kız deniz akıllanmadınmı yavaş yahuu...gelen yabancı değil kızların dediği gibi....bırak gelince toparlasın evini....sen kendi sağlığına bak ...
bende bugün dr. gittim...kızım iyiymiş maşallah....haftasında ilerliyor....kilomuz 2400 olmuş...iki haftada nerdeyse 600 gr almış....artık aldığım kilolar kızıma gidiyor...vaktinde gelir inşallah....
fena mı oldu kaydirigubbakcemile5 gene olsun gene izlerim:roflol:seviyom napimmm.İyiyiz Şulecim sen nasılsın.. Türk filmi izliyorum ehuehe :) Damlanın yüzünden...
ben sivaslıyım. bizde kullanıyoz çok hoşuma gidiyor yaaa.:roflol:Canım nerelisin sen çünkü aynı kelimeyi bizde kullanıyoruz ben ıspartallyım..
canım yanmalar normal benim de bazen karnım taş gibi ve şiş oluyor galiba hamileyim hehehehehehdelikafaduldenyya kızlar benim midem çok kötü ya allahım hem yanıyor hemde sanki bulantı gibi beni mahvediyor oy ya bu ne sizdede oluyormuydu
bidde şeyi soracam bebğim böyle bazen okadar sert oluyorlki karnım taş gibi oluyor onun sebebiş nedir acaba
ben 25 yaşındayım nisanda 26 olcam.Kızlar yaşlar kaç yaa hadi herkes yazsın bakimm yaşını...
Önce ben 23 yaşındayım....
canım benim allah gönlüne göre versin. bebişe maşallllllahhhbende geldim..dün deniz yazamadım sana uyuyup kalmışım bizimki gelene kadar.gece 3 e geliyordu mesajını gördüğümde..
geçmişi de okuyamadım umarım herşey yolundadır..
dün gittik doktora.bizim minnoşun suyu gayet iyi.2405 grm kilosu 46cm boyu olmuş
konuştuk sezeryan durumunu.önce o gazeteyi gösterdim.bir güzel okudu..bak dedi büyükj bir şans bu inan bana..şöyle düşün hepimiz araba kullanıyoruz ama kaza yapmak 10 kişiden 3 kişinin işidir dedi..
tamamen tesadüfi bir durum dedi..
senin herşey çok normal.normal doğum yapmaman için bir nedenin yok dedi..
ama şöyle de bir durum var dedi..şimdi bu olay senin kafandayer etmiş dedi..
kanama mutlaka olacak dedi..kanı gördüğün an otomatik olarak ıkınmadan çok buna odaklanırsın dedi..
nefesini kullanamayabilirsin dedi.bu durumda bebeği tehlikeye sokarsın dedi..
o yüzden az da bir korku varsa içinde ben sezeryan yapmayı kabul ediyorum dedi.:Saruboceq:
şubat listesi henüz açıklanmamış şubatın ilk günü gelecekmiş.muhtemelen 20 si gibi alıyor kızlar bebeği..özel odamı da ayarlıyor..
Allahıma şükürler olsun herşey yolunda istediğim gibi gelişti..:Saruboceq:
böcügüm sizedebi masallah canim..
doktorun seni en iyi taniyan kisi.. o nederse odur..
yeterki siz iyi olun..
ben ciktim kizlar..
yarimnda olmam muhtemelen.. pazartesi ögleden sonra anca giorebnilirim.. öpüyorum sizleri
yokluğunu aratmamaya çalıştım ama yemedi canım kimseler. yerini tutmak ne mümkün cadıııı. [/B]
kız deniz akıllanmadınmı yavaş yahuu...gelen yabancı değil kızların dediği gibi....bırak gelince toparlasın evini....sen kendi sağlığına bak ...
bende bugün dr. gittim...kızım iyiymiş maşallah....haftasında ilerliyor....kilomuz 2400 olmuş...iki haftada nerdeyse 600 gr almış....artık aldığım kilolar kızıma gidiyor...vaktinde gelir inşallah....
Gülşahcım hoşgeldin! İyi olmana sevindim. Senin kızına da kocaman bir maşallah!bende geldim..dün deniz yazamadım sana uyuyup kalmışım bizimki gelene kadar.gece 3 e geliyordu mesajını gördüğümde..
geçmişi de okuyamadım umarım herşey yolundadır..
dün gittik doktora.bizim minnoşun suyu gayet iyi.2405 grm kilosu 46cm boyu olmuş
konuştuk sezeryan durumunu.önce o gazeteyi gösterdim.bir güzel okudu..bak dedi büyükj bir şans bu inan bana..şöyle düşün hepimiz araba kullanıyoruz ama kaza yapmak 10 kişiden 3 kişinin işidir dedi..
kanama mutlaka olacak dedi..kanı gördüğün an otomatik olarak ıkınmadan çok buna odaklanırsın dedi..
o yüzden az da bir korku varsa içinde ben sezeryan yapmayı kabul ediyorum dedi.:Saruboceq:
şubat listesi henüz açıklanmamış şubatın ilk günü gelecekmiş.muhtemelen 20 si gibi alıyor kızlar bebeği..özel odamı da ayarlıyor..
