kızlar acil yardım karnım ağrıyo sağ ve sol tarafı gözümden yaş akıyo okar kotuyum dr aradım hast gel dedi gitmek istemiyorum alttan muayene ediyolar ve çok canım yanıyor.hast gitmeden nasıl geçirebilirim bu ağrıyı?
jnm çok yanıyooo kızlar ne iii gelir hast istemiyorumtırsıyom ayol
hey neden kimse cevap vermiyor aloooo zaten ağlıyom sbahatan beriş
küserim bak
hey neden kimse cevap vermiyor aloooo zaten ağlıyom sbahatan beriş
küserim bak
canim erkek milleti iste.. takma kafana.. aglamada.. bebegini düsün sen.. :teselli:
ne olduki
ne oldu hayırdır cnm neden aglıyosun kıyamm üzme kendını bebısı düsün ama annesı
( çok üzüldüm ya 2 saatte herkes kötüleşmiş. lavinia umarım kötü bişey değildir ki sanmıyorum. kızlar kimse de alttan baktırmasın, tehlikeli valla.
che, sen de eşini takma kafana, sen doğumdan sonra ona çektireceklerini düşünüp rahatla. canın sıkılırsa bebeği ver eline "uyut" de. onun yorgunluğunu gördükçe yavaş yavaş içindeki nefret şefkate dönecek göreceksin:))))))
kızlar kimse de alttan baktırmasın, tehlikeli valla.
ya hiçç bi sebep yok sanki
hamile olan o havadan nem kapıyor deli ya
ben naz yapacağıma adam bana naz yapıyor tek suçum beraber kahvaltı yapmamak başka bi su.çum yok sen hamile kaldın dilin uzadı diyor ay çok kırdı beni yaa oysaki hiç öyle değilim inanın siznkafanızı şişirdiğimin belkide 10 da birini demiypoorum ona kendi alemmimde geçiriyorum hamileliğimi
niye ya? ne zarari oluyormus? gerci oyle bi durumum yokta merak ettim.
sehnazcim.. iyiyim canim.. sagol sen.. yapmissin cizelgeni.. hayirli olsun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?