2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sayin muhtarim artik bana bir madalya verirsin.rekor kirdim galiba.gecmisi okuyup bitirdim :teytey:ama ben de bittim.kafam allak bullakoldu.-tatlicadiarzu-okuduklarim sanki karisti gibi ama olsun icimde kalmadi.

TEBRİKLERRRR!!!! :lepi:
Kocaman bir madalya sana!!!! a.s.
Azimli mahalle sakinim benim!!! :teselli:

TEBRİKLERRRR!!!! :lepi:
Kocaman bir madalya sana!!!! a.s.
Azimli mahalle sakinim benim!!! :teselli:

tesekkür ederim kaydirigubbakcemile2 simdi ben bu kadar sabirliysam dogumu da kolay yapabilirmiyim acep:uhm:
bu bel agrisiyla zor gözüküyo ama burda zaten kolay kolay sezeryan yapmadiklari icin galiba normal yapacam.bakalim kolay olacak mi.

Ezgi geldi ve hiç ses etmeden kayboldu, farkında mısın? :sm_confused:Bunlar hep dönem sonunda yansıyacak şeyler... klava: Mesela devamsızlığı çok olanla, olmayanın oyları eşit olmayacak muhtarlık seçimlerinde...:roflol::roflol:

evet ezgiyi gördüm birara ama yazmadan cikti.sene sonu notundan kirarsin artik.delikafadulden

Ne kadar şanslısın, buradakiler kesip biçmeye o kadar meraklı ki, bayramlarda ek iş olarak kurbana gidiyolar... kaydirigubbakcemile3
Umarım sen ve ben de dahil tüm normal isteyenler kolay bir şekilde normal doğum yapabilirler... :Saruboceq:

yok canim ya ben sezeryan istiyorum aslinda.bel fitigimdan dolayi korkuyorum.normal dogum bel fitigi icin riskli ama bakalim ne olacak.

yok canim ya ben sezeryan istiyorum aslinda.bel fitigimdan dolayi korkuyorum.normal dogum bel fitigi icin riskli ama bakalim ne olacak.

Hayırlısı ne ise, en kolayından o olsun inşallah...
Ben de deliler gibi normal doğum istiyorum. Rabbim nasip eder de bir fırtta çıkarırım inşallah kaydirigubbakcemile3

canim ben yavas yavas yatsam iyi olacak.malum bugün bilgisayar basinda cok oturdm.burda muhabbet etmeyi de özlemisim.iyi geceler sana.öpüyorum seni de kizini da.görüsürüzŞeniz

sanirim sana yazdigimi fark etmedin denizcim...
neyse ben de cikiyordum zaten. Yarin sunumum var, ders calismam lazimdi epey bi kaldim bilgisayar basinda, yatsam iyi olcak artik.
hepinize simdiden iyi günler diliyorum. öpüldünüz bayanlar...byeeessss :)

Evet canım, farketmemişim... hekatcığıma da güle güle diyemedim, kusura bakmayın nolur. Ben bu saat oldu, hala uyumadım buralardayım.... :çok üzgünüm:

Artık yavaş yavaş uyanacak olanlara da günün ilk günaydını benden!!! Herkese günaydın!!!! hihoyyyt

günün ilk günaydınıda benden olsun canlar..
geçmişi okucam ancak az sonra..babamlardayız.babamın nette işi vrmış.
gerçi sizden kimse gelmez henüz..erken bi saat..

Gunaydınlar...

Yaa sormayın kızlar 2 gundur bel agrımdan duramıyorum Bır suru sıkayetım var ama bel agrısı felaket bugunde gecmezse gıdecem yarın doktora...O yuzden cok sık gıremedım haftasonu...

günaydın arkadaşlar.....haftaya başladık gene....geçmiş olsun melek81..artık dinlenme zamanı geldi..bel ağrıları normal..bendede 1 aydır kasıklarımda ağrı var..

nazan canım senin muhabbette aynı benimki olmuş valla bu komsularda olmasa :)) sende benim gibi yerken bol bol dua ettin dimi komsuna ben kesin cennetlik yaptım valla :))

GÜnaydın denizcim aynı sorun bendede var bütün gece yatakda döndüm durdum ya hiç uykum yoktu yaa :çok üzgünüm: süt içtim duş aldım banamısın demedi kızda uyumadı zaten sabaha kadar tekmeledi beni yaa anlıcan sabahı zor ettim

Gunaydınlar...

