2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çamaşırlar bitti. Kalkayım asayımda şu güneşin tadını çıkarayım. Yürüyüşe eşlik edecek varmı kızlar. Takılın peşime hadin.

o filmi bende evde izlemiştim çok güldüm gerçekten:)

ben artık film izleye izleye gülme ve korkma duygularımı kaybettim galiba...orta okuldan beri sinema tutkunluğum vardı...bütün harçlığımı sinemeya yatırdım desem yalan olmaz..evlendiğimden beride vizyona girer girmez indiriyorum..korsan çekim değil tabiki.görüntü süper orjinal..ama o kadar çok korku filmi o kadar çok komedi izledimki hiçbir etki etmiyor artık...geçende arog a gittik..bütün çevremizin gidin gidin ısrarlarına dayanamayarak..hiç beğenmedim hiç gülemedim...hevesle girdim suratsız çıktım...
bu aralar aksiyona taktım..izlemeyen varsa eagle eye çok beğendim..konusu biraz ütopik ama neden olmasın teknoloji sürekli ilerliyor...ben işlerimi hallettim şimdi yürüyeceğim.kızım oturtmuyor zaten..ya ayakta duracağım ya yatacağım:1no2:

gunaydin tostoparlaklar :)) yine pek uyuyamadim popom cok agriyor ne tarafa yatsam o taraf agriyor bide ben hicbisey yapmadigim halde bu agrilar bide nazan gibi temizlik yapsam hepten iuptal olacam demekki :) yada tam terside olabilir isleyen demir isildayadabilir yani :))

benim bacım yardıma geldi sağolsun ...ben işteyim şimdi o evde bütün işimi yapıyo kuzucum sağolsun.ablasıda ona ciciler alır ama son bir ay kala temizliğe annemler gelecek perdeler utuler falan ben de patroniçe olacağım :) yemek işinide hazır bişiler yaptık mı ?işim tmm dır.
ailemi çok seviyorum kardeşlerime ablama yiğenıme karşı çok hassaslaştım...
her dedikleri olsun istiyorummm... hiç bi şeye üzülmesinler istiyorum ama ne biliyim böle karışık durumlar içindeyim erkek kardeşime hele hiç kıyamıyorum...
dun birazcık kız kardeşimle muhabbet ettik sen halili daha çok seviyosun dedi onu kayırıyosun ewt öyle birazcık ama bi saat çene çaldık ve onuda sevdiğime ikna oldu. ki çooookkkk seviyorum .bide onunda laf aramızda duygusal bi karma içinde bu konuşma çok iii geldi banada onada..ayyy kızlar ıyıki varsınız siz olmasanız kime içimi dökerdim ... ben gerçekten gamsızım galiba hala bebişe de ısınamadım hiç bebişim olacak gibi gelmiyo çok enteresan o duygu içimden gitmiyor.karnımı görünce aklım başıma geliyor. bu arada doğum hikayelerini okudum .bi yandan özeniyorum bi yandan bişi hissetmiyorum .... sevinemiyorum bebişim olacak diye ....ama heycanlanıyorum ...benden bebek çıkcana inanmıyorum sanırım ... :) çıkınca inanırım hadi çıksında görimmmmm..... :)

kızlar benim yoğun günlerim de başlıyor. yarın beşik yada yatak yada oyun parkı +alışveriş bişiler bakcaz çok heycanlıyım ama henüz karar veremedim evimiz küçük ya park yatak kullanışlı ama büyük mü çok acaba tereddütte kaldım açıkcası ... yada port bebe mi alsam ....yardımcı olup bi fikir verirmisiniz? ne olur çözüm bulamadım ben ...

canim ya evde is guc yapinca hicbiryerim agrimiyo, oturdugumuz zaman basliyor agrilar ozelliklede su kaburga agrilarim, ayaktayken birseyim yok geceleri biraz belim agriyo cok ayakta kalirsam o kadar, ama masallah acayip enerjim var duramiyorum:dance: dogurcammi ne etcemsırnaşık şey

günaydin fistikalr nasilsiniz bakalim okuduguma göre ufak tefek agrilar disinda bir sorun yok sanirim gülsah ocakta söyleyecegi tüyoyu söylemedimi daha yoksa benmi kacirdim???

