Elifcim, enel burda adını kullanmıyo, hiçbirimiz bilmiyoz canım gerçek adını...
Enel 17 saol canım. benimde iznim yarın başlicak sanırım.çoğul gebelikte daha erken başlıyo.Dr başlıyalım dedi.a.s.Canım bebeğin anne karnında da bakıma iht. var.ben zorunluluğun yoksa iznini kullan derim.Hem doğum öncesi kendini de dinlendirmiş olursun.
saol canım sevindim ya mumnun kalmış olduğuna çok lazım olcek çünkü.canım bir arkadasimda bunu kullandi.
cok memnundu
gule gule kullan sende.
hey maşallaah nasıl doğurmuş kadıncağız beee.benim esim 5 kilo dogmus , kaynanam öyle diyo
allah kavuştursun bayramdada benimki gitti geldi ben de kötü olduydum hormonlardan kanımca.günaydın kızlaaaar!
Eşim bugün iş için dört günlüğüne yurtdışına gitti. Kendimi çok kötü hissedioru m ya
Geçmişi okuyup geliorumm.
canım krokisini koymuştum ben geçmişte vardır.imre bebenin yerini trif edebilecek olan war mı kızlar?
canım çok yoruyorsun kendini dinlen azcık. tosuncuğu da yorma.gunaydin kizlarrrrrrr, oncelikle bir selam vereyim sonra gecmisi okuyayim, islerimde var yine, salonu temizliycem bugun:roflol: ya kizlar benim ellerim sisti, odem oldu galiba ya, gece sabaha kadar uyuyamadim ellerimin agrisindan, uyustu, ovalayip durdum hissedemedim ellerimi, simdi agrisi uyusuklugu gecti ama agriyan elim digerinin iki kati oldu, en korktugum se bu odemde oda oldu ay deli olucammmdelikafadulden
kızlar benim kız dönmeye çalışıyor içeride sanırım.kafası göbeğimin yanıdan kaldı öylece.
kızlar benim kız dönmeye çalışıyor içeride sanırım.kafası göbeğimin yanıdan kaldı öylece.
hoşgeldin evine diyen herkese çoook teşekkür ediyoruz canlarım. şimdi pc masanın üstünde olduğu için bi yazıp hemen çıkıyorum ama eşime söyledim inşallah ekranı sehbanın üstüne alır
denizcim inşallah eşinine hayırlı bir haber gelir, zehra defne babişine de uğurlu gelir.
bu arada göğsümün altında acı var demiştim ya onu sordum dr. a normal dedi. senin o bölge dar olduğu için karnın genişlerken normal dedi, hapı yuttuk o zaman daha çoook acıyacak
hihoyyythihoyyyt
kuzucum 1590 gr olmuş teyzeleri, daha bi sürü fotoğraf çekeceğiz size, hem cicilerimizin hem şekerlerimizin, sepetimizin resmini göndereceğiz.
kızlar cok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum eşimle tartıştık annesi yüzünden yine.bıktım artık inanın annemde annem ben ona evlat vermek için uğraşırken o bebeğin canını hiçe sayıyor bi dünya laf işittim haksız yere artık dayanamıyorum
kızlar cok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum eşimle tartıştık annesi yüzünden yine.bıktım artık inanın annemde annem ben ona evlat vermek için uğraşırken o bebeğin canını hiçe sayıyor bi dünya laf işittim haksız yere artık dayanamıyorum
canlarım nasılsınız ben iyi değilim eşimle akşam çok fena tartıştık yine bu facebook mevzusundan giremiyorum kaç gündür çook özledim sizi umarım ters bi durum yoktur umarım bbeişlerde sizlerde çok iyisinizdir sizi seviyorum iyi akşamlar
Selam kızlar
Bugun ınternet arızası kurbanı oldun.. 12 den berı yok.. sımdı bana bu kadar gecmısı okutmayın.ne var ne yokk.. herkes ıyı mı? faydalı bır bılgı kacırdım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?