2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bana çok sıkıcı geliyor..içim daralıyor resmen..
siz ne durumdasınız..

Pınarcığım zaman çabucak geçer. Allah kavuştursun.
Günaydın Elif, Aslı, Gülşah, Rehavet...
bende hiç iyi değilim bugün. Oysaki 1 hafta daga geçti. 33.haftama girdim çok sevinçli olurum diyordum ama eşim de benden şifayı yapmış hastaydı bi de öyle işe gitti senağlama

bende hiç iyi değilim bugün. Oysaki 1 hafta daga geçti. 33.haftama girdim çok sevinçli olurum diyordum ama eşim de benden şifayı yapmış hastaydı bi de öyle işe gitti senağlama

gunaydin melegim.
gecmis olsun ya.. zaten evde biri hastaysa bulasmamasi imkansiz..
uzulme en azindan ilac kullanabilir.

Bide Perşembeleri kapımın önünde Pazar kuruluyor ne güzel bebe cicileri vardır gidip bakamıyorum bir de ona moralim bozuluyorrrsenağlama

günaydın kızlar
biraz geçmişi okudum
denizcim senin adına çok sevindim.
öğretmen arkadaşlarımız stres yapmayın bana bir harf öğretenin kırk yıl kolesi olurum demişler.
çok kutsal bi mesleğiniz var ve geleceğimiz sizlere emanet.stres yapmayın zaten bunun sizlere verdiği bi yük var bide bebişlerolunca daha da hassatiyemizi koruyoruz.lütfen sakın olmaya çalışın.hangi durumda olursanız çok güçlü birer anne olduğunuzu unutmayın.her sorunun üstesinden geleceğinize ben eminim.
inş bebişlerimiz en başta sağlıklı ahlaklı,zeki,çevik vatan ve milletimize hayırlı atatürkçü evlatlar olur.
(allah herkezin kalbinden geçeni nasip etsin.)

benim uyku olayım bitmiş durumda yatamıyorum uyku yu özledim çoook.inanırmısınız dun akşam portakal yedim oturamıyorum zorla bir tane yedim bidaha yemek istiyorum doğrulamıyorum bıcak gibi batıyo içimdeki şeker... ama çok hareketli maşalllah..bazen annesini hareketlerinden korkutuyor.

sabah bacağıma giren krampla uyandı...ve bugunnn 8.ayımıza girdikkkk.......oleyyyyyyyyyyyy

Ayy neyse sizlerinde:a015: moralinizi bozmayayım biraz kendimi toparlayayım gelirim birasdan..

ayyy kızlar dolu dolu 7 ay bitti 30+4 haftalığız yarın 8.aydan gün alcaz şunun şurasın da 9 ay 10 güne ne kaldı jnmmmmm.
66 güncük 2 ay 6 gün pufffffffffff tulum olcam şiştimmmmmmm zaten balona döndümmmm.

Günaydın kıssslaaaar. Kahvaltımızı yaptık,kocişi işe gönderdik,bulaşıklaı yıkadık. Beyazları makineye attık. Bitince serer oğluşla yürüyüşe çıkarız. Hava yine çok güzel. Günlük güneşlik. Değerlendireyim bu günleri.Hafta sonu çok soğuklar geliyormuş yine.

meleğim bence de içindeki sıkıntıyı at canım...bak ne güzel 33.haftana atladın..38 leride görürsün inşallah canım

damla dün ben sana yazmayı unuttum...canım boşver yaa Allah bildiği gibi yapsın öyle öğrencileri..ben sana yaşadıklarımı anlatsam ağzın 5 karış açık valla..bazen rüyalarıma giriyor..gençlik çok bozuldu.saygı kalmadı..

buketcim bende çamaşırlarımı attım makinaya...şimdi yemek yapar ardından bende yürürüm diyorum çok güzel havaa

kızlar ben albüme foto ekledim.bakın şişko görün.delikafadulden
Ne şişkosu maaşallahın var üçüzlerle. Çok ideal gidiyorsun canım.

Bende şubatta doğururum gibi geliyor. Ama hayırlısı bakalım.

günaydın kızlaaaar!
Eşim bugün iş için dört günlüğüne yurtdışına gitti. Kendimi çok kötü hissedioru m ya
Geçmişi okuyup geliorumm.
Pınarcım Allah kavuştursun canım. Sayılı gün çabuk geçer. Sağ salim gelsin yeterki dimi.

bugün bana çok sıkıcı geliyor..içim daralıyor resmen..
siz ne durumdasınız..
Benim moralim havalarla paralel gidiyor. Çok şükür dışarda harika bir hava var. O yüzden mutluyum bugün. Perdeleride sıyırdım,bütün güneş içerde.

Geçmiş olsun canım. Dün bir arkadaşımı gördüm kimseyle öpüşme bir bahane bul alerjim var falan de öpüşme grip kol geziyo diyo. Haklı aslında. Tabi kocişler hasta olunca aynı evde ne yapsan boş kapıyorsun. Dikkat et canım. Hemen c vitamini takviyesi yap bol bol.

kızlar 8. aya kacinci haftada atlaniyor? :1closedeyes:
31+1 diye hatırlıyorum ben.

Günler aslında çabuk geçiyor. Şükür bu günlere kavuşturana. Bazen de yavaş gibi kafamçokkarıştı Az kaldı şafaklar azalıyooooooo.:teytey:

gunaydin kizlarrrrrrr, oncelikle bir selam vereyim sonra gecmisi okuyayim, islerimde var yine, salonu temizliycem bugun:roflol: ya kizlar benim ellerim sisti, odem oldu galiba ya, gece sabaha kadar uyuyamadim ellerimin agrisindan, uyustu, ovalayip durdum hissedemedim ellerimi, simdi agrisi uyusuklugu gecti ama agriyan elim digerinin iki kati oldu, en korktugum se bu odemde oda oldu ay deli olucammmdelikafadulden

kızlar dün sinir oldum erkek kardeşime collezyone den mont alacaktım ayırttım sipariş ettim mankenin üstündeymiş en küçük beden çıkaramamışlar deli oldum neyse dün kız kardeşim gittik guya alacağız...yok mankenin ustunden çıkarmışlar defoluymuş ist yollamışlar falan fıstıkkk...deli oldum sinir oldum.bi de kaç kere aradım orayı ....şikayet edicem bağırdım ama sinirimi alamadım ki bişi deseler yolcaktım yaniiii...hamile hamile kaç kere yordular beni ... dün kız kardeşimde bende kaldı yarı oturur yaru yatar halde kutsal damacanıyı ızledik koptukkk ama daha ii olabilirdi.ben biraz cadılaştım galiba ...

kızlar kabus haftası dewam ediyor ben bugün de yokum marmarise gitmem lazım yine inşallah fazla yoruulmam bu seferrrrr!!!!öptüm hepinizi mucukkssss

ödem de olur başka şeylerde.. sen biraz daha yor kendini yeterki tamam mı.. dur diyoruz artık Nazannnnnnnn.. yapma iş otur gaariiiklava:

günaydın güzel annişler......nerdeyse bir haftadır burdada havalar kötüydü..ama bugün güneşli........çok güzel.....ama ben çalışıyorum.3 hafta çalışabilir raporu aldım..doğumdan sonra kullanacamm..kısmet olursa..25 ocaktan itibaren evimde olacam....

o filmi bende evde izlemiştim çok güldüm gerçekten:)

nazancım ödemden değil bence şişlik yorgunluktan tendonların ağrıyordur çok fazla silme ve ovalama işi yapınca ben dede oluyor bileğini fazla oynatma istersen bi bandaj sarcanım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…