Herkeşlere merhaba,,,

imre bebenin yerini trif edebilecek olan war mı kızlar?

Canım ben anlatayım sana... Eminönü meydanda, tramvay durağı var.. Sirkeci durağı. Hemen o durağın orda Mc Donalds ve Burger King var. Onları sağına al. Onları geçince dört yol ağzı ışıklar var, geç o ışıkları, ondan sonraki sağdan dön. Döneceğin yer Büyük Postane Caddesi. Bu sokak üzerinde, Mısır Çarşısına doğru ilerle. Hemen biraz ilerde solda göreceksin İrembebeyi...
kızlar 8. aya kacinci haftada atlaniyor? :1closedeyes:

Elifcim 31+1 de atlanıyor diye biliyorum ben. Bizim takvimler öyle atlıyor en azından... :)

daha varmis benim 8. aya :dilcikar:

hakkaten gülşah ocaga geldik artik cikar agizndan baklayi.
hem renk gelsin foruma da :dance:

arkadaşlar en güzeli hamileliği 40 hafta gibi düşünürsek sona doğru yaklaştık.erkek çocuklar sanırım biraz daha karında keyif yapmayı seviyorlar kızlar daha aceleci.sezeryan olacaklar 38.haftada bebeklerine kavuşurlar.hayırlısı olsun herkes için.

canım ben hafta hesabi ile gidiyorum zaten
sadece su alttaki kutucuklar varya ondan merak ettim.

aminn :Saruboceq:

Gülşahcım bu arada iyi misin canım? Düzeldin mi biraz? Bişey mi oldu yoksa tamamen hormonal nedenlerle mi kötüsün canım?

arkadaşlar müsaitseniz sohbet odasında gebelik bölümüne gelin bütün hamişler seri halde yazışıyor

selam kizlar.. bizde gelebildik cok sükür..
bugün babaanneme kahvaltiya davetliydik kizimla..sefa yaptik ne güzel.. cokacimcoook
asure yapmis babaannem isyerine getirdim dagitmalik.. isteyen varsa atalsin ucaga buyursun gelsin please..

ha bu arada albümümüze bi kac resim daha ekledik

asure yapmis babaannem isyerine getirdim dagitmalik.. isteyen varsa atalsin ucaga buyursun gelsin please..

aşure demeyin bana yaaa
cok canım istiyor cokkk
ama ne apartmanda yapan dagitan var ne ofiste getiren var.
cocugumda asure seklinde iz olucak bisi diil. :1shok:
yapmayida bilmemki. hem cok zor sırnaşık şey

aşure demeyin bana yaaa
cok canım istiyor cokkk
ama ne apartmanda yapan dagitan var ne ofiste getiren var.
cocugumda asure seklinde iz olucak bisi diil. :1shok:
yapmayida bilmemki. hem cok zor sırnaşık şey

kiz asure seklinde iz nasil olsun be ya..
olmaz olmaz meraklanma.. arat buldur kocisine cano sende

Daha önceki haftalarda öğrendiğiniz gibi, ayak bileklerinde şişmeler normal gebelik bulguları olarak kabul edilir. Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.

Tansiyon yükselmesi, idrarda protein ve vücutta şişmeyle seyreden bu hastalık ciddi bir durumdur.

Vücut dokularında sıvı tutulumu bu haftalarda el parmaklarınızda uyuşmalara neden olabilir. Medyan sinir bileğin içinde yerleşik karpal tünel adı verilen bir boşluktan geçerek parmaklara ulaşır. Bu kanalın genişliği tam olarak sinirin genişliği kadardır. Dokularda sıvı tutulumu bu kanalı daralttığında el parmaklarınızda uyuşma, yanma ve elektriklenme hissi ortaya çıkabilir. Tamamen selim tabiyatlı ve gebelikten sonra ortadan kalkacak olan bu durum ileri boyutlara vardığında karpal tünel sendromu adını alır ve tedavi gerektirebilir. Tedavide genellikle el parmakları belli bir pozisyonda sabitlenecek şekilde atele alınır.

saol canım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…