2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm çiçekler iiyi hafta sonları diliorum hepinize bi kaç gündür morelim çok bozuk ağlamaya bahane arıorum resmen grçi bugün kötü haberlerle uyandık teyzemin kızıda göğüs kanseriymiş salı günü hemen ameliyat olacak annem kayınvalidem şimdide kuzenim bizde genetik sanırım allah yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin daha32 yaşında 2 çocuk annesi herşey allahtan ama üzülüo insan yinede ne yazdığımı bile bilmiorum çok sevdiğim bi ablamın kızıda kocaya kaçmış daha 18 yaşında onada ayrı bi şok oldum hemen nikahı kıymışlar bunada gülermisin ağlarmısın bilemedim böyle karmakarışık bi güne başladım

Aslıcım çok sağol canım.... Bu durumda ben 2 hafta sonra doğurabilirim belki de.... delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 anladk yavru kusum önce seni bici bici yaptirirz sonrada cikar gezeriz gamyoncuiremsuatlayin gamyonuma hadi gidek
Hadi atlayın kamyona kızlar!!! Nasıl atlayacaksak bu göbeklerle artık... kaydirigubbakcemile3

Canım çok saol, bundna sonraki ilk muayenede anlıcaz artık... Ayy çok merak ettim yaa!!!!
cevap verdim ama bugün beni sallamıyor site sakinlerikötükedihüso
Aslıcım görmemişim bi önceki sayfada kalmış, kusura bakma... Seni oklavalardan muaf tutuyom...
oskolsun cnm seni nasl görmeyiz görmemistir kizcagiz bi buraya yaziyo msn dende bana cvp yetistiriyo napsin
he valla bacım yaaa!!! Hep bu çerez karıştırıyo ortalığı.... :roflol:naniknaniknaniknanik
Bi de annem aradı telefonla, ona da laf yetiştireyim derken böle oldu... :bbo:

bende süsü çok severim ama bn öle bişey yapsam gülerler burdakiler ama ne güzel ben sadece odasını süslüorum 3 tane çerçeve boyadım mor pembe lila birine kendi bebeklik resmimi koydum birine eşimin bebeklik resimini birinede asyamın resmini koyacağm...bugünde odası boyanacak başladık bakalım işlere

canım geçmiş olsun sen de risk grubundasın 6 ayda bir düzenli kontrole gitmen gerekiyor tabi emzirme dönemin bittikten sonra ayrıca ne kadar çok emzirirsen o kadar riskini azaltmış olursun! neyseki Tanrı bizlere çözümsüz dertler vermiyor dermanını da yanında veriyor kafana takıp bebeğini de üzme su akar yatağını bulur!! kocaya kaçan akrabanıza da geçmiş olsun yerimseniben

yok beee cesaretimi toplayıp başlayamıyorum daha doğrusu oturamıyorum kız itttirip duruyor yaw:1closedeyes:

ay daha baslamamis bile, bende bittinmi diye soruyorum kaydirigubbakcemile3
bu hizla aksama dogru anca bitersin sen

(afferim bana, nasilda gaza getiriyorum dimi -tatlicadiarzu- )

sağol cnm ya ben gidiodum zaten kontrollere ama 30 yaşımdan sonra asıl kontreller başlıcakmış evet hep emilen göğüste risk azdır denilio annemin hep solu emmişiz sağı hiç almamışız ama sol göğüsü alındı işte malesef artık grip gibi bişey oldu hastalık allah herkesin yardımcısı olsun ....bnm üzgün olduğun anlarda bebeğimin hareketleri yavaşlıo onu hissettiğim anda hemen kafamı dağıtmaya toparlanmaya çalışıorum desteğiniz iiçin teşekkür ederim iyiki varsınız yaaaaa

cnm üzülme desekte üzülüceksin biliyrm ama cok düsünmemeye bak istersen hersey allhtan ins düzelir herseyin cözümü var artk sende kontrollerini aksatma sakin

Ayy ne güzel yaaa. Keşke bende yapabilsem ama burda görmemiş diye ilan ederler hemen. Sen bizim yerimizede süsle canikom.

adadan sonrada lilyuma ugrayalim o zaman..onada bi el ativerelimhihoyyyt
Memnuniyetle. :dance:

topunu gelsseniz anca biterkaydirigubbakcemile3..ağda yapcam diye biraz bekletmem gerekti...ormana mı döndüm nee-tatlicadiarzu-
Sen hiç merak etme cicim. ben şimdi bi koşu komşudan çim biçme makinesini alıp geliverem. Çbucak hallederik o zaman. :roflol:

Teyzenin kızına Allah şifa versin canım. Ameliyatı başarılı geçer inşallah.
Kaçan kızada ne diyelim Allah mesut etsin.

