Adayadayı'cım sen aletinin doğruluğunu aynı anda bir başka aletle de ölçerek kontrol ettir bence, bahsettiğin düzeyde değişiklik mantıklı değil bence de...
canım kod çubuğu marka marka değişir one touch lifescan ürünü eskiden sıklıkla kullanılan bir modeldi ancak şuan türkye de kullanımı oldukça az hatta stripleri de zor bulunuyor bir de stripleri diğerlerine göre pahalı 50 ytl ve üzerinde accu chek in stripleri 35-40 civarında bu da tercih sebebi!!!!eski model cihaz olduğu için stripleri kod çubuklu değil
Lazanyacım, bildiğim kadarıyla Ultra-2 2007'de çıktı, buradaki fiyatına bakmaya çalıştım ama sadece Ultra var o da dediğin gibi eski model, neyse striplerin maliyeti önemli değil, yurtdışında klinikten gebelik sonuna dek yapmam gereken ölçümler için tüm strip, iğne vs ile birlikte eve gönderilmişti. Kod çubuğu olayı bu modelde yok yani, verdiğin bilgi için teşekkür ederim, oturup dvd'sini izleseydim böyle lafa atlamama gerek kalmayacaktı... Sağol canım...
günün ilk günaydını benden olsun herkese günaydınlar arkadaşlar....
muhtarcım eşinin işe girmesine çok sevindim kızın kısmetiyle geliyor, inşallah daha iyi durumlara da gelirsiniz canım unutma her tünelin sonu aydınlıktır....
tebessüm suyun neden azaldığını bilmiyorum canım ama doktor bol bol su iç dedi...
merhaba inşallah bende 2009 martta 2.kez anne olacağım çok heycanlıyım 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi geliyor çok mutluyummmmm
herkese günaydın iyi pazarlar, yine pazar sessizliği çökmüş topikimize.
öykübebek dün ben çektim o gaz sancısını bi yandan korktum ilk hastaneye yattığımda ben gaz sancısı sanmıştım meğer doğum sancısıymış ama Allahtan dünkü gaz sancısıymış geçti çünkü. rennie duo içtim ben bizim koridor uzun epey 3-4 tur da yürüdüm sonra bekledim çıksın diye. şimdi iyiyim çok şükür.
ya kızlar benim bu şeker aleti cozuttu. yeni aldık ve benim eşimin pimpiriği yüzünden geçici bişey olmasına rağmen sözde en iyisini aldık. bu hafta manyadı alet, diyetin dışına çıkmıyorum zaten ama bi ölçüyo 140 5 dk. sonra bi daha ölçüyorum 90. tamam dijital aletlere çok fazla güvenmiyorum ama bu kadar da sapıtılmaz ki. sabah açlık ölçüyoruz ki açlık kan şekerim yüklemelerde bile yüksek çıkmadı ilk ölçüm 160 çıktı, yuh dedim komaya gireceğim herhalde (ALlah korusun) sonra bi daha ölçtük 84 çıktı. eeee nasıl güveneceğim şimdi ben? bir de dr. bu listeye bakıp bana insilün verecek yada vermeyecek. şaşırdım kaldım. bari hafta içi hastaneye gideyim de adam gibi baktırayım. yaw çatlıcam nerdeyse tatlı diye yesem içim yanmayacak, yedim çıktı diyeceğim ama ben böyle baklavalarla rüyalarda buluşurken makinanın yaptığıda edepsizlik yani. haksız mıyım yaf?
bende ne safım yaa yazdığım yere bak hamile topiği:mymeka:benim amacım can çektirmek değil şekerini az koymamın nedenini söylemekti ama fena olmuş
aman öteki olayı hiç sorma...bişey anlamıyorum zaten hiç canım istemiyor artık...enerjim oraya gitmez merak etmedelikafadulden:roflol:
hakkatten DEnizim doğru bir soru kaç tane nevresim takımı kullanacak bu haylazlar bende 2 tane var yeter mi acep??????
canim en ideali 3 tane ilk dogdugunda hemen hemen hergun yikiyosun nevresimlerini
Kızlar slm lar herkese:teytey:
Bugün çok mutluyum paylaşmak istiyorum. Gece saat 3 te abimin bir oğlu oldu.Maşallah o kadar güzel kiHastaneye beraber gittik.Saat 12 de ve 3 te doğdu bebiş.sancılar 3 dk ya inince gittik hastaneye. Sürekli annenin yanındaydım ve herşeye tanık oldum. Normal doğumdan sakın korkmayın arkadaşlar. Normal doğumun ne kadar iyi olduğunu anladım.Anne doğumdan sonra benim durumumdan faksızdı herşey sancı bitene kadar.Gelinimiz 21 yaşında ve ilk doğumu.Yapacam dedi ve yaptı.sizlerde normal doğum şansınız varsa mutlaka değerlendirin. Ben yapamicam bari siz yapın kızlarsenağlamaHepinize hayırlı doğumlar.
Lilyum bende isim değiştirmek istiyorum nasil yaptin??
canim en ideali 3 tane ilk dogdugunda hemen hemen hergun yikiyosun nevresimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?