buket hanim bu arada gel buyur benimki de pisti cokacimcoook ayy walla bir tabak test ettim ki sorma gitsin...ilk denememdi ama kendimle gurur duydum :jeyyar:lülülülülülü tek kusur bulamaz yiyenkaydirigubbakcemile3 yemekteyiz programinin yarismacilari harickaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gıkı çıkmıyomuş bir de çıksa nolurdu bilmem artık. iftira değil tamam mı canım hakikat. lülülülülülü
buket hanim bu arada gel buyur benimki de pisti cokacimcoook ayy walla bir tabak test ettim ki sorma gitsin...ilk denememdi ama kendimle gurur duydum :jeyyar:lülülülülülü tek kusur bulamaz yiyenkaydirigubbakcemile3 yemekteyiz programinin yarismacilari harickaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaff hacerimin üstüne gitmeyinnklava:
Bende dünden beri bekliyorum ne zaman davet edecek diye. Nihayet aklın başına geldi. Hadi dün moralin bozuk diye sesimi çıkarmadım. Ama bugünde çağırmasaydın ...klava:lülülülülülü
Ellerine sağlık yavrum. Yarasınnn.
yarasınn tosunumaaa.
askim seni severim, girme sen bu mevzuya:roflol:
birak bu cereze destek olsan ne olmasan ne:roflol: ondaki cene herkese yeter de artar bile..birak kendi kendini korusun o:roflol::roflol:
yeni yaptim da ondan yeni cagiriyorumhihoyyyt cünkü ilginc bir talihsizlik yasadim fasulye kurtlu cikinca bir gün daha ertelenmis oldudelikafadulden
yaaa che ye çok üzüldüm ben..adamın yaptığıda düpedüz ayıp..sanki aldatıyorda aldattığı kişilere özelden msj atıyor...adı üstünde beyefendi burası kadınlar kulübü..okursunuz inşallah bunlarıda...sizin gibi facebooktan hesap açıp listesine kızları ekleyip eşinin arkasından işler karıştırmıyor deniz..hamile hamile bütün yapılanlara rağmen ben eşimi seviyorum ama o beni yanında istemiyor...ananızın dolduruşuna geleceğinize eşiniz nasıl onunla bir ilgilenseniz daha iyi olacak..
deli oldum yaaa...bebeği strese sokuyorlar yok yere..ona yazık...
hic sorma askim ya...sanki gören de hakikaten her zaman eli dondurmali cocuk sanacak.. isareti de nasil bulduysa, aklinca kendini sevimli kilacak...sen kimlerle dans ettigini saniyorsun sengözlerimebaksanab bi bak bakayim gözümüzün icinesengözlerimebaksanabşakkıdı
Bende dünden beri bekliyorum ne zaman davet edecek diye. Nihayet aklın başına geldi. Hadi dün moralin bozuk diye sesimi çıkarmadım. Ama bugünde çağırmasaydın ...klava:lülülülülülü
Ellerine sağlık yavrum. Yarasınnn.
yeni yaptim da ondan yeni cagiriyorumhihoyyyt cünkü ilginc bir talihsizlik yasadim fasulye kurtlu cikinca bir gün daha ertelenmis oldudelikafadulden
sus bak sıra sana gelmesin:roflol::roflol::roflol:
düşmanımın dostu düşmanımdır. ( kurtlar vadisinden fırlamış gibi hissettim kendimi :roflol:)
sus bak sıra sana gelmesin:roflol::roflol::roflol:
düşmanımın dostu düşmanımdır. ( kurtlar vadisinden fırlamış gibi hissettim kendimi :roflol:)
bede sevi seviyorum bidenem :1hug:
kesin kurtları çerez atmıştır içine. bu işte de onun parmağı olduğundan şüpheleniyorum.
evet ya bebege yazik yavrum benim ne kadar üzülüyodur allhm ins düzelir aralarida bu daha dünyaya gelmemis yavrucak anali babali mutlu büyür ya
sanane dondurmamdan.. ben senin kar yemene bisey diyormuyum alla alla :icecream:
sende olmasan :1hug: ŞenizŞeniz
kiz ne bekliyodun sen ondan.. gelmez onun aklina.. şakkıdı
pasakliiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü
ben simdi bi firlicam oraya, o olcak..klava:
caniiiiiiiiiii
cokk korktummm kaydirigubbakcemile3
caniiiiiiiiiii
cokk korktummm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?