2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

16 eylül, ADACYO+, alyasulin+, enel_17+, Lazanya+, xnazanx+
iyi akşamlarr
Sana da iyi akşamlar çiiii :))))

gobuslerin sayfasi nerde kizlar, cektim resmimi:)

Ayyyy çok heyecanlı yaaa, koyar koyar haber et nolur, link de verirsen süper olur!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt
Nazan süpersin yaa, çok teşekkür ederim canım benim!!!!!!! Şeniz

oy gülşahım tarihini almış gözünaydın canım:)))

nazancım sen daha evvel doğurcan gibi sağlıkla olsun da mühim deil

denizim sabret az biraz meditasyon önemli normal doğumda odaklanmayı öğrenecezzzz

Off süt içtim olmadı ayran içtim olmadı, soda içeçecem bi tane.. çok felaket bu yanma senağlama

Nazanım zaten 35.haftaya girmişsin artık yakındır zamanın herhalde

Denizim o 4 parmak olayını bende duydum çok..

Ben en iyisi uzanayım biraz geçmeyecek bu yanma

kızlar herkeze iyi geceler ben cok yorgunum kızımın odası geldi bugun 5 de onu yerleştirdik temizledim resimlerini yarın koyucam ınsallah hepizi öpüyorum tatlı uykularr...

canim uzanirken basini yüksek tut yoksa daha kötü olursun.

melekcim maden suyu iç cnm çok iyi geliyor mide yanmasına ben gunde bı tane tuketıyorum ınan cok ıyı gelıyor cnm dene bi :CüvCüv:

Aslıcım, gel bu haftalara görcem seni de.... şutarafagitti:CüvCüv: Valla şaka bir yana gerçekten 32 den sonra zorlaşıyomuş yaaa!!!
Melekcim, yemedin şu elmayı, hala yanıyo diyon bacım... Yesene elmayı...
Dilecim iyi geceler sana da... Fotoları bekliyoruz yarın....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Herkes göbiş topiğine toplaşmış Nazan'ı bekliyo.... :roflol:

Ben de öyle valla... Heyecandan kalbim durcak... Nasıl görünüyo acaba???
Nazaaaaaaan!!! Nazaaaaannnn!!!!

arkadaşlar, ultrasound aletleri genelde japonlar ve amerikalılar tarafından üretildiği için ölçüler de ona göre değişiyor diye duymuştum. mesela japonyada üretilen bir ultrasound aleti genellikle ufak tefek olan japonların vücut ölçülerini baz aldığı için bir türk bebeği ya da genetik olarak daha iri olan bir ırktan bebeği boyutları kendi ırkına göre normal olsa bile sat a göre daha ileride gösterebiliyor. bunun tam tersi amerikada üretilen ultrasoundlar için geçerliymiş. yani boyutları ve gelişimi kendi ırkına göre normal olan bir bebeği amerikalı bebeklerin boyutlarını baz aldığı için küçük gösterebiliyormuş. sat la uyumsuzluğun nedeni bu olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…