Enelcim ben de iyi olmaya çalışıyorum işte, sancılar falan uğraşıyoruz. Tam sen yazdığın sırada yemek yemek için çıkmıştım da yeni gördüm yazını...neyi sıfırdı anlamadım ben ama anladığım tek şey ilgi alaka sıfır.bakalım hayırlısı hakkımızda.sen nasılsın canım?soramadım kendi derdimden.denizcim sen nasılsın?
adacyo çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. az kaldı sıraya düşeriz yakında allah hayırlı doğumlar versi hepimize
hadi ben kaçtım güzel bi duş alayım kendime geleyim
Çok sağol canım... Valla dediğin doğru... Bak Gülşah tarih aldı bile... 20 Şubat! Ben sezeryan düşünmüyorum, bu nedenle tarihi belirleme şansım yok. Ama bakalım normal haliyle ne zaman gelecek bizim şişkoo...:1shok::1shok:
İnşallah hepimiz gönlümüzden geçen yöntemle en hayırlı tarihte, bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Ama ne kadar böyle desem de son günlerdeki artan sancılar iyice alt üst etti beni.... DOĞURASIM VAR ARTIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!! DAYANAMIYOOOMMMMMMMMM!!! NEFES BİLE ALAMIYOOOOMMMM BEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!! Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ne 20 şubat mıkafamçokkarıştı oy çok az kalmış gülşah ı heyecan basmıştırsırnaşık şey
biz seninle hemen hemen aynıyız ama ben,im nefes alamama gibi bir durumum yok acaba benimkisi aşağı da mı ki yaaaww:1shok:şu sancı olayını da tam çözmüş değilim ama bazen karnımın içi acıyor..
Ben de kızlar sancıları anlattıkça, herhalde benim yaşadığım acı ve ağrıları anlatıyorlardır diyordum... Sonra sancıyı öyle bir yaşadım ki, nefesim kesilerek; o zaman çözdüm sancı işini... sengözlerimebaksanab
Bebişin aşağı indiğini ise şöyle anlıyormuşsun, annem demişti:
Göğsünün altına elini koyuyorsun... Eğer 4 parmağın birleşmişken, 90 derecelik açıyla yapışıyorsa, yani 4 parmaklık düz mesafe varsa, bebek aşağı inmiş demekmiş. Annem, kardeşimde de bende de bu şekilde anlamış ve böyle olduktan 15-20 gün sonra doğurmuş... Ben hergün bakıyorum, daha aşağı inmemiş... Parmaklarım hala eğimli duruyor... kaydirigubbakcemile3
Evet canım yaaa, geçen gün işte, hastaneye koşmamı gerektirecek kadar yoğun olunca biraz stres oldum ben de... Senin durum da stresliymiş baya... İnşallah doktorun yokken olmaz bişi... Sonuçta kendi tanıdığın doktorla doğuma girmek ayrı bir lüks herhalde... Ama Şubat'ın 7 si olur olmaz bende stresi o zaman görün siz. En son ultrason kağıdımda, doğum 7 Şubat'tan itibaren beklenebilir yazıyordu ya... Uyyyhhhhh, terledimmm haaa!!!!!!ayy canım ya demek sende bşladın sancıları yaşamaya.....denedim baktımda benim 4 parmakta henüz yatık duruyor.....demekki günüme var...kaydirigubbakcemile3
ayrıca dr.da bugün şubat içinde 10 gün olmayacağını ve 23 gibi geleceğini söyledi...ya siz yokken sancışanırsam dedim bi arkadaşına yönlendirecekmiş....ama doğum tarihin 28 şubat gibi gözüküyo bir hafta erken yada geç gelebilir...merak etme sorun olmaz dedi....hadi hayırlısı yokken olursa doğum bilmem ne olur artık...kısmet artık....:CüvCüv:
Evet canım yaaa, geçen gün işte, hastaneye koşmamı gerektirecek kadar yoğun olunca biraz stres oldum ben de... Senin durum da stresliymiş baya... İnşallah doktorun yokken olmaz bişi... Sonuçta kendi tanıdığın doktorla doğuma girmek ayrı bir lüks herhalde... Ama Şubat'ın 7 si olur olmaz bende stresi o zaman görün siz. En son ultrason kağıdımda, doğum 7 Şubat'tan itibaren beklenebilir yazıyordu ya... Uyyyhhhhh, terledimmm haaa!!!!!!
Bende de gogsun altından bogazlarıma dogru cok kotu yanma vardı aksamdan berı sıddetlendı.. cok kotu bu yanma yaaaaaa. offff..
Adacyo cum geçmiş olsun iyimisin şimdi...
Melekcim....ıhlamır sıcak çorba falan iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?