2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi dilekleri herkese teşekkürler. Rabbim hacet halinde olan herkese tez zamanda yardım etsin inşallah!!!
Eylemcim, sen evime geldim diye yazmışsın, artık kafam bi milyon olduğundan algılayamamışım, kusuruma bakma... Hoşgeldin evine canım. özledik vallahi!!!

kızlar merhaba,sürekli giremiyorum interneti hala bağlatamadığımız için ama hepinizi takip ediyorum...:)=) kim riskli zamanlar geçiriyor,kim eşiyle bozuşmuş,kimin şekeri yüksek çıkmış,kimin sezaryen tarihleri belli olmuş,kimin eşi güzel bi iş bulmuş hepsini biliyorum...takipteyim sessiz sessiz yani...
ben iyice tuhaflaşıyorum bu kadar sona yaklaşmışken ya bebişime bişey olursa diye hergün kendimi yiyip bitiriyorum,kaygılar son sınırında yani...eşim hergün yalvarıyor artık beşiği alalım diye ben bekletiyorum 37 yi görmeden olmaz diyorum,herhalde bi çoğunuzda benim gibidir dimi,yoksa bende bi tuhaflık mı var....(((

canım arkadaşım benim yaaa..zehra defne bak kısmetiyle geliyor inşallah..birkaçgnden beri duyduğum en güzel haber buu..inşallah hayırla sonuçlanır...
istediğin dua olsun canım benim..sabaha kadar uyumaz dua ederiz yeterki sonucu güzel olsunhihoyyyt

hoşgeldin canımmmmm
sen 1 kiloyu söyle yanına benide çağır azdım ben tatlı diyekaydirigubbakcemile3cokacimcoookşekersizlik fena çarptı beni..herşeyde gözüm kalıyor artık....
valla karar verdim cumartesi yapacağım aşureyi yiyeceğim hemde şekerli yiyeceğim.diğer türlü tadı olmaz..banane valla..zaten şiştim iyice şişcem aşermeden

eylemcim hosgeldin canım

denizcim, insallah bu sefer ikisinden biri olur. ama hayirli olan olsun insallah.
cok sevindim..

Rehavet ye aşure canım bişi olmaz ondan.Kendine o kadar da işkece yapma bence.Valla ben canım ne çekiyosa onu yiyorum, hiç dayanamam.hiç de üşenmem, şimdi canım bişi çeksin kalkıp yaparım hemen.Sadece miktarlara dikkat et canım, abartma yani:)
bizde yapıcaz aşure yarın annem gelecek.Ya yarın yada öbürgün yaparız.Yakın olsanız da asıl size versem yapınca ne iyi olurdu yaa

cnm inşallah herşey gönlünüzce olur dualarımızın seninle bize güzel haberleri veririsin rabbim kimsyi darda bırakmasın doktorunda çok iyi bi insanmış helal olsun seni yarı yolda bırakmak istememiş....sen sıkıntıya sokma hiç kendini cnm a.s.

kızlarcim ben kactim.
aksam ya girerim ya giremem.
yarin sabah rutin doktor kontrolumuz var ama KBB ye de ugrayacagim, gec donerim
ama insallah iyi haberlerle donerim.
donunce yazarim.
gobisleri optum, beni ozleyin anacimm

:teytey:

Gülşahcım sizinki iyimiş yine... Rus salatası falan... Bizimki çay, peynir, simit... Yedik bile... Şaka bi yana, eşim dışardayken simit istedim ondan... Canım çekmişti... Çay demledik yedik bile.. Artık akşama bi daha yemek falan yok... Size de afiyet olsun.

ne kadar anormal oldugumu yazayim cikacam..
elimde limon kolonyasi vardi.. limonun kokusuda aklima limonlu pasta getirdimi? getirdi? bu pastayi yapmak kolaymi? kolay (hazir malzemesi olanolar varya).. peki evde varmi?yok!! offff..
kolonyadan bile nem kapar olduk.. durumum vahim bugün.. :roflol:

evet.. ben kacar kizlar.. öpüyorum hepinizi bir bir. iyi olun hep emi..
:teytey:

selam biz geldik.
mehlikacım harika bir durumdasın.ben bile 15 kilo aldım.maşallah sanada minişlerede.bence çok iyi gidiyorsunuz.inşallah hep böyle devam edersiniz canım.
eylemcim hoşgeldin canım evine.hadi içine sine sine otur.
denizcim bak dualar işe yarıyor ve senin miniş çok kısmetli geliyor,inşallah iki işten biri olur.gönlüne göre versin rabbim.

selam kızlarr :) bugun gunum vardı ordaydık guzel gectı bıraz eglendım ordan pazardı alısverıs derken eve gel yemek yap anca oturdum yerime :)) bi geçmişe bakım iyisinizdir inşllh öpüyoruz sizi kızımla :))

ya kızlar doktorumdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almam gerekiyormuş.ben doğum iznimin 5 haftasını doğumdan sonra aktarmak istiyorum.bide bu çıktı.hafta perşembe belli olucak alıp alamayacağım.bilmiyordum ben.

Enel 17 saol canım. benimde iznim yarın başlicak sanırım.çoğul gebelikte daha erken başlıyo.Dr başlıyalım dedi.a.s.Canım bebeğin anne karnında da bakıma iht. var.ben zorunluluğun yoksa iznini kullan derim.Hem doğum öncesi kendini de dinlendirmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…