nazan ne diyosun popona kadar mii :1shok:
soldan soldan geliyorlar valla :1shok:
ayshınce a.s. mino tşk ederim kızlar inşallah bide kzımın üstündede görürsünüz bunları çeker çeker resmini koyarım inşallah :)))
selam kızlar, ya arkadaşım illa hediye alcam yeğenime diyo. ateş ölçer al dedim ben de. hangisi iyi. alından, kulaktan, ağızdan olanı var sanırım. bi söyleyin nolur?
selam kızlar nasılsınız?
ben yorgunum sabah 8 den beri ayaktaydım yeni oturdum. yemekti ütüydü derken tabanlarım ağrıdı ya. neyse not giricem daha. geçmişi de okuyamadım yaramaz bir durum yok değil mi? bana özet geçcek biri var mııı??
adacyo denizin aldigindan alicam ben de.
hem uygun fiyatli hem cok kullanisli.
kiraz bebedeki elemanda onu onermisti. seklini biliyorum ama ismini tam bilmiyorum, o soyler simdi bu mesajı gorunce
dilek bogazin nasil oldu?
hosgeldin minik kusum.
iyiyiz enelin biraz sancilari var.
onun disinda herkes evde pineklemis bugun.
masallah diyorum tempona
adacyo denizin aldigindan alicam ben de.
hem uygun fiyatli hem cok kullanisli.
kiraz bebedeki elemanda onu onermisti. seklini biliyorum ama ismini tam bilmiyorum, o soyler simdi bu mesajı gorunce
selam kızlar nasılsınız?
ben yorgunum sabah 8 den beri ayaktaydım yeni oturdum. yemekti ütüydü derken tabanlarım ağrıdı ya. neyse not giricem daha. geçmişi de okuyamadım yaramaz bir durum yok değil mi? bana özet geçcek biri var mııı??
a.s.
canım, kulaktan mı ölçülüyo. yani bebekler için hangisi daha iyi bilmediğimden arkadaşımı da yönlendiremiyorum. bana sordu alın,kulak, ağız dan ölçenler varmış. ben de tam bilmiyorum da. bu arada öpüyom hepinizi:)
Sağol elifcim ama nerde yya öyle şiştiki yutkunamıyorum inşallah yarın gidicem doktora
Kızlar bu arada bugun gittim odanın siparişini verdim cumartesi geliyor inşallah resimlerini koyarım buraya bugun kotu basladı ama guzel bitti yaa delikafadulden
:uhm:enelin sancısı mı varr? enelcim geçmiş olsun. çok mu var kii. sanırım normal bu aralar olması ama gene de çoksa doktora görün tatlımm.
elifim saol canım özet geçmen iyi oldu. canım benim tempo iyiydi de yoruldum çok ya. yarın gene okul var kafamçokkarıştıama 2 gündür pestilim çıktı. ama dün oğluşumu gördüm ya ayaklarım yerden kesildi :asigim:
canım hoşgeldin :)) bugun pek hareketlilikti yoktu burda malum pazardı hekes kocişiyle beraberdi
Canım ben normal doğurabilmeyi düşünüyorum. Doktora 37. haftada gidicem o zaman kesinleştirecekmişiz doğum şeklini falan.sağol mehlikacım.bir yarın arayayım doktorumu.
buketcim sen nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun canım?ben normal yaparsam keserler gibime geliyor.bizim akadaşın 10 cm açılmış ama yinede kesmişler ve çok kesmişler ki dikişleri fazlaydı.hastane izmir tepecik hastanesi bu arada.nefret ediyorum devlet hastanelerinden.tamam beni doktorumda kesicek belki ama fazla kesmeyecek.önündeki insan sonra nasıl oturacak bu kadın demeyip ellerindeki kesici aleti sallayıveriyorlar nereye kadar keserse allah kerim işte.
Ayaklı pijama altlarından giydiririz içine olmazmıki? aman bildiğimdende değil işte tahmin benimki.Kızlar o zaman almayayım külotlu çorap ne biliim tulumunun içinde üşür mü ki diye düşündüm incecik bacakları...
Kızlar o zaman almayayım külotlu çorap ne biliim tulumunun içinde üşür mü ki diye düşündüm incecik bacakları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?