2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydınlar iyi pazarlarrr ya kızlar dün yaklaşık 6-7 saat gaz sancısı çektim yok mu bunun çaresi benim gibi olan var mı

sorma canım valla o olaya bende çok kzıyorum.hatta dün eşimle konuştukta bu konuyu,biz normal istiyoruz bir aksilik olmadığı sürece..eğer diyor normal doğum yapabilecekken herşey uygunken kendi isteğine göre hareket edip bahane uydurup sezeryan yaparsa aldığı paralar haram olsun diyor eşim...
ayyyy dinleyince bile çok mutlu oluyor insanyaaahihoyyyt bende o anları yaşamak istiyorum.Allah herkese kolay doğumlr nasip etsin:Saruboceq:

dilek bende diyorum eşime gece soluma yatmaktan çürürüdm artık..hamile olduğumu öğrendiğimden beri soluma yatıyorumbenneyaptımki zaten sağıma dönmek istedğimde mecburen uyanıyorum rahat dönemiyorum...
canım sana hayırlı alışverişler güzel şeyler bulursun inşallah..benimde son 1-2 şey kaldı bitti sayılır..

ben geceliği almadım.güzel bulamadım.ama anneanne geceliklerine mahkum olacak gibi duruyorum.2 takım önden düğmeli pijama koydum biri saten...çok sıcak olursa onu giyeceğim..hem kan lekesi olursa çok çanuk çıkar diye tavsiye ettiler...
merhaba inşallah bende 2009 martta 2.kez anne olacağım çok heycanlıyım 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi geliyor çok mutluyummmmm
ne güzel hayırlı olsun..uzun zaman olmuş tabi,unutmuşsundur hamileliği..Allah sağ salim kucağına lamayı nasip etsin aramıza hoşgeldin özlem

bende perşembeye aldım randevuyu çok özlediiiiiim:sm_cool:çok merak ediyorum ne kadar büyüdü,normal doğuma elverişlimiyim vs diye...

yaaa kızlar banada nazan gibi bir enerji geldi...bütün evi kaldırıp dip köşe temizleyesim var...ama kociş izin vermiyor..sakın ben evde yokkende yapma ağır işler hakkımı helal etmem valla diyor ama ben kuduruyorumdelikafadulden...
dün fıldır fıldır dım evin içinde...bugünde koltukları silmek için ikna ettimsositososito

Gözünaydın damlacım. Sanada maaşallah formunu koruyorsun aferin.

Benimde dikkatimi çekti ne kadar çok sezeryan var ya.

Ne güzel anlatmışsın doğum sürecini canım. İnşallah bunuda sorunsuz kolaycacık kucaklarsın.

merhaba inşallah bende 2009 martta 2.kez anne olacağım çok heycanlıyım 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi geliyor çok mutluyummmmm
Hoşgeldin canım aramıza. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.

hepinize günaydınlar iyi pazarlarrr ya kızlar dün yaklaşık 6-7 saat gaz sancısı çektim yok mu bunun çaresi benim gibi olan var mı

rezene iç canım..bide ibrahim saraçoğlundan duymuştum...yarım çaybardağı limon suyu(taze sıkacaksın) içip 10 dk dolanacakmışsın evin içinde...sonra rahatlıyormuşsundelikafadulden

herkese günaydın iyi pazarlar, yine pazar sessizliği çökmüş topikimize.
öykübebek dün ben çektim o gaz sancısını bi yandan korktum ilk hastaneye yattığımda ben gaz sancısı sanmıştım meğer doğum sancısıymış ama Allahtan dünkü gaz sancısıymış geçti çünkü. rennie duo içtim ben bizim koridor uzun epey 3-4 tur da yürüdüm sonra bekledim çıksın diye. şimdi iyiyim çok şükür.
ya kızlar benim bu şeker aleti cozuttu. yeni aldık ve benim eşimin pimpiriği yüzünden geçici bişey olmasına rağmen sözde en iyisini aldık. bu hafta manyadı alet, diyetin dışına çıkmıyorum zaten ama bi ölçüyo 140 5 dk. sonra bi daha ölçüyorum 90. tamam dijital aletlere çok fazla güvenmiyorum ama bu kadar da sapıtılmaz ki. sabah açlık ölçüyoruz ki açlık kan şekerim yüklemelerde bile yüksek çıkmadı ilk ölçüm 160 çıktı, yuh dedim komaya gireceğim herhalde (ALlah korusun) sonra bi daha ölçtük 84 çıktı. eeee nasıl güveneceğim şimdi ben? bir de dr. bu listeye bakıp bana insilün verecek yada vermeyecek. şaşırdım kaldım. bari hafta içi hastaneye gideyim de adam gibi baktırayım. yaw çatlıcam nerdeyse tatlı diye yesem içim yanmayacak, yedim çıktı diyeceğim ama ben böyle baklavalarla rüyalarda buluşurken makinanın yaptığıda edepsizlik yani. haksız mıyım yaf?

CAnım ne marka cihazınız???ve striplerini yeni taktıysan kod çubuğunu değiştirdin mi?

