2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bugün çok yeni doğum yapan bir arkadaşımla konuştum.krem kulladığı halde resmen göğüslerim delindi diye yakınıyordu.benim ilk bebeğimde o derece olmadı ama şimdi gözüm korktu ya olursa diye.yakında doktora gidecek arkadaşlar doktorunuza sorarmısınız ne yapmamız gerekir.arkadaşım doğum olmadan 1 ay önce bu yeni çıkan bir krem varmış göğüs çatlakları için emzirirkende silinmesine gerek olmayanlardan ona başlamıştı ama hiç bir etkisi olmamış.bu durum beni ürküttü açıkcası.arkadaşım sezeryandan çekmedim göğüs acısından çektiğim kadar diyo

albanian sezeryan ameliyati yarim saat mi sürüyo?
bana sezeryan yapcaklar cok korkuyooom

arkadaşım kendini korkutma.benimki 30-35 dk da bitmiş.arkadaşımın sezeryanınada ben girdim bizzat.onunda 35 dk sürdü.ilk 5 dk da bebek çıktı zaten.bazen 45-50 dk buluyor.oda bazı hastanelerde ameliyat bittikten sonra annenin biraz kendine gelmesi için dinlenme odasında bekletiyorlar.

insallah dedigin gibidir. Hayirlisiyla bi atlatsak dogumlarida bebeklerimize kavussak bi an önce..

sezeryan demeyin yaaa.
cok korkuyorum sezeryan olmaktan.
benim kankam 38 artı 4 filan ve onumuzdeki sali gunu sezeryana girecek bebek o zamana dek gelmezse.
sebepse cok komik; bebek 3600 un ustunde olacakmis daha gec kalinirsa.
benim esim 4000 ben se 3750 dogmusuz ve ikimizde normal dogmusuz.
bu doktorlar kendilerini hic riske atmak istemiyorlar artik
3600 u gectimi sezeryan demis ona doktoru.
insallah benim semircan cok sisko olmaz
aman boyle diyorum diyorum sonrada allahım saglikli olsun da sezeryan olacaksakta yapacak bisi yok
yeter ki evlatlarimiz saglikli olsun.
hadi canlar ben kactim.optum gobisleri

Melek 81 , canım bana mı soruldu korse markası? valla hiç farketmedim.çok sık giremiyorm, çok uzun da oturamadığım için geçmişi okuyamıyorum. Kızlar bana sorduysanız kusura bakayın lütfen.
E- hamile diye bi site var.oraya gebelik korsesi yazın çıkıyo.ben ondan aldım, zel bi adı varsa bilmiyorum, orda tek zaten ama iade edicem. Çünküüüüüüüü, bugün dr a gittim ve dr uma iternetten korseyi gösterdim, bana raflardaki ünlü tıp kitaplarını gösterip, ben sayısız kongrelere katılıyorum, yurtdışından dr larda geliyor ama böyle bişeyden hiç bahsedilmedi dedi. ben tıpın ortak fikri olmayan hiç duymadığım bişeyi tavsiye edemem dedi.ben de kullanmaktan vazgeçtim.
Tabi arkadaşlar, bu bazı dr ların kendi fikirlerine uyan bi korse olabilir.sonuçta bir tek dr da otuup kitap yazabilir, ama kişiseldir.diğerleri rağbet etmez.
Anlicanız benim gibi dr unuza sormadan korse almayın sakın.

arkadaşlar özellikle ilk doğum yapacaklar endişeleriniz yersiz.mutlaka bir ağrı olur sezeryanda ama öyle abartılacak gibi değil.önemli olan sezeryan tarihinden önce gaz yapan yiyeceklerden kaçının.birde sezeryan ameliyatına girmeden önce en az 10 saat önce yeme içme işini kesmek.bağırsaklar temizlendikten sonra gaz sorunu olmuyor.normal doğum yapanlarda da sezeryan olanlarda da çok kolay ya da tam tersi durumda karşılaşanlar oluyor.bana sezeryan yapılma sebebi vücutta ödemin fazla olmasıydı bebeğin normal gelişini beklersek ödemin daha da artacağıydı.ama hiç pişman değilim sezeryandan dolayı.en fazla 2 saat şiddetli adet sancısına bağlı bir ağrı hissettim.odan sonra yavaşladı.artık ağrı kesicilerle sancı süreside kısalmış.benim doğum yaptığım 11 sene oldu.ameliyattan sonra ne kadar kısa sürede yürümeye başlarsanız o kadar rahatlıyorsunuz.ertesi gün zaten kendi işimi kendim yapar haldeydi.sadece karında çok güldünüzmü ağrı oluyodu:)))inşallah ne şekilde olursa olsun en kısa sürede sağlığımıza kavuşuruz

arkadaşlar benim bahsettiğim korse gebelik korsesi değil doğumdan sonra kullanıcak olanlardan.ben 26 kilo alıp sonradan düz bir karına sahip olmamı korseye bağlıyorum.eskilerde zaten doğumdan hemen sonra çarşaf bağlarlarmış.

Ben baktım internete... sadece bele takılanlar var, yüksek belli paçalı korseler var, göğüs altından dize kadar olanlar var... Eee tabi sadece göbişten almadık kiloyu, bacak ve kalçaların da toplanmaya ihtiyacı var gibi geliyor... Diğer taraftan sadece bel korsesi takılsa, alttan karın ve popo yağları fışkırıp daha çirkin bir görüntü de olabilir. Amaaan işin içinden çıkamadım. 10 liradan 50 liraya kadar bir sürü korse var. Amma pahalı fiyatları yaaa!!! Anneme desem de 10-15 liralık bişi bulup alsa bana keşke... Yoksa ebediyen böle şişko kalıcammm... ((((((

Canım benim dr doğumdan sonra da korseye sıcak bakmıyo.kullanılabilir ama bence etkisi yokur diyo.doğumdan 3 hafta falan sonra karın egzersizi en iyisi diyor.korse kasların zayıflamasına neden oluyor diyor

yavrucum orası yurt dışı ama..burda dayayıverirler makası onun açılmasını beklmezler...bende felaket tellalı gibiyim..ama yalanmı..dr lar çok sabırsız valla..kendilerine uygun olsun diye sezeryan yapıyorlar sırf..süreyide kısaltmak için beklmeden keserlerkaydirigubbakcemile3

ayyynen...hergün dua ediyorum sezeryan olmayayım normal doğum olsun kolay olsun diye...bebekte bende sağlıklı olalım tabi..ama drun uydurmasına gelmek istemiyorum..suyun az derse,bebek büyük derse,bahane uydurup keserse diye hiç istemiyorum..istemememin nedeni korkum değil..onaylamadığım bir yöntem olması..inşallah herkes gönlündeki doğumu gerçekleştirir...hemen toparlanırız..sütlerimiz fışkırır inşallah:Saruboceq::roflol:
heee bide unutmadan...herkes inşallah 40 ı çıktığında eski kilosuna döner..hatta altına bile iner...neden olmasın biz inanalım dimi:lepi:süprizzzzz

canım bende tam 3 tane korse var...biri düğünde alındı gelinliğin içine giymeye..sütyen gibi bel kısmını sıkıyor..ama popo fışkırıyor..bir daha giyemedim.hatta onu hiç giymedim yazık oldu valla paraya
birisi annem almış kendine çok dar gelmiş bana vermişti..penye gibi içi.kaşındırmayan bişey..doğumdan sonra onu kullanmayı düşünüyorum..göbek ve diz altını tamamen alıyor..pazarda en fazla 10 ytl dir
bir tanede mayo tarzında var..bazı kıyafetlerim için aldım içinde daha hoş durayım diye..accuk mide göbek vardı bende onları tamamen kapatıyor dümdüz oluyorsun..elbiselerin içine falan giyiyordum..bende basen olmadığından fışkırmadı sıkıntı çekmedim.ama onu doğumdan sonra 1-2 ay giyemem gibi geliyor..zira eski kiloma dönmeliyim önce...onuda 25 tl ye almıştım...

kizlar bi yandan tv izliyorum bi yandan buraya goz atiyorum :) cok uykum geldi dun uyuyamamistim ben bi yataga dogru gideyim bakalim uyuyabilecekmiyim kendinize cok iyi bakin yarin gorusuruz ....

Bende de sütyenli gelinlik korsesinden var ama ben evlenirken bundan 28 kilo daha zayıftm...Önce doğurmam, sonra da hamilelik başlangıç kilomun altına inmem lazım, sığmayı denmek için.. (
Hem o daha çok üstten mideyi toparlıyor. Ben biraz daha karın ve bazen destekli bişi istiyom... hakkaten yaa, ne bu böyle internetten bakıyom ki ben... Çıkayım semt pazarına vardır 5-10 milyona bişiler... Aslında 33 liraya şu boydan olanlar var.... Hani TV de reklamları varya, askılı, uzun mayo gibi, göğüs altındna dize kadar, nasıl da toparlar...
Bir taraftan korsenin kasları zayıflattığını ben de duymuştum. mehlikaya katılmamak elde değil. 5-10 milyonluk bişi olup, o ilk toparlanma döneminde kullanıp çıkarmak lazım sanki...

bence avent daha verımlı olur. ben pompa fıyatlarını arastırdıgımda avent ın manuel pompalarının dıger markalarından elektrıklı pompalarından bıle pahalı olduklarını gordum valla.. Zaten bu konuda en ıyılerı avent ve medela. Ama cok pahalılar ya.. Iyı gunlerde kullan tatlım..

denizim senın dedıgın atesolcer nette 79 tl bılıyormusun delikafadulden
sen nasıl o fıyata aldın?

denizim senın dedıgın atesolcer nette 79 tl bılıyormusun delikafadulden
sen nasıl o fıyata aldın?

Ben de netteki fiyatını görünce şoka girdim. Mağazada hem o kadar pahalı değildi hem de topluca bütün alışverişimi ordan yaptığım için indirim yaptılar. Ben sana 40 dedim ama sonra eşim dedi ki biz o alete 20 den fazla verdiyse ne olayım, diye... Düiününce ben de hatırladım. Dünyada o kadar para veremem ona, deli misin???

oyy oyy ben yarından gerı kalanları netten arastırmaya devam edeyım.. uykum gelmıyor yaa.. gunduzlerı de hıc uyumuyorum... bıraz uyumaya calıssam ıyı olacak.. sende yat tatlım yoksa bebıslerımız gece hıc uyumayacak

hadı kocaman optum ıyı geceler..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…