Hoşgeldin canım aramıza... Sık sık bekleriz...slm bnde 2 martta dogum yapcam ınşşlh cok guzel bı duygu allah herkese yasatsn
Hekaaaattt!!! Napıyon bacım, ses ver!!! kaydirigubbakcemile
rekor kiracam galiba gecmisi okuyorum dahaama az kaldi.sabrimi deniyorum.-tatlicadiarzu-
Amannneeeeyy!!!! delikafadulden Bitmedi mi daha? Bari çift sayfa aç da hem bir taraftan oku, bi taraftan da yaz bacım... Beni buralarda yalnız koma bacımmm!!! :çok üzgünüm:
Anlat bi taraftan da sen neler yaptın? Nasılsın? Geçmişte aradığın defineyi buldun mu ? :))
Yok vallahi merak etmedik değil... Bu tip şeyler daha çok msn de konuşulur oldu. Yoksa adın geçti yani... Neyse iyi olmana seviniyorum.
Kayınvaliden içind e geçmiş olsun bu arada. Ciddi bişey değildi inşallah?
sen nasilsin canim.buarada hep asureden bahsedilmis.okudukca canim istedi ben de dün esimle yaptim.hayatimda ilk defa asure denedim ama güzeloldu.
ADACYO noldu canim niye sustun.uykusuzluk devam ediyo sende galiba.biara erken yatmaya baslamissin.tekrar geceleremi döndün.
Susmadım canımcım burdayım... Uyku olayını yoluna koyduydum ama bu gece böyle odu nedense...
Senin nasıl uyku düzenin?
gündüz hic sorunum yok gibi.sirt agrilarini saymazsak.ama gece olunca beni telas aliyo.yan yatacam diye kendimi konsantre ediorum.sonra sirt üstü dönmüs oluyorum bu sefer de horluyomusum.cok ilginc hayatimda hic horlamamisim simdi tuhaf hissediyorum.esim uyandiriyo yan dönmem icin. bu sefer de utaniyorum.yan dönüyorum tekrar ama sirt üstü yatacam esimiuyandiracam diye korkmaktan bu sefer de rahat uyuyamiyorum.anliycan uyku saatleri bana kabus oldu canim ya.:çok üzgünüm:
All benden de o kadar. benim durumum o kadar vahim ki; eşim eczaneden silikon kulak tıkacı aldı, benim horlamalarım için ama yine de uyuyamıyor... senağlama
Umarımmmm!!!! :Saruboceq:bu durum dogumdan sonra gecer dimi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?