o filmi bende evde izlemiştim çok güldüm gerçekten:)
gunaydin tostoparlaklar :)) yine pek uyuyamadim popom cok agriyor ne tarafa yatsam o taraf agriyorbide ben hicbisey yapmadigim halde bu agrilar bide nazan gibi temizlik yapsam hepten iuptal olacam demekki :) yada tam terside olabilir isleyen demir isildayadabilir yani :))
imre bebenin yerini trif edebilecek olan war mı kızlar?
kızlar 8. aya kacinci haftada atlaniyor? :1closedeyes:
arkadaşlar en güzeli hamileliği 40 hafta gibi düşünürsek sona doğru yaklaştık.erkek çocuklar sanırım biraz daha karında keyif yapmayı seviyorlar kızlar daha aceleci.sezeryan olacaklar 38.haftada bebeklerine kavuşurlar.hayırlısı olsun herkes için.
asure yapmis babaannem isyerine getirdim dagitmalik.. isteyen varsa atalsin ucaga buyursun gelsin please..
aşure demeyin bana yaaa
cok canım istiyor cokkk
ama ne apartmanda yapan dagitan var ne ofiste getiren var.
cocugumda asure seklinde iz olucak bisi diil. :1shok:
yapmayida bilmemki. hem cok zor sırnaşık şey
saol canım teşekkür ederim.Herkeşlere merhaba,,,
Canım ben anlatayım sana... Eminönü meydanda, tramvay durağı var.. Sirkeci durağı. Hemen o durağın orda Mc Donalds ve Burger King var. Onları sağına al. Onları geçince dört yol ağzı ışıklar var, geç o ışıkları, ondan sonraki sağdan dön. Döneceğin yer Büyük Postane Caddesi. Bu sokak üzerinde, Mısır Çarşısına doğru ilerle. Hemen biraz ilerde solda göreceksin İrembebeyi...
Elifcim 31+1 de atlanıyor diye biliyorum ben. Bizim takvimler öyle atlıyor en azından... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?