selam guzel meleklerin guzel anneleri,
umarim bu haftamız cok guzel eglenceli hep gulerek gecer.
benim haftasonum bir hayli yaman gecti.gecen hafta kırıklık vardı ustumde, gecti diye cumartesi attik kendimizi sokaga, sonra gece soylemesi ayip ishal ve istifrag yuzunden hastanelik oldum, serum taktilar.hastanede nobetci kadın dogumcu vardı, firsattan istifade bebege de baktik, iyiydi cok sukur
artık hastanede bana ne verdilerse 4 saat uyudum cin gibi uyandim, esimin ailesi ve benim annemler davetliydi sabah kahvaltisina rahat rahat hazirladim.bu organizasyonun sebebi de oglumuzun odasini alacak olmamizdi.ben tabi sıkıntıdan 2 ay once dolasip heryeri secmistim.iyi ki de yapmisim %25 zam yapmislar, boyalara zam geldi diye ama bize eski fiyattan verdi.
Allah yuzumuzu kara cıkartmasın, biraz erken davrandık, aralık sonunda getireceklermis mobilyayı, ALLAH bebeklerimizi vaktinde saglılkla kucagımıza almayi nasip etsin.
hepinize opucukler