Allahıma şükürler olsun herşey yolunda istediğim gibi gelişti..:Saruboceq:
Selam kizlar,
ben biraz daha iyiyim, bugün bütün gün yattim. Tesekkür ederim herkese...
Artik dogrulup birseyler hazirlamam lazim esim gelecek yolda... sonra da kendimi iyi hissedersem yine yazmam, cizmem gereken seyler var.kafamçokkarıştı neyse bakalim Allah bir güc verir insallah..
aysin, esma iyi haberlerle dönmenize sevindim canim...hadi insallah darisi diger kontrollerimize insallah...
gülsah, sende de haberler iyi cok sükür..hadi hayirlisi bakalim, gününü falan da almissin,insallah hersey yolunda gider canim...20 subat ile kizinin burcunu kova olcak sanirim..naniknanik hadi hayirlisi bakalim annesi..kolay gele ikinize de
deniz, yavrucum sana da cok sevidim, anan gelecekmis,hadi gözün aydin..hic olmazsa yaninda deneyimli birinin olmasi insana bir rahatlik verir..senin adina cok sevindim...kendi adima ise bugün aldigim bir haberden ötürü üzüldüm,hatta kizdimanneme yine meslek ici egtim koymuslar ya ve sanirim benim dogum haftami da kapsiyor..ay nasil deli oldum ya...insallah gelmesinde bir sorun olmaz hayirlisiyla:Saruboceq:...dua edin bana da
ayrica üc tekerlik araba ile bilgi gecen arkadaslara tesekkür edeirm. Walla yattigim yerden okudugum icin aklimda kalmadi yorum yazanlar ama onlar kendilerini biliyorlarŞeniz
neyse kizlar ben deniz kacar..kendinize iyi bakin...kendimi cok yormadan kalkip yemegimi yapayim ve sonrasinda isime gücüme bakayim insallah..herkesi öptüm...simdiden iyi pazarlar diliyorm...byeessssssa.s.
Kocaman bi maaşallah kızına Gülşahcımdün gittik doktora.bizim minnoşun suyu gayet iyi.2405 grm kilosu 46cm boyu olmuş
o yüzden az da bir korku varsa içinde ben sezeryan yapmayı kabul ediyorum dedi.
Allahıma şükürler olsun herşey yolunda istediğim gibi gelişti..
Rica ederim canım. Benimde çok hoşuma gitti paylaşayım sizlerle dedim.buketcim ya çok duygulandırdı beni bu yazı çok teşekkür ederim.
Kıyamam canım bozma moralini. Bundada bir hayır vardır. İnşallah gönlüne göre biryer bulursun canım.herkese selam kızlar.umarım iyisiznizdir.ara ara girip biraz okuyorum ama hepsini değil.
perşembe günü doktora gittim.ama içime hiç sinmedi doktorum hiçbirşeyi kontrol etmedi sadece üstünden bi kilosunu söyledi kızımın o kadar.yoğunluktan yada kafası karışıktı bilemiyorum soracaklarımı bile sorduğumda iyi cevaplar alamadım.sancılarım arttı,akıntımın rengide kahverengiye dönüştü.başka hastane ve doktor bakıyorum bu saatten sonra.çünkü doğum parası 1.100 ytl imiş sigorta ödedikte sonra benim ödeyeceğim tutar ve ilgi alakada sıfır olmuş.çok yoğunlar diye doğumun gündüz başlarsa akşama kadar suni sanci veriyorlarmış akşam mesai bitiminde hastaları bitince seni doğuma epidural vurup alıyorlarmış.şansın yoksa akşama kadar sancı çekeceksin.moralim çok bozuk.bu hafta yeni 2 hastane ile görüşeceğim.olmazsa konak doğum hastanesine gidicem artık.ne şansız biriyim ben ya.
vallaha stresten dudaklarımda uçuk çıktı yüzümde sivilceler.çok sinirlendim ben yaa.
sağol damlacım.inşallah herşeyin en güzeli bebişlerimiz için olsun.onlar hayata yeni adım atıcaklar.rabbim güzel kısmetler ve hayatlar nasip etin hepsine.
bu arada 5 haftalık çalışabilir raporumu aldım ama sancılarımdan dolayı biraz zorlanıyorum.bu doktor normal dedi ama 2 gündür çok fazla olmaya başladı.yatınca geçiyor ayağa kalkınca ağrılarım başlıyor.şu anda 32.haftadasın dedi.2 hafta sonra yine gel çatı muaynesi yapıcam 36.haftaya giriyorsun dedi.şaşırmış bu doktor yaa.
matematik sıfır senin doktorda nasıl 2 hafta sonra 36ya giriyor muşsun? yok yok kesin çok karışıktı kafası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?