evet canım ..32 haftada alınıyor...bende aldımya kızlar doktorumdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almam gerekiyormuş.ben doğum iznimin 5 haftasını doğumdan sonra aktarmak istiyorum.bide bu çıktı.hafta perşembe belli olucak alıp alamayacağım.bilmiyordum ben.
eşim bana sen kafayımı yedin diyor hamileliktenmi böylesein diyor karı sapıttı diyor ama beni çok kırdı ya dün yine o sitede bir resme nbakıyordu bende uyuyordum uyandım tam kas-rsımda kim o dedim hemen kapatttı komikler yapmaya başladı deli oldum tabi kavga ettik 4 te yattım ya çıldıracaktım resmen
halada öyleyeim çatlıycam merakten nasıl öğrenecem acep yaaa
kızlar cok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum eşimle tartıştık annesi yüzünden yine.bıktım artık inanın annemde annem ben ona evlat vermek için uğraşırken o bebeğin canını hiçe sayıyor bi dünya laf işittim haksız yere artık dayanamıyorum
canlarım nasılsınız ben iyi değilim eşimle akşam çok fena tartıştık yine bu facebook mevzusundan giremiyorum kaç gündür çook özledim sizi umarım ters bi durum yoktur umarım bbeişlerde sizlerde çok iyisinizdir sizi seviyorum iyi akşamlar
bende kızıma.pişik kremi.bebe yağı.pudrası.sabunu..veeeee yenidoğan primasını aldım.................birde alıştırma bardağı...............kendimede güğüs pedi..
hangı marka aldın urunlerını tatlım ne kadara.. bırde yenıdogan prıması kaclı aldın?
evet canım ..32 haftada alınıyor...bende aldım
rapor ama 3 hafta aldım.doğumdan sonraya aktardım...şuan çalışıyorum..zor oluyor ama ağrılarla..sürekli oturarak zor gerçekten ..
canımcım 3 haftayımı aktardın anlamadım.ben 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir rapaoru almak istiyorum.bu mümkün değilmi?
ben 3 hafta istediğim için.3 hafta aldım aktardım..
alabilirsin tabiki mümkün...5 haftayıda doğumdan sonra kullanırsın..ama daha fazla geç kalma...sanırım 32 haftadasın..
Hoşgeldin canım. İnsanın ne olursa olsun evi gibisi yok dimi.. Maaşallah kuzucuğunada.ben geldiiiiiiiiiiiiim! eve geldim sonunda yeni geldim hiçbiyere bakmadan bilgisayarı açtım . burdaki dr a kontrole gittik hiç bi sorun yok dedi haftada 1 kontrole gideceğiz izmirdekine 1 kere daha gideriz sorun yok derse belki doğumu burda yaparım, evimin içibde daha rahat olur diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterecek
geçmişe bakmadım daha hiç, inşallah herkes iyidir, şehnaz dan haber var mı, hemen okuyamam herhalde, çok özledim hepinizi kaydirigubbakcemile3
Hadi gözünüzaydın canım. İşleriniz rast geliyor bak. Bu kadar hamiş duası boşa gitmedi..Hakkınızda hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah.Kızlarrrr,
Size bir haberim var. Eşimin bu öğlen iş görüşmesi vardı. Çok iyi geçmiş. Direkt patronla ve yardımcısı ile görüşmüş. Patron yanındaki yardımcıya demişki, biz bu beyle çalışalım. Yarın tekrar görüşmek istemişler.
Ancak eşim yarın başka bir firmayla şehrin biraz dışında (Silivri'de) görüşmesi olduğunu söyleyince, biz sizi akşam arayalım, Cumartesi ya da Pazartesi için sözleşelim; o zaman da şartları konuşuruz demişler...
Akşama telefon gelecek,bekliyoruz.
Kızlar dua eden herkese teşekkür ederim. Bu gece de dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Yarınki görüşme de iyi geçerse veya bugünkü görüşmeden direkten dönmezsek süper olacak.... İnşallah ikisinden biri olur... Ayy nasıl sevinçliyim anlatamam!!! İlk defa tünelin sonundan ışık göründü sanki... İnanın gerçek hayatımdan kimseye telefon açıp anlatmadım bunu, direkt sizlerle paylaşıyorum. CAN DOSTLARIM BENİM!!! İYİ Kİ VARSINIZ!!! ŞenizŞenizŞeniz
Hiç endişelnme canım. İyi düşün iyi şeyler olsun. Herşey yolunda gidecek kalbini ferah tut emi.kızlar merhaba,sürekli giremiyorum interneti hala bağlatamadığımız için ama hepinizi takip ediyorum...:)=) kim riskli zamanlar geçiriyor,kim eşiyle bozuşmuş,kimin şekeri yüksek çıkmış,kimin sezaryen tarihleri belli olmuş,kimin eşi güzel bi iş bulmuş hepsini biliyorum...takipteyim sessiz sessiz yani...
ben iyice tuhaflaşıyorum bu kadar sona yaklaşmışken ya bebişime bişey olursa diye hergün kendimi yiyip bitiriyorum,kaygılar son sınırında yani...eşim hergün yalvarıyor artık beşiği alalım diye ben bekletiyorum 37 yi görmeden olmaz diyorum,herhalde bi çoğunuzda benim gibidir dimi,yoksa bende bi tuhaflık mı var....(((
Elifcim güzel haberlerle dönmeni bekliyorum canım.kızlarcim ben kactim.
aksam ya girerim ya giremem.
yarin sabah rutin doktor kontrolumuz var ama KBB ye de ugrayacagim, gec donerim
ama insallah iyi haberlerle donerim.
donunce yazarim.
gobisleri optum, beni ozleyin anacimm
:teytey:
kızlar cok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum eşimle tartıştık annesi yüzünden yine.bıktım artık inanın annemde annem ben ona evlat vermek için uğraşırken o bebeğin canını hiçe sayıyor bi dünya laf işittim haksız yere artık dayanamıyorum
Ah şu kocalar neden böyle yapıyolar ya. Üzmesinler benim arkadaşlarımı. Anlasınlar halden ama yükümüz ağır zaten.canlarım nasılsınız ben iyi değilim eşimle akşam çok fena tartıştık yine bu facebook mevzusundan giremiyorum kaç gündür çook özledim sizi umarım ters bi durum yoktur umarım bbeişlerde sizlerde çok iyisinizdir sizi seviyorum iyi akşamlar
İyi günlerde kullan canım aldıklarını.nivea aldım.ablamın 8 aylık oğlu var o her markayı denediği için.niveayı önerdi..ondan çok memnun kalmış.bende nivea aldım..primayıda ablam söyledi gene..yenidoğan 1 numara olan..50 adetlik ondan aldım 1 paket..sadece bebe yağını jonsan baby aldım..hepsi.62.50 tuttu..üstelik minicikler..
Allah senin iyiliğini vere emi :roflol: :roflol: ŞenizBu tip durumlarda biraz da espriye vurarak Yahudilerin şu duasını hatırlıyorum...
Tanrım senden deilerim ki; evlenemeyeyim,
Evlenirsem aldanmayayım,
Aldanırsam bilmeyeyim,
Bilirsem aldırmayayım.
Şu anda aldırma hayatım... Sakin ol... Sessiz ol, gözleme al...
önemli değil canım..çıkmam lazım bebeğim tv de bebek masajı var onu izlicem..çıktım iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?