CAnım ne marka cihazınız???ve striplerini yeni taktıysan kod çubuğunu değiştirdin mi?

aslıcım markası accu chek go, yok blue tooth luymuş falan filan. evet canım değiştirdik çipini falan. makinanın kendisiyle birlikte 10 tane vardı zaten, o bitince yeni kutuda değiştirdik her seferinde kontrol ediyorum ben yine de sayıları ama çok tuhaf geldi. 3-5 yerden sorduk iyisi dediler kazıklamışlar mı sence bizi?

eyleeeeem kız hakket kafayı yemiş senin alet...açlık 160 mı olurmuş be insan komaya girer allah korusun...
bende diyet dışına çıkmıyorum ama 2 gündür çıkıyorum çünkü aşure yiyorum ohhhh pişmanda değilim valla..şeker isteğimi tatlı isteğimi bayağı giderdi..bide ben sevdiğim gibi yaptım..kuru fasülye nohut sevmem aşurede...sırf meyvelerle yaptım..elma portakal ayva,kuru kayısı,incir üzüm hepsini bol bol kattım...meyvenin kendi şekerleri de çok saldığı için normal şekerden çok koymama gerek kalmadı..mis gibi meyve kokuyor valla...komşular falan çok beğendi....badem fındık cevizde bol olduğuna tam bir enerji deposu oldu...benim fıldır fıldır olmamın sebebi bumu acep...koşasım var valla....

canım piyasanın en iyi cihazlarındadır roche firmasının ürünü! ama bu cihazların kod çubuğu oluyor yeni aldığınız strip kutusunun altında önce onu tanımlayın cihAza sonra o kutuya ait striple ölçümle yapın bir de ardarda ölçüm yapmayın en az 10 dak arası olsun ortalamaya vurduğunda en doğru sonucu veren dijital cihazlar sıralamasında üst sıralarda yerini alır bu cihaz ayrıcs dijitalle ölçüm yapan hastaneler de tercih ediyorlAr genelde bunu kullanıyorlar ! bir de çeşit çok accu chek de turuncu kutuda strip aldınız değil mi???

kız yiyen var yiyemeyen var ne öyle ballandıra ballandıra anlatıyon, ya şu 21 inde izmirdeki dr. a gidene kadar yemicem de valla ondan sonra dr.dan çıkar çıkmaz kocişe hadi dicem çek bolulu hasan usataya delikafadulden
kız o kadar enerji depolama şimdi koşasın var sonra başka şeyler de istemeyesin kaydirigubbakcemile3

herkese mutlu pazarlar olsun.bizde geç kahvaltımızı yaptık.çaylarımızı yudumluyoruz.kızlar doğum hakkında fikirlerinizi,yaşadıklarınızı yazmışsınız.her iki doğumunda kolayı ve zoru olabilir.bunu bilmemiz lazım.bir arkadaşım anormal kolay bir normal doğum yaparken kuzenimin makata kadar yırtığı oldu.ayrıca yapılan dilişten de 0 güne yakın çekti.oturamadı kalkamadı yatamadı yardımsız.ben çok kolay ve ağrısız bir sezeryan geçirip 3-4 saat içinde kendi başıma yürüyebilirken diğer bir arkadaşım gaz sancısından çekti.bu tarz operasyonlar sanıyorum ki doktorun tecrübesinden çok kişinin bünyesi ve acıya duyarlılıkla alakalı.
kendinizi korkutmayın.biz bu yola baş koyup şu aylara gelmişiz.sonuçta zaman akıp geçiyor ne kadar ağrılıda doğursak ömür boyu sürecek değil ya.sonuçta birkaç saat sıkıntıyı geçicez.
herkese hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler,mutlu aile ortamları diliyorum

Herkese günaydınlar...

Lazanyacım, şeker ölçüm cihazı için kod çubuğunu değiştirdin mi demişsin ya, bana klinikten gönderilen aletin markası ''One Touch Ultra-2'' burda varmı bilmiyorum gerçi ve yanında kutu kutu strip, iğne ve alkollu bezcik var, kod çubuğundan bahsedilmiyor hiç... Markadan markaya değişiyor olabilir mi? Her ölçümde yeni strip ve iğne ucu takılıyor ama kod çubuğu nedir?

Adayadayı'cım sen aletinin doğruluğunu aynı anda bir başka aletle de ölçerek kontrol ettir bence, bahsettiğin düzeyde değişiklik mantıklı değil bence de...

yaptık aslıcım aldığımız medikaldeki adam gösterdi ilkinde o taktı sonra o stripler bitince biz taktık zaten strip kutusundaki kod la makinada çıkanı kontrol ediyorum ama ben de anlamadım neden.turuncu evet strip kutusu. bakalım bu gün 4 kez daha ölçüm yapacağız onlarda nasıl çıkacak. canım benim teşekkür ederim sana da. :içelim:

bende ne safım yaa yazdığım yere bak hamile topiği:mymeka:benim amacım can çektirmek değil şekerini az koymamın nedenini söylemekti ama fena olmuş
aman öteki olayı hiç sorma...bişey anlamıyorum zaten hiç canım istemiyor artık...enerjim oraya gitmez merak etmedelikafadulden:roflol:

canım kod çubuğu marka marka değişir one touch lifescan ürünü eskiden sıklıkla kullanılan bir modeldi ancak şuan türkye de kullanımı oldukça az hatta stripleri de zor bulunuyor bir de stripleri diğerlerine göre pahalı 50 ytl ve üzerinde accu chek in stripleri 35-40 civarında bu da tercih sebebi!!!!eski model cihaz olduğu için stripleri kod çubuklu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…