2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dünden beri bekliyorum ne zaman davet edecek diye. Nihayet aklın başına geldi. Hadi dün moralin bozuk diye sesimi çıkarmadım. Ama bugünde çağırmasaydın ...klava:lülülülülülü
Ellerine sağlık yavrum. Yarasınnn.

:roflol::dance::dance:hihoyyytkaydirigubbakcemile2delikafaduldencokacimcoook:roflol::sm_cool::teytey::teytey:a.s:roflol:sırnaşık şeydelikafaduldengamyoncuiremsu

yarasınn tosunumaaa.

ayshınce, cerez+, fencidmlrms+, mehlika10, melek81, Saruboceq+, sehnaz52, tebessüm22+, zakkum6644

Maaşallah kalabalığa bak

yeni yaptim da ondan yeni cagiriyorumhihoyyyt cünkü ilginc bir talihsizlik yasadim fasulye kurtlu cikinca bir gün daha ertelenmis oldudelikafadulden

yaaa che ye çok üzüldüm ben..adamın yaptığıda düpedüz ayıp..sanki aldatıyorda aldattığı kişilere özelden msj atıyor...adı üstünde beyefendi burası kadınlar kulübü..okursunuz inşallah bunlarıda...sizin gibi facebooktan hesap açıp listesine kızları ekleyip eşinin arkasından işler karıştırmıyor deniz..hamile hamile bütün yapılanlara rağmen ben eşimi seviyorum ama o beni yanında istemiyor...ananızın dolduruşuna geleceğinize eşiniz nasıl onunla bir ilgilenseniz daha iyi olacak..

deli oldum yaaa...bebeği strese sokuyorlar yok yere..ona yazık...

evet ya bebege yazik yavrum benim ne kadar üzülüyodur allhm ins düzelir aralarida bu daha dünyaya gelmemis yavrucak anali babali mutlu büyür ya

sanane dondurmamdan.. ben senin kar yemene bisey diyormuyum alla alla
:icecream:

yaff hacerimin üstüne gitmeyinn klava:

sende olmasan :1hug: ŞenizŞeniz

kiz ne bekliyodun sen ondan.. gelmez onun aklina..
şakkıdı

yeni yaptim da ondan yeni cagiriyorumhihoyyyt cünkü ilginc bir talihsizlik yasadim fasulye kurtlu cikinca bir gün daha ertelenmis oldudelikafadulden

pasakliiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü

sus bak sıra sana gelmesin:roflol::roflol::roflol:
düşmanımın dostu düşmanımdır. ( kurtlar vadisinden fırlamış gibi hissettim kendimi :roflol:)

ben simdi bi firlicam oraya, o olcak.. klava:

kesin kurtları çerez atmıştır içine. bu işte de onun parmağı olduğundan şüpheleniyorum.

yuha yani.. pes diyorum.. benim bile aklima dicek bisi gelmiyo.. düsün yani -tatlicadiarzu-

evet ya bebege yazik yavrum benim ne kadar üzülüyodur allhm ins düzelir aralarida bu daha dünyaya gelmemis yavrucak anali babali mutlu büyür ya

amin sehnazim amin.. ama lilyumda haksiz degil hani... o kadini o yazdiklarina iten seyi kimse düsünmüyor..

:1hug: cnm benimmm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…