2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elifim sende hastaymıssın cnm çok geçmiş olsun yaa aman diikkat et kendine sinizüt de zor bi hastalık allah acil şifalar versin cnm a.s.

elifim sende hastaymıssın cnm çok geçmiş olsun yaa aman diikkat et kendine sinizüt de zor bi hastalık allah acil şifalar versin cnm a.s.

sagol dilekcim,
benim ayrıca penisiline alerjim oldugundan, hamilelerin kullanabilecegi ilaclarida kullanamiyorum.
haliyle 10 gundur gecmedi.
daha once hic olmadi sinuzit, su anda da baslangici diyor zaten. insallah hic ilerlemez.

enelim ne oldu dadtlum ne sancısı?????

ben iyiyim buarada depresifliğim geçti biraz dujumu aldım çamaşırları hallettim oh ohh ohhh misler gibin oldum kocaman meyve tabağnı gübüşşüme dayadım kızım ittiriyor ben çekiyorum euheueheuheue

sagol dilekcim,
benim ayrıca penisiline alerjim oldugundan, hamilelerin kullanabilecegi ilaclarida kullanamiyorum.
haliyle 10 gundur gecmedi.
daha once hic olmadi sinuzit, su anda da baslangici diyor zaten. insallah hic ilerlemez.

inşallah cnm ya inşallah illerlemez valal çok zor hamilelikde hastalık ya ne ilaç kullana biliyosun ne baska bişey offf 1no2: zor valla alalhım yardımcımız olsun ben basta sevınıyodum dogumun kısa gelcek dıye cunku yazın hiç yatamıyorum ama şimdide haslalıkdan kurtulamıyoruz az kaldı cnm ya :teselli: inşallah daha az zararsız bi şekilde kurtuluruz inşallah :Saruboceq:

ohh afiyet olsun canım ne güzel ye taze taze meyvaları :)) duş almak ççok iyi geliyor hamilelikte valla ama bi yandanda evin çok sıcak olması lazım hasta olmamak için :))

Tamam tamam alayım ozaman ufacık bulabilirmiyimkii

al canım al ıhmal etme valla kıs aylarında dogcak bebısler cok ıhtıyacımız var bunlara cnm heryerde bulursun ya bebek esyaları satanlarda ve corapcılarda bula bılırsın :)) istersen ben alıyım kargoyla yolluyyum sana bızım burda heryerde satılıyor :))

Sağol canımmm bende istanbuldayım bulurum mutlaka söylemen yeter....

kızlar merhaba kayifler nasıl birkaç gündür giremiorum malum benim kociş yurtdışında annemlerde kalıyorum ağrılarımda bayağı arttı. Kilitlenip kalıyorum
Sizler nasılsınız?

selam yavrular nasılsınız
enelim neyin var geçmiş olsun
laanya yavrum nasılsın acuk geçtimi sinirin

ohh afiyet olsun canım ne güzel ye taze taze meyvaları :)) duş almak ççok iyi geliyor hamilelikte valla ama bi yandanda evin çok sıcak olması lazım hasta olmamak için :))

benim ev cehennem gibi o askılı gecelikle dolaşıyom hihoyyyt

checimmm evet dadtlum geçti birass sinirim kaydirigubbakcemile2 sen nasılsınn????

checimmm evet dadtlum geçti birass sinirim kaydirigubbakcemile2 sen nasılsınn????

valla bende bi halt etmiyom yav
suan kaynana yanımda msnede görüşüyor eltim kzızma ne datlu şeyler almış oy onları gösteriyor iyiki kaynananın okuma yazması yok

gözleri dört oldu bakıyor çünkü

kızlar merhaba kayifler nasıl birkaç gündür giremiorum malum benim kociş yurtdışında annemlerde kalıyorum ağrılarımda bayağı arttı. Kilitlenip kalıyorum
Sizler nasılsınız?

hoşgeldin cnm agrıların için üzüldüm ama ianan hemen hemen hepimizzde var o agrılardan ben özellikle sabahları kalktıgımda cok agrım oluyor her yerım uyuşmuş bi şekilde kalkıyorum yatakdan sol tarafıma yatmaktan napalım cnm çekicez cogu bitti azı kaldı :teselli: bu arada allah kavustursun eşin inşallah sag saglim gelir :))

selam yavrular nasılsınız
enelim neyin var geçmiş olsun
laanya yavrum nasılsın acuk geçtimi sinirin

Che hoşgeldin cnm nasılsın :)) koçişini ne yaptın çözdünmü o facebook sorununu ?
bebişde iyidir inşlhh :)

oh ne güzell ne yakıyon bacım ya bizde gelelim sana ya bizim evler serin
kaydirigubbakcemile2

ay kopRTTIN BENİ kız çok güldüm çok yaşa emikaydirigubbakcemile3 ne iyi eltin varmış brawo ona takdir ettim kendisini:lepi:

alyasulincim bildiğin kömürlü kalorifer bizim ısı kaynağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…