2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar

0-3 ay için kaç tane badi tulum aldınız?aldıklarım sanki yetmezmiş gibi geliyor.

Park yatak mı kullanışlı bebek karyolaları mı?sizler tercihlerinizi hangi yönde kullandınız?

Canım ben 5 adet kısa kollu, 3 adet de uzun kollu body aldım. Tulumlar da 3-4 adet sanırım... Ama patikli alt ve üst olarak da 3-4 takımım var... 2 tane de pijamam var. 6 tane body hediye gelecek bunlara ek olarak...
Park yatak ve karyola konusunda ayrı bir topic açılmıştı, mart annelerinde, bildiğim kadarıyla artılarını ve eksilerini orada tartışmışlardı. Bir göz at istersen...

teşekkür ederim canım.ben 8 tane body almıştım birkaç tane daha alayım en iyisi.0-3 ay çok alma diyorlar hemen büyür diye kararsız kalıyor insan.

Özgecim saol cnm valla benimde solum çürüdü diyebilirim duş alıyoum öyle kendime geliyorum
Kızlar bugun kızıma ciciler almaya gittim bi kaç parça bişeyler aldım profilime ekledim albüm yaptım ordan bakarsınız diger türlü forma eklemek çok ugrastırıyor benii :))

Ben baktım cicilere, hepsi çok güzeller. Yorumlarımı da oraya ekledim zaten. :)))

hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın

canlarım nasıl gidiyor pazarınız benimkiş yine gayet sıraan sevimsiz basit uyuz bi pazar oyyyyyyyyyyyy
bıktım artık valla

Lilyumcum tşkrlerr :))çünkü bu isimle kocam beni direk tanirdi gerçi sayfanin sağ üst köşesinde kullanici ismim çikicak yine ama olsun daha fazla yapabiliceem bişi de yok,Alyasulin bende baktim aldiklarina çok güzeller bendede bol miktarda body var ve annem hala almaya çalişiyo bence biraz büyük şeylerede baksak iyi olcak ama o zamanda yaza geliyor .

canlarım nasıl gidiyor pazarınız benimkiş yine gayet sıraan sevimsiz basit uyuz bi pazar oyyyyyyyyyyyy
bıktım artık valla

Bunlar hareketsiz geçen son pazarlar sanırım... Bu uyuz pazarları arayacağımız günler gelecek, korkarım ki.... :sm_confused:

benim pazarda farklı değil.eşimle karşılık uzanmış tv seyrederken ikimizde uyumuşuz.akşam yemeği için balık almaya gitti bende onu bekliyorum.

kızlar bugün aşureden gelen enerjiyle koltuklarımı sildim...2 tane halı sildim..dünde temizlik yaptığımıza mis gibi oldu ev valla içim nasıl rahat..kızım pek memnun olmadı bu durumdan sanırsam dumadan tepti..ve şuan zorluyor kaç sattir...kasıklarıma ağrı karnıma sancı giriyor..neyse dinleniyorum şimdi geçer inşallah...

off asure muhabbeti hala devam ediyormuuu
yiyemedim bi turlu yaa
cikamadik disari esimle bugun. hep evdeydim kaydirigubbakcemile

hepinize selam kizlar nasilsiniz bakalim ne var ne yok:ecrin_bebek:

denizcim hayırlı olsun, esin basliyormus yarin.

mehlikacım yiğenin olmuş hadi gözünaydın.allah analı babalı büyütsün.
kızlar adet olacakmış gibi kasık sancısı olanınız varmı?bende çok sık var korkuyorum.perşembeye bakalım nts ye girecekmiyim.herşey belli olucak inşallah bir sorun çıkmaz.

bu arada fox tv deki haberlerde ayakta normal doğumu izlediniz mi?kadına hiç dikiş bile atılmadı.çokta güzel ve rahat doğum oldu.

bu arada fox tv deki haberlerde ayakta normal doğumu izlediniz mi?kadına hiç dikiş bile atılmadı.çokta güzel ve rahat doğum oldu.

