aşure demeyin bana yaaa
cok canım istiyor cokkk
ama ne apartmanda yapan dagitan var ne ofiste getiren var.
cocugumda asure seklinde iz olucak bisi diil.
yapmayida bilmemki. hem cok zor sırnaşık şey
mrb.lar hepinize.
xnazanx cım tuzu azaltman gerekiyo parmaklarındaki şişlik için ayrıca daha çok su içersen ödemin geçecektir.
benim normalde 2 martta 40 haftam doluyo ama sezeryan olacağımdan şubatın yirmisinden sonra kızıma kavuşuyorum.ilk benmi doğuracam acaba.delikafadulden
yarin doktor kontrolunden cikinca kendimi odullendireyim insallah da
kendime geleyimm.
gozum dondu seker seker diye
ben geldiiiiiiiiiiiiim! eve geldim sonunda yeni geldim hiçbiyere bakmadan bilgisayarı açtım . burdaki dr a kontrole gittik hiç bi sorun yok dedi haftada 1 kontrole gideceğiz izmirdekine 1 kere daha gideriz sorun yok derse belki doğumu burda yaparım, evimin içibde daha rahat olur diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterecek
geçmişe bakmadım daha hiç, inşallah herkes iyidir, şehnaz dan haber var mı, hemen okuyamam herhalde, çok özledim hepinizi
selam kızlarr :) bugun gunum vardı ordaydık guzel gectı bıraz eglendım ordan pazardı alısverıs derken eve gel yemek yap anca oturdum yerime :)) bi geçmişe bakım iyisinizdir inşllh öpüyoruz sizi kızımla :))
kızlar benim kız dönmeye çalışıyor içeride sanırım.kafası göbeğimin yanıdan kaldı öylece.
Canım bu bebeğim tv nerde? digitürk mü, dsmart mı, kaçıncı kanal, biz de bulup izlesek yaw... :sm_confused:
Canım bu bebeğim tv nerde? digitürk mü, dsmart mı, kaçıncı kanal, biz de bulup izlesek yaw... :sm_confused:
canımcım 3 haftayımı aktardın anlamadım.ben 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir rapaoru almak istiyorum.bu mümkün değilmi?
geri geldim kızlar..şifre girdi.üyemi olsam napsam.dsmartda 60.kanalda.kocişim üye olmaya çalışıyor çok güzel şeyler var..
ama kanalı açınca 89 tl üye olun 12 ay yazıyor..canısı üye olmak full paketi almakla oluyor.200 ytl.ama içinde ygunsuz kanallarda var.7 kanal için deymez ben gözden geçirdim.bayramda açıktı ve aralık sonuna kadar üye olursanda 99 ytl lik kampanya vardı.ben onu bile almadım.99 ytl ye kızıma daha yararlı şeyler almayı tercih ettim.
olabılır tabııkı o zaman sende 5 haftayı aktarmıs olacaksın...:CüvCüv:
ama kanalı açınca 89 tl üye olun 12 ay yazıyor..
evet.....bilmiyorum eşimde evdeyken izlersin.diyor..kendi bilir üye olursada...yerimsenibenkuzum tek kanal için o fiyat dimi?ben 7 kanal için bile 99 ytl vermedim.
bu arada kızlar ben de kesinlikle mart annesi olamayacağım, dr. 37. haftanın dolduğu gün alırız dedi. şubatın son haftası bu gidişle. benim raporum da bugün bitti, dr. la konuştuk yarın doğum iznimi yazacak,32. hafta değil daha ama zaten dedi miyadını beklemeyeceksin doğum iznini vereyim dedi. zzaten 1 ay daha beklese bi problem olmaz dedi. kısmet bakalım ne zaman olacak.
evet.....bilmiyorum eşimde evdeyken izlersin.diyor..kendi bilir üye olursada...yerimseniben
Eylemcim çok heyecanlı yaaa!!! Ayyy! valla içim kıpır kıpır oldu benim... Benim için de kız tombik, erken gelecek diyoz ya, kesin herkes doğuracaak ben 41. haftayı falan dolduracam...
nivea aldım.ablamın 8 aylık oğlu var o her markayı denediği için.niveayı önerdi..ondan çok memnun kalmış.bende nivea aldım..primayıda ablam söyledi gene..yenidoğan 1 numara olan..50 adetlik ondan aldım 1 paket..sadece bebe yağını jonsan baby aldım..hepsi.62.50 tuttu..üstelik minicikler..
eylemcim ne güzel canım ya.erkenden gelicek senin miniş.sağlıkla inşallah.
melekcim ben primanın 1 numarasını aldım.içinde 98 adet var 18.90 ytl ye.geçen haftada kipada yine vardı.şimdi varmı bilmiyorum.ama sürekli bu şekilde indirime giriyor.
ya zaten bir rüya görüyordum sesli uyandıım yoksa ben onna biliyordummadem sen uyuyordun seninde uyuduğunu biliyordu gizlice baksaydın senin kızıcağını bildiği için sana söylermi gülüm tam fırsatını yakalamışsın sessizce izleseydin keşke netür siteden şüpheleniyorsun
ya işte bazen sakin olamıor insan haklısn doğumu beklemem lazımche cim bence şimdi kendini hiç üzme.hele bir doğum yap o zaman bütün takipleri yaparsın.benim fikrim şimdilik beklemede kal,öfkeyle kalkıp zararla oturma canım.er yada geç su yüzüne çıkacak.eşinle iyice zıtlaşıp bazı şeyleri inatlaşarak zora sokma canım derim ben.çünkü her zaman sakin ve mantıklı düşünmek kazandırır.
öldürüyor bunlar biziklava:geliyor oklava kocalarınıza hee. döferim hepsini ben zaten kaç gündür keçilerim tepemde dolanıyorum. yavru kuşlar bizler hassas dönemdeyiz onların her lafı batıyor. biraz biz biraz onlar alttan alarak halletcez bu dönemi. biraz sabır. erkekler bebelerimizden daha bebe oluyor sanki öpüyorum hepinizi canlarım beniiiimm muck.
sanıyorum bugün daha giremem iyi geceler herkese meleklerinize iyi bakın kendinizi üzmeyin hoşçakalın tombiş ve güzel kadınlarrrrrrr a.s.
Eylemcim çok heyecanlı yaaa!!! Ayyy! valla içim kıpır kıpır oldu benim... Benim için de kız tombik, erken gelecek diyoz ya, kesin herkes doğuracaak ben 41. haftayı falan dolduracam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?