2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

böcügüm sizede bi masallah canim..
doktorun seni en iyi taniyan kisi.. o nederse odur..
yeterki siz iyi olun..

ben ciktim kizlar..
yarimnda olmam muhtemelen.. pazartesi ögleden sonra anca girebilirim.. öpüyorum sizleri

Son düzenleme:
maşallah kızınaa. inşallah vaktinde gelir canım benim.
İyiyiz Şulecim sen nasılsın.. Türk filmi izliyorum ehuehe :) Damlanın yüzünden...
fena mı oldu kaydirigubbakcemile5 gene olsun gene izlerim:roflol:seviyom napimmm.
Canım nerelisin sen çünkü aynı kelimeyi bizde kullanıyoruz ben ıspartallyım..
ben sivaslıyım. bizde kullanıyoz çok hoşuma gidiyor yaaa.:roflol:
canım yanmalar normal benim de bazen karnım taş gibi ve şiş oluyor galiba hamileyim hehehehehehdelikafadulden
Kızlar yaşlar kaç yaa hadi herkes yazsın bakimm yaşını...
Önce ben 23 yaşındayım....
ben 25 yaşındayım nisanda 26 olcam.
canım benim allah gönlüne göre versin. bebişe maşallllllahhh
böcügüm sizede bi masallah canim..
doktorun seni en iyi taniyan kisi.. o nederse odur..
yeterki siz iyi olun..

ben ciktim kizlar..
yarimnda olmam muhtemelen.. pazartesi ögleden sonra anca giorebnilirim.. öpüyorum sizleri

yokluğunu aratmamaya çalıştım ama yemedi canım kimseler. yerini tutmak ne mümkün cadıııı. esmacım hacer hacer deyip deyip durdu. seviyoz seni kıııızzz.Şeniza.s.
ben çıktım kocacımın işi varmış. oğluma atta çantası ve 2 paket bez aldık birisi yeni bebek diğeri aktif bebek 1 ve 2 nolu bezler. kaçtımmmm bye.

Maşallah Ayşincim kızına... Tombişlere bir tane daha eklendi..
Temizlik olayında yavaş ve kontrollü gitmeye karar verdik biz de... yarın kociş yardım edecek! Onun kontolründeyim merak etmeyin!!!
Gülşahcım hoşgeldin! İyi olmana sevindim. Senin kızına da kocaman bir maşallah! Doğum şekli olayını netleştirip, tarihi de belirlemişsin, haydi gözün aydın! Darısı bizlerin başına artık...
Dün seninle msn de konuştuktan sonra benim sancılar arttı, hastaneye koştum. Nst ye bağladılar, biraz sancım var ama korkulacak bişi yok diye geri gönderdi doktor. O saatten beri de arttı aslında gitmiyom hastaneye... Hala düzenli değiller çünkü....

Bir de sana ne sorcam... Hani perdeleri yıkarken içine çorap içinde sabun koycam ya, sabunu aldım dün. Peki ne kadar uzunlukta bir program olmalı bu? Çünkü sabun hep içerde olduğu için, durulama suyuyla bile sabun çözülmeye devam etcek? Ne zaman durulancak perdelerim? Önce yıkama yaptırıp, sabunu çıkarmam ve sonrasında mı durulmaya geçmem gerekiyor?

Gülşahcım doktorun dogru soyluyor, nasil rahat hissedeceksen oyle yap kaydirigubbakcemile2
herseyin yolunda olmasina cok sevindim

Denizcim gozun aydın, ahh birde benim annem gelse :1shok:

Ayşincim gozunaydin canım masallah ne guzel haftasında gidiyor kızın

Selam kizlar,

ben biraz daha iyiyim, bugün bütün gün yattim. Tesekkür ederim herkese...
Artik dogrulup birseyler hazirlamam lazim esim gelecek yolda... sonra da kendimi iyi hissedersem yine yazmam, cizmem gereken seyler var.kafamçokkarıştı neyse bakalim Allah bir güc verir insallah..

aysin, esma iyi haberlerle dönmenize sevindim canim...hadi insallah darisi diger kontrollerimize insallah...

gülsah, sende de haberler iyi cok sükür..hadi hayirlisi bakalim, gününü falan da almissin,insallah hersey yolunda gider canim...20 subat ile kizinin burcunu kova olcak sanirim..naniknanik hadi hayirlisi bakalim annesi..kolay gele ikinize de

deniz, yavrucum sana da cok sevidim, anan gelecekmis,hadi gözün aydin..hic olmazsa yaninda deneyimli birinin olmasi insana bir rahatlik verir..senin adina cok sevindim...kendi adima ise bugün aldigim bir haberden ötürü üzüldüm,hatta kizdim anneme yine meslek ici egtim koymuslar ya ve sanirim benim dogum haftami da kapsiyor..ay nasil deli oldum ya...insallah gelmesinde bir sorun olmaz hayirlisiyla:Saruboceq:...dua edin bana da

ayrica üc tekerlik araba ile bilgi gecen arkadaslara tesekkür edeirm. Walla yattigim yerden okudugum icin aklimda kalmadi yorum yazanlar ama onlar kendilerini biliyorlarŞeniz

neyse kizlar ben deniz kacar..kendinize iyi bakin...kendimi cok yormadan kalkip yemegimi yapayim ve sonrasinda isime gücüme bakayim insallah..herkesi öptüm...simdiden iyi pazarlar diliyorm...byeessssssa.s.

Son düzenleme:
Elifcim teşekkürler. Valla ben kendi annemden hiç beklemiyordum gelmesini, alışıyor çünkü... Benimki geliyorsa (umarım öğrendiğim bu sürpriz olayı doğrudur...) seninki haydi haydi gelir...

