Kızlarrrr,
Size bir haberim var. Eşimin bu öğlen iş görüşmesi vardı. Çok iyi geçmiş. Direkt patronla ve yardımcısı ile görüşmüş. Patron yanındaki yardımcıya demişki, biz bu beyle çalışalım. Yarın tekrar görüşmek istemişler. hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ancak eşim yarın başka bir firmayla şehrin biraz dışında (Silivri'de) görüşmesi olduğunu söyleyince, biz sizi akşam arayalım, Cumartesi ya da Pazartesi için sözleşelim; o zaman da şartları konuşuruz demişler...
Akşama telefon gelecek, bekliyoruz. :Saruboceq:
Kızlar dua eden herkese teşekkür ederim. Bu gece de dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Yarınki görüşme de iyi geçerse veya bugünkü görüşmeden direkten dönmezsek süper olacak.... İnşallah ikisinden biri olur... Ayy nasıl sevinçliyim anlatamam!!! İlk defa tünelin sonundan ışık göründü sanki... İnanın gerçek hayatımdan kimseye telefon açıp anlatmadım bunu, direkt sizlerle paylaşıyorum. CAN DOSTLARIM BENİM!!! İYİ Kİ VARSINIZ!!! ŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin canımmmmmben geldiiiiiiiiiiiiim! kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 eve geldim sonunda yeni geldim hiçbiyere bakmadan bilgisayarı açtım . burdaki dr a kontrole gittik hiç bi sorun yok dedi haftada 1 kontrole gideceğiz izmirdekine 1 kere daha gideriz sorun yok derse belki doğumu burda yaparım, evimin içibde daha rahat olur diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterecek
geçmişe bakmadım daha hiç, inşallah herkes iyidir, şehnaz dan haber var mı, hemen okuyamam herhalde, çok özledim hepinizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen 1 kiloyu söyle yanına benide çağır azdım ben tatlı diyekaydirigubbakcemile3cokacimcoookşekersizlik fena çarptı beni..herşeyde gözüm kalıyor artık....Kızlar hepinize teşekkür ederim.Ben böyle ara sıra resimlerimi koyayım, çok rahatladım valla.Aslında her ay 3 kilo falan alıyodum, birden kilo alma durdu. son 3 haftadır hiç kilo almadım.Ben de üzüldüm minnoşlara bişi mi oldu diye ama dün gittik dr a herşey iidi çok şükür.Zaten şekerim yüksek çıkmıştı biraz kilo almamı istemiyo dr.Valla siz beni iyice havaya soktunuz.Eşimi arayıp 1 kilo baklava mı istesemdelikafadulden
tmm telaş yok şakasüprizzzzz
İyi dilekleri herkese teşekkürler. Rabbim hacet halinde olan herkese tez zamanda yardım etsin inşallah!!!
Eylemcim, sen evime geldim diye yazmışsın, artık kafam bi milyon olduğundan algılayamamışım, kusuruma bakma... Hoşgeldin evine canım. özledik vallahi!!!
geçmişi okumadım..
bu akşamki menümüz tost ve rus salatası..süper dimi...sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?