2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim normalde doğum 30 mart ama, dr um mart ı zor görürüz dedi:1no2:
sanırım ben mart annesi olamicam,ama olmak için elimden geleni yapıcam.

günaydın yavrular gece gene uzamış sohbet maşallah..

mehlika ben baktım..maşallah dedim hepsine de bakarken inanki

günayın saruböcek. herkes uyuyo herhalde. Beni de uyku tutmadı. Nasıl çok şişko muyum? kaç aylık hamile gibiym? 12-13delikafadulden

bence de :) Ama şimdiden o kadar zor ki fazla ilerleyemem herhalde.
Annem beni her gördüğünde vah yavrum vah diyo :)

Günaydın Annişlerrr..
Gğnaydın Mehlika ve Gülşah... Mehlika kocaman bir maşallah diyelim. Hamilelik çok yakışmış ve bir çoğumuz senin kadar kilo aldı merak etme...Bu arada burdakilerin çoğu sanırım Mart annesi olamayacak. Bak görürsün 3 kişinin yarısı Şubat sonunda doğuracak...delikafadulden.. Bende dahil( İnşallah Şubat sonunu görürürüm.)

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar!

Eşim bugün iş için dört günlüğüne yurtdışına gitti. Kendimi çok kötü hissedioru m ya
Geçmişi okuyup geliorumm.

pynrmsn gercek adın ne tatlım nıckını yazmak cok zor oluyorrr.. :)
canım bıraz da ozle kocanı dımı... yokmu bır yakının yanında kalabılecek?
Bu arada sende Anadolu yakasında oturuyordun galiba.Gelmek istemez misin buluşmaya?

Pınar ismim annemlerde kalcam eşim yookken ama hormonlardan heralde eşimin gidişi çok koydu bana
anadolu yakasında oturuyorum eğeer işilerimi ayarlayabilirsem gelcem.
Halen çalışıyorum çünkü

Wallaha Güllüşah ım al benden de o kadar beb de yorgunluktan daral gelmiş insanlardanım dün sabah 6 da yola çıktım eve geldim yemek yaptım ve uyudum iğrençti ateş bastı bi türlü uyuyamadım başağrısından deliriyodum sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı darallar geldi ve gitmedi sizin anlayacağınız dün ana kucağımız geldi paketini bile açmadım kafamçokkarıştı

kızlar kızlar daralmayınnn
bakin bir hafta daha bitiyorrr kaydirigubbakcemile2

aslicim azicik otur artik poponun ustune aaa klava:

hepinize gunaydinlar
hepinize opucuklerrr

pınarcim allah kavustursun

günaydın....böceğim hayırdır yaa..bende uzun zamandan sonra güneşi gördüm ışıl ışol burası ohhh valla içim açıldı..kös kös otururdum hava kapalı olunca..şimdi kendimi çok enerjik hissediyorum...

mehlika resimlerine de yorum yaptım burayada yazayım..canım hiç 3 bebek bekliyormuş gibi durmuyorsun maşallahın var..çoğumuz senden bile fazla kilo aldı senden büyük göbeği var...bence fazla şişmeyeceksin canım...zaten kilo alsan şişsen bile doğumdan sonra süzecek onlar seni...:roflol:

deniz bencede canım git pazardan al..ben pazardan alıyorum sonuçta adam dükkanındaki malı getiriyor zaten...nette çok uçuk oluyor bunların fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…