O da iyi fikirmiş. Çok güzel düşünmüşsün canım. Ne nostalji ama bayıldım. Tebrik ederim. Şeniz

Canım Allah acil şifalar diliyorum kuzenin için... Umarım gerekli tedavilerle tez zamanda kurtulur bu illetten..
Üzme kendini lütfen... Fazla empati kurmamaya çalış lütfen...
Kaçan yakının için de Allah hayırlısını versin, Allah utandırmasın demekten başka birşey gelmiyor aklıma.. Lütfen sen güzel bebişini düşün fazla üzülmemeye çalış...

Kızlar ben nihayet yıkanmaya karar verdim, şimdi banyoya giriyom. Sonra da kociş gezmeye götürcek beni... :asigim: Sonra girerim yine. Öpüyorum hepinizi... Şeniz

hoşgeldin canım..burası öyle vallaha..bende 2 gün giremesem kaşınmaya başlıyorum..
Allah rahmet eylesin.güzel bi konuya değinmişin aslım..
canım rahimağzı boyunda kısalma var ise hiç riske atmıyorlar.
3-4 günde bir bakıyorlar.
37.haftadan sonra seninkide alınır sanırım ama benimki 39.hafatada alacak muhtemelen eğer kısalma yoksa sancı mancı gelmezse..

çok geçmiş olsun canım..
sen bebeğini alacağın günü düşün..

bittinmi??
:1shok:
delikafadulden

ay daha baslamamis bile, bende bittinmi diye soruyorum kaydirigubbakcemile3
bu hizla aksama dogru anca bitersin sen

(afferim bana, nasilda gaza getiriyorum dimi -tatlicadiarzu- )

delikafadulden

ay avrupalim benim, yine bir avrupalilik yapmis canini seviiiimmmm senin:roflol: burda ders verdigim cocuklara bunu anlata anlata bi hal oldum, kismet bir de sana anlatmak varmis :roflol: ee basa gelen cekilirşakkıdı

Ich bin fertig=> Türkceye cevrilirken "bittim" diye cevrilmez. Cünkü sen bitmezsin, yaptigin is biter,ok cicim? kisi bitirir,is biter yani!
yani cicim "Bitirdin mi?" dersin.
türkce´de bitmek=> tükenmek anlaminda kullanilir. Ben bittim dedin mi bu anlam cikar cicim:) siz alaman avrupalilar hep ayni hatayi yapiyorsunuz ve nedense bu yanlis benim kulagimi cok tirmaliyorkaydirigubbakcemile3 ayni kibrislilarin "are you ok?" sorusunu bastira bastira degisik bir vurgu ile kaydirigubbakcemile3 "tammsinnnn?" demesi kadar eglenceli yani:roflol:

aaa bir de kursa gitmek yerine, kurs yapmak (kurs machen) var degil mi:roflol: benim tatli avrupalilarim yerim sizi yerim :roflol:

walla sessiz sakin röntgenciligimi yapiyorken beni bodoslama KK´ya daldirdin ya helal olsun sana...sen ne seker bir seysin ya, yerim seni yerimmmkaydirigubbakcemile3

hamiş:
Hadi sosyal icerikli bir mesaj ekleyelim bu espirili anlatima: sırnaşık şey
sonuna kadar Sinan Oktay`in arkasindayim. ne olursa olsun, nerede yetisirsek yetiselim kendi dilimizi ve kültürümüzü bilmeliyiz... gerci bir de Türkiye´de yasayip ana dilinin inceliklerini bilmeyenler var o daha da ayri bir mevzu a.s

Son düzenleme:
slm herkese bu arada!

nasiliz, iyi miyiz bakalim?
ben dün ders notumu ögrendikten sonra cok keyiflendim...kocaman bir afferrrinnn verdim kendimesırnaşık şey yakinda da ödüllendirecegim insallah lülülülülülü

saka bi yana emek emek hangi haller icersinde yaptigim ortada..notu mu ögrenince cok mutlu oldum..iyi moral oldu bana...

damlaaa gizzzzzzzzzzzzzzzzzzz, cicimmmmm yine mi misafir var yoksa? inanmiyorum sana yaaa..kizim misafirlere yemek hazirlarken, hizmet ederken dogurcan kiz sen...yeter gari otur bir mübareginin üstüne cicim....:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…