2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşi onun adıyla kk ya girmiş ve tüm mesajlarını okumuş hatta adayadayına özelden mesaj atmış. tabi baya sorun olmuş. haliyle durumlar daha kötü olmuş. kkya bu nedenle giremediğini söyledi. kızlara özelden mesaj gelirse cvap yazmasınlar dedi. bebekde hareket pek yokmuş. kasılmaları varmış denizin. msne de pek giremem adıma giriş yapabilir dedi. offff ya üzüldüm çok.

ayrıca çok selam söyle dedi. bizleri çok sevdiğini ekledi. bende aynılarını ona ilettim.senağlama

Ayy afaganlar bastı bana. Bunlar ikinci kanala geçtiler yaaa.
Kızlar bırakın alamancayı,türk dil kurumunu... İçinizden geldiği gibi yaaaaaaaaa

gelde anlat iste canim :icecream:

biliyorum isin espirisinde oldugunu.. ama ben almancayi taa ikinci sinifta ögrendim.. o zamanda bu zamana kadarda evimizde hep türkce konusuldu..
ama dedigin bi gercek.. birebir cevri yapiliyor... ne demek istenildide anlasiliyor aslindada.. iste.. düzeltmekde tabiiki fayda var..
ya bide okulda, arkadaslarla ne tam almanca konusuyorsun mesela,nede tam türkce, ikisini karistirip konusuyorsun.. sinav yazmak gibi mesela.. klausur yazcaz bugün deniyor misal.. ondanda kaynaklaniyor..
anadili alt yapiyi olusturuyor dil ögrenirken.. bu bilindik bisi zaten canim.. buna bende dikkat edicem tabiiki..
oy.. kizimi hickirik tuttu .. derin mevzular ya ..anasi yapili

kızlar
che ile msnde görüştüm şimdi
ee nasilmis?? düzelmisdir hersey insallah :Saruboceq:

hakkaten heee...ters köse diye buna derler hee...o da herseyi yaziyordu bir de...kim bilir adam hakkinda yazilanlari ne sinsi bir gülüsle okudu...insallah sorun olmaz ya...kirk yil düsünsem aklima gelmezdi walla... adama da helal olsun yani.

annesi hakkında yazdıklarına daha çok sinirlenmiş. düşmanın mı o senin falan demiş.

bize cümbüs muamelesi mi yapiliyor yoksa bana mi öyle geliyor delikafaduldenşakkıdı

yok sana öyle geliyor :icecream:

abow.. epey karismis ortalik desene..
allah yardimcisi olsun.. bebegini korusun.. suan icin en önemlisi kizinin sagligi
:Saruboceq:

annesi hakkında yazdıklarına daha çok sinirlenmiş. düşmanın mı o senin falan demiş.

walla kim okusa ayni tepkiyi verir, hani hakli haksiz ayrimi yapmadan...kimse demez ki yilmis bu kiz, derdi var demek ki yazmis..ya da hakikaten bir sorun mu var diye sormaz bile... halbu ki düsünmesi lazim, ayni evde iki insan melek de olsa olmaz yani..dogru degil bunlar..Anadolu´da bir laf vardir: ev ev üstüne olmaz diye... akli olan insan kafasinin rahati icin buna dikkat eder yani...neyse Allah yardimcisi olsun insallah ya...

buket hanim bu arada gel buyur benimki de pisti cokacimcoook ayy walla bir tabak test ettim ki sorma gitsin...ilk denememdi ama kendimle gurur duydum :jeyyar:lülülülülülü tek kusur bulamaz yiyenkaydirigubbakcemile3 yemekteyiz programinin yarismacilari harickaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bize gelince hiç merhamet yok şekerim hemen alıyo oklavayı eline sağ kroşe sol kroşe saçımızdan tutup sürüklemeler falan.

hic sorma askim ya...sanki gören de hakikaten her zaman eli dondurmali cocuk sanacak.. isareti de nasil bulduysa, aklinca kendini sevimli kilacak...sen kimlerle dans ettigini saniyorsun sengözlerimebaksanab bi bak bakayim gözümüzün icinesengözlerimebaksanabşakkıdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…