2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar,

Nasilsiniz bakalim? genelde cok fazla kisi girip cikamamis, haftasonunun tadini cikartanlar fazla anlasilan..:) aslinda bugün ben de bir kiyak gececektim kendime ama dizimi sakatladim ne oldu anlamadim ama sabah kalktigimda bükemez oldum...su sargiyla geziyorum..sabah ki kadar kötü degil, en azindan yürüyebiliyorum ve ilginctir ki yürümek daha da iyi geldi...yoksa bugün burda hava cok güzeldi söyle güzel bi yemege cikacaktik esimle :.((

bu arada hasta olanlara,olma eglimi icerisinde olanlara ve bel/sirt agrilarindan yakinan arkadaslara gecmis olsun...ben de bel ve sirt agrisi cekiyorum, hele ki cok fazla ayakta kalirsam yandim walla...

evet canim epeydir yoktun.nasilsin?ücüzler nasil?ben de siteyi takip ediyorum ama fazla yazamiyorum.

Çok şükür iyiyiz.Cuma günü dr umla randevum vardı.Biraz üzücü şeyler anlattı.Ben son gittiğimde 8 aylık bir üçüz anesi daha vardı.Eşimle o bayanı çok merak ediyorduk.Doğum yaptımı diye sorduk.Kadıncağız son kontrole gittiğinde bebeklerden ikisi ölüymüş.Dr hemen ameliyata alıp sağ olan bebeği kurtarmış.beni de iyice tembihledi.bebek hareketleri çok önemli azalma olursa mutlaka haberim olsun dedi.bir de ikiz annesi varmış, hamileliği ağustos aylarında falan çok sıkıntılıymış.sonra anne iskenderun gibi bir yerde, ağustos ayında hiç uyuyamazken ,3 gün çok rahat uyumuş.annenin kayınpederi gelinin durumun dan şüphe etmiş.Dr a gidince görmüşler ki iki bebekte ölü.
yani hertür farklılığı değerlendirmek gerekiyor.Ama ben cuma gününden beri çok manyaklaştım.Sürekli bebekleri dinlemeye çalışıyorum.Dr bunları anlatmadan önce daha rahattım. Ama sakın siz de olumuz etkilenmeyin anlattıklarımdan.Sizin karnınıza 1 bebek var ve değerendirmeniz çok kolay.Ben 3 bebeği nasıl anlayabilirim ki.offffffffffffffffffffffffff

canım olmaz mı büyyolar benim de oluyordu krem aldım mustela çok iyi geldi bebişlerin hayırlı olsun sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli eğil haklısınhihoyyyt

ben de bi dr u arayım. bakalım birşeyler tavsiye eder mutlaka.
canım hepimizin bebekleri sağlıkla gelir inşallah.

iyi aksamlar kizlar, mehlikacim bende seni merak ediyordum iyiki geldin, hatta bugun esime senin lafini ettim, esim ruyasinda dogum yaptigimi ve ikizlerimiz oldugunu gormus, ikiside 4 er kiloymus, nazan nasil tasidi, dogurdu bunlari diyormus:) bende senden bahsettim, ucuzleri var diye hatta ucude kiz demistim, daha once soylemismiydin kiz olduklarini yoksa bana Allahmi soyletti:1shok: , sen bizim en ozel hamislerimizden birisin fazla kaybolma ortaliktan merak ettirme kendinide ucuzlerimizidea.s

kızlar bir günde karnım büyümüş ve kızım artık hiç durmuyor sürekli ekşınnnn bond kızı mı olacak lara croft mu olacak ne???kaydirigubbakcemile2:dance:

saol nazancım!
ben aslında bi süre pek iyi değildim ondan giremedim.malum sizlerin yaşadığıız sıkıntıları ben 3 kat yaşıyorum.sonra da siteye giremedim.bebeklerin kız olduğunu önceden söylemiştim .Dr sonra tekrar bakarız demişti ama bu sefer hiçbirini göremedik. Rüyan hayra çıkar inşallah canım. Allah bizleride bebişlerimizi de korusun.kendine iyi bak canım.

herkese günaydın güzrl anneler ve melekleri

biz dün kuzenin düğünündeydik bir önceki gün kınası vardı oğlum düğünde pek hareketliydi şarkılarada oda göbecik attı özellikle harman dalında nasıl kıpırdadı anlatamam yiğit olacak benim oğlum :))))
ve dün ilk defa babaya kıyak geçip kendini babasına hissettirdi salonda otururken baktım benim oğlan şarkılara oynuyo bak babasının elini karnıma koydum yine durdu sıpa babasının da mmorali bozuldu çekti elini eşşoleşşek bu diyip sonra tekrar kıpırdanmaya başlayınca tekrar koyduk babamızın elini ve en sonunda hissetti babamızda işde böle kızlar yoğun bir hafta sonuydu

günaydınnn hepinize:Şeniz:
esmacım yerim onu ben ya artık tamamen hissediliyorlar değilmi?
bizimkinde de huy kötü.geceleri yatmaya yakın bir başlıyor tekmelemeye..uyu uyuyabilirsen..sabaha kadar böyle.sabahda onun tekmeleriyle uyanıyorum..gün içinde de hanım uyuyor sesi çıkmıyor..
doğduğunda anlaşılan çekeceğimiz var

gunaydin herkese, iyi haftalar diliyorum.

Gülşahcım oğlum da aynı. ne zaman şööyle koltuga uzandim akşam saatlerinde başlıyor, gece yatinca da devam ediyor.
Aslinda normal olani buymus. gunduz biz hareketli ilen suyun icinde uyuyormus bebekler. gece hareketsizlikte uyaniyorlarmis.
allahım yerim ben onlari yerimmm poposunu ısırıcam dogunca:asigim:

uppppss yazmayi unuttum.
bizim yarin ogleden sonra detaylımız var
dualarinizi bekliyoruz, allahın izniyle sagligi iyi cikacak benim oglumun
:Saruboceq:

günaydııınnnnn nassınız göbüşlü hanımlar dipçik gibin olun aferinnnnnnn:))))))))

bugün cinsellikle ilgili bir topic açacam 4ay oldu mağduriyetim büyük malum hahahahaha paylaşarak belki cesaret veririz birbirimize :)))))) bir de kız annelerinin vücudunda östrojen fazlası olduğundan libido yüksek olurmuş walla tecrübeyle sabit bende euheueheueheueh

evet gülşahcığım sürekli hareketli balla ben gittikce sabırsızlaşıyorum doğmasını bekliyorum dört gözle
elifciğim sende güzel haberlerle gel canım
aslıcığım aç bakalım topiği :))

aslı bacım aç topici..biraz da geyik yapar kafamızı dağıtırız..
elifcim hayırlı haberlerinle bekliyoruz inşallah bitanem.dualarımız seninle..
esma bacım aynen bende doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım zaman geçiyor artık farkındamısınız..
bana çok çabuk geçmeye başladı.

Arkadaşlar yeni geyik topiğimiz Yaşasın hamileyim Eywah libidom yüksek:)) emellerine ulaşamayanları ümitle,emellerine ulaşıp rahata ernleri hasretle bekliyoruz:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…