sayin muhtarim artik bana bir madalya verirsin.rekor kirdim galiba.gecmisi okuyup bitirdim :teytey:ama ben de bittim.kafam allak bullakoldu.-tatlicadiarzu-okuduklarim sanki karisti gibi ama olsun icimde kalmadi.
TEBRİKLERRRR!!!! :lepi:
Kocaman bir madalya sana!!!! a.s.
Azimli mahalle sakinim benim!!! :teselli:
Ezgi geldi ve hiç ses etmeden kayboldu, farkında mısın? :sm_confused:Bunlar hep dönem sonunda yansıyacak şeyler...klava: Mesela devamsızlığı çok olanla, olmayanın oyları eşit olmayacak muhtarlık seçimlerinde...:roflol::roflol:
tesekkür ederim kaydirigubbakcemile2 simdi ben bu kadar sabirliysam dogumu da kolay yapabilirmiyim acep:uhm:
bu bel agrisiyla zor gözüküyo ama burda zaten kolay kolay sezeryan yapmadiklari icin galiba normal yapacam.bakalim kolay olacak mi.
Ne kadar şanslısın, buradakiler kesip biçmeye o kadar meraklı ki, bayramlarda ek iş olarak kurbana gidiyolar... kaydirigubbakcemile3
Umarım sen ve ben de dahil tüm normal isteyenler kolay bir şekilde normal doğum yapabilirler... :Saruboceq:
yok canim ya ben sezeryan istiyorum aslinda.bel fitigimdan dolayi korkuyorum.normal dogum bel fitigi icin riskli ama bakalim ne olacak.
sanirim sana yazdigimi fark etmedin denizcim...
neyse ben de cikiyordum zaten. Yarin sunumum var, ders calismam lazimdi epey bi kaldim bilgisayar basinda, yatsam iyi olcak artik.
hepinize simdiden iyi günler diliyorum. öpüldünüz bayanlar...byeeessss :)
dusumu aldim geldim kizlar, kac gundur asure muhabbeti yapiyorsunuz, canim nasil cekmisti varyaa, bugun bir komsum getirdi, yan komsum evde yokmus onunkinide bana birakti, bende ayy abla canim nasil istiyordu cok makbule gecti dedim, o zaman komsununkinide sen ye dedi, yok canim veririm dedim ama dayanamadim ikisinide huplettim:roflol: komsu kusura bakmasin garikaydirigubbakcemile3
yeni dogmus bebise kilotlu corapmi giydirceksiniz kizlar, ilk 40 gun yataktan cikmiyoki zaten, yataga yatirirkende uyku tulumuna sokuyosunuz, ustunde yorgani felan bence gerek yok , ben ogluma kullanmamistim, ilk 2-3 ay, zaten gecenlerde baktim 2-3 ayliktan itibaren olan bebisler icin vardi sadece, ama ben yinede tulumunun icine ayakli altliklardan giydirebilirim diyorum, cok sicagada alistirmayin bebislerinizi, yoksa sIk sIk hasta olurlar
Evet canım, farketmemişim... hekatcığıma da güle güle diyemedim, kusura bakmayın nolur. Ben bu saat oldu, hala uyumadım buralardayım.... :çok üzgünüm:
Artık yavaş yavaş uyanacak olanlara da günün ilk günaydını benden!!! Herkese günaydın!!!! hihoyyyt
Gunaydınlar...
Yaa sormayın kızlar 2 gundur bel agrımdan duramıyorum Bır suru sıkayetım var ama bel agrısı felaket bugunde gecmezse gıdecem yarın doktora...O yuzden cok sık gıremedım haftasonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?