2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sınavda görevliydi kocacım benimmmm sabah gittti daha yeni geldi. yemeğimizi yiyelim giremem belki bugün öptümmmmmmmmmmm

o dondurma benim tamam mı?

oleeeeey kocam geldi bende kaçtımmmm. öptüm sizleriiiiii bebelere iyi bakınnn byeeeee

avcunu yala, o dondurma benim kötükedihüso
hadi nas nas.. git sen kocisni karsila :tomato:

anaaaeeem bacaklarım ağrıyor,kalçam ağrıyor,bir yerlerim sızlıyor offf offf.bi dahamı tövbe..doğuma kadar uzarsa cırt cırt jilet..sonrasında döneriz tekrar..ölüm gibiydi kızlar yaa anlatamam...

abow... yapmis gercekten.. güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

Çerezcim, saol canım.inşallah.Allah seni de hayırlısıyla kurtarsın.
Şehnazcım, sen de saol canım.Zaten sizlere anlatıp güç almaya çalışıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim güzellik uyku saatim geldi yine biraz uyumm lazim sonra gene gelirim öpüldünüz özleyin beni okk

bu arada çerezim bittim :roflol:

bu mart annelerinin espisi anlayisini ve cabuk uyum saglama özelligini seviyorum iste....sizi seviyorum canlarim benim...a.s.

sınavda görevliydi kocacım benimmmm sabah gittti daha yeni geldi. yemeğimizi yiyelim giremem belki bugün öptümmmmmmmmmmm

ne sinavi vardi ki bugün bacim?

benim güzellik uyku saatim geldi yine biraz uyumm lazim sonra gene gelirim öpüldünüz özleyin beni okk

güzelligin bes para etmez
bu bendeki ask olmasakaydirigubbakcemile3

hatunlar bende kactim..
cicilendim, allandim pullandim...
cikiyorum..
iyi bakin bebelerinize
:1hug::1hug:

neysem kizlar ben cikiyorum...
kendinize iyi bakin..
aksam yemege davetliyiz arkadaslarimiza...
selamlar....
Hoscakalin

dışarıdan ortaokulu ve liseyi okuyanlar için sınav vardı canım açıkilköğretim açıklise diyoruz biz. bakayım dedim bir öptümmmmmmm

ben geldiiim, bugün biraz gezdik mobilya baktık prensese ama ben çooooooooook yoruldum, yazmak bile o kadar zor geliyor ki şimdi anlatamam. tam karar vermedik ama mobilyaya.

Son düzenleme:
kızlar benim oğlan çıkışı yanlış yerde arıyor göbeğimi yırtarak çıkabileceğini sanıyor kanımca.:roflol::roflol::roflol:
yirim ben onuuuuuu.Şeniz:CüvCüv:

slm kizlar carsiyi gezdim yemegimi yedim size bakayim dedim, cami suslemek icin mavi balonlar aldim ustunde erkek bebek resmi var, balonlari sokak kapisina takicaz:) birde hosgeldin oglum yazan bir serit aldim, cama boydan boya takilicak, leylek bulamadim onada esimle bakicazonuda camin onune koyucam:), bebek sekeri aldim ama sali gunu tulunu felan alicam yapmak icin, lohusa bandi aldim kirmizi fiyonklu birsey:)) ama cok yoruldum gezemiyorum artik ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…