beni de seviyon muuuuuuu?:icecream:
ben simdi bi firlicam oraya, o olcak..klava:
yoooook yoooook korkma sen kıyamam ben sana. şaka yaptım şakaaa.:teselli::1hug:
dur öpimde geçsinŞeniz
burdan bakinca hicde korkmusa benzemiyon ama.. neyse :1closedeyes:
hadi fırla gel vallaa ne güzel şeyler yaptım bir bilsen.
çokta mütevaziyim değil mi?kaydirigubbakcemile3
iyi öyle olsun bakalm bak erkn merkn dogurum sonrananiknanik
senide sefiyorumm naniknanik
bende bu aksam misafirlige gitcem.. hemide 6 aylik bi bebe var orda..
sen hazirlik yap dur, baaane.. şakkıdı
(baris eli uzatiyor hacer, ne geri ceviriyorsun bilmemki :mymeka: )
gezginci kır dizini de otur azcık evinde.
:dilcikar:hiçte bilem barış eli uzattığım falan yok. hamilesin şimdi akşama yemek hazırlıycam derdiyle uğraşma diye şeettiydim. ben hazırladım nasılsa.
bende bu aksam misafirlige gitcem.. hemide 6 aylik bi bebe var orda..
sen hazirlik yap dur, baaane.. şakkıdı
(baris eli uzatiyor hacer, ne geri ceviriyorsun bilmemki :mymeka: )
kiz sende dogurmak icin yer ariyorsun varya
gözümden kacti sanma
:icecream:kıskananlar çatlasın:roflol::roflol::roflol:
kızlar iyi akşamlar.Geçmişi okuyayım dedim ama hiçbişi anlamadım, tamamını okuyamadım maşallah 2 gün girmesek destan oluşuyo burda.Ben de fransız fransız girip çıkıyorum:)
neyse umarım tüm bebişler ve anneler iidir.
ben sanırım doğurmak üzereyim.Ne zoluklar yaşadığımı anlatamam.29. haftaya kadar herşey çok iiydi.sonra birden çatlamaya başladı karnım ve çatlayan yerler kanicak gibi.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Of kızlar çok zorlaştı.senağlamaeşimle annem 2 hafta daha dayan diyolar ama günler ay gibi geliyo artık. eşimle annem bugün yatak nevresim vs. almaya çıktı çarşıya, düşünün onlarla gidemedim.gidin beğenin alın dedim.tuvalete zor yürüyorm.Yine de çok şükür Rabbime bayağı bi süre rahattım.Artık normal sanırım.
kızlar iyi akşamlar.Geçmişi okuyayım dedim ama hiçbişi anlamadım, tamamını okuyamadım maşallah 2 gün girmesek destan oluşuyo burda.Ben de fransız fransız girip çıkıyorum:)
ben sanırım doğurmak üzereyim.Ne zoluklar yaşadığımı anlatamam.29. haftaya kadar herşey çok iiydi.sonra birden çatlamaya başladı karnım ve çatlayan yerler kanicak gibi.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Of kızlar çok zorlaştı.senağlamaeşimle annem 2 hafta daha dayan diyolar ama günler ay gibi geliyo artık. eşimle annem bugün yatak nevresim vs. almaya çıktı çarşıya, düşünün onlarla gidemedim.gidin beğenin alın dedim.tuvalete zor yürüyorm.Yine de çok şükür Rabbime bayağı bi süre rahattım.Artık normal sanırım.
yaaa che ye çok üzüldüm ben..adamın yaptığıda düpedüz ayıp..sanki aldatıyorda aldattığı kişilere özelden msj atıyor...adı üstünde beyefendi burası kadınlar kulübü..okursunuz inşallah bunlarıda...sizin gibi facebooktan hesap açıp listesine kızları ekleyip eşinin arkasından işler karıştırmıyor deniz..hamile hamile bütün yapılanlara rağmen ben eşimi seviyorum ama o beni yanında istemiyor...ananızın dolduruşuna geleceğinize eşiniz nasıl onunla bir ilgilenseniz daha iyi olacak..
deli oldum yaaa...bebeği strese sokuyorlar yok yere..ona yazık...
bu arada çerezim bittim :roflol:
gezginci kır dizini de otur azcık evinde.
:dilcikar:hiçte bilem barış eli uzattığım falan yok. hamilesin şimdi akşama yemek hazırlıycam derdiyle uğraşma diye şeettiydim. ben hazırladım nasılsa.
evet valla yer ariyorum off sikildim ama biran önce firlatmak istiyorm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada çerezim bittim :roflol:
o dondurma benim tamam mı?
oleeeeey kocam geldi bende kaçtımmmm. öptüm sizleriiiiii bebelere iyi bakınnn byeeeee
canımm senin derdin 3 kat fazla bizden. sürekli nemlendir çatlayan yerleri bari. sabır canım sabır bitanem. az kaldı bebişlere bir kavuş sonra herşeyi hiç yaşamamış gibi olcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?