- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
delikafadulden
delikafadulden
ay avrupalim benim, yine bir avrupalilik yapmis canini seviiiimmmm senin:roflol: burda ders verdigim cocuklara bunu anlata anlata bi hal oldum, kismet bir de sana anlatmak varmis :roflol: ee basa gelen cekilirşakkıdı
Ich bin fertig=> Türkceye cevrilirken "bittim" diye cevrilmez. Cünkü sen bitmezsin, yaptigin is biter,ok cicim? kisi bitirir,is biter yani!
yani cicim "Bitirdin mi?" dersin.
türkce´de bitmek=> tükenmek anlaminda kullanilir. Ben bittim dedin mi bu anlam cikar cicim:) siz alaman avrupalilar hep ayni hatayi yapiyorsunuz ve nedense bu yanlis benim kulagimi cok tirlamaliyorkaydirigubbakcemile3 ayni kibrislilarin "are you ok?" sorusunu bastira bastira degisik bir vurgu ile kaydirigubbakcemile3 "tammsinnnn?" demesi kadar eglenceli yani:roflol:
aaa bir de kursa gitmek yerine, kurs yapmak (kurs machen) var degil mi:roflol: benim tatli avrupalilarim yerim sizi yerim :roflol:
walla sessiz sakin röntgenciligimi yapiyorken beni bodoslama KK´ya daldirdin ya helal olsun sana...sen ne seker bir seysin ya, yerim seni yerimmmkaydirigubbakcemile3
hamiş:
Hadi sosyal icerikli bir mesaj ekleyelim bu espirili anlatima: sırnaşık şey
sonuna kadar Sinan Oktay`in arkasindayim. ne olursa olsun, nerede yetisirsek yetiselim kendi dilimizi ve kültürümüzü bilmeliyiz... gerci bir de Türkiye´de yasayip ana dilinin inceliklerini bilmeyenler var o daha da ayri bir mevzu a.s
aman Allah´im bizim avrupali gelmissss...yesin onu ablasi...
ne yaptin, bittin mi?:roflol::roflol::roflol:
tatile girdim evethihoyyyt. ayrıca sırt ağrıları, kasık ağrıları işini bilmek tecrübeye bakıyo valla bacım ne kadar bilsende uygulamada öğrenmek daha iyi. a.s.canım ya 1 saati geçiyo ama dediğim gibi normal yürüyorum hızlı değilim yani. tin tin:)eşim bi kere sanırım 2 ay önce falan 2 saatten fazla yürüttü eve geldik küsmüştüm ona:smiley-cool: ben böyle şeyler eküserim zorla yürütmüştü çünkü
damlacım sana da güzel tatiller diliyorumhihoyyyt adına çok sevindim kuş gibi rahatsındır şimdi:roflol: bu arada sırt ağrıları artacak tabi. ağırlık merkezimiz değişiyo. gerçi damlam benden ii bilir ama ben ezbere konuşanlardanım:CüvCüv:
bu arada ben de endişelendim. eşiyle problemleri inşallah bu uzaklaşmanın nedeni değildir.
sağol bitanem. yoruldum valla dilekcim yaa. bir sürü şey yaptım. azcık dinleneyim dedim.oh oh ne güzel valla işler güçler pastalar corekler ne guzel ya kolay gelsin ögretmenim
:1shok: ilk defa mııı? kaç yıllık evlisin tatlım sen.benim kaynana sakın gelmesin o zman iyice deliririm herhal..ilk defa evime gelecek onda da kalbini kırmayayım...sonra arkadaşım gibi sen git nasılsa annem var demişimkaydirigubbakcemile3 arkadaşım kayınvalidesine öyle demiştide..benneyaptımki
hadi ver lohusa şerbeti tarifini..yoksa bu üzümlü kompostomuydu..ben başka bişey diye bekledimde
benimki de bu aralar bebişimizden tepki aldııkça bayılıyo. çok güzel yaaaa.:asigim:herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl dün oğlum hıçkırıklarını hissetti babası çok hoşuna gitti ayarlanmış gibi 5 saniyede bir pıt pıt atti göbişim
kızlar günaydın ama ben gece hiç uyuyamadım bi arkadaşım sayesinde uykuyu unuttum.bu arkadaşıma bazı sorunlarımı anlatmıştım kaynana filan ve sıkı sıkı tembih ettim aramızda kalsın diye.söylemediği kişi kalmamaış bide üste çıkıp bana o küstü aynı işyeri ve aynı apartmandayız.yaptığı tripleri bi görseniz.çok moralim bozuk hiç uyuyamıyorum offffffffff
:çok üzgünüm::teselli:mekanı cennet olsun canım. allah geride kalanlara uzun ömürler versin.adaçyo bence okadar çok ağlama çünkü annen tekrar gelicekmiş gelmese bile telefonla sesini duyabilirsin konuşabilirsin,senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü benim annemi görme şansım yok ben 17 yasındayken vefat etti.
ayyyy allah yardımcın olsun.kızlar ağda yapcam bana dua edinkaydirigubbakcemile3 bişey göremiyorum artık ve kalçam ayrılmadan yapabilirim umarım..-tatlicadiarzu-
gamyoncuiremsuharika ayarı bozulmuş kamyon :roflol::roflol: bizim bu kocalar çok yaratıcı maşallah.selamlar kizlar.. aslinda gelmcidedim ise bugün..
ama baktim sizden ayri olmiii.. kendi kendime is cikardim, geldim büroya kondum..
yok iyice bagimlilik yaptiniz Şeniz
o oturma pozisyonun bende buldum canim..
esim öyle gördü ayari bozulmus kamyon gibi duruyorsun diyor:roflol::roflol:, ama cok rahat ya
:1no2:24 Ocak 2003 kanlı bir pazar sabahı . Uğurlar olsun, uğurlar olsun hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun bir keskin kalem bir kırık gözlük yürekli yiğitlere hatıran olsun.selam kızlar!!!
