2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok komik oldum kızlar bi de yakıştı bana hamilelik mini mini elbiseler giyiyom saçlarımı iki kulak topuz yapıyom tüllü lastiklerle şeker kız candy diyor ofistekilerhihoyyytkaydirigubbakcemile3 çirkinleşmek istemiyorum şuh ve çekici olamıyorum bari sewimli olayım alışkın değilim ben arka plandaki kadın olmaya:teytey:
elim ayağım şişyor bir de göbüş çok şişti kilo bakacaz bugün aylık kontrolümüz var:1hug:

ya bende kendimi saldım çayıra mevlam kayıra saçımı toplayıp zor çıkıyorum evden uyanmak ölüm geliyo uyansamda yatakdan kalkma istemiyorum 6:20de ayakdayız oğlumla

gunaydin kizlarrr, bugun yine sikayetciyiz halimizden, benim kaburgalarim batiyor oturdugumda oturamiyorum fazla hemen yan yatiyorum koltuga, gecen misafirlige gittik oturamadim yahu dedim biz kalkalim artik ben yoruldum:))herbiryerim agriyo batiyo vallahi daha 3 ayimiz var Allah yardimcimiz olsun kizlar

kızlar biraz araştırma yaptımda bizim kadınlarımız genelde ilk aylarda kilo alır son aylarda korurlarmış..tabi drlar kulağımızı çekince mecbur kalacağız....
bende kilo almamak için çok uğraş veriyorum...ben yarım yağlı sütten yağsız süte geçiş yaptım...tadı su gibi hiç süt tadını alamıyorum ama kalsiyumu daha fazlaymış....
annem bana hamileyken 20 kilo almış hepsini vermiş..ama annem 1.63 boya 43 kiloyla hamile kalmış-tatlicadiarzu-...zayıfların aldığı bellide olmuyor..ben geçen gün izledim pelin körmükçüyü sadece göbeği çıkmıştı....
ben 1.74 e 61 ile hamile kaldım..61-62 arasındaydım işte...şimdi 70 e yol aldım ama belli değil kilo aldığın diyorlar...boydan kurtarıyorum herhalde...kalçam çok genişledibenneyaptımki...aaaaa bu arada kızlar biz kurbanda memlketete gidecektik dr a...bizimki bugün dayanamadı gidelimde gidelim ne oldu anlamadım..çarşambaya randevu alacağız..ayy bebişimi göreceğim..yavrum benim çok özledim iyidir inşallah....şimdide tepiyor zaten..arkadaşlarına çok selam söylüyor

ben hamileliğimin başından beri light süt içiyorum ama yinede alıyoruz arkadaşlar kendimizi ne kadar sıkarsak sıkalım bide hamiş kaldığımdan beri bağırsaklarım çok iyi çalışıyo normalde 1 kez çıkarken tualete hamile kaldığımdan beri 2-3 e çıktı çalışıyoda ama alıyorum ne yapayım oğlum sağlıklı olsunda önemli değil

simdi almiycazda kiloyu ne zaman alicaz bosverin gitsin, bana kilo almissin dediklerinde ben seviniyorum vallahi almamissin dediklerinde sanki hakaret ediyolar gibi geliyo:roflol:

arkadaşlar bişi sorcam canım pişi çekti. nasıl yapılır detaylı tarif verebilecek var mı? teyzem bişiler dedi tel. de ama ben ölçüsüz yapamam. hamur işinde de hiç başarılı değilim.

zakkumcum en rahatı gidip ekmek hamuru almak..
git ekmek hamuru al 2 tane..
zeytinyağıyla elini islatıp parçalar halinde kapar sonrada avucunun içersinde köfte genişletir gibi genişlet hamuru.
sonrada kızart..

nazancım topici cinselliğe taşımışlar..
mart annelerinden çıktı konu..
hadi sizde yazın valla iyi geyik oluyoır..

çıkıyım ben fırına gidiyim o zaman, bu arada o konuyu neden genel bi yere götürdüler. orda yazdıklarımız bizim namahremimiz ayoll...

selam kızlar bende 2 gündür siteye giremedim deli oldum klava: ama nihayet size kavuştum bende yeni topiğe bi bakayım

kızlar acil yardım karnım ağrıyo sağ ve sol tarafı gözümden yaş akıyo okar kotuyum dr aradım hast gel dedi gitmek istemiyorum alttan muayene ediyolar ve çok canım yanıyor.hast gitmeden nasıl geçirebilirim bu ağrıyı?

Doktorum bana ağrının yanında karında sertleşmede olursa beklemeden doktora gel demişti.Ben ce ihmale gelmez.Korkacak birşey yok.Sen istemezsen alltan muayene etmiyorlar.

selam kizlar..
cumadan bu yana yoktum.. ne cok yazmissiniz yine..
dogumdan kilolara.. rahat olun.. tadini cikarin

selam guzel meleklerin guzel anneleri,

umarim bu haftamız cok guzel eglenceli hep gulerek gecer.

benim haftasonum bir hayli yaman gecti.gecen hafta kırıklık vardı ustumde, gecti diye cumartesi attik kendimizi sokaga, sonra gece soylemesi ayip ishal ve istifrag yuzunden hastanelik oldum, serum taktilar.hastanede nobetci kadın dogumcu vardı, firsattan istifade bebege de baktik, iyiydi cok sukur

artık hastanede bana ne verdilerse 4 saat uyudum cin gibi uyandim, esimin ailesi ve benim annemler davetliydi sabah kahvaltisina rahat rahat hazirladim.bu organizasyonun sebebi de oglumuzun odasini alacak olmamizdi.ben tabi sıkıntıdan 2 ay once dolasip heryeri secmistim.iyi ki de yapmisim %25 zam yapmislar, boyalara zam geldi diye ama bize eski fiyattan verdi.

Allah yuzumuzu kara cıkartmasın, biraz erken davrandık, aralık sonunda getireceklermis mobilyayı, ALLAH bebeklerimizi vaktinde saglılkla kucagımıza almayi nasip etsin.

hepinize opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…