2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunun isi gücü benimle ugrasmak ya..
anlayisiniz dogru olsun arkidesler.. benim anlatisim yanlismis..ögrenmis oldum -tatlicadiarzu-

bi insanin adi ciktimi 9a inmezmis ya 8e.. sizin dilinize düsene kadar.. offf benneyaptımki

hazir baslamisken de bakim tebessümüm.. hani burda eine klausur schreiben deniliyor ya.. ben esime sinav yaziyorum dersem gülüyor bana.. dogrusu ne bunu anacim
:tomato:

tatile girdim evethihoyyyt. ayrıca sırt ağrıları, kasık ağrıları işini bilmek tecrübeye bakıyo valla bacım ne kadar bilsende uygulamada öğrenmek daha iyi. a.s.
oh oh ne güzel valla işler güçler pastalar corekler ne guzel ya kolay gelsin ögretmenim
sağol bitanem. yoruldum valla dilekcim yaa. bir sürü şey yaptım. azcık dinleneyim dedim.
:1shok: ilk defa mııı? kaç yıllık evlisin tatlım sen.
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl dün oğlum hıçkırıklarını hissetti babası çok hoşuna gitti ayarlanmış gibi 5 saniyede bir pıt pıt atti göbişim
benimki de bu aralar bebişimizden tepki aldııkça bayılıyo. çok güzel yaaaa.:asigim:
klava:tam dayaklık ya. hey yarabbim sen bence hiç takma onu. uyuz ya ben döveyim mi nolur acayip sinirlendim şimdi.
:çok üzgünüm::teselli:mekanı cennet olsun canım. allah geride kalanlara uzun ömürler versin.
kızlar ağda yapcam bana dua edinkaydirigubbakcemile3 bişey göremiyorum artık ve kalçam ayrılmadan yapabilirim umarım..-tatlicadiarzu-
ayyyy allah yardımcın olsun.

gamyoncuiremsuharika ayarı bozulmuş kamyon :roflol::roflol: bizim bu kocalar çok yaratıcı maşallah.
:1no2:24 Ocak 2003 kanlı bir pazar sabahı . Uğurlar olsun, uğurlar olsun hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun bir keskin kalem bir kırık gözlük yürekli yiğitlere hatıran olsun.
Saygıyla anıyoruz. :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:Allah yardımcınız olsun canım benim. umarım en kısa zamanda sağılığa kavuşur göğüs kanserini yenen birçok insan var yenecektir inşallah.

bu arada busercim cok gecmis olsun...Allah insallah bir daha tekrarini yasatmaz sizlere..

kimsenin kimseyi öldürmeye hakki olmadigi bir dünyada, insanlarin sadece ideolojik gerekcelerle öldürülmesini kiniyorum ben de... düsünmek Allah´in insana verdigi en kutsal özelliklerden biriyken, mükafati bu mu oluyor diye düsünmeden edemiyor insan... dilerim herkesin herkese tahammülünün oldugu bir dünyayi artik insanlar iclerine sigdirabilirler...

hoşgeldin tatlım, bende geçmişi okudum.
ohhh sınavdan iyi not aldın dmek maşallahhh.
valla doğru diyon ya okulda ya da hizmet ederken doğum yapıcam. gittiğim hastanenin adı da hizmet hastanesi :roflol::roflol:
yavrukuşum bende misafir eksik olmaz bu hafta içi gene gelcek misafirim. bir de küsüyolar bu halimle bana davet etmiyor muşum? :roflol:

nasılsınız hamişleeeeeerrrrrr.

sınav mı yazıyorsun:roflol: gel buraya öpücemŞeniz
sınav yazıyorum dersen sınav kelimesini yazıyorum anlamına gelir. sınava girmek ya da sınav olmak denir.
Türk Dil Kurumu başkanı gibi hissettim kendimi.:roflol::roflol:

almancadan türkceye birebir cevirirsen öyle oluyo napim :sm_confused:
kiz gülme.. her defasinda adamla zitlasiyorum, hemde onun hakli oldunu bile bile

Son düzenleme:

"Klausur" sinav (<=exam) ve kagit, rapor,evrak (<= paper) anlamlarini tasir. ama kullanildigi anlam itibariyle su sekilde cevirmek dogru olur sanirim "sinava girmek", "sinav olmak"...

ben geldim yine, uykulara dalmışım 3 saatliğine aranızdan sıvışmışım

burser canım çok ama çok geçmiş olsun. umarım erken tanı yoluyla tedaviye başlıyolardır.

evetttttt:) hacer, damla, zeynep buralardaymış:) seyrinize doyum olmaz şimdi,, mısır patlatıp geliyorum...cokacimcoookcokacimcoook:icecream::icecream:

Ayy afaganlar bastı bana. Bunlar ikinci kanala geçtiler yaaa.
Kızlar bırakın alamancayı,türk dil kurumunu... İçinizden geldiği gibi yaaaaaaaaa

almancadan türkceye birebir cevirirsen öyle oluyo napim :sm_confused:
kiz gülme.. her defasinda adamla zitlasiyorum, hemde onun hakli oldunu bile bile

aslinda sizin hataniz degil bu,yani tamamen sizin hataniz degil. Avrupa´da uygulanan dil politikalari ortada. Bu adamlar daha yeni yeni anladilar yaptiklari hatalari. Bir dil ancak iyi bilinen iyi bir dil ile ögrenilir ki mukayese edilecek dil de kisinin kendi anadili olmalidir. Kisi önce kendi diline halim olmalidir ki benzerlikleri ve farklari daha kolay kavrayabilsin. Bunlar ise yillarca Almanca ögrensiler diye ana dillerini yasaklamislar ve evlerde de almacan konusun diye baski yapmislar.. Simdi simdi -Avusturya icin diyorum- hata fark edildi de kisilerin kendi dillerini de ögrenmesi gerektigi fark ettirler ve bu zorlugun hakikaten buradan kanaklandigini kavrayabildiler yani...

Hakikaten bire bir cevirmek insani cok yaniltiyor. Cünkü her dilin kendine göre bir tarzi ve mantigi var. kim bilir biz Türkce´den almanca´ya cevirirken ne hatalar yapiyoruza.s
gecen doktora tez taslagini götürdüm mesala hocaya. hersey iyi hostu ama adam bi cümleye takildi kaldi:roflol: sonra da "bu bana göre fazla türkce" dedi:roflol::roflol: hemen acikladim ne demek istedigimi ve düzelti..ama sonucta almancanin zor ve zengin bir oldugunu ve bizlerin 6-7 senedir bu isin icinde oldugumuzu düsündüklerinde bu kadarini bile hayranlikla karsiliyorlar. aman sonucta benim ana dilim de degil yani...

onun icin kafana takma yani hayatim. ben isin espirisindeyim...ama sana tavsiyem cocugunla olan iletisiminde belli bir yasa kadar kesinlikle türkce´yi kullan. Sonra cok faydasini göreceksin. Ben ing. dili ve edebiyati egitimi de aldim. dil ile ilgim biraz farkli yani..karnimdan konusmuyorum yani, dil bilimcilerinin dedigini aktariyorum, ok? buna lütfen dikkat et..

Son düzenleme:

oh ne güzel öglen uykunu almis gelmissin iste..:CüvCüv:
banada getir misir, bende isterim.. bu iki cadiya cevap yetistircem diye kan sekerim düsüyo
-tatlicadiarzu-

bize cümbüs muamelesi mi yapiliyor yoksa bana mi öyle geliyor delikafaduldenşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…