2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamleliğim ilk başlarında göbüşümüz nasıl çıkacak nasıl kocaman olucak diye hayal kuruyorduk sona yaklaştıkça doğumdan sonra ne halde gelceğimizi düşünür olduk hadi bakalım hayırlısı

kızlar ben kaçtımmm, tv de takılayım biraz :)
lazanyacım gereğini yaptım, şeytanın avukatı mıyım neyim :):)
hepinizi çok çok öpüyorummm,
hayırlı geceler..
yarın misafirliğe gidicem, belki giremem, herkese iyi tatilller diliyorumm

kızlar ben çıkıyorum.. çok yorgunum..dinlenecem birazcık...çok şükür yarın son günüm işimde..iznim başlıyor artık...yupppiiiiiiiii...hepinizi öpüyorum.iyi geceler.....

göbişime hayranım amaaaa bu halime baylıyorum. çok seviyom göbüşüümmmmmmmmüüüüüü

askolsun altunum nasl yazdimya görmedin galiba cnm :1hug::1hug::1hug:
canım kusura bakma görmedim demek ki.. valla ben iyiyim doğum iznim başladı çok şükür keyfim yerinde. sen nasılsın...

kışın dağ başında yapacak daha eğlenceli bir şey bulamıyom galiba
haklı olabilirsin. şimdi neysede normal doğum olursa neler olacak ben onu merak ediyorum..

altunum iyiym bugun ama benim oglan gününde degil galiba pek bi sessiz dün hep oglum yerinde durmuyo diyodm nazar mi deydi ne

bende çok seviyorum göbüşümü hemde haraketli halini lakin bu göbüşler yakın zamanda inecek şekerim.ne hayallerle büyüttük ve sona yaklaşıyoz gibime geliyoo

ne kadar karışık duygular değil mi? sona yaklaşıyorum mutluyum bebeğime kavuşacağım bir yandan hayatımızda neler olacak diye tedirginim. karmaşık şeyler

altunum iyiym bugun ama benim oglan gününde degil galiba pek bi sessiz dün hep oglum yerinde durmuyo diyodm nazar mi deydi ne

bizimkininde bugün maşallahı vardı.. okulda arkadaşlar dikkatli baksalar valla gözlerini göbişten alamazlardı hiç rahat durmadı bizim oğlan. ne güzel hep yaramaz olsa hep izlesem göbişi :)

ben çıkıyorum kızlar. mutfağı toplayıp yatayım. ağrısız, sızısız, rahat bir uyku diliyorum. bebecüklere ve kendinize eyce bakınn. iyi gecelerrrrr
fencidmlrms, acibiber2053, adayadayı+, altunummm, alyasulin+, annesininkuzusu, bavse+, buket-26+, elifzeyneb, sehnaz52+, SUHENDAN, SİRET, xnazanx
hay maşallllaaahh yok mu arttırann

şehnazım masallah sana bebısın camasırlarını en sonunda yıkamışsın ardanın kyafetlerını :roflol::roflol: hadi güle güle kirletsin kuzucugun daha bunun kuruması var ütüsü var yerleştirmesi var varda var yani kolay gelsin sana sırnaşık şey
inan ben ütüyü bitirdim ama hala o yorgunlugu üstümden atamadım yaa oyuzden sen benım gıbı yapmma yormadan kendını yavas yavas yap tatlım :1hug:

ne kadar karışık duygular değil mi? sona yaklaşıyorum mutluyum bebeğime kavuşacağım bir yandan hayatımızda neler olacak diye tedirginim. karmaşık şeyler

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bilinmez bi yoldayız gibi.. başımıza neler gelecek acaba.. neler olacak çok garip gerçekten. büyük bi karmaşa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…