selam kızlar pazarınız iyi geçmiştir umarım
selam.valla birkac gündür bel ve sirt agrisiyla geciyo.sen nasilsin canim?
aynen ya ben de amma nazlıyım heryerim ağrıyo diyordum ki sadece ben değilmişim belim ve sırtım felaket bebek büyüyor herhlade tatlım ondan
evet canim epeydir yoktun.nasilsin?ücüzler nasil?ben de siteyi takip ediyorum ama fazla yazamiyorum.
bu arada hasta olanlara,olma eglimi icerisinde olanlara ve bel/sirt agrilarindan yakinan arkadaslara gecmis olsun...ben de bel ve sirt agrisi cekiyorum, hele ki cok fazla ayakta kalirsam yandim walla...
canım olmaz mı büyyolar benim de oluyordu krem aldım mustela çok iyi geldi bebişlerin hayırlı olsun sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli eğil haklısınhihoyyyt
kızlar hepinize merhabalar
Ben siteye girmeyeli çok oldu.Umarm tüm anne ve bebekleri iyidir.güzel anneler siz de benim gibi bebek hareketlerinin tadını çıkartıyorsunuzdur.Bu arada benim bebişlerin cinsiyeti
belli oldu.bebişlerimin üçüde kız.ama hala çok net değil.Açıkçası pek de umrumuzda değil. yeterki sağlıklı olsunlar.
iyi aksamlar kizlar, mehlikacim bende seni merak ediyordum iyiki geldin, hatta bugun esime senin lafini ettim, esim ruyasinda dogum yaptigimi ve ikizlerimiz oldugunu gormus, ikiside 4 er kiloymus, nazan nasil tasidi, dogurdu bunlari diyormus:) bende senden bahsettim, ucuzleri var diye hatta ucude kiz demistim, daha once soylemismiydin kiz olduklarini yoksa bana Allahmi soyletti:1shok: , sen bizim en ozel hamislerimizden birisin fazla kaybolma ortaliktan merak ettirme kendinide ucuzlerimizidea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?