2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elifcim, enel burda adını kullanmıyo, hiçbirimiz bilmiyoz canım gerçek adını...

eve çoğul gebeliklerde erken alınıyor.ben 5 hafta daha çalışmak istiyorum canım.kendimi iyi hissediyorum.ama doktor bebek gelişimi için çalışma derse elbette çalışmayacağım bakalım hayırlısı.

kızlar ben deli olucam.10 dk dır bennim kız mesaneme doğru nasıl tekmeler atıyor.hiç durmuyor yaa.acaba dönmeyemi çalışıyor,inatmı yapıyor anlamadım.konuşuyorum da.mahvoldum yaaa.bu ne böyle.

canım bir arkadasimda bunu kullandi.
cok memnundu
gule gule kullan sende.
saol canım sevindim ya mumnun kalmış olduğuna çok lazım olcek çünkü.
benim esim 5 kilo dogmus , kaynanam öyle diyo
hey maşallaah nasıl doğurmuş kadıncağız beee.
günaydın kızlaaaar!

Eşim bugün iş için dört günlüğüne yurtdışına gitti. Kendimi çok kötü hissedioru m ya
Geçmişi okuyup geliorumm.
allah kavuştursun bayramdada benimki gitti geldi ben de kötü olduydum hormonlardan kanımca.
imre bebenin yerini trif edebilecek olan war mı kızlar?
canım krokisini koymuştum ben geçmişte vardır.

canım çok yoruyorsun kendini dinlen azcık. tosuncuğu da yorma.
adayadayı hoşgeldin evine canım.
adacyom denizim dualarımız seninle inşallah işi hallolur tatlım ya. zehra hanım kısmetiyle gelir. ben aileme çok kısmetli gelmişim hala da onlara uğur getiririm umarım kzın da öyle olur. işiniz hallolur. :Saruboceq:
herkese kocaman selamlar bugün çok yoruldum.
4 te eve geldim belimin çok ağrıdığını hissettim ilk defa. böbreklerim de bi sancıyor ki anlatamam. benneyaptımki. geldim 4,15 te uyudum 6da kalktım. sonra eşim yemek yaptı yedik. o kadar yoruldum ki kalkıp mutfağı toplamaya dermanım yok. Aşkı memnu başlıyor onu izliycem. eşime devretcem bilgisayarı. muckkkkkka.s.

kızlar benim kız dönmeye çalışıyor içeride sanırım.kafası göbeğimin yanıdan kaldı öylece.

kızlar benim kız dönmeye çalışıyor içeride sanırım.kafası göbeğimin yanıdan kaldı öylece.

Bana da oluyor bazen... Hele ilk dönerken aynen dediğin gibi oldu. Şimdi de sanki kafayı aşağı ittiriyor gibi geliyor. Göbeğim de biraz aşağı indi sanki... Artık doktora gidince öğrencez. Merak etme canım...

denizcim,damlacım sağolun canlarım.ama sağ yanım delindi resmen.kafasını sağa dışarı doğru itip duruyor sürekli.canım yandı.aşağıya doğruda tekme atıyor ayaklarını yukarı çıkarmaya çalışır gibi.hissedeceğimi düşünmemiştim hiç.güzel bir duygu ama acıdı yaaa.gerçi dönmedi daha.dönecekmi bilmem.

hoşgeldin evine diyen herkese çoook teşekkür ediyoruz canlarım. şimdi pc masanın üstünde olduğu için bi yazıp hemen çıkıyorum ama eşime söyledim inşallah ekranı sehbanın üstüne alır
denizcim inşallah eşinine hayırlı bir haber gelir, zehra defne babişine de uğurlu gelir.
bu arada göğsümün altında acı var demiştim ya onu sordum dr. a normal dedi. senin o bölge dar olduğu için karnın genişlerken normal dedi, hapı yuttuk o zaman daha çoook acıyacak
hihoyyythihoyyyt

kuzucum 1590 gr olmuş teyzeleri, daha bi sürü fotoğraf çekeceğiz size, hem cicilerimizin hem şekerlerimizin, sepetimizin resmini göndereceğiz.

kızlar cok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum eşimle tartıştık annesi yüzünden yine.bıktım artık inanın annemde annem ben ona evlat vermek için uğraşırken o bebeğin canını hiçe sayıyor bi dünya laf işittim haksız yere artık dayanamıyorum

Sağol Eylemcim, bu gece haber gelmedi, yarın ararlar diye umuyorum... Bebişine de maşallah!!!! Fotoğrafları merakla bekliyoruz...

Canımmm benim yaaa, kıyamam sana.. Nolur ağlama!!! Erkeklerin anne tutkusunu hatta takıntısını anlamak ve önlemek bazen imkansız olabiliyor... Emin ol şu an hissettiğin şeylerde hormonşarının da payı yüksek... Daha önce bir sürü kavga geldi geçti, bu da geçecek diye düşün lütfen. Üzülme lütfen... :teselli:

canlarım nasılsınız ben iyi değilim eşimle akşam çok fena tartıştık yine bu facebook mevzusundan giremiyorum kaç gündür çook özledim sizi umarım ters bi durum yoktur umarım bbeişlerde sizlerde çok iyisinizdir sizi seviyorum iyi akşamlar

canım üzülme şuan duygusallığın hat safhasındasın o yüzden gözünde büyüyor bu ilk değildir onların üstesinden nasıl geldiysen bununda üstesinden gelirsin üzülme sen üzülünce bebişte üzülüyor yavrunu düşün :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Selam kızlar

Bugun ınternet arızası kurbanı oldun.. 12 den berı yok.. sımdı bana bu kadar gecmısı okutmayın.ne var ne yokk.. herkes ıyı mı? faydalı bır bılgı kacırdım mı?

Denizcim, noldu yaa, devam mı ediyor? Farklı bir yazışma mı yakaladın?

iyi akşamlar herkese.elektrikler kesikti..yeni geldi sayılır..duşumu aldım hemen pc başına geçtim...ama bakıyorumda stres olmuş arkadaşlarım....

Selam kızlar

Bugun ınternet arızası kurbanı oldun.. 12 den berı yok.. sımdı bana bu kadar gecmısı okutmayın.ne var ne yokk.. herkes ıyı mı? faydalı bır bılgı kacırdım mı?

Merhaba Melekcim...
Valla böyle birden sorunca aklıma gelmedi ama bugün burası arıza verdi sık sık... O nedenle fazla bir yazışma olamadı koca öğleden sonra... İstersen dön bi göz at, fazla bişey yazamadık bugün...

Sen nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…