Canım, beline sıcak su torbası koydun mu? Kızlar pek bir methetmişlerdi, ağrılara iyi geliyor diye... Sen de dene istersen. İyi bak kendine.
Bu arada Gülşah'ın bebiş 20 sinde gelirse Balık, 19 unda gelirse Kova burcu oluyo. Kova burcu ayın 19 unda dönüyo çünkü, diğer burçlar gibi 22-23 ünde değil... :)))
Annenle ilgili umarım sorun çıkmaz.... Benim annem de Uzmanlık sınavına girecekti, sınavın o tarihe denk gelme durumu vardı ama sanırım son anda sınavda bir ertelenme oldu. Ve annem ders çalışmayı bırakıp bana gelebiliyo bu sayede. Doğuma kadar da kalacağını sanmam, biraz kalıp geri gideceğini sanıyorum. Bakalım... Umarım senin de annen bir an önce gelir.
Sana da iyi pazarlar canım. Öpüyorum.

herkese selam kızlar.umarım iyisiznizdir.ara ara girip biraz okuyorum ama hepsini değil.
perşembe günü doktora gittim.ama içime hiç sinmedi doktorum hiçbirşeyi kontrol etmedi sadece üstünden bi kilosunu söyledi kızımın o kadar.yoğunluktan yada kafası karışıktı bilemiyorum soracaklarımı bile sorduğumda iyi cevaplar alamadım.sancılarım arttı,akıntımın rengide kahverengiye dönüştü.başka hastane ve doktor bakıyorum bu saatten sonra.çünkü doğum parası 1.100 ytl imiş sigorta ödedikte sonra benim ödeyeceğim tutar ve ilgi alakada sıfır olmuş.çok yoğunlar diye doğumun gündüz başlarsa akşama kadar suni sanci veriyorlarmış akşam mesai bitiminde hastaları bitince seni doğuma epidural vurup alıyorlarmış.şansın yoksa akşama kadar sancı çekeceksin.moralim çok bozuk.bu hafta yeni 2 hastane ile görüşeceğim.olmazsa konak doğum hastanesine gidicem artık.ne şansız biriyim ben ya.

Kocaman bi maaşallah kızına Gülşahcım Hadi Allah gönlüne göre versinde kzızna sağlıkla kavuş inşallah canım..

buketcim ya çok duygulandırdı beni bu yazı çok teşekkür ederim.
Rica ederim canım. Benimde çok hoşuma gitti paylaşayım sizlerle dedim.

Kıyamam canım bozma moralini. Bundada bir hayır vardır. İnşallah gönlüne göre biryer bulursun canım.

sağol buketcim.vallaha kızımın pek kısmeti yok sanırım.doğunca ne olcak çok merak ediyorum.ben doktoruma soruyorum.nasıl neşter falan dikişler oluyormu diye.oda tabii diyor gayet relax şekilde.sinirlerimi bozdu.madem her şekilde kesilicem hem sezeryan hemde normalde bari iyi muamele göreceğim bir yere bakayımm parasıda deysin 1000 ytl vereceksem.

vallaha stresten dudaklarımda uçuk çıktı yüzümde sivilceler.çok sinirlendim ben yaa.

Enelcim, sıkma canını hemen, her işte bir hayr vardır, bunu sakın unutma. Umarım en kısa sürede içine sinen bir yer bulursun. Yavrunun da kısmetsiz olduğunu söyleyip, şartlandırma kendini... Bulunur bir çaresi, sen hiç merak etme... Ama düşüncelerinde haklısın tabii, o kadar para verince insan, adam gibi bir muamele bekliyor. Biz o parayı kolay kazanmıyoruz... Allah yardımcın olsun!

sağol denizcim.elimden geleni yapıyorum stesten uzak durmak için.zamanında hayırlısı ile doğsun bebişim.o iyi olsun.ben her şekilde acı çekerim.zaten kendimi düşünmüyorum artık.olmadı dediğim gibi konak devlet hastanesine gidicem.bizim bi abinin eniştesi orada idari müdürmüş tanıdık doktor bulabilirsem oldu olmadı sancılarım başlayınca giderim.

vallaha stresten dudaklarımda uçuk çıktı yüzümde sivilceler.çok sinirlendim ben yaa.

enelcimmm canım lütfen üzülme belkide yoğun bir anına denk geldin. içine sinmediyse başka yere görün tabi . kuzucuğuna da kısmetsiz deme. bence o kendisini bu kadar düşünen bir annesi olduğu için çok kısmetli ve bizlerde çok şanslıyız allah bize bu güzelliği layık gördüğü için. herşeyin hayırllısı olsun.

sağol damlacım.inşallah herşeyin en güzeli bebişlerimiz için olsun.onlar hayata yeni adım atıcaklar.rabbim güzel kısmetler ve hayatlar nasip etin hepsine.
bu arada 5 haftalık çalışabilir raporumu aldım ama sancılarımdan dolayı biraz zorlanıyorum.bu doktor normal dedi ama 2 gündür çok fazla olmaya başladı.yatınca geçiyor ayağa kalkınca ağrılarım başlıyor.şu anda 32.haftadasın dedi.2 hafta sonra yine gel çatı muaynesi yapıcam 36.haftaya giriyorsun dedi.şaşırmış bu doktor yaa.

matematik sıfır senin doktorda nasıl 2 hafta sonra 36ya giriyor muşsun? yok yok kesin çok karışıktı kafası.

matematik sıfır senin doktorda nasıl 2 hafta sonra 36ya giriyor muşsun? yok yok kesin çok karışıktı kafası.

neyi sıfırdı anlamadım ben ama anladığım tek şey ilgi alaka sıfır.bakalım hayırlısı hakkımızda.sen nasılsın canım?soramadım kendi derdimden.denizcim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…