izledim ben de enelcim, valla kadın catir catir dogurmus bravo.
bizim doktorlar 3600 ustune bebek iri diyorlar bir de.
cok sinirliyim klava:

izledim ben de enelcim, valla kadın catir catir dogurmus bravo.
bizim doktorlar 3600 ustune bebek iri diyorlar bir de.
cok sinirliyim klava:

evet canım.bide 4 kilonun üstünde dediler bebek için dimi?kadınıda doğum yaptıran bizim doktorlardan biri.adam ben hiçbirşey yapmadım eşimden tutunarak doğum yaptı diyor.birde birşey daha soracağım hamileliğinin ilk ayından itibaren balık yüyeniniz varmı aranızda?

canım cicileriniz çok güzel..Allah güle güle giydirmeyi nasip ettirsin..

nazancım ben aynı dertten muzdaribim..bende dün duramadım kahvaltıdan sonra yatana kadar doğru düzgün oturmadım...gecede arkadaşlara gittik..eve geldiğimizde gece 4 idi....ayaklar balon gibi ayakkaıları zor giydim ayağıma dönüşte ama acayip acıdılar..eller ise parmaklarımı sıkamaz durumdaydım....parmaklar dolma gibi yani benimde çok şişiyor...ayaklarda ayakta çok durunca şişiyor....az kaldı nazanım ne yapalım dayanıcaz...

ben normalde baligi cooook severdim. ama hamilelikte tisskindim :teytey:
yiyemiyorum simdi hic.
yani soyle; hazır yapilmis varsa yiyorumda nerdeeee yapan bakan yokki yalnızım ben istanbulda

ben normalde baligi cooook severdim. ama hamilelikte tisskindim :teytey:
yiyemiyorum simdi hic.
yani soyle; hazır yapilmis varsa yiyorumda nerdeeee yapan bakan yokki yalnızım ben istanbulda

bende ondan sordum elifcim.banada hazır yapan olursa yiyorum.çok sık yiyemiyorum.az önce ev sahibi getirdi bir tabak.eniştemde teyzem 1 aylık hamile ya yesin diye almış o getirdi.ondan dedim canım.

canım ellerine sağlık da, hamilelikte koltuk, halı silmek gibi işler ne kadar doğru??? Yapma bu kadar gözünü seveyim yaaa!!! Ya bişi olsa sana... Yani nasıl kızıyorum anlatamam!!! Kokmaz koltuklar kirden... Şurda ne kaldı yaaa!!! klava:klava:

Teşekkür ederim Elifcim... Yarın sabah gidecek bakalım... Ayy düşününce bile heyecanlanıyorumm!!
Biz de çıkmadık bugün evden dışarı... Zaten çıksak da donardık herhalde... Arabayı bir an evvel verirlerse ilerleyen haftalarda, ben de hafta sonu gezmesi yapabilirim belki.. Evden en son Pazartesi çıkmıştıım, o da sokağın köşesinde bize bez yardımı yapan arkadaşın eşiyle buluşmak için... Ondan önce de en son 26 Aralıkta çıktım sanırım.... delikafaduldenAyyy, ben antisosyal olmuşum yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geçmiş olsun Enelimm!!! Bende yok öyle bişi... Yani sancı gibi bişi oluyo ama adet sancısıı gibi değil... Daha çok şöyle hissediyorum sancım olunca: hani küçükken kapıya tırmanır, sonra da en üste çıkınca bacaklarımız ve kollarımızla kenarlara tutunur öyle kalırdık yaa, aynı şekilde bebiş içimde tırmanmış, hem kol hem de bacaklarıyla dört bir yandan ittirip karnımı yırtıyor gibi geliyor.. Ama bunlar, normal tepiklemeler gibi değil... Karnım geriliyor ve uzun bir süre o şekilde kalıyor. Ne tuhaf anlattım di mi? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…