Merhaba arkadaşlar
0-3 ay için kaç tane badi tulum aldınız?aldıklarım sanki yetmezmiş gibi geliyor.
Park yatak mı kullanışlı bebek karyolaları mı?sizler tercihlerinizi hangi yönde kullandınız?
[ı]canım ben 5 adet kısa kollu, 3 adet de uzun kollu body aldım. Tulumlar da 3-4 adet sanırım... Ama patikli alt ve üst olarak da 3-4 takımım var... 2 tane de pijamam var. 6 tane body hediye gelecek bunlara ek olarak...[/ı]
[ı]park yatak ve karyola konusunda ayrı bir topic açılmıştı, mart annelerinde, bildiğim kadarıyla artılarını ve eksilerini orada tartışmışlardı. Bir göz at istersen...[/ı]
Özgecim saol cnm valla benimde solum çürüdü diyebilirim duş alıyoum öyle kendime geliyorum
Kızlar bugun kızıma ciciler almaya gittim bi kaç parça bişeyler aldım profilime ekledim albüm yaptım ordan bakarsınız diger türlü forma eklemek çok ugrastırıyor benii :))
özgecim saol cnm valla benimde solum çürüdü diyebilirim duş alıyoum öyle kendime geliyorum
kızlar bugun kızıma ciciler almaya gittim bi kaç parça bişeyler aldım profilime ekledim albüm yaptım ordan bakarsınız diger türlü forma eklemek çok ugrastırıyor benii :))
Ben baktım cicilere, hepsi çok güzeller. Yorumlarımı da oraya ekledim zaten. :)))
hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın
canlarım nasıl gidiyor pazarınız benimkiş yine gayet sıraan sevimsiz basit uyuz bi pazar oyyyyyyyyyyyy
bıktım artık valla
kızlar bugün aşureden gelen enerjiyle koltuklarımı sildim...2 tane halı sildim..dünde temizlik yaptığımıza mis gibi oldu ev valla içim nasıl rahat..kızım pek memnun olmadı bu durumdan sanırsam dumadan tepti..ve şuan zorluyor kaç sattir...kasıklarıma ağrı karnıma sancı giriyor..neyse dinleniyorum şimdi geçer inşallah...
bu arada fox tv deki haberlerde ayakta normal doğumu izlediniz mi?kadına hiç dikiş bile atılmadı.çokta güzel ve rahat doğum oldu.
izledim ben de enelcim, valla kadın catir catir dogurmus bravo.
bizim doktorlar 3600 ustune bebek iri diyorlar bir de.
cok sinirliyimklava:
Özgecim saol cnm valla benimde solum çürüdü diyebilirim duş alıyoum öyle kendime geliyorum
Kızlar bugun kızıma ciciler almaya gittim bi kaç parça bişeyler aldım profilime ekledim albüm yaptım ordan bakarsınız diger türlü forma eklemek çok ugrastırıyor benii :))
slm fistiklarrrrr, bizde kahvaltimizi yaptik, oglusuma ders yaptircam biraz sonra evin islerine hucummmmmmm:sm_cool: yine enerjimden duramiyorum , yanliz geceleri benim elim kolum cok agriyo kizlar ya, sabah kutuk gibi oluyor ellerim, gece uykumda uyusuyo, ovalaya ovalaya bir hal oluyorum, temizlikten demeyin herzaman yaptigim seylerfisfisfis kesin odemden ama cok fena ya ilk defa hayatimda elimin agrisindan uyuyamiyorumsanki ellerim 2 kilo kalkmiyo yerinden, sizdede aynisini yasayan varmi
evet canım.bide 4 kilonun üstünde dediler bebek için dimi?kadınıda doğum yaptıran bizim doktorlardan biri.adam ben hiçbirşey yapmadım eşimden tutunarak doğum yaptı diyor.birde birşey daha soracağım hamileliğinin ilk ayından itibaren balık yüyeniniz varmı aranızda?
ben normalde baligi cooook severdim. ama hamilelikte tisskindim :teytey:
yiyemiyorum simdi hic.
yani soyle; hazır yapilmis varsa yiyorumda nerdeeee yapan bakan yokki yalnızım ben istanbulda
kızlar bugün aşureden gelen enerjiyle koltuklarımı sildim...2 tane halı sildim..dünde temizlik yaptığımıza mis gibi oldu ev valla içim nasıl rahat..kızım pek memnun olmadı bu durumdan sanırsam dumadan tepti..ve şuan zorluyor kaç sattir...kasıklarıma ağrı karnıma sancı giriyor..neyse dinleniyorum şimdi geçer inşallah...
off asure muhabbeti hala devam ediyormuuu
yiyemedim bi turlu yaa
cikamadik disari esimle bugun. hep evdeydim kaydirigubbakcemile
hepinize selam kizlar nasilsiniz bakalim ne var ne yok:ecrin_bebek:
denizcim hayırlı olsun, esin basliyormus yarin.
mehlikacım yiğenin olmuş hadi gözünaydın.allah analı babalı büyütsün.
kızlar adet olacakmış gibi kasık sancısı olanınız varmı?bende çok sık var korkuyorum.perşembeye bakalım nts ye girecekmiyim.herşey belli olucak inşallah bir sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?