2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhab kızlar nasılsınız keyifler nası
bende kötü
kocişle trtıştım sabah çok anlayışsız ya
sanki
hamile ollan o durmada uğrasıoyr benimle

nasıl oldun?bir değişiklik var mı ağrında

laviniacım geçmiş olsun canım..
ama şu zamanlarda alttan baktırmasana.
açılma varmı rahimağzında diye ultrasonlada bakabilirler..
bide söylemesi ayıp osur bakalım.belki geçer..

jnm çok yanıyooo kızlar ne iii gelir hast istemiyorum tırsıyom ayol

canim o kadar asiri bir agrin varsa git doktora, neden agridigini burdan bilmek zor, gaz sancisi olabilir, baska turlu agri bizdede var , karin genisledigi icin, veya yoruldugumuzda felan ama gozunden yas getirecek kadar degil, sen git madem doktora

lavinyacim.. sen yinede dinle doktorunu canim..
alttan muayene olmak istemiyorum dersin, zorla oturtcak degiller ya..

hey neden kimse cevap vermiyor aloooo zaten ağlıyom sbahatan beriş
küserim bak

( çok üzüldüm ya 2 saatte herkes kötüleşmiş. lavinia umarım kötü bişey değildir ki sanmıyorum. kızlar kimse de alttan baktırmasın, tehlikeli valla.

che, sen de eşini takma kafana, sen doğumdan sonra ona çektireceklerini düşünüp rahatla. canın sıkılırsa bebeği ver eline "uyut" de. onun yorgunluğunu gördükçe yavaş yavaş içindeki nefret şefkate dönecek göreceksin:))))))

canim erkek milleti iste.. takma kafana.. aglamada.. bebegini düsün sen.. :teselli:
ne olduki

ne oldu hayırdır cnm neden aglıyosun kıyamm üzme kendını bebısı düsün ama annesı

ya hiçç bi sebep yok sanki
hamile olan o havadan nem kapıyor deli ya
ben naz yapacağıma adam bana naz yapıyor tek suçum beraber kahvaltı yapmamak başka bi su.çum yok sen hamile kaldın dilin uzadı diyor ay çok kırdı beni yaa oysaki hiç öyle değilim inanın siznkafanızı şişirdiğimin belkide 10 da birini demiypoorum ona kendi alemmimde geçiriyorum hamileliğimi

denizciğim senin kocanda bazı konularda benimki gibi yontulmamış canım
ne yapacağız onları duymayacağız yada anlatabiliyorsak anlatacağız ama ben pek beceremiyorum kafa kalın olunca anlamıyolar :roflol:
sana bi örnek:ben grip oldum kanepede içim geçmiş halsizlikden suç oldu kendi girip oldu gözünü açamadı paşa hazretleri tık yokyontulmamış gruba giriyolar hayatım takma kafana

denizcim en anlayışlı eşler bile bazen böyle sözler söyleyip bizleri üzebiliyorlar sanki hamile de olsak o anları geldimi sözlerini esirgemiyorlar

sehnazcim.. iyiyim canim.. sagol sen.. yapmissin cizelgeni.. hayirli olsun :1hug:

cerzcıgım ypamadım hala bu zaten önceden olan cızelgem cnm ... sen yapıcaktınya aksılık ıkıde bır pc takılıyo net düsüyo sınır oldum kızcagızada ayıp oldu dıyorum üzüldüm vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…