- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
bende iyiyim guzelim ozlettin kendini , kaybolma bu kadar:)
banami sordun o soruyu canimcim, yani ben cok zevk almistim sahiden normal dogumdanhihoyyyt
canim sezeryani yasamadim bilemiyorum ama insana haz verecegini sanmiyorum, gozlerini kapatiyosun bir aciyosun bebis yaninda, ne anladim ben o annelikten:) catir catir bagira cagira ikinarak dogurcaksinki anneligin nasil birsey oldugunu anlayasin demi:roflol: saka bir yana benim dogumum 45dk surmustu yani 10cm acilma olup dogumhaneye girip cikmam, dogumda ikinirken dislerimi ne kadar sIktIysam dis etlerim kanamis agzimdan kan akiyordu, dogumdan ciktigimda yuzumde isilik gibi kirmizi benekler vardi, sac bas desen yolunmus tavuk gibikaydirigubbakcemile3 yani dogum ani zor ama o zorlugun arkasindan doktorun kafasi gorundu, simsiyah saclari var, gayret bir kez daha ikin deyip evettttttttt oldu bir oglan dedigi, oglumun incecik cikan sesi, ve cikar cikmaz onu gogsume yatirdiklarinda gozlerimin icine bakiyor olmasi, acayip bir duyduydu, kendimle hayatimda ilk defa o kadar gurur duydum , 10 dogum yapsam 10unuda normal yoldan yapmam isterim
canim sezeryani yasamadim bilemiyorum ama insana haz verecegini sanmiyorum, gozlerini kapatiyosun bir aciyosun bebis yaninda, ne anladim ben o annelikten:) catir catir bagira cagira ikinarak dogurcaksinki anneligin nasil birsey oldugunu anlayasin demi:roflol: saka bir yana benim dogumum 45dk surmustu yani 10cm acilma olup dogumhaneye girip cikmam, dogumda ikinirken dislerimi ne kadar sIktIysam dis etlerim kanamis agzimdan kan akiyordu, dogumdan ciktigimda yuzumde isilik gibi kirmizi benekler vardi, sac bas desen yolunmus tavuk gibikaydirigubbakcemile3 yani dogum ani zor ama o zorlugun arkasindan doktorun kafasi gorundu, simsiyah saclari var, gayret bir kez daha ikin deyip evettttttttt oldu bir oglan dedigi, oglumun incecik cikan sesi, ve cikar cikmaz onu gogsume yatirdiklarinda gozlerimin icine bakiyor olmasi, acayip bir duyduydu, kendimle hayatimda ilk defa o kadar gurur duydum , 10 dogum yapsam 10unuda normal yoldan yapmam isterim
Ayyy, Nazannn! Süper anlatmışsın... Gözlerim dolu dolu oldu. Umarım bize de kısmet olur... Ben de aynen anlattığın gibi canlandırmıştım gözümde normal doğumu... Bu nedenle o şekilde doğurmayı diliyorum... :Saruboceq:
ayni seyleri yazmisiz neredeyse yerimseniben
Evettt!!! hihoyyythihoyyyt
Kızlar bana müsade... Uykum geldi yavaştan. Yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum. mirmirmirmir
evet kizlar, sizde yasadiginizda hak vereceksiniz bana, oyle olmasa amannn ilkini normal dogurdum bunu hayatta normal yolla dogurmam, sezeryan olcam derdim, ama sezeryanda dusunsenize, siz ayildiginizda bebisiniz, yikanmis temizlenmis giydirilip yaniniza getirilmis buluyosunuz, bu sizin bebisiniz deniyor, ama normal dogum oylemi her anina, bebisinizi hersekilde hissede hissede aliyosunuz kucaginiza...
birde dogumdan sonrasi, sanki hicbirsey olmamis gibi kalkip evinize geliyosunuz, ilk gun biraz yorgun oldugunuzdan hep uyumak istiyosunuz ama ikinci gun normal hayatiniza devam edebiliyosunuz, ama sezeryanda bir muddet birilerine muhtacsiniz, bebisinizle bile layikiyla ilgilenmiyosunuz, agladiginda kosarak yanina gidemiyosunuz
iyi geceler denizcim, bende yatiyorum artik, ben uyumazsam benim oglumda bekliyor basimda yatayimda oda yatsin bari, optum fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?