Yaa sormayın kızlar 2 gundur bel agrımdan duramıyorum Bır suru sıkayetım var ama bel agrısı felaket bugunde gecmezse gıdecem yarın doktora...O yuzden cok sık gıremedım haftasonu...

Günaydın geçmiş olsun cnm melekcim hepimizde vardır ya o sırt ağrıları az kaldı hayırlısıyla bi atlatsak

Biliyosunuzdur mahsetmişimdir hastayım bogazlarım şiş ve bı aya yakındır veremliler gibi öksürüyorum birazdan doktora gitcem ama korkuyorum çünkü sanırım bronşit oldum ama inşallah yanılıyorumdur. Herkeze güzel bigün ve güzelbi hafta diliyorum doktordan gelince görüşürüz... ÇAlışanlara hayırlı işler..

Günaydın herkese...Ağrısı sızısı oln herkese geçmiş olsun.
Bu doktorlar adamı deli eder.Geçen hafta Cerrahpaşaya gittim.Bebeğin suyunun azaldığını her hafta ölçüm yaptırmam gerektiği söylendi..Kendi doktoruma daha bir hafta önce gitmişti.Tel de konuştuk olamaz öyle birşey dedi.Bakalım perşembe kontrole gideceğim ne diyecek...

maaşallah kızlar sabahlanmış ben uyudum anam mışıl mışıl sabah da zor geldi yataktan kalkmak geç gittim işe önce sağlıkocağına uğradım aşımı oldum kızımın kalp atışını dinlemeye çalıştı ebemiz ama cadı kızım ebenin fetaskopu koyduğu yeri tekmeleyip bir oyun haline dönüştürdü hahahaha salak ebe de hala kalp atımı alamıyorum diyor en sonunda derinlerden almış bi atım ehueheuheuheuehue kzım da anası gibin oyuncu olacak yerim ben onun yumuk ellerini mis kokulum:))))

günaydınkızlar vakit azaldıkça uykusuz geceler başladı hepimiz aynıyız galiba
bir de acayip evham var bende gazım olsa sancım başladı sanıyorum
rahat olmaya çalışıyorum ama aklım sürekli bebek ,hazırlıklar doğum ve sonrası ile meşgül
yaşayıp görüceğim şeyler için şimdiden kendimi strese sokmanın anlamı yok diyorum ama
hormanlarım söz dinlemiyor galiba

gunaydinnnnnnnnnnnn, herkeze guzel bir gun diliyorum fistiklarim,bende kalktim oglusumu okula biraktim, kahvaltimi yaptim, evin islerine koyulucam, annem yarin geliyor kizlar:sm_cool: misafir odasini temizleyip hazirliycam bugun ona, nasil sevincliyim anlatamam iki senedir gormuyordum annemi, ve ilk defa evime geliyor, iki haftadir temizlik yapiyorum valla hersey cok guzel olsun diye Şeniz

ben geceleri uyuyorum ama cok sIk uyaniyorum ya, en basta el agrilarim yuzunden, nasil uyusuyo karincalaniyo delircem ya, aceba yan yattigimiz icin, ustune cok yatincami ondanmi oluyor, ama hergun hergun cekemiyorum artik, sIk sIk bir saga bir sola donuyorum, tabii her donmemde uyaniyorum, koca gobusu cevireyim diye Allahim sen yardim ette su bebisler dogana kadar biraz uyuyalim dinlenelim yaaa

Hayatıst kacta randevun? kontrol mu muaynemı? Bende Persembe kontrole gıdecem.. Hala bel agrımdan duramıyorum.. ve baskı da cok arttı.. Ben dayanamayacam daha fazla herhalde. Doktor zaten baskı artar sen Ocak'ın 20 sını bır gorebılsek demıstı..Bende neeee en az Subat'ı gorcez demıstım ama doktor haklı galıba...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…