cerzcıgım ypamadım hala bu zaten önceden olan cızelgem cnm ... sen yapıcaktınya aksılık ıkıde bır pc takılıyo net düsüyo sınır oldum kızcagızada ayıp oldu dıyorum üzüldüm vallaa
( çok üzüldüm ya 2 saatte herkes kötüleşmiş. lavinia umarım kötü bişey değildir ki sanmıyorum. kızlar kimse de alttan baktırmasın, tehlikeli valla.
che, sen de eşini takma kafana, sen doğumdan sonra ona çektireceklerini düşünüp rahatla. canın sıkılırsa bebeği ver eline "uyut" de. onun yorgunluğunu gördükçe yavaş yavaş içindeki nefret şefkate dönecek göreceksin:))))))
yaaaa gercekten altdan baktırmak tehlıkelımı korktum sımcık valla benım doktor her gıttım de altdan bakıyo ılk randevudan berı hatta gecen salı gıttımdede baktı bende neden hep böyle bakıyosunuz dedım düsük tehlıkesı varmı dıye dedı ve bu son randevumda ve ondan öncekınde karnımdan baktı dıger hepsı altdan dı yanı
yok canim ne ayip olca sende..
son adet tarihini ver yapim sanada :CüvCüv:
yaaaa gercekten altdan baktırmak tehlıkelımı korktum sımcık valla benım doktor her gıttım de altdan bakıyo ılk randevudan berı hatta gecen salı gıttımdede baktı bende neden hep böyle bakıyosunuz dedım düsük tehlıkesı varmı dıye dedı ve bu son randevumda ve ondan öncekınde karnımdan baktı dıger hepsı altdan dı yanı
saol cnm benım valla cok mutlu oldum.....yerimseniben son adet tarıhım 8 hazıran cnm
canim benimki ilk 3 ay alttan bakti..
ılk 3 aydan sonra hıc baklamdımı cnm ne dıye benım doktor her gıttımde altdan bakıyo off zararlımı gercekten eger öyle ıse bı sanrakı randevumda dıım altdan bakmayın daha dıye zaten kanda gelmıstı bıras ve karnım cok agrımıstı normal azcık kan gelır demıstı bende önmsemedım sonucda doktor dedım ama sımcık ıcıme kurt düstü ya
ne yazsin peki üstünde??
bebegım senı sabırsızlıkla beklıyoruz yazzsın cnm
kızlar ben geldimmmm. ve biraz daha iiiyimölüyorum sandım gözlerimden yaşlar aktı acıdan buroda birz uzndım dr gitmek istemediğimi süledim gaz sıkışması olabilir dedi ama ben suçumu biliyorum pantolonum sıktı buradaki bi mağazadan lastikli bi eşofman aