albanian sezeryan ameliyati yarim saat mi sürüyo?
bana sezeryan yapcaklar cok korkuyooom
arkadaşım kendini korkutma.benimki 30-35 dk da bitmiş.arkadaşımın sezeryanınada ben girdim bizzat.onunda 35 dk sürdü.ilk 5 dk da bebek çıktı zaten.bazen 45-50 dk buluyor.oda bazı hastanelerde ameliyat bittikten sonra annenin biraz kendine gelmesi için dinlenme odasında bekletiyorlar.
yavrucum orası yurt dışı ama..burda dayayıverirler makası onun açılmasını beklmezler...bende felaket tellalı gibiyim..ama yalanmı..dr lar çok sabırsız valla..kendilerine uygun olsun diye sezeryan yapıyorlar sırf..süreyide kısaltmak için beklmeden keserlerkaydirigubbakcemile3bu arada ben ebeden yeni geldim baya sohbet ettik iyi bi kadindi:) kizimin kalbi 140 atiyodu onceden 160 ti ama ebe normal dedi umarim oyledir yarin aksamki hamilelik sinifi hakkinda bilgi aldim eglenceli biseye benziyo bakalim gorcez:)) ilginc bilgiler edinirsem sizle paylasirim , vajinaya zeytinyagi olayini sordum hicbi zarari yok cogu kisi yapiyor dedi 10 yillik ebeyim 2 kez vajinaya kesi attim dogumda dedi:)) ilginc degilmi.
sezeryan demeyin yaaa.
cok korkuyorum sezeryan olmaktan.
benim kankam 38 artı 4 filan ve onumuzdeki sali gunu sezeryana girecek bebek o zamana dek gelmezse.
sebepse cok komik; bebek 3600 un ustunde olacakmis daha gec kalinirsa.
benim esim 4000 ben se 3750 dogmusuz ve ikimizde normal dogmusuz.
bu doktorlar kendilerini hic riske atmak istemiyorlar artik
3600 u gectimi sezeryan demis ona doktoru.
insallah benim semircan cok sisko olmaz
aman boyle diyorum diyorum sonrada allahım saglikli olsun da sezeryan olacaksakta yapacak bisi yok
yeter ki evlatlarimiz saglikli olsun.
hadi canlar ben kactim.optum gobisleri
Ben baktım internete... sadece bele takılanlar var, yüksek belli paçalı korseler var, göğüs altından dize kadar olanlar var... Eee tabi sadece göbişten almadık kiloyu, bacak ve kalçaların da toplanmaya ihtiyacı var gibi geliyor... Diğer taraftan sadece bel korsesi takılsa, alttan karın ve popo yağları fışkırıp daha çirkin bir görüntü de olabilir. Amaaan işin içinden çıkamadım. 10 liradan 50 liraya kadar bir sürü korse var. Amma pahalı fiyatları yaaa!!! Anneme desem de 10-15 liralık bişi bulup alsa bana keşke... Yoksa ebediyen böle şişko kalıcammm...((((((
kızlar bu benim süt sağma makinem ama manuel kuzenim almış bana ilk hamile olduğumu duyduğunda. sağolsun valla bir de teyzem verdi o da normal hani eczanelerde satılanlardan varya basitce bişey. bakalım hangisi daha verimli olacak.
denizim senın dedıgın atesolcer nette 79 tl bılıyormusun delikafadulden
sen nasıl o fıyata aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?