2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç anlattın canım ama anladım ben.benimki öyle değil.resmen adet sancısı gibi kasıklarımda basınç gaz değil biliyorum.hani adet olmayı bekleriz ya o ağrı var.

bende ondan sordum elifcim.banada hazır yapan olursa yiyorum.çok sık yiyemiyorum.az önce ev sahibi getirdi bir tabak.eniştemde teyzem 1 aylık hamile ya yesin diye almış o getirdi.ondan dedim canım.

bende önceleri çok fazla yemezdim...hamilelikte annelere görev verdim.bir hafta birinden diğer hafta birinden istedim..yani genelde hftada bir defa yiyorum..geçen hafta kendim yapmıştım..ama artık canım bişey istemiyor balıkda dahil...yine iştahsızlık başladı bende...yemiyorum...
denizcim ilahiii senin şu örnekli anlatımların süper......keyfin yerinde yine hadi bakalım inşallah hep böyle olur....

İnşallah gelirim ama İzmir be güzelim. Şurdan Aydına gelemedim buluşalım dedinde....

Gözünaydın canım. Hala oldun. İnşallah annede olacaksın. Kendi yavrularınıda kucaklayacaksın.
Desene sizin aileye 4 tane taze bebek geliyo 2009 bereketli geçiyo sizin için.

İyi günlerde kullanın aldıklarınızı canım.

merba arkadaşlar nasılsınız ....geçmişi okuyamadım...üşüttüm sanırım yutkunamıyorum başım ağrıyo fenayım yaniii...sizler nasılsınız yarın kont lumuz var bakalım...ne olacak
Geçmiş olsun canım.. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz yarın için.

Aldıkların çok güzeller. Zevkini beğendim canım. Yakışır kızına. İyi günlerde giysin,üzerindede görürüz inşallah..

Maaşallah ne enerjiymiş o öyle.. Yapma etme gülüm enerjini boşuna harcama.. Zaten nazanla ikiniz kolay doğurmazsanız bütün tabuları yıkacaksınız demektir.

Hayırdır inşallah. Geçenlerde banada olmuştu inşallah sadece gazdandır,yani geçici birşeydir.

bu arada fox tv deki haberlerde ayakta normal doğumu izlediniz mi?kadına hiç dikiş bile atılmadı.çokta güzel ve rahat doğum oldu.

Evet ya bizde mi ayakta doğursak niye yatıp zorlanıyoruz yaww.kafamçokkarıştı
Hem eskiden ananelerimiz tarlada aynı pozisyonda şalvarlarının içine doğurduklarını söylerlerdi ve ne kesik ne bişey....

Merhabalar kızlar bugün yinr uyuşuk sıradan bir pazardı kızımda az oynuyo bugün annesinin sıkıntısını hissetti herhald eyavrucak..
Kızlar yaa yenidoğanlara göre külotlu çorap nerden bulabiliriz tulumların içine falan giydirmek gerekir dimi?

Tuğbacım mothercare'de var ama biraz pahalı... Ben Salı Pazarı'ndan almıştım.. 5 tanesi 10 lira... Markalıdan ziyade bebek giysisi satan mahalle arası dükkanlarda daha uygun giyata bulabilirsin.:))

sağol buketcim.
hakketten ayakta doğursak daha iyi eğer normal doğum olacaksa neşter falan atmalarına da gerek kalmaz.

Naapcaksın külotlu çorabı yavrucum. Küçücük zaten bide battaniyeye sarılacak genelde. Pek gerek olacağını sanmıyorum ben.
Zaten bebeği nasıl giydireceğimi düşünüyorum minicik. Yeni doğmuş bebeklere bakmaya,dokunmaya çekinen ben şimdi yenidoğan sahibi olacam inanamıyorum. Geçen gün anneme soruyorum kim yıkayacak bebeğimi diye. Annemde beni tutamamış bebekken ananem yıkamış,kundaklamış beni. Çünkü 2,200 gr. doğmuşum ikiz olunca.

Merhaba kizlar,
Aksama dogru yine hareketlenmisiz masallah..anlasilan herkesin pazari pinekleyerek gecmis...göya disari cikalim diyordum gündüzden ama bir sürü sey girdi araya..ama aksam vakti kendime bir kiyak gececegim sanirimşakkıdı

enelcim gecmis olsun canim, ama benzer agrilari hep cekiyoruz. benim de ara ara öyle oluyor ama sonra kayboluyor. Internette okumustum ama bunlar dogum sancilariymis yani bir nevi cakmalarikaydirigubbakcemile3 simdiden kendini hazirliyormus vücut. Yalniz ilginctir ki benim bacak aram ve kemiklerim cok agriyor, sanirim acilmaya basladi ondan bu agri. Zaten onu da okumustum, normal diyor doktorlar. endiselenme yani hepsi büyük gün icin hazirlikmis:içelim:

kizlar ya hastene cantasi mantasi yazmaya baslanmis, ben cok heyecanlandim ve panikledim ya...hakkaten doguma az kaldi deil misırnaşık şey

En korktuğumda o kesik olayı zaten. Ben normalde ilişkide bile zorlanıyordum ya.

ama bildigim o kesikler makata kadar yirtilma olmasin diye canim. Allah muhafaza insalalh kimse oyle bir sorun ile karsilasmaz...

ya bu arada buketcim sana oyle bir dua ettim ki seker testine giderken anlatamam...sana ve sana o akli veren hemsireye...ben kesinlikle limonsuz basaramazdim bunu..sen bi harikasin saol canim :1hug:a.s.

Saol canım. Darısı başımıza inşallah. Bence dr unu arayıp bu rahatsızlıklarını söyle. Seni görmek isteyebilir. sakın ihmal etme canım.Bu bir erken doğum tehdidiyse bile dr lar bunu engelleyebiliyor.Korkma ama önlemini al. Allaha emanet ol canım.

hekatcim hayirli olsun sen de ben yokken muradina ermissin ve ögrenmissin bebeginin cinsiyetini...kizin olacakmis, Allah anali babali büyütsün insallah...

Canım benim sen sağol. Burda hepimiz birbirimle yaşadıklarımızı,tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bende sizlerden öğreniyorum birçok şeyi. Sorabileceğim kimse yok çevremde. Sizler benim kızkardeşlerim,ablalarımsızın. Hepiniz sağolun.Şeniz
Sayenizde bilgisiz değilde neredeyse profesör olduk ya. Bazen bilgimi paylaşıyorum doktorumla ya da tanıdıklarla bana şaşkın şaşkın bakıyolar. Sanki 10 kere doğurdum. delikafadulden

yırtılmasındansa; kesik atilmasi daha iyi arkadaslar ya :çok üzgünüm:
Ayy yırtıkmış kesikmiş demeyin yaa içim bir tuhaf oluyo. Tırsıyorum yaani. :1shok:

sorma canım valla şimdiye kadar yapmadım yapmadım...eşimde yaptırmıyordu zaten ama inan bu günlerde yerimde duramıyorum..çok garip bişey var içimde...eşim kızdı ama dedim bana dokunma sakın..enerjimi atmam lazım yoksa daha kötü olacağım içimde kalırsa..valla tükettim rahatladım..yoksa iş miş yaptığım yoktu..hep üstünden üstünden,eşim yapıyordu diğerlerini..

oyy temizligimi yeni bitirdim, esimede halilari koltuklari felan sildirdim ohh sefam olsun:teytey:

ya kizlar kesik, yirtik demeyin benimde dogumdan ziyada en cok korktugum sey o, oglumda keserlerken igne yapmislardi onu hissetmedim ama dikerken igne yapmadi kadin bas bas bagirtti beni, inanin dogumda citim cikmadi , ama dikerken bagirtti beni, dogumdan sonrasindada kicimin ustune oturamiyordum yan oturuyordum aciyordu, cok dikisim vardi ama benim popoma kadar, Allahim ne olur bu sefer kesilmeden ciksin yaa:Saruboceq:

hekatcim hayirli olsun sen de ben yokken muradina ermissin ve ögrenmissin bebeginin cinsiyetini...kizin olacakmis, Allah anali babali büyütsün insallah...

sagol canim cok tesekkür ederim.nihayet ögrendik rahatladik.ben de birtaraftan gecmisi okuyorum kac gündür.yaklasik 20 gündür yoktum 300 küsür sayfadan 100 sayfa kaldi.

walla aynen öyle a.s annem de bana sasirdi su limon olayini söyledigimde:roflol: birbilse kizi nerelerden aliyor bilgileri, kac tecrübe ilaveli bu sözler:roflol::roflol:

sagol canim cok tesekkür ederim.nihayet ögrendik rahatladik.ben de birtaraftan gecmisi okuyorum kac gündür.yaklasik 20 gündür yoktum 300 küsür sayfadan 100 sayfa kaldi.

ben de yoktum ne zamandir ama inan gecmisi okuyamadim..bravo diyorum :lepi:sana baska da birsey demiyorum kafamçokkarıştı

nazan ne diyosun popona kadar mii :1shok:
soldan soldan geliyorlar valla :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…