2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adayadayı'cım sen aletinin doğruluğunu aynı anda bir başka aletle de ölçerek kontrol ettir bence, bahsettiğin düzeyde değişiklik mantıklı değil bence de...

zarag onu da yaptık şeker hastası bir tanıdıktan akşam aldı geldi eşim makinayı ama o eski modellerden ikisi arasında da fark var, ki hadi bende problem var eşim ve annemin de ölçtük onlarda da farklı çıktı iki makina. anlamadım işte ben de. bu kadar iniş çıkış olsa ben bu kadar normal olmam herhalde di mi? bakalım 1.30 da bir dahaki ölçüm orda kaç çıkacak.

ben bi banyo yapıp geleyim bari, hadi görüşürüz şekerler

Son düzenleme:

Lazanyacım, bildiğim kadarıyla Ultra-2 2007'de çıktı, buradaki fiyatına bakmaya çalıştım ama sadece Ultra var o da dediğin gibi eski model, neyse striplerin maliyeti önemli değil, yurtdışında klinikten gebelik sonuna dek yapmam gereken ölçümler için tüm strip, iğne vs ile birlikte eve gönderilmişti. Kod çubuğu olayı bu modelde yok yani, verdiğin bilgi için teşekkür ederim, oturup dvd'sini izleseydim böyle lafa atlamama gerek kalmayacaktı... Sağol canım...

hiçbişey yapasım yok duş almam lazım pazara gitmem lazım çmaşır atcam makinyapuffffffff pöfffffffffffff offffffffffffffffffffff

önemli değil canım ya benimkiler de mesleki bilgiler hiç satmadım ama bu cihazlar ve striplerini satan biryerde çalışıyorum!!!!keşke böyle kolayy malzeme satsammkaydirigubbakcemile2 neyse bir izmir buluşması tertip edin de gelelim ayol buketim de eylemim de gelir enel var

Lazanya'cım, Enelle buluşalım diye konuştuk, telefon numaralarımızı aldık, ama tarih falan belirlemedik, sizlere de uyan bir zamanı belirleyelim İzmir buluşmasını yapalım bencede sizlerin katılımıyla daha da keyifli olacaktır...

slm fistiklarrrrr, bizde kahvaltimizi yaptik, oglusuma ders yaptircam biraz sonra evin islerine hucummmmmmm:sm_cool: yine enerjimden duramiyorum , yanliz geceleri benim elim kolum cok agriyo kizlar ya, sabah kutuk gibi oluyor ellerim, gece uykumda uyusuyo, ovalaya ovalaya bir hal oluyorum, temizlikten demeyin herzaman yaptigim seylerfisfisfis kesin odemden ama cok fena ya ilk defa hayatimda elimin agrisindan uyuyamiyorumsanki ellerim 2 kilo kalkmiyo yerinden, sizdede aynisini yasayan varmi

Herkese kocaman günaydın!!! Hpinize renkli, güzel bir gün diliyorum ama en çok da Aslıcığıma...

Teşekkürler rebecacım... İnşallah, dediğin gibi olacak canım...

merhaba inşallah bende 2009 martta 2.kez anne olacağım çok heycanlıyım 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi geliyor çok mutluyummmmm

ozlemz hoşgeldin aramıza... Kaç haftalıksın canım? Umarım sorunsuzca bebişini kucaklarsın... Ve umarım buraya devamsızlık yapmazsın.. kaydirigubbakcemile3

Haydaaaa! Bu ne şimdi yaaa :sm_confused: Şekerin kendisi yetmiyomuş gibi bir de alet çıktı başımıza... Allah kolaylık versin Eyylemcim..

Tecrübeli anneler bişey sorucam: Bebişlerin yatakları için kaç tane nevresim takımımız olmalı? Çarşaflar ne sıklıkta kirleniyor? Kaç yedeğimiz olmalı?

canım benim ki de şaka, ciddi değildim yani, çok şükür aşırı derecede canım bişey istemedi ama son zamanlarda tatlı ayrı bi fantazi oldu benim için.

kan şekerimi yine ölçtüm 2 kez benim makinayla 10 ar dk. arayla bir de diğeriyle sonuçlar 50- 71- 81 en azından düşük değerler sabahki gibi açlık 160 değil.

hakkatten DEnizim doğru bir soru kaç tane nevresim takımı kullanacak bu haylazlar bende 2 tane var yeter mi acep??????

