2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm bnde 2 martta dogum yapcam ınşşlh cok guzel bı duygu allah herkese yasatsn
Hoşgeldin canım aramıza... Sık sık bekleriz...

Ben geldimmm!!! :sm_cool:Gerçi kimse kalmamış buralarda. Ben olmayınca performansınız da düşmüş, arkamı dönmeye gelmiyo hiç; hemen devamsızlık ve tembellik yapıyorsunuz!!! :mymeka:
Saat 10 sularında kanepede uyuyakalmışız kocişle... Saat yarıma doğru yatağımıza yattık ama beni uyku tutmadı; kalktım geldim buraya... Kociş uyuyup dursun...
Eee kimler var, yok mu hiç uykusu kaçan? :sm_confused:

Ooooo, Ezgi de gelmiş.... hihoyyytTakım yavaş yavaş toplanıyor... Gececiler hadi gelin, yalnız bırakmayın beni... kaydirigubbakcemile5

rekor kiracam galiba gecmisi okuyorum daha ama az kaldi.sabrimi deniyorum.-tatlicadiarzu-

Amannneeeeyy!!!! delikafadulden Bitmedi mi daha? Bari çift sayfa aç da hem bir taraftan oku, bi taraftan da yaz bacım... Beni buralarda yalnız koma bacımmm!!! :çok üzgünüm:

Amannneeeeyy!!!! delikafadulden Bitmedi mi daha? Bari çift sayfa aç da hem bir taraftan oku, bi taraftan da yaz bacım... Beni buralarda yalnız koma bacımmm!!! :çok üzgünüm:

20 günlük sayfa okudum 300küsür anca bitiriyorum.zaten cift sayfa actim senin bana yazdigini görünce

Anlat bi taraftan da sen neler yaptın? Nasılsın? Geçmişte aradığın defineyi buldun mu ? :))

Anlat bi taraftan da sen neler yaptın? Nasılsın? Geçmişte aradığın defineyi buldun mu ? :))

neolsun canim pek bisey yapmadim.kayinvalide rahatsizlanmis zaten tatilde vardi burda gittik.hep evdeydim arada disari ciktik bebek esyalari icin fiyat arastirmasi yaptik.gecmis olsuna gelenleri agirladik.öyle gecti iste.biraz bunaldim tabi.insanin kendi evi gibi yok valla.
buarada gecmisi okudum ama kafam allak bullak oldu.okuduklarim birbirine karisti -tatlicadiarzu- ne anladimki ben bu isten. ama okurken sevindim beni merak eden olmamis.sevindim diyorum cünkü haber veremedigim icin cok üzülmüstüm.cerezim merak etmis ondan da özürdiledim.

Yok vallahi merak etmedik değil... Bu tip şeyler daha çok msn de konuşulur oldu. Yoksa adın geçti yani... Neyse iyi olmana seviniyorum.

Yok vallahi merak etmedik değil... Bu tip şeyler daha çok msn de konuşulur oldu. Yoksa adın geçti yani... Neyse iyi olmana seviniyorum.

sen nasilsin canim.buarada hep asureden bahsedilmis.okudukca canim istedi ben de dün esimle yaptim.hayatimda ilk defa asure denedim ama güzeloldu.

ADACYO noldu canim niye sustun.uykusuzluk devam ediyo sende galiba.biara erken yatmaya baslamissin.tekrar geceleremi döndün.

sen nasilsin canim.buarada hep asureden bahsedilmis.okudukca canim istedi ben de dün esimle yaptim.hayatimda ilk defa asure denedim ama güzeloldu.

Ohh ellerine sağlık. Valla ben yapamadım, yapıp getirenim de olmadı... benim için de ye...
Ben ne yapayım işte, bildiğin gibi... Bir değişiklik eşim işe başlıyo yarın :)

ADACYO noldu canim niye sustun.uykusuzluk devam ediyo sende galiba.biara erken yatmaya baslamissin.tekrar geceleremi döndün.

Susmadım canımcım burdayım... Uyku olayını yoluna koyduydum ama bu gece böyle odu nedense...
Senin nasıl uyku düzenin?

Susmadım canımcım burdayım... Uyku olayını yoluna koyduydum ama bu gece böyle odu nedense...
Senin nasıl uyku düzenin?

gündüz hic sorunum yok gibi.sirt agrilarini saymazsak.ama gece olunca beni telas aliyo.yan yatacam diye kendimi konsantre ediorum.sonra sirt üstü dönmüs oluyorum bu sefer de horluyomusum.cok ilginc hayatimda hic horlamamisim simdi tuhaf hissediyorum.esim uyandiriyo yan dönmem icin. bu sefer de utaniyorum.yan dönüyorum tekrar ama sirt üstü yatacam esimiuyandiracam diye korkmaktan bu sefer de rahat uyuyamiyorum.anliycan uyku saatleri bana kabus oldu canim ya.:çok üzgünüm:

All benden de o kadar. benim durumum o kadar vahim ki; eşim eczaneden silikon kulak tıkacı aldı, benim horlamalarım için ama yine de uyuyamıyor... senağlama

sayin muhtarim artik bana bir madalya verirsin.rekor kirdim galiba.gecmisi okuyup bitirdim :teytey:ama ben de bittim.kafam allak bullakoldu.-tatlicadiarzu-okuduklarim sanki karisti gibi ama olsun icimde kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…