2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar yeni bi hafataya hepimize mutluluk getirsinnnn
babamızı gönderdik evimizi toplyıp elimizede sütümüzü aldık oğlum arkadaşlarını özlemiş veeee burdayızzz.kızlar dün akşam maşallah oğluşummm çok hareketliki nasıl hissediliyoo anlatamam dönüşlerini tepiğini filan nasıl hissediyorum anlatamam rabbim yaaaaaa ÇOOOOOOOOOK GÜZELLLLL Bİ DUYGUUU ANNESİ ONUN Bİ DOĞSUUN O MİNİK PARMAKLARINI ISIRICAK

günaydın kızlar:) arkadaşlar ben yarım yağlı süt almaya başladım. tadi diğerleri kadar güzel değil ama baktım kilo alma hızım artıyo, azaltıcam bazı şeyleri((

geçen pelin körmükçü vardı bi programda 32. haftasındaymış ve 20 kg almış:S
nasıl olurr??

cokmu azmi 20 kilo ne acidan sasirdin guzelim?
bence cok 32. haftada 20 kilo.
benim bu hafta 5 bitiyor. 5 kilo aldim. ama tabi ben kilolu basladim.

bende kaçıncı haftamdayım +5 kiloyla gidiyorum..
aynen kilolu başlamıştım..
sanırım doğru bir söylem şu;kilolu insanlar fazla kilo almaz sözü..

zayif biri icinde 20 kilo fazla be gulum bence.
15 le bitiriyor genelde insanlar.
gerci belli olmuyor 20 kilo aldim diyor, baksan sadece gobektir allah bilir.

elifcim bu sitede songül abla var..
görsen 30 kilo almış hamileliğinde..ve şu an tığ gibi..
yani fazla kilo alcam diye yemek istediklerindende kısmak yanlış bence..

elifcim bu sitede songül abla var..
görsen 30 kilo almış hamileliğinde..ve şu an tığ gibi..
yani fazla kilo alcam diye yemek istediklerindende kısmak yanlış bence..

yok Gülşahcım yanlis anlasildim yaa.
yemekten kısalim dedigim yok benim.
ama hani 20 kilo bana fazla geldi.
bide bunye meselesi bu. kimi insan yemez bisey ama alir yani.
kimsenin birine bisi demeye hakkı yok tabiki.
bende cok canım istedigi seyleri yiyorum yine.
mesela dun canım bisey istedi markette gordum gittim aldim ve yedim.
ama sonra biraz yurudum ne biliyim aksam pilav vardi onu yemedim.

anladım bitanem..
her bünye her yeme farklı işte..
bende dikkat etmiyoruma slında ama daha bilinçli besleniyorum sanıyorum..
önceden kahvaltıda puaça bilmem ne yemek çok hoşuma giderdi..şimdi yemiyorum..
dışarda çok sık yemek yerdik..yemiyorum..
ama ekmeğimden kısmıyorum..günde hemen hemen yarım ekmek yiyorum..

canım 20 kilo oldukça çok geldi bana 32. haftada. ben de 9 kg aldım. orta halliydim. hiç çok kilolu olmadım, sınavlar zamanı ise 52 kg olmuşumdur en düşük. kendimi bildim bileli 54-57 arasında dolaşırım. sülale tüm hamilelikte ortalama 18-22 kg alıyo. ben de bu sınırda kalırım sanırım ama dediğiniz gibi kaporta da gider((

gunaydın herkese temızlıklerımı bıtırdım meyve molası verdım kendımekaydirigubbakcemile3 yıne kılo konusu baslamıs benım hamılelıklerım de cok kılo alıyorum ben 10 kılo aldım şimdiye kadar ılk hamılleıgımde 23 kılo almıstım ama dogumdan sonra hemen vermıstım eski kıloma dönmustum 6 ay sonra bakalım bunda verebılecekmiyim :icecream:

kızlarcım günayyydıın...
nasılsınız .nasıl geçtı hafta sonu...
biz koçişlee mudanyaya gittik oradaki evimizde kaldık muhteşem bi gece ve koca iki günümüz vardı neler yapttık neler sahilde yüzrük temiz hava ve spor.ama moralimi bozan acayip bişi oldu ki sormayın.
hani şu konuşan kilo ölcen makineler varya benim koca zorla ona çıkardı kaç kiloymuşum diye ben koca göbüşümle ona çıktım bayağıda kalabalık bi yerdi.bi kere yandan profilimi görenlerin bana baktığını düşünüyodum ve oradaki herkezi dövecek kadar sinirlenmiştim neyse attık bozuk parayı bu sefer makineye gicık oldum hadı orada kilomu kocaman yazıyla gösteriyosun şerefsiz makina ne bağıra bağıra söylüyosun sinir oldum kızım kıpkırmızı tabiki indim aşağıya.koçiş başladı bana yaklaştın demeye başladı gülmeye daha da sinir oldum ama intikamım fena oldu ama :)
makina gece bi hafif yumruk yedi koçiş te yemeğe götürdü ama cezası hala bitmedi.

dün bizde kocişle dansa kalktık düğünde onda göbiş bende göbiş esma zor oluyo böle diyo seninki içine çekilebilir sen çek bakam göbeğini içine dedim :))) bu arada kociş benle yarısıyo göbek konusunda soran olursada esma kendini yalnız hissetmesin kilo aldım diye diyo bana destek için kilo alıyomuş garibim

ya boddim bende göbüş konusunda dertlıyım ya koçişle birbirimise sarılamıyoz Şeniz valla.tak diye araya giriyoo göbüş.:CüvCüv: kociş şimdiden kıskanmaya mı başladın kız dedi. sanki duydu prensesim tekme ustüne tekme tmm bırakıyom ananı al senin olsun dedi.koptum gülmekten:roflol:

ya bende takar oldum şu kilolara ...... ya birde etraftan gelen sözler çok etkiliyo bizleri ...şimdi böyleyse sen kesin şu kiloyla tamamlarsın....falan filan..birde tartıya her çıktığımda fazla gösteriyor yaa ....birde asıl kiloyu bundan sonra alıcakmışız....birde birde ....Allah sağlık versinde veririz kiloları doğumdan sonra....(böyle avutayım kendimi)

al bizimkinden de o kadar..
resmen benimle yarışıyor adam göbek konusunda..kaydirigubbakcemile2

bana düğünde biri kaç aylık diye sordular 6 dedim aaaa daha çok gösteriyo dedi
sonra dün yengem esma çok kilo almışın dedi geçen sefer bu kadar değildi dedi halbuki ilk defa 3 haftadır kilo almadım ben ya sinir oldum şişiyorum tamam elim yüzüm şiş altını sevmem kayınvaliemde düğüne giderken ne olur bileziklerini tak diyo istemiyorum dedim zorladı bileziklerimi takamadım kızlar o derece şişim yani(((

ben basenlerden almışım kalçadan bide kiloyu..
diz kapaklarım ağrıyor benimde..eşim kilodan diye dalga geçiyor..
bide nefes almakta zorlanıyorum inanın..hemen tıkanıyorum.

kız çocuklarında basenlar alıyomuş zaten, son aylarda dizler tamamen iptal oluyomuş bir de. ben çok korkuyorum valla, benim belim zaten çok hassas hep doktorluk olmuşumdur ağrılardan. gebelikte de belimden sırtıma doğru yanıcı bir ağrı oluyo dayanılmaz bişey.bir de kuyruk sokumum acayip ağrıyo. okuduklarıma göre kemiklerimiz gebelik için yeniden düzenleniyomuş. çatımız genişledikçe ağrı yapar yürüme şeklimizin değişmesine neden olurmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…