2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi fırla gel vallaa ne güzel şeyler yaptım bir bilsen.
çokta mütevaziyim değil mi?kaydirigubbakcemile3

bende bu aksam misafirlige gitcem.. hemide 6 aylik bi bebe var orda..
sen hazirlik yap dur, baaane.. şakkıdı
(baris eli uzatiyor hacer, ne geri ceviriyorsun bilmemki :mymeka: )

iyi öyle olsun bakalm bak erkn merkn dogurum sonrananiknanik

kiz sende dogurmak icin yer ariyorsun varya
gözümden kacti sanma

kızlar iyi akşamlar.Geçmişi okuyayım dedim ama hiçbişi anlamadım, tamamını okuyamadım maşallah 2 gün girmesek destan oluşuyo burda.Ben de fransız fransız girip çıkıyorum:)
neyse umarım tüm bebişler ve anneler iidir.
ben sanırım doğurmak üzereyim.Ne zoluklar yaşadığımı anlatamam.29. haftaya kadar herşey çok iiydi.sonra birden çatlamaya başladı karnım ve çatlayan yerler kanicak gibi.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Of kızlar çok zorlaştı.senağlamaeşimle annem 2 hafta daha dayan diyolar ama günler ay gibi geliyo artık. eşimle annem bugün yatak nevresim vs. almaya çıktı çarşıya, düşünün onlarla gidemedim.gidin beğenin alın dedim.tuvalete zor yürüyorm.Yine de çok şükür Rabbime bayağı bi süre rahattım.Artık normal sanırım.

evet valla yer ariyorum off sikildim ama biran önce firlatmak istiyorm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:icecream:kıskananlar çatlasın:roflol::roflol::roflol:

hic üzerime alinmadim, bilesin.. :1closedeyes:
dondurmamida ver
:mymeka:

buraya kadar cok sükür iyi geldin canim..
senin dedigin gibi bundan sonraki sikayetlerin normal.. dile kolay 3 tane yavru var icinde.. biz birtanesinde bile zorlanirken.. ama ne kadar kalirlarsa icerde o kadar iyi.. rabbim herseyin hayirlisini versin.. seninde sikayetleri hafifletsin insallah tasidigin o üc melegin hatrina
:Saruboceq:
:1hug:Şeniz

canımm senin derdin 3 kat fazla bizden. sürekli nemlendir çatlayan yerleri bari. sabır canım sabır bitanem. az kaldı bebişlere bir kavuş sonra herşeyi hiç yaşamamış gibi olcan.

cnm bizler iyiyiz ama sana üzüldüm ins biraz daha sabrederler bebisler ya

haklısın canım, sonuna kadar hem de.. aslında daha başka şeyler de söylenmeli ama anlamazlar ki? valla eşim haklı olduğum yerde annesini savunsa, dolduruşuna gelse ağzıma geleni sayarım. hele ki bir de onun bebeğini taşıyosam, en mutlu olmam gereken zamanda bana bu stresi yaşatması kabul edilemez. bu arada şimdi sen de streslisin falan dersiniz. benimki eşimle alakalı değil ki:asigim:

hem şimdi işten çıkıyomuş. gelsin de uykunun vermiş olduğu çöküntüyü azaltalım.. buketi çok kızkanıyorum zatenÇok üzgünüm çoook hep yürüyüş hep yürüyüş...

o dondurma benim tamam mı?

oleeeeey kocam geldi bende kaçtımmmm. öptüm sizleriiiiii bebelere iyi bakınnn byeeeee

anaaaeeem bacaklarım ağrıyor,kalçam ağrıyor,bir yerlerim sızlıyor offf offf.bi dahamı tövbe..doğuma kadar uzarsa cırt cırt jilet..sonrasında döneriz tekrar..ölüm gibiydi kızlar yaa anlatamam...

gezginci kır dizini de otur azcık evinde.
:dilcikar:hiçte bilem barış eli uzattığım falan yok. hamilesin şimdi akşama yemek hazırlıycam derdiyle uğraşma diye şeettiydim. ben hazırladım nasılsa.

kiz ne zamandir misafirlige gitmiyordum, cok görmesene...kaydirigubbakcemile
sen benim yerimede ye olarmi
cokacimcoook

evet valla yer ariyorum off sikildim ama biran önce firlatmak istiyorm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

otur oturdun yere.. daha var.. pasa pasa safak say..
isinin adi ne alla alla :CüvCüv:

bu arada çerezim bittim :roflol:

bit bit.. bi yandan bu cadilara laf yetistiriyorum.. bi yandan calisiyorum.. ama iki laf yazmassam catlarim.. cok fena bunlar lilyumum ya..

canımm senin derdin 3 kat fazla bizden. sürekli nemlendir çatlayan yerleri bari. sabır canım sabır bitanem. az kaldı bebişlere bir kavuş sonra herşeyi hiç yaşamamış gibi olcan.

Canım o da normal 3 bebekle çatlamamak mümkün değil.Gece gündüz kremliyolar.Acı olmasa hiç prob. değil.Biz bugün 30+4 üz 33 olabilsek iyi olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…