumuz senin kadar kilo aldı merak etme...Bu arada burdakilerin çoğu sanırım Mart annesi olamayacak. Bak görürsün 3 kişinin yarısı Şubat sonunda doğuracak...delikafadulden.. Bende dahil( İnşallah Şubat sonunu görürürüm.)
Pınarcım Allah kavuştursun canım. Sayılı gün çabuk geçer. Sağ salim gelsin yeterki dimi.günaydın kızlaaaar!
Eşim bugün iş için dört günlüğüne yurtdışına gitti. Kendimi çok kötü hissedioru m ya
Geçmişi okuyup geliorumm.
Benim moralim havalarla paralel gidiyor. Çok şükür dışarda harika bir hava var. O yüzden mutluyum bugün. Perdeleride sıyırdım,bütün güneş içerde.bugün bana çok sıkıcı geliyor..içim daralıyor resmen..
siz ne durumdasınız..
Geçmiş olsun canım. Dün bir arkadaşımı gördüm kimseyle öpüşme bir bahane bul alerjim var falan de öpüşme grip kol geziyo diyo. Haklı aslında. Tabi kocişler hasta olunca aynı evde ne yapsan boş kapıyorsun. Dikkat et canım. Hemen c vitamini takviyesi yap bol bol.Pınarcığım zaman çabucak geçer. Allah kavuştursun.
Günaydın Elif, Aslı, Gülşah, Rehavet...
bende hiç iyi değilim bugün. Oysaki 1 hafta daga geçti. 33.haftama girdim çok sevinçli olurum diyordum ama eşim de benden şifayı yapmış hastaydı bi de öyle işe gitti senağlama
31+1 diye hatırlıyorum ben.kızlar 8. aya kacinci haftada atlaniyor? :1closedeyes:
Günler aslında çabuk geçiyor. Şükür bu günlere kavuşturana. Bazen de yavaş gibi kafamçokkarıştı Az kaldı şafaklar azalıyooooooo.:teytey:ayyy kızlar dolu dolu 7 ay bitti 30+4 haftalığız yarın 8.aydan gün alcaz şunun şurasın da 9 ay 10 güne ne kaldı jnmmmmm.
66 güncük 2 ay 6 gün pufffffffffff tulum olcam şiştimmmmmmm zaten balona döndümmmm.
gunaydin kizlarrrrrrr, oncelikle bir selam vereyim sonra gecmisi okuyayim, islerimde var yine, salonu temizliycem bugun:roflol: ya kizlar benim ellerim sisti, odem oldu galiba ya, gece sabaha kadar uyuyamadim ellerimin agrisindan, uyustu, ovalayip durdum hissedemedim ellerimi, simdi agrisi uyusuklugu gecti ama agriyan elim digerinin iki kati oldu, en korktugum se bu odemde oda oldu ay deli olucammmdelikafadulden
kızlar kabus haftası dewam ediyor ben bugün de yokum marmarise gitmem lazım yine inşallah fazla yoruulmam bu seferrrrr!!!!öptüm hepinizi mucukkssss
o filmi bende evde izlemiştim çok güldüm gerçekten:)kızlar dün sinir oldum erkek kardeşime collezyone den mont alacaktım ayırttım sipariş ettim mankenin üstündeymiş en küçük beden çıkaramamışlar deli oldum neyse dün kız kardeşim gittik guya alacağız...yok mankenin ustunden çıkarmışlar defoluymuş ist yollamışlar falan fıstıkkk...deli oldum sinir oldum.bi de kaç kere aradım orayı ....şikayet edicem bağırdım ama sinirimi alamadım ki bişi deseler yolcaktım yaniiii...hamile hamile kaç kere yordular beni ... dün kız kardeşimde bende kaldı yarı oturur yaru yatar halde kutsal damacanıyı ızledik koptukkk ama daha ii olabilirdi.ben biraz cadılaştım galiba ...
gunaydin kizlarrrrrrr, oncelikle bir selam vereyim sonra gecmisi okuyayim, islerimde var yine, salonu temizliycem bugun:roflol: ya kizlar benim ellerim sisti, odem oldu galiba ya, gece sabaha kadar uyuyamadim ellerimin agrisindan, uyustu, ovalayip durdum hissedemedim ellerimi, simdi agrisi uyusuklugu gecti ama agriyan elim digerinin iki kati oldu, en korktugum se bu odemde oda oldu ay deli olucammmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?