2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızıma.pişik kremi.bebe yağı.pudrası.sabunu..veeeee yenidoğan primasını aldım.................birde alıştırma bardağı...............kendimede güğüs pedi..

eşim bana sen kafayımı yedin diyor hamileliktenmi böylesein diyor karı sapıttı diyor ama beni çok kırdı ya dün yine o sitede bir resme nbakıyordu bende uyuyordum uyandım tam kas-rsımda kim o dedim hemen kapatttı komikler yapmaya başladı deli oldum tabi kavga ettik 4 te yattım ya çıldıracaktım resmen
halada öyleyeim çatlıycam merakten nasıl öğrenecem acep yaaa

doğacım canım.inan o hepimizin derdi.daha bu akşam annesi ile ilgili mevzu açıldı bizimde soframızda.ama sen hassas olduğun için daha çok koyuyor canım.inşallah doğumdan sonra boş yere üzülmüşüm diye gülüp geçersin.

che cim bence şimdi kendini hiç üzme.hele bir doğum yap o zaman bütün takipleri yaparsın.benim fikrim şimdilik beklemede kal,öfkeyle kalkıp zararla oturma canım.er yada geç su yüzüne çıkacak.eşinle iyice zıtlaşıp bazı şeyleri inatlaşarak zora sokma canım derim ben.çünkü her zaman sakin ve mantıklı düşünmek kazandırır.

evet canım ..32 haftada alınıyor...bende aldım
rapor ama 3 hafta aldım.doğumdan sonraya aktardım...şuan çalışıyorum..zor oluyor ama ağrılarla..sürekli oturarak zor gerçekten ..

madem sen uyuyordun seninde uyuduğunu biliyordu gizlice baksaydın senin kızıcağını bildiği için sana söylermi gülüm tam fırsatını yakalamışsın sessizce izleseydin keşke netür siteden şüpheleniyorsun

klava:geliyor oklava kocalarınıza hee. döferim hepsini ben zaten kaç gündür keçilerim tepemde dolanıyorum. yavru kuşlar bizler hassas dönemdeyiz onların her lafı batıyor. biraz biz biraz onlar alttan alarak halletcez bu dönemi. biraz sabır. erkekler bebelerimizden daha bebe oluyor sanki öpüyorum hepinizi canlarım beniiiimm muck.
sanıyorum bugün daha giremem iyi geceler herkese meleklerinize iyi bakın kendinizi üzmeyin hoşçakalın tombiş ve güzel kadınlarrrrrrr a.s.

bende kızıma.pişik kremi.bebe yağı.pudrası.sabunu..veeeee yenidoğan primasını aldım.................birde alıştırma bardağı...............kendimede güğüs pedi..

hangı marka aldın urunlerını tatlım ne kadara.. bırde yenıdogan prıması kaclı aldın?

hangı marka aldın urunlerını tatlım ne kadara.. bırde yenıdogan prıması kaclı aldın?

nivea aldım.ablamın 8 aylık oğlu var o her markayı denediği için.niveayı önerdi..ondan çok memnun kalmış.bende nivea aldım..primayıda ablam söyledi gene..yenidoğan 1 numara olan..50 adetlik ondan aldım 1 paket..sadece bebe yağını jonsan baby aldım..hepsi.62.50 tuttu..üstelik minicikler..

evet canım ..32 haftada alınıyor...bende aldım
rapor ama 3 hafta aldım.doğumdan sonraya aktardım...şuan çalışıyorum..zor oluyor ama ağrılarla..sürekli oturarak zor gerçekten ..

canımcım 3 haftayımı aktardın anlamadım.ben 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir rapaoru almak istiyorum.bu mümkün değilmi?

canımcım 3 haftayımı aktardın anlamadım.ben 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir rapaoru almak istiyorum.bu mümkün değilmi?

ben 3 hafta istediğim için.3 hafta aldım aktardım..
alabilirsin tabiki mümkün...5 haftayıda doğumdan sonra kullanırsın..ama daha fazla geç kalma...sanırım 32 haftadasın..

Bu tip durumlarda biraz da espriye vurarak Yahudilerin şu duasını hatırlıyorum...
Tanrım senden deilerim ki; evlenemeyeyim,
Evlenirsem aldanmayayım,
Aldanırsam bilmeyeyim,
Bilirsem aldırmayayım.

Şu anda aldırma hayatım... Sakin ol... Sessiz ol, gözleme al...

ben 3 hafta istediğim için.3 hafta aldım aktardım..
alabilirsin tabiki mümkün...5 haftayıda doğumdan sonra kullanırsın..ama daha fazla geç kalma...sanırım 32 haftadasın..

anladım canım sağol.gelişimi olarak 1 hafta ileride ama sata göre 31. haftadayım.perşembe günü randevum var o zaman bir sorun çıkmazsa alırım.

önemli değil canım..çıkmam lazım bebeğim tv de bebek masajı var onu izlicem..çıktım iyi geceler...

dün gece çok horlamışım eşim uyuyamamış bana şimdi öyle söylüyor. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
ne yapayım canım nefes alamıyorum yüksek yastıkla yatıyorum göbeğim sıkışmasın diye.

Hoşgeldin canım. İnsanın ne olursa olsun evi gibisi yok dimi.. Maaşallah kuzucuğunada.

Hadi gözünüzaydın canım. İşleriniz rast geliyor bak. Bu kadar hamiş duası boşa gitmedi..Hakkınızda hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah.

Hiç endişelnme canım. İyi düşün iyi şeyler olsun. Herşey yolunda gidecek kalbini ferah tut emi.

kızlarcim ben kactim.
aksam ya girerim ya giremem.
yarin sabah rutin doktor kontrolumuz var ama KBB ye de ugrayacagim, gec donerim
ama insallah iyi haberlerle donerim.
donunce yazarim.
gobisleri optum, beni ozleyin anacimm

:teytey:
Elifcim güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım.

Ah şu kocalar neden böyle yapıyolar ya. Üzmesinler benim arkadaşlarımı. Anlasınlar halden ama yükümüz ağır zaten.

İyi günlerde kullan canım aldıklarını.

Allah senin iyiliğini vere emi :roflol: :roflol: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…