2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben bi aptallik yapmisim ve bebisimn kiyafetlerini bizim deterjan ve yumusaticiyla yikamisim simcik denizime sordumda egzama yapar didi kocis geldikten sonra alisverise gidecegiz alirim bebek deterjani ve yumusaticisi tekrardan yikanicak...allhtan ütülemmeistim

neyse kizlar ben kactim kocis gelecek gidecegiz gece yine girerm heralde öptüm yarin yine buradayim ben

eylem canım benim gittiğim eğitimde hoca anlatmıştı..
8 sene çocuğu olmuyor..tüp bebek yapıyorlar.
bebek oluyor.doğuyor filan.
4.ay hamile kalıyor kendiliğinden..düşün..
bencede korunmak en mantıklısı yollar açık oluyor ya..
harbiden bunu düşünüyorum..en azından 1 yıl korunsam iyi olacak.gerçi benimde zor oluyor..

bişe sorcam bebeler göbek deliğinize tekme atıyormu kızlar..
tam deliğe atıyor bizimki bugünden beri..
o kadar acıyorki anlatamam

çok ayakta durmaktan bence aslı, senin yine çok kuvvetli bir vücudun ve bünyen varmış seksapalitenin dışında :içelim:
41,5 kere maşallah sana

bişe sorcam bebeler göbek deliğinize tekme atıyormu kızlar..
tam deliğe atıyor bizimki bugünden beri..
o kadar acıyorki anlatamam

yok hiç göbek deliğine atmadı. benim ki bugünlerde bi taraflarını çıkartmaya bayılıyor ya başı ya dötü. nefesim kesilecek gibi oluyor ilk çıkarmaya başladığında.
şu korunma mevzuuna gelince de ben spiral taktırmam ilaç ta kullanmam. prezervatiften de nefret ederim. eeeeee napçaz şimdi :uhm:delikafadulden

Gulsahım nasıl bebek hareketlerı.. dun yok denecek kadar azdı ya.. bugunde cok hareketlı..

Benımde yıne mıdem yanıyor.. Bırazdan yemek yıcem sonra bır gavıscon ıceyım..

canım sorma..dün yoktu bugün felaket..
anladıysam arap olayım vallahi..
ama bizimki geceleri sakin artık..hiç sesi çıkmıyor..
sende durum nasıl..

Gulsahım sık olmasada benımde oluyor.. Gobek delıgı ve etrafı hassaslastıgı ıcın acıyabılır bırascık..

Off benımde kasıklarda agrı var bıraz. Yemek borusu da ıyıce alevlendı...

eylem canım bende kullanmam..
eşime sordum geçende ne yapcaz diye..
takvim metodunu kullanırız dedi..
şapkayı kullanmazmış hiç bir şey anlamıyormuş..
geri çekemezmiş prostat mı yapcakmışım onu ben..
hay Allahım dedim ya...
melek canım benimde rahme bir baskı var.vajinaya doğru..bugün çok sızladı oram.bide çok şişti 2 gündür..dehşet.

yoruluyorum doğru ayakta durmaktannnn benimki de bi gün hareketli b gün sessiz zaten gündüz ben çok hareketli olduğumdan akşama kadar az hissediyom hareketini 1-2 kere felannn

Elıff canım ıııyıyım ben.. Cıktın mı artık ızne.. Tamamdır yanı dımı... Sonrasında donmeyecektın ıse sen dımı?

meleem, iyi olmana cok sevindim :sm_cool:

bir haftam daha var, bu hafta son olacak, ama bu hafta artik turistik gezi seklinde takilirim oyle calismami filan beklemesinler yani. yerimseniben

cumartesi gunude 32. hafta raporumu alip vericem onlara tamam...

allah kısmet ederse simdilik 2 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.
profesyonel muhendislikten profesyonel annelige gecis yapicaz bakalim nasipse :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…