UĞUR MUMCU nun katledilişinin 16, yılı!!!! hala herşey karanlık yüreklerimizi aydınlık tutalım çocuklarımıza Uğur MUmcu yu ve diğer kayıp aydınlarımızı kahramanlıklarıyla anlatacağız!!
ruhları şad olsun!!!!
:çok üzgünüm:Allah yardımcınız olsun canım benim. umarım en kısa zamanda sağılığa kavuşur göğüs kanserini yenen birçok insan var yenecektir inşallah.slm çiçekler iiyi hafta sonları diliorum hepinize bi kaç gündür morelim çok bozuk ağlamaya bahane arıorum resmen grçi bugün kötü haberlerle uyandık teyzemin kızıda göğüs kanseriymiş salı günü hemen ameliyat olacak annem kayınvalidem şimdide kuzenim bizde genetik sanırım allah yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin daha32 yaşında 2 çocuk annesi herşey allahtan ama üzülüo insan yinede ne yazdığımı bile bilmiorum çok sevdiğim bi ablamın kızıda kocaya kaçmış daha 18 yaşında onada ayrı bi şok oldum hemen nikahı kıymışlar bunada gülermisin ağlarmısın bilemedim böyle karmakarışık bi güne başladım
hoşgeldin tatlım, bende geçmişi okudum.slm herkese bu arada!
nasiliz, iyi miyiz bakalim?
ben dün ders notumu ögrendikten sonra cok keyiflendim...kocaman bir afferrrinnn verdim kendimesırnaşık şey yakinda da ödüllendirecegim insallah lülülülülülü
saka bi yana emek emek hangi haller icersinde yaptigim ortada..notu mu ögrenince cok mutlu oldum..iyi moral oldu bana...
damlaaa gizzzzzzzzzzzzzzzzzzz, cicimmmmm yine mi misafir var yoksa? inanmiyorum sana yaaa..kizim misafirlere yemek hazirlarken, hizmet ederken dogurcan kiz sen...yeter gari otur bir mübareginin üstüne cicim....:jeyyar:
bunun isi gücü benimle ugrasmak ya..
anlayisiniz dogru olsun arkidesler.. benim anlatisim yanlismis..ögrenmis oldum -tatlicadiarzu-
bi insanin adi ciktimi 9a inmezmis ya 8e.. sizin dilinize düsene kadar.. offf benneyaptımki
hazir baslamisken de bakim tebessümüm.. hani burda eine klausur schreiben deniliyor ya.. ben esime sinav yaziyorum dersem gülüyor bana.. dogrusu ne bunu anacim :tomato:
sınav mı yazıyorsun:roflol: gel buraya öpücemŞeniz
sınav yazıyorum dersen sınav kelimesini yazıyorum anlamına gelir. sınava girmek ya da sınav olmak denir.
Türk Dil Kurumu başkanı gibi hissettim kendimi.:roflol::roflol:
bunun isi gücü benimle ugrasmak ya..
anlayisiniz dogru olsun arkidesler.. benim anlatisim yanlismis..ögrenmis oldum -tatlicadiarzu-
bi insanin adi ciktimi 9a inmezmis ya 8e.. sizin dilinize düsene kadar.. offf benneyaptımki
hazir baslamisken de bakim tebessümüm.. hani burda eine klausur schreiben deniliyor ya.. ben esime sinav yaziyorum dersem gülüyor bana.. dogrusu ne bunu anacim :tomato:
inatçıalmancadan türkceye birebir cevirirsen öyle oluyo napim :sm_confused:
kzi gülme.. her defasinda adamla zitlasiyorum, hemde onun hakli oldunu bile bile
"Klausur" sinav (<=exam) ve kagit, rapor,evrak (<= paper) anlamlarini tasir. ama kullanildigi anlam itibariyle su sekilde cevirmek dogru olur sanirim "sinava girmek", "sinav olmak"...
inatçıcadı işte hem yanlış biliyor hemde zıtlaşıyor. hehehhehe:roflol::roflol::icecream:
almancadan türkceye birebir cevirirsen öyle oluyo napim :sm_confused:
kiz gülme.. her defasinda adamla zitlasiyorum, hemde onun hakli oldunu bile bile
ben geldim yine, uykulara dalmışım 3 saatliğine aranızdan sıvışmışım
burser canım çok ama çok geçmiş olsun. umarım erken tanı yoluyla tedaviye başlıyolardır.
evetttttt:) hacer, damla, zeynep buralardaymış:) seyrinize doyum olmaz şimdi,, mısır patlatıp geliyorum...cokacimcoookcokacimcoook:icecream::icecream:
ben geldim yine, uykulara dalmışım 3 saatliğine aranızdan sıvışmışım
burser canım çok ama çok geçmiş olsun. umarım erken tanı yoluyla tedaviye başlıyolardır.
evetttttt:) hacer, damla, zeynep buralardaymış:) seyrinize doyum olmaz şimdi,, mısır patlatıp geliyorum...cokacimcoookcokacimcoook:icecream::icecream:
kızlar
che ile msnde görüştüm şimdi
kızlar
che ile msnde görüştüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?