bende ondan sordum elifcim.banada hazır yapan olursa yiyorum.çok sık yiyemiyorum.az önce ev sahibi getirdi bir tabak.eniştemde teyzem 1 aylık hamile ya yesin diye almış o getirdi.ondan dedim canım.
İnşallah gelirim ama İzmir be güzelim. Şurdan Aydına gelemedim buluşalım dedinde....önemli değil canım ya benimkiler de mesleki bilgiler hiç satmadım ama bu cihazlar ve striplerini satan biryerde çalışıyorum!!!!keşke böyle kolayy malzeme satsammkaydirigubbakcemile2 neyse bir izmir buluşması tertip edin de gelelim ayol buketim de eylemim de gelir enel var
Gözünaydın canım. Hala oldun. İnşallah annede olacaksın. Kendi yavrularınıda kucaklayacaksın.Kızlar slm lar herkese:teytey:
Bugün çok mutluyum paylaşmak istiyorum. Gece saat 3 te abimin bir oğlu oldu.Maşallah o kadar güzel kiHastaneye beraber gittik.Saat 12 de ve 3 te doğdu bebiş.sancılar 3 dk ya inince gittik hastaneye. Sürekli annenin yanındaydım ve herşeye tanık oldum. Normal doğumdan sakın korkmayın arkadaşlar. Normal doğumun ne kadar iyi olduğunu anladım.Anne doğumdan sonra benim durumumdan faksızdı herşey sancı bitene kadar.Gelinimiz 21 yaşında ve ilk doğumu.Yapacam dedi ve yaptı.sizlerde normal doğum şansınız varsa mutlaka değerlendirin. Ben yapamicam bari siz yapın kızlarsenağlamaHepinize hayırlı doğumlar.
İyi günlerde kullanın aldıklarınızı canım.Merhaba arkadaşlar bizde annemle dün eminönünden son alişverişleri yaptik al al bitmiyomuş bu 2. eminönü turu idi gecelik ve sabahliğimizi aldik annem sağolsun o aldi yalniz bayağidir arştiriyoduk bi türlü güzel ve uygun bişi bulamadiydik bi model beğenmiştim ama emzirmek için 2 delik yapmişler ordan ancak göğsün ucu çikar satan kiz diyoki bu yeter size 2 delik yapmişlar gizli dedimki bebeğin emerken eli ile annenim memesine dokunmasi lazim anne ve bebek arasindaki baği güçlendiriyo aman kizda bi israr bi ısrar mal satmak için enayi yerine koyuyolar,ateşölçer aldik 50 ytl braun kulaktan doğubanktan bayaği uygun oldu,uyku seti 75 ytl peşin e ,biberon termosu tekli 9 tl,pijama takimlari 10 tl ist da oturan kizlar mutlaka gidin küvet ve fileye 11,5 tl verdik iç çamaşirlari falan bayaği ucuzdu .
Geçmiş olsun canım.. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz yarın için.merba arkadaşlar nasılsınız ....geçmişi okuyamadım...üşüttüm sanırım yutkunamıyorum başım ağrıyo fenayım yaniii...sizler nasılsınız yarın kont lumuz var bakalım...ne olacak
Aldıkların çok güzeller. Zevkini beğendim canım. Yakışır kızına. İyi günlerde giysin,üzerindede görürüz inşallah..Özgecim saol cnm valla benimde solum çürüdü diyebilirim duş alıyoum öyle kendime geliyorum
Kızlar bugun kızıma ciciler almaya gittim bi kaç parça bişeyler aldım profilime ekledim albüm yaptım ordan bakarsınız diger türlü forma eklemek çok ugrastırıyor benii :))
Maaşallah ne enerjiymiş o öyle.. Yapma etme gülüm enerjini boşuna harcama.. Zaten nazanla ikiniz kolay doğurmazsanız bütün tabuları yıkacaksınız demektir.kızlar bugün aşureden gelen enerjiyle koltuklarımı sildim...2 tane halı sildim..dünde temizlik yaptığımıza mis gibi oldu ev valla içim nasıl rahat..kızım pek memnun olmadı bu durumdan sanırsam dumadan tepti..ve şuan zorluyor kaç sattir...kasıklarıma ağrı karnıma sancı giriyor..neyse dinleniyorum şimdi geçer inşallah...
Hayırdır inşallah. Geçenlerde banada olmuştu inşallah sadece gazdandır,yani geçici birşeydir.mehlikacım yiğenin olmuş hadi gözünaydın.allah analı babalı büyütsün.
kızlar adet olacakmış gibi kasık sancısı olanınız varmı?bende çok sık var korkuyorum.perşembeye bakalım nts ye girecekmiyim.herşey belli olucak inşallah bir sorun çıkmaz.
bu arada fox tv deki haberlerde ayakta normal doğumu izlediniz mi?kadına hiç dikiş bile atılmadı.çokta güzel ve rahat doğum oldu.
Merhabalar kızlar bugün yinr uyuşuk sıradan bir pazardı kızımda az oynuyo bugün annesinin sıkıntısını hissetti herhald eyavrucak..
Kızlar yaa yenidoğanlara göre külotlu çorap nerden bulabiliriz tulumların içine falan giydirmek gerekir dimi?
sağol buketcim.
hakketten ayakta doğursak daha iyi eğer normal doğum olacaksa neşter falan atmalarına da gerek kalmaz.
En korktuğumda o kesik olayı zaten. Ben normalde ilişkide bile zorlanıyordum ya.
En korktuğumda o kesik olayı zaten. Ben normalde ilişkide bile zorlanıyordum ya.
mehlikacım yiğenin olmuş hadi gözünaydın.allah analı babalı büyütsün.
kızlar adet olacakmış gibi kasık sancısı olanınız varmı?bende çok sık var korkuyorum.perşembeye bakalım nts ye girecekmiyim.herşey belli olucak inşallah bir sorun çıkmaz.
Canım benim sen sağol. Burda hepimiz birbirimle yaşadıklarımızı,tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bende sizlerden öğreniyorum birçok şeyi. Sorabileceğim kimse yok çevremde. Sizler benim kızkardeşlerim,ablalarımsızın. Hepiniz sağolun.Şenizama bildigim o kesikler makata kadar yirtilma olmasin diye canim. Allah muhafaza insalalh kimse oyle bir sorun ile karsilasmaz...
ya bu arada buketcim sana oyle bir dua ettim ki seker testine giderken anlatamam...sana ve sana o akli veren hemsireye...ben kesinlikle limonsuz basaramazdim bunu..sen bi harikasin saol canim :1hug:a.s.
Ayy yırtıkmış kesikmiş demeyin yaa içim bir tuhaf oluyo. Tırsıyorum yaani. :1shok:yırtılmasındansa; kesik atilmasi daha iyi arkadaslar ya :çok üzgünüm:
canım ellerine sağlık da, hamilelikte koltuk, halı silmek gibi işler ne kadar doğru??? Yapma bu kadar gözünü seveyim yaaa!!! Ya bişi olsa sana... Yani nasıl kızıyorum anlatamam!!! Kokmaz koltuklar kirden... Şurda ne kaldı yaaa!!!klava: klava:
hekatcim hayirli olsun sen de ben yokken muradina ermissin ve ögrenmissin bebeginin cinsiyetini...kizin olacakmis, Allah anali babali büyütsün insallah...
Canım benim sen sağol. Burda hepimiz birbirimle yaşadıklarımızı,tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bende sizlerden öğreniyorum birçok şeyi. Sorabileceğim kimse yok çevremde. Sizler benim kızkardeşlerim,ablalarımsızın. Hepiniz sağolun.Şeniz
Sayenizde bilgisiz değilde neredeyse profesör olduk ya. Bazen bilgimi paylaşıyorum doktorumla ya da tanıdıklarla bana şaşkın şaşkın bakıyolar. Sanki 10 kere doğurdum. delikafadulden
Ayy yırtıkmış kesikmiş demeyin yaa içim bir tuhaf oluyo. Tırsıyorum yaani. :1shok:
sagol canim cok tesekkür ederim.nihayet ögrendik rahatladik.ben de birtaraftan gecmisi okuyorum kac gündür.yaklasik 20 gündür yoktum 300 küsür sayfadan 100 sayfa kaldi.
oyy temizligimi yeni bitirdim, esimede halilari koltuklari felan sildirdim ohh sefam olsun:teytey:
ya kizlar kesik, yirtik demeyin benimde dogumdan ziyada en cok korktugum sey o, oglumda keserlerken igne yapmislardi onu hissetmedim ama dikerken igne yapmadi kadin bas bas bagirtti beni, inanin dogumda citim cikmadi , ama dikerken bagirtti beni, dogumdan sonrasindada kicimin ustune oturamiyordum yan oturuyordum aciyordu, cok dikisim vardi ama benim popoma kadar, Allahim ne olur bu sefer kesilmeden ciksin yaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?