Kızlar slm lar herkese:teytey:
Bugün çok mutluyum paylaşmak istiyorum. Gece saat 3 te abimin bir oğlu oldu.Maşallah o kadar güzel ki Hastaneye beraber gittik.Saat 12 de ve 3 te doğdu bebiş.sancılar 3 dk ya inince gittik hastaneye. Sürekli annenin yanındaydım ve herşeye tanık oldum. Normal doğumdan sakın korkmayın arkadaşlar. Normal doğumun ne kadar iyi olduğunu anladım.Anne doğumdan sonra benim durumumdan faksızdı herşey sancı bitene kadar.Gelinimiz 21 yaşında ve ilk doğumu.Yapacam dedi ve yaptı.sizlerde normal doğum şansınız varsa mutlaka değerlendirin. Ben yapamicam bari siz yapın kızlarsenağlamaHepinize hayırlı doğumlar.

Mehlikacım, tebrik ederim, hala oldun yaniii.... hihoyyyt
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Ayrıca normal doğum için yüreklendirmene de çok sevindim. Umarım imkanı olan, isteyen herkes rahatlıkla normal doğum yapar!!!

Merhaba arkadaşlar bizde annemle dün eminönünden son alişverişleri yaptik al al bitmiyomuş bu 2. eminönü turu idi gecelik ve sabahliğimizi aldik annem sağolsun o aldi yalniz bayağidir arştiriyoduk bi türlü güzel ve uygun bişi bulamadiydik bi model beğenmiştim ama emzirmek için 2 delik yapmişler ordan ancak göğsün ucu çikar satan kiz diyoki bu yeter size 2 delik yapmişlar gizli dedimki bebeğin emerken eli ile annenim memesine dokunmasi lazim anne ve bebek arasindaki baği güçlendiriyo aman kizda bi israr bi ısrar mal satmak için enayi yerine koyuyolar,ateşölçer aldik 50 ytl braun kulaktan doğubanktan bayaği uygun oldu,uyku seti 75 ytl peşin e ,biberon termosu tekli 9 tl,pijama takimlari 10 tl ist da oturan kizlar mutlaka gidin küvet ve fileye 11,5 tl verdik iç çamaşirlari falan bayaği ucuzdu .

Hayirli Pazarlar arkadaslar,

Mehliha tebrikler canim, darisi basina insallah.
Beyazlilyum haklisiniz walla, o doktor resmen hakka girmis oluyor zaten. Ben kesinlikle samimi olduklarina inanmiyorum. Resmen para tuzagi. Insallah hicbir sorun yasamadan hepmiz normal dogum yapariz...
alyasulin walla ben de ayni sorun var ya..resmen artik kemik agrisindan yatamiyorum. Hangi yana yatsam o yandan ayri bir ses geliyor. Insallah biran evvel hayirlisiyla atlatiriz bu süreci
Rebeca, canim dikkat et o zaman kendine, bol bol su icmeye calis. Insallah herhangi bir sorun ile karsi karsiya kalmazsin.
aslicim ne oldu kiz sana, o gülec yüzlü asli gitmis yerine baska biri gelmis sanki...takma cani birseye...hadi kalk bugün kendini ödüllendir ve kendine degisik birseyler yasat...belki sana iyi moral olur, him ne dersin?

hepsinizi öptüm kizlar...kendinizie iyi bakin...byeeeee

merba arkadaşlar nasılsınız ....geçmişi okuyamadım...üşüttüm sanırım yutkunamıyorum başım ağrıyo fenayım yaniii...sizler nasılsınız yarın kont lumuz var bakalım...ne olacak

canim en ideali 3 tane ilk dogdugunda hemen hemen hergun yikiyosun nevresimlerini

Nazancım teşekkürler canım.... Hiç bitmiyor bu eksikler yaaa!!!!

Aslıcım hakikaten, dün geceden beri soruyom sana, cevap vermiyosun... Neyin var? Özel bir sebebi var mı, yoksa geçen günlerde hepimize olduğu gibi, sebepli sebepsiz bir ağlama isteği ve hüzün mü var içinde? Hepimize oluyor hayatım, üzme kendini... Bir sebebi varsa da paylaş, hafiflersin biraz... :teselli:

Merhaba arkadaşlar

0-3 ay için kaç tane badi tulum aldınız?aldıklarım sanki yetmezmiş gibi geliyor.

Park yatak mı kullanışlı bebek karyolaları mı?sizler tercihlerinizi hangi yönde kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…