canım 86 ile başladım 92 oldum. en tombiş başlayan benim. boyum uzun allahtan kaldırıyo yani yoksa yanmıştım.
ya saolsun benimki 31. haftada kesti oğlına bir şey olurmuşta erken doğum olurmuşta.demekki önemüzde yasaklı günler çokk
sen yasakdan pek hoşnut olmadın galiba :)
hamleliğim ilk başlarında göbüşümüz nasıl çıkacak nasıl kocaman olucak diye hayal kuruyorduk sona yaklaştıkça doğumdan sonra ne halde gelceğimizi düşünür olduk hadi bakalım hayırlısı
kızzz şehnaz bugün bana hiç pas vermiyonnn....
sen yasakdan pek hoşnut olmadın galiba :)
canım kusura bakma görmedim demek ki.. valla ben iyiyim doğum iznim başladı çok şükür keyfim yerinde. sen nasılsın...askolsun altunum nasl yazdimya görmedin galiba cnm :1hug::1hug::1hug:
haklı olabilirsin. şimdi neysede normal doğum olursa neler olacak ben onu merak ediyorum..kışın dağ başında yapacak daha eğlenceli bir şey bulamıyom galiba
göbişime hayranım amaaaa bu halime baylıyorum. çok seviyom göbüşüümmmmmmmmüüüüüü
altunum hosgeldin naslin?
bende çok seviyorum göbüşümü hemde haraketli halini lakin bu göbüşler yakın zamanda inecek şekerim.ne hayallerle büyüttük ve sona yaklaşıyoz gibime geliyoo
altunum iyiym bugun ama benim oglan gününde degil galiba pek bi sessiz dün hep oglum yerinde durmuyo diyodm nazar mi deydi ne
ne kadar karışık duygular değil mi? sona yaklaşıyorum mutluyum bebeğime kavuşacağım bir yandan hayatımızda neler olacak diye tedirginim. karmaşık şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?