2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötü b irşey yaptım kendime engel olamadım çeyrek ekmek kokoreç yedim napiyim çok çekti canım bol acıyla dudaklarım yanıyo ama zevk alıyorum bu ızdıraptan hahahahahahah

kötü b irşey yaptım kendime engel olamadım çeyrek ekmek kokoreç yedim napiyim çok çekti canım bol acıyla dudaklarım yanıyo ama zevk alıyorum bu ızdıraptan hahahahahahah

Afffffiyeettttt olsunnn!!! Yarasınnn! Şifa niyetine inşallah!!! :CüvCüv:

Kız Şehnazzz, sen meşgul olmayacak mıydın bu gece??? ne işin var burda? Bitti mi işin? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız Şehnazzz, sen meşgul olmayacak mıydın bu gece??? ne işin var burda? Bitti mi işin? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok cnm henüz o isi halletmedim :roflol::roflol:

yaticaz birazdan zati anlarsin yaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse canolar ben gidip yatayim kocis cagri veriyoo yarn ins girerm görüsürz öptüm sizi kocmn byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

İyi geceler Aslıcım sana da... Uyurken bol bol pırtla, sabaha bişiciğin kalmaz.. kaydirigubbakcemile3

İyi geceler Aslıcım sana da... Uyurken bol bol pırtla, sabaha bişiciğin kalmaz.. kaydirigubbakcemile3

lazanya yavrusu afiyet seker olsun, aklında duracagina midende dursunn amaaann bisey olmaz merak etme

bu arada bu pirtlama işine kendinizi kaptirmayin cok elinizden geldigince tutmaya calisin, aliskanlik yapiyor

dun kayinpeder kayinvalide ve annem ayakta dikilip birsey konusuyoruz, kayinpeder bisey dedi, ufak bir gulucuk atmamla pirtlamam bir oldu

nasil da hicbirsey olmamis gibi davrandim anlatamammsositososito

ben de öptüm nazancım, hem yanağından hem göbişinden.... İyi geceler canım benim!

ben girene kadar herkes gece uykusuna başlamış herhalde.hepinize hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…