2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aşure demeyin bana yaaa
cok canım istiyor cokkk
ama ne apartmanda yapan dagitan var ne ofiste getiren var.
cocugumda asure seklinde iz olucak bisi diil.
yapmayida bilmemki. hem cok zor sırnaşık şey

banada aşure demeyinnn en sevdiğim tatlılardan zaten.. aynı durum bende de var ne getıren var ne yapann..bıızm burda komsuluk yok k zaten.. senağlama

yaa evet bende merak edıyorum ılk kım doguracak kaydirigubbakcemile3 yaa ceplerınız gulsahda var dımı arkadaslar.. doguran arasın Gulsahı yazsın buraya.

yarin doktor kontrolunden cikinca kendimi odullendireyim insallah da
kendime geleyimm.
gozum dondu seker seker diye

oleyy yarın kontrol var demek.. gelınce hemen yaz lutfennn bızı merakda bırakma...

canım oncelıkle evıne hosgeldın.. evım evım guzel evım.. bak gordun mu demıstım bı sorun yok dıye.. rahım agzında sorun yok... ee suyunda da sorun yok.. ee bebek de de sorun yok... herkesın bebegı de yavas yavas dondu zaten.. kafan rahat olsun tatlım hamıslıgın tadını cıkar...

ohh gunlere pazarlara gıtmeler.. ev hanımı olmak guzel sey olsa gerek.. bız ancak emeklı olunca goruruz herhalde o gunlerı.. senağlama

kızlar benim kız dönmeye çalışıyor içeride sanırım.kafası göbeğimin yanıdan kaldı öylece.

ay ne guzel bebegının dondugunu hıssedıyorsun..benımkı 6 sonlarında dondugu ıcın o zamanlar fark edemedım dondugunu.. ama saolsun hareketlerını baya sert ve yogun bayadır..

Doğa ve Deniz (che) yaa kavga çözüm değil tabiiki sorunu yaşayan bilir.. kendı ıc dunyanızı kendınız bılırsınız ama oturup mantıklı bı sekılde konusmak en ıyısı.. yoksa sınırle her ıkı tarafta bırbırını kırabılıyor.. bızde bır sorun oldugunda bırı sınırlı oldugunda dıgerı susmaya calısır sakınlesınce konusuruz..ama hıc bıseyın canınızı sıkmasına şu donemde ızın vermeyın lutfen..

Muhtarım ınsallah guzel haberler alırsınız.. Yarınkı de guzel gecer ınsallah.. Haberlerı beklıyoruz..Inankı kardesımın dogumunda falan bende ılk buraya yazdım bır cok kısıyı aramadan once..

Canım bu bebeğim tv nerde? digitürk mü, dsmart mı, kaçıncı kanal, biz de bulup izlesek yaw... :sm_confused:

canım bebeğim tv d smartta var.ama paralı bende izleyemiyorum.d smart var ama paralı kanalları almadım.bayramda açıktı tüm kanallar bende eğzersizleri izlemiştim.

geri geldim kızlar..şifre girdi.üyemi olsam napsam.dsmartda 60.kanalda.kocişim üye olmaya çalışıyor çok güzel şeyler var..

canısı üye olmak full paketi almakla oluyor.200 ytl.ama içinde ygunsuz kanallarda var.7 kanal için deymez ben gözden geçirdim.bayramda açıktı ve aralık sonuna kadar üye olursanda 99 ytl lik kampanya vardı.ben onu bile almadım.99 ytl ye kızıma daha yararlı şeyler almayı tercih ettim.

ama kanalı açınca 89 tl üye olun 12 ay yazıyor..

evet ya o kadar para verılmez yanı bır bebegım tv ıcın.. nette artık hersey var.. bakımından yetıstırılmesıne kadar... hem gorsel hem yazılı olarak...

mystory o kadarcık sey bıle ne kadar cok tutuyor degıl mı? ben 1-2 gundur marketlere bakıyorum ındırıme gırmısmı prıma 1 numara dıye.. gırınce kocısı gonderıp aldıracam... sadece o paket bıle 20 cıvarıdır..

bu arada kızlar ben de kesinlikle mart annesi olamayacağım, dr. 37. haftanın dolduğu gün alırız dedi. şubatın son haftası bu gidişle. benim raporum da bugün bitti, dr. la konuştuk yarın doğum iznimi yazacak,32. hafta değil daha ama zaten dedi miyadını beklemeyeceksin doğum iznini vereyim dedi. zzaten 1 ay daha beklese bi problem olmaz dedi. kısmet bakalım ne zaman olacak.

Son düzenleme:

Eylemcim çok heyecanlı yaaa!!! Ayyy! valla içim kıpır kıpır oldu benim... Benim için de kız tombik, erken gelecek diyoz ya, kesin herkes doğuracaak ben 41. haftayı falan dolduracam...

evet.....bilmiyorum eşimde evdeyken izlersin.diyor..kendi bilir üye olursada...yerimseniben

tabii canım herkesin maddi durumu söz konusu.sizin için bir sorun yaratmayacaksa alın.ben tek maaş olduğum için başka ihtiyaçlara veririm o parayı dedim.

eylemcim ne güzel canım ya.erkenden gelicek senin miniş.sağlıkla inşallah.
melekcim ben primanın 1 numarasını aldım.içinde 98 adet var 18.90 ytl ye.geçen haftada kipada yine vardı.şimdi varmı bilmiyorum.ama sürekli bu şekilde indirime giriyor.

güzel anne adayları sohbete doyum olmuyor vallaha.ama yatmam gerek benimki hala manyak şekilde tekmeliyor.yordu beni resmen.
hepinize iyi geceler.öpüyorum kocaman.

Eylemcim çok heyecanlı yaaa!!! Ayyy! valla içim kıpır kıpır oldu benim... Benim için de kız tombik, erken gelecek diyoz ya, kesin herkes doğuracaak ben 41. haftayı falan dolduracam...

ehuehe en basıdan berı Subat annesı olacam dıyordum sonra aman Aralık olmasın aman Ocak olmasın derken asıl ben 41. haftada dogurursam komedı olur :) Gercı doktor erken dogum kesın dedı ama olur mu olur dımı..

mystory güle güle kullan aldıkalarını. benimde bir arkadaşım niveayı önerdi doktoru tavsiye etmiş. dalin arkadaşımın bebeğinin kafasında konak yapmış. doktora götürmüşler niveayı tevasiye ederim demiş ve çok memnun olduğunu söyledi arkadaşım biraz pahalı ama güzel diyor.

canım emınmısın ya prımanın 1 numarası 98 lı duymadım hıc.. 2 numaranın almıstım bende 98 lı mıgrostan.. bır yenı bebek var bır de yenıdogan var.. karıstırmıyorsun dımı.. kıpada kı ındırımı duydum ama kıpa ıstanbulda heryerde olan bır market degıl. Izmırde cok yaygın heryerde var bılıyorum.. Kıpa Ist.da daha yazın acıldı vee Anadolu yakasında benım yakamda acılmasına ragmen bana 25 km uzaklıkta... taa Allahın dagına actılar zaten sorma..sınır oldum..

ya zaten bir rüya görüyordum sesli uyandıım yoksa ben onna biliyordum
ya işte bazen sakin olamıor insan haklısn doğumu beklemem lazım
öldürüyor bunlar bizi

valla ben 43. haftayı doldururm gişbi gewliyor sizinkiler yürür ben daha yeni doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…