2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyiyim guzelim ozlettin kendini , kaybolma bu kadar:)
banami sordun o soruyu canimcim, yani ben cok zevk almistim sahiden normal dogumdanhihoyyyt

walla saka maka ozledim he sizi ben de..insanin hayatinda bir eksiklik oluyormus...
evet cicim sana sormustum a.s. ee siz yasadiniz o duygulari, ikinci olacak bu..tecrübelerinizden istifade edelim nazancim:teytey:
walla saka maka ben hala sokotayim ya, ben hamile miyim yaaaa:roflol:

walla sizi bilmem de ben kizimi kucagima alsam da uzun bir süre inanamayacagim sanirim anne olduguma...inanin hala bana soktayim... harektlerim simdi simdi yavasladi diye kavriyorum artik hamile oldugumu... ayy bu arada esim beni "penguen" diye seviyor:roflol::roflol::roflol: adim "pengüs" kaldi :roflol::roflol: o kadar paytak mi yürüyorum acaba:roflol:

canim sezeryani yasamadim bilemiyorum ama insana haz verecegini sanmiyorum, gozlerini kapatiyosun bir aciyosun bebis yaninda, ne anladim ben o annelikten:) catir catir bagira cagira ikinarak dogurcaksinki anneligin nasil birsey oldugunu anlayasin demi:roflol: saka bir yana benim dogumum 45dk surmustu yani 10cm acilma olup dogumhaneye girip cikmam, dogumda ikinirken dislerimi ne kadar sIktIysam dis etlerim kanamis agzimdan kan akiyordu, dogumdan ciktigimda yuzumde isilik gibi kirmizi benekler vardi, sac bas desen yolunmus tavuk gibikaydirigubbakcemile3 yani dogum ani zor ama o zorlugun arkasindan doktorun kafasi gorundu, simsiyah saclari var, gayret bir kez daha ikin deyip evettttttttt oldu bir oglan dedigi, oglumun incecik cikan sesi, ve cikar cikmaz onu gogsume yatirdiklarinda gozlerimin icine bakiyor olmasi, acayip bir duyduydu, kendimle hayatimda ilk defa o kadar gurur duydum , 10 dogum yapsam 10unuda normal yoldan yapmam isterim

Ayyy, Nazannn! Süper anlatmışsın... Gözlerim dolu dolu oldu. Umarım bize de kısmet olur... Ben de aynen anlattığın gibi canlandırmıştım gözümde normal doğumu... Bu nedenle o şekilde doğurmayı diliyorum... :Saruboceq:

nazancim oyle bir anlatmissin ki inan ki yasadim yani okurken...gözlerim doldu, icim ürperdi ya...hakikaten mucizevi birsey bu ya..insallah ben de normal dogum yapmayi istiyorum..kesinlikle sana katiliyorum, o baska bir haz olsa gerek.biz yasamadik ama yasayan arkadaslar hep ayni seyi söylüyor...insallah az kaldi artik...umarim hersey yolunda gider bundan sonra da...

ayni seyleri yazmisiz neredeyse yerimseniben

evet kizlar, sizde yasadiginizda hak vereceksiniz bana, oyle olmasa amannn ilkini normal dogurdum bunu hayatta normal yolla dogurmam, sezeryan olcam derdim, ama sezeryanda dusunsenize, siz ayildiginizda bebisiniz, yikanmis temizlenmis giydirilip yaniniza getirilmis buluyosunuz, bu sizin bebisiniz deniyor, ama normal dogum oylemi her anina, bebisinizi hersekilde hissede hissede aliyosunuz kucaginiza...
birde dogumdan sonrasi, sanki hicbirsey olmamis gibi kalkip evinize geliyosunuz, ilk gun biraz yorgun oldugunuzdan hep uyumak istiyosunuz ama ikinci gun normal hayatiniza devam edebiliyosunuz, ama sezeryanda bir muddet birilerine muhtacsiniz, bebisinizle bile layikiyla ilgilenmiyosunuz, agladiginda kosarak yanina gidemiyosunuz

Evettt!!! hihoyyythihoyyyt

Kızlar bana müsade... Uykum geldi yavaştan. Yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum. mirmirmirmir

inanmiyorum ya senin uykun gelir miydi ya:roflol::roflol: cok sasirdim bak simdi :roflol::roflol:

hadi tatli rüyalar canim...kendine iyi bak...Allaha emanetsin...byeeee:1hug:a.s.

iyi geceler denizcim, bende yatiyorum artik, ben uyumazsam benim oglumda bekliyor basimda yatayimda oda yatsin bari, optum fistiklar

cok dogru diyorsun canim...hem bazen aci da insana zevk verir...bence bu böyle acilardan...insallah kolay gecer hersey..

ezgi farkinda misin canim seni bekliyorum ben de yatacam ama senden masallah tik yok :roflol: gecmiste mi kayboldun kissss:roflol::roflol::roflol:...huuu huuuu-tatlicadiarzu-

günün ilk günaydını benden olsun herkese günaydınlar arkadaşlar....
muhtarcım eşinin işe girmesine çok sevindim kızın kısmetiyle geliyor, inşallah daha iyi durumlara da gelirsiniz canım unutma her tünelin sonu aydınlıktır....
tebessüm suyun neden azaldığını bilmiyorum canım ama doktor bol bol su iç dedi...

Gnaydın herkezee iyi pazarlar diliyorum ben bu pazar yanlızım kocam araba pazarına gitti erkenden ( evlendiğimden beri ilk yanlız pazarım ( kızlar artık soluma yatmakdan kemiklerim nasıl ağrıyor anlaamma ya ağrı kesicide içtim ama ne fayda valla kopuyor omuzum kocişim bana bugun 100ytl bıraktı bebeişe bişeyler almaya gidicem artık ne alabilirsem bu benim kızım için ilk alışverişim siz ne güzel aldınızda yıkadınız bide ütülediniz ben çok geride kaldım ...

günaydın kızlar... yine konulardan bi habersizim. dün alışverişe gittik ama elimiz boş döndük. hiçbirşey bulamadım yaaa....
park yata alacaktım pazartesi geleckmiş. çanta alacaktım çarşamba gel dediler.. bebişime 2 yelek alıp geri döndüm yaaa... kendime hastane için pijama bile bulamadımmm.

merhaba inşallah bende 2009 martta 2.kez anne olacağım çok heycanlıyım 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi geliyor çok mutluyummmmm

günaydın kızlar.
en dün akşam erkenden yattım.tüm 1 haftanın yorgunluğunu attım.kasıklarıma sancı girer gibi ağrılarım oluyor çok korkuyorum bazen.
özlemcim aramıza hoşgeldin.rabbim tamamına erdirsin inşallah.
damlacım aşallah oğluşuna.ayy ne güzel büyüdüler.gel perşembe gel kızımı çok özledim ben ne kadar uzun oldu görmeyeli yaa.bir ömür gibi geldi bu 1 ay bana.inşallah herşeyi yolundadır.
herkese iyi pazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…