merhaba canlar!
yine kaynatiyoruz ve yine basrolde ADACYO :smiley-cool: sen bi almesin ya :roflol:bir de istatistik tutmus:roflol:
ayy kizlar ya walla yazdiklarinizi okuyunca icim ürperdi, bi heyecan basti beni... aman Allah´im birsey kalmadi ya resmen o zmn... bende 31. haftadayim ve oyle kizimin sonuna kadar bekleyecegini hic dusunmuyorum nedense... ama o kadar da erken dogar mi ya CADIARZU son haftlar olar icin cok önemli cünkü...
ayy inanmiyorum ya cok az kaldi kizlar yaaaaaa...nerden nerelere geldik birlikte....insallah eksiksiz variriz yolun sonuna...
bu arada damlacim oglusuna kocaman bir masallahumarim sonuna kadar normal gider hersey...bu arada aman adayadayi ve melek dikkat edin kendinize...duam sizlerle...
ya bu arada sehnaza ne oldu hakkaten, uzun zamandir yok mu?
subat 9-12 arası alırız dediler.ödem fazla olmaya başlıyınca doktorum bebeğin 3 kiloyu tamamlamasını beklicekmiş herhalde.ilkinde de aynı sorun olmuştu .2 hafta önce alınmıştı.bu sefer de durum onu gösteriyor
Merhaba canım...
Utandırdın beni...Başrol falan...
Napıyım, o kadar okudum bi faydasını görmedim... Bari KK'da istatistik tutmaya yarasın...
Birkaç hafta önce Şehnaz'ın msn inden kız kardeşi girdi ve bana Şehnaz'ın şekeri yükseldiği için hastaneye yattığını, sürekli insülin yapılmasına rağmen bir türlü şekerinin düşmediğini, erken doğum riski bulunduğunu ve kendisinden bana haber vermesini istediğini söyledi...
O telaşla telefon numarası istemeyi akıl edemedim. Şehnaz'ın mailine de yazdım, bu maili kim görürse bana haber etsin diye ama, bir daha haber gelmedi. Biz de merak ediyoruz...
ay hadi yaaa...durum ciddi yani...Allah yardimcisi olsun ya...iyi ki yine sana haber vermisler...Rabbim yardimcisi olsun ya, dua edelim insallah ciddi birsey olmasin bari...kacinci haftadaydi ya sehnaz hatirliyor musun canim?
walla mart anneleri formunun muhtari gibisin masallah...sana bir de Hekat´i sorayim o zmn dur..cocugunun cinsiyeti belli oldu mu ya? merak ettim cok..
ya bu arada yazdiklarimi okudugun gibi sana dönemedim istanbuldayken, keyifsizdim..vs...ama seninle gorusmeyi isterdim canim...kusura bakma, ok?
Nazanım hoşgeldin!!! Görünmüyorsundur kaç gündür... Yani geceleri geçmişi okuyup, selam bırakıyorsun ama özledim seni yaa! Bitmedi mi temizlik? :sm_confused:
Geçmişi oku bak, ne haberler var!!!! sositosositosositososito:dance::dance:
ay hadi yaaa...durum ciddi yani...Allah yardimcisi olsun ya...iyi ki yine sana haber vermisler...Rabbim yardimcisi olsun ya, dua edelim insallah ciddi birsey olmasin bari...kacinci haftadaydi ya sehnaz hatirliyor musun canim?
walla mart anneleri formunun muhtari gibisin masallah...sana bir de Hekat´i sorayim o zmn dur..cocugunun cinsiyeti belli oldu mu ya? merak ettim cok..
ya bu arada yazdiklarimi okudugun gibi sana dönemedim istanbuldayken, keyifsizdim..vs...ama seninle gorusmeyi isterdim canim...kusura bakma, ok?
slm kizlarrr iyi geceler, hosbuldum denizcim , bu saatlerde anca isim bitiyo ya , kizlar bende bir enerji bir enerji yerimde duramiyorum ben ya, ne agri kaldi ne sanci, valla kendimi ev islerine bir verdim temizlemedik yer birakmadim:roflol: artik annemi misler gibi karsilar agarlarim:) ama bebisimin camasirlarini bile yikamadim daha, saka maka 33. haftadayim bende, sahiden az kaldi he , oglum 38. hafta dogmustu, artik bu oglusumun hazirliklarini tamamlamam lazim, 2-3 hafta sora bile gelebilir, nedense 35. haftadan itibaren doguyor son zamanlarda bebisler, 40. haftayi tamamlayanlar cok nadir, ayy heyecan basiyor yavas yavas yaaa
benim acaip uykum geldi kızlar herkese ii gcelerr....
denizcim esin calismaya baslamis cok sevindim guzelim, bebis kismetiyle geliyor bak, dogar dogmazda babasinin garantili bir isi olacak bak goreceksin
kayiplarimiz geri donmus h. geldiniz kizlar, boyle kaybolmayin ortaliklardan aklimiz kaliyor yoksa
Şehnaz benden biraz gerideydi diye hatırlıyorum... Hafta olarak yani....
Mahalle kütüğünden hemen bakıyoruuummmm:
Hekat'ın kızı oluyormuş canım... Ama isim arıyordu en son...
Okudum canım yazdıklarını, çok da üzüldüm. aramaman konusu mühim değil... Sağlıklı olun da bi daha ki gelişinde görüşürüz inşallah!
denizcim esin calismaya baslamis cok sevindim guzelim, bebis kismetiyle geliyor bak, dogar dogmazda babasinin garantili bir isi olacak bak goreceksin
kayiplarimiz geri donmus h. geldiniz kizlar, boyle kaybolmayin ortaliklardan aklimiz kaliyor yoksa
iyi geceler bu gece rekor kırdım çok uzun zamandır bu saate kadar oturamamıştım.
saol canim...a.s. ee sen nasilsin canim ya?
ayrica sezaryan mi normal dogum mu kismina bir yorum yazmis. normal dogumun hazzini bir kez daha yasmak istedim demissin, bir arkadas da sana nedir o hissetigin haz diye sormus ama sanrim gormemissin..ben de merak ettim, ne hissettin normal dogumda, sana nasil bir haz vermisti?
benim acaip uykum geldi kızlar herkese ii gcelerr....
tatli rüyalar..iyi geceler bu gece rekor kırdım çok uzun zamandır bu saate kadar oturamamıştım.
Nazanımmm, ellerine sağlık!!! Aman dilini ısır... İnsanın en çok kendine nazarı değer...
İyi geceler canım, tatlı rüyalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?