2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana kimse cevap yazmıycakmııııııııııııısenağlama

gülenyüz merhaba öncelikle....ilk karneniz sanırım hayırlı olsunn cnm..
hastanede ne gerekir tam yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum.benimde ilk bebeğim.....ama bebek için..iç dış zıbın takımı.battaniye..giyeceği kıyafet..çorap.eldiven...bere.ayaklı pantolon ..bebek bezi..galiba bunlar lazım olur ..anne için.gecelik..pijama takımı.tarak..normal kıyafet çıkarken giymek için..terlik..fotoğraf makinesi..unutulmamalı....birde sezeryan olacaksan ...hasta bezi..şimdilik aklıma gelenler bunlar...

bende öpt şekerim iyi uykular sana

BU KİLOLARI NASI VERİCEZZZZ!!!!!!!
pek sevimli bi konu deil di mi???

:roflol::roflol::roflol:hoşş bir konuuuu. ben az kilo aldım doktorum çok iyi gittiğimi söyledi ama benim sorunum şu kiii ben zaten tombiştim ben asıl öncekileri nasıl vercem:roflol::roflol::roflol:
ve bunu çok sıkı düşünür oldum ben tombiş anne olmak istemiyorum çıtır anne olmak istiyorum. tamam her halimle çok barışık bir insanım ama "şimdiki çocuklar harika" adlı kitabı okuyunca bunu düşünür oldum.

biri kilo mu dedi ay o zamanda bir topic açarız 2009 mart annelerinin kiloları diye veririz gazı birbirimize gider tüm kilolar demekten başka çare yok.bugün aksilik oldu tüpüm bitti aç kaldım tansiyonum düştü de anledım ki hamişlikte yememek gibi bir durum imkansız.ölüyordum baş ağrısından ve baş dönmesinden.

daha öncede sormuştum ama kaç kilo aldın. kaçla başladın kii..

bende tombiş başladım ama veririz herhaşde emzirmek metobolizmayı hızlandırıyormuş birde uykusuzluk eh accıkta dikkat ettik mi olur herhalde yani inş..

aynen işte güzelim, zaten eskiden vardı bide üstüne ekelnedi, bende çok almadım ama eskilerle birleşişnce, bildiğin süt danası kıvamındayım ya. incikler, kol, but, böl parçala ye yani sırnaşık şey
bu arada biri ilişkiyi mi sormuştu? bana doktor 32. haftadayken artık yok dedi, bana pek mantıklı gelmedi ama. doktorum iyi has da bu olaydan hep çikolatadan bahsedermiş gibi bahsetti bütün hamileliğim boyunca.
Not: Çikolata ; olsa da olur olmasa da olur ne var yani kıvamında.
ben öyle düşünmüyorum, kendimi iyi hissetmem önemli, tabi ki tek yolu bu değil ama çok da önemli bir sac ayağı. yinede öyle dediği için dikkat ediyorum. bence sorunm yoksa son aya kadar gayet de sağlıklı.

bende tombiş başladım ama veririz herhaşde emzirmek metobolizmayı hızlandırıyormuş birde uykusuzluk eh accıkta dikkat ettik mi olur herhalde yani inş..

ahhh ah ben daha birincinin kilosunu verememişdim ne yapcam bu kilolarla bilmiyorum başımız dertde belki kızım yaramaz olursa bende veririm bu kiloları oğlum hiç yaramaz değildi hiç üzmedi beni ama bende tam tersi sinirlenince kilo alıyorum offfffff offfffffff

ya saolsun benimki 31. haftada kesti oğlına bir şey olurmuşta erken doğum olurmuşta.demekki önemüzde yasaklı günler çokk

benim bir arkdaşım var ve 35 kilo almış hamilelikte oğlu 1 yaşına geldiğinde hepsini hatta fazlasını vermişti. ama işt metabolizmamız farklı hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…