2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gecmisi okuyamadim cookk yazmissiniz -tatlicadiarzu-

herkes iyimi?
nazan? melenqq l falan en agri yasayanlar iyidir umuyorum
eylemcim muayenen nasil gecti?
bide Che deniz bosanicam diyordu neymis anlasildimi? cozuldumu sorunu
biri bana anlatsin sırnaşık şey

nazan tam seni sormustum kızlara
aynı anda yazmisiz sırnaşık şey

Damlacım buketcim zakkumcum cok sagolun yorumızlarınız için.takmamaya çalışıcam.bu arada cheye cok üzüldüm ya..hamile hamile yazık ya nolur eşi anlayış gösterse bebişede cheyede yazık :1no2:

elifçim iyiyim canım Şeniz dr. olabilecek bişey risk yok dedi zaten dün akşamdan beri de olmadı, bitti sanırım çarpıntı :lepi:
nazan güle güle kullan akldıklarını canım , gezme olayı bizden geçmiş artık bi mobilya baktık bizde; söylemesi ayıp amele sümüğü gibi yapıştım yatağa kıpırdayamıyorum çatım ayrılacak ikiye sanki.

ohh ohh güzellik uykumdan uyandm elmami yidim geldim.
evet farkindayim bugnku güzellik uykum cok uzun sürdü
allhdan ben yokken fazla yazismamisiniz gecmisi okumak fazla zamanimi almadi :roflol::roflol:

benim ki de beşiktaşın maçına gitti. gülşah sen doğumdan sonra nasıl korunacağız demiişsin ya ben o konuda çok düşünüyorum, şimdi tamam bizimki tüp bebek ama olmaması için de görünürde bi sebep yok ve ilki tüp olup arkadan süpriz bebek gelen çok fazla örnek biliyorum. korunsak bi türlü belki de olmayacak bişey için gereksiz yere, korunmasak hemen arkadan süpriz yumurta geliverirse endiesi. iki ucu şekerli değnek laelaelaelaelae

Bende bugun dısarı kacamak yaptım hihoyyyt
Kacamak dedıgım ogleden sonra gıttıgım hastanede bebek bakımı konulu semıner vardı oraya katılayım dedım. Cok faydalıydı ama cok dayanamadım..Geldım hemen evıme attım kendımı yataga.. Sanırım 1 hafta daha yatsam ıyı olacak..

Aslıcım vıtamınsızın bugun sanslı gununde yanı ehueh

Elıff canım ıııyıyım ben.. Cıktın mı artık ızne.. Tamamdır yanı dımı... Sonrasında donmeyecektın ıse sen dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…