2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar zaman geçtikçe tembelleştik mi ne? saatte bir yazıyoruz hele ben, elim kolum kalkmıyor sanki akşam olunca. neyse bu haftaki şeker testini de tamamladık stres bu haftalık da bitti. yarın inşallah kendimi iyi hissedersem azcık çarşıya çıkacağız, gecelik, nevresim takımı falan alacağım. çarşıya çıkmak bile lüks oldu artık benim için.

iyi akşamlar kızlar.dün annemde kaldığım için..takip edemedim.bir geçmişe bakacağım..ancak girebildim nete...görüşürüz ...ben bir düne bakayım geliyorum...

ben aldım canım.LCW den 0 numaralardan 2 tane aldım kenara koydum şimdilik

bencede tembelleştik cnm artık :)) yazmaktan cok okumayı sevıyoruz bu arada cık canımalısverısıne ınsan bebıse bısey aldıkca kendını mutlu hissediyor iyi geliyor ama son dediğinide katılıyorum alışveriş artık lüks oldu bizee hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar.dün annemde kaldığım için..takip edemedim.bir geçmişe bakacağım..ancak girebildim nete...görüşürüz ...ben bir düne bakayım geliyorum...

hoşgeldin cnm iyi akşamlar boş bugun buralar :))

hahaha bayıldım bu arılara biri ben diğeri vitaminsiz olsun ehuehuehue çok çalışıyosssss aşk yapıosssss kihkih çerezime inat:)

aslı yeni ticker 'ın hayırlı olsun, arlara bayıldım, bal yapan arım benim delikafaduldenŞeniz
alyasulin haklısın okumayı seviyoz da hepimşz aynı şeyi hissediyoruz galiba kimse yazmıyor baksana, inşallah bir kaç güne toparlar eski formumuza döneriz

saol eylemcimm ben de çok sewdim arıcıklarımıkaydirigubbakcemile2

buarada alyasulin bebişinin cicileri çok güzel sağlıkla giysin inşallah:teytey:

lLAzanyacım saol cnm ilk defa bugun kızım için alışverişe gittim artık bundan sonra imkan oldukca hep giderim kızıma bişeyler almak çok iyi geldi valla bugun odasının siparişinide verdik inşallah cumartesi geliyor :))

yok şekerim çözemedim hemen temizliyor pcde girdiği yerleri çatlıycam yakında ortadan ikiye ayrılırım az kaldı

Kızlar ben yatıyorum koçiş gitti yatmaya ben yatım malum sabah koçişi işe yolluyom erken kalkıyorum .. Hepinizi öpüyoruz kızımla sizi teyzeleri :)) ALLAH rahatlık versin agrısız sancısız ve kabussuz bi uyku geçirmeniz dileğiylee iyi gecelerr :)

Checim bence bu işin peşini bırakma cnm zaten pc iyi biliyosan cabuk yakalrsın hadi iyi geceler ...

Checim bence bu işin peşini bırakma cnm zaten pc iyi biliyosan cabuk yakalrsın hadi iyi geceler ...

valla başka bi isimle o siteey üye oldum dur bakalım umarımm adını değiştirmedi benim uyuz
eğer ben bu adamın bişeyini yakalayım varya ...........................
neys eyavrular ben çıkar kendüüüze eyü bakun hadi eyi geceler datlu üryalar

che cimm bence yakalarsın iyi bir araştırmayla buarada telefonunu da sıksık kontrol et ben hergece bakarım ilk vukuatımızda ordan eleverdiydi osssurrruuuug kafalı vitaminsiz kendini:roflol::roflol::roflol:

dusumu aldim geldim kizlar, kac gundur asure muhabbeti yapiyorsunuz, canim nasil cekmisti varyaa, bugun bir komsum getirdi, yan komsum evde yokmus onunkinide bana birakti, bende ayy abla canim nasil istiyordu cok makbule gecti dedim, o zaman komsununkinide sen ye dedi, yok canim veririm dedim ama dayanamadim ikisinide huplettim:roflol: komsu kusura bakmasin garikaydirigubbakcemile3

yeni dogmus bebise kilotlu corapmi giydirceksiniz kizlar, ilk 40 gun yataktan cikmiyoki zaten, yataga yatirirkende uyku tulumuna sokuyosunuz, ustunde yorgani felan bence gerek yok , ben ogluma kullanmamistim, ilk 2-3 ay, zaten gecenlerde baktim 2-3 ayliktan itibaren olan bebisler icin vardi sadece, ama ben yinede tulumunun icine ayakli altliklardan giydirebilirim diyorum, cok sicagada alistirmayin bebislerinizi, yoksa sIk sIk hasta olurlar

ha birde yeni dogdugunda bebislere pijamayada gerek yok, tulumla yatiriyosunuz zaten sabah aksam, onuda yine 2-3 aylik oldugunda giydirmeye basliyosunuz, ben pijamada almadim hic yani :)

selam kızlar nasılsınız ben hafta sonunu annemde geçirdim o yuzden giremedim kızlar benim midemin olduğuyer midem değil yani o mesafeyi tarif etmeğe çalışıyorum çok geriliyor rahatsız ediyor beni alttanda baskı yapıyor benim kız pehlivanmı ne olacak minnacık bişey neden bukadar rahatsız ediyorki sizlerdede aynı sorun varmı gerilme ve alttan rahatsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…