bana kimse cevap yazmıycakmııııııııııııısenağlama
buketim geçmiş olsun canım..
bende yatayım kızlar..erken kalkıyorum malum..
Saruboceq, acibiber2053, ALMESTİN, altunummm, annesininkuzusu+, buket-26+, fencidmlrms+, gülen yüz, Lazanya+, mystory, sehnaz52, xnazanx, Zarag+
öpüyorum hepinizi..
BU KİLOLARI NASI VERİCEZZZZ!!!!!!!
pek sevimli bi konu deil di mi???
kızlar kaçıncı haftadan sonra ilişki yasak bir bilen varsa çok memnun olcem:)
valla bilmiyrm ama bi hayli ugrasicaz galiba benim vermm lazim hepsini yoksa kafayi yerm eski formuma dönmm lazim
:roflol::roflol::roflol:hoşş bir konuuuu. ben az kilo aldım doktorum çok iyi gittiğimi söyledi ama benim sorunum şu kiii ben zaten tombiştim ben asıl öncekileri nasıl vercem:roflol::roflol::roflol:
ve bunu çok sıkı düşünür oldum ben tombiş anne olmak istemiyorum çıtır anne olmak istiyorum. tamam her halimle çok barışık bir insanım ama "şimdiki çocuklar harika" adlı kitabı okuyunca bunu düşünür oldum.
:roflol::roflol::roflol:hoşş bir konuuuu. ben az kilo aldım doktorum çok iyi gittiğimi söyledi ama benim sorunum şu kiii ben zaten tombiştim ben asıl öncekileri nasıl vercem:roflol::roflol::roflol:
ve bunu çok sıkı düşünür oldum ben tombiş anne olmak istemiyorum çıtır anne olmak istiyorum. tamam her halimle çok barışık bir insanım ama "şimdiki çocuklar harika" adlı kitabı okuyunca bunu düşünür oldum.
valla cnm ben daha hazirlamdm valizimi ondn ne koyacagimi bende bilmiyrm
kızlar kaçıncı haftadan sonra ilişki yasak bir bilen varsa çok memnun olcem:)
daha öncede sormuştum ama kaç kilo aldın. kaçla başladın kii..
bende tombiş başladım ama veririz herhaşde emzirmek metobolizmayı hızlandırıyormuş birde uykusuzluk eh accıkta dikkat ettik mi olur herhalde yani inş..
bende tombiş başladım ama veririz herhaşde emzirmek metobolizmayı hızlandırıyormuş birde uykusuzluk eh accıkta dikkat ettik mi olur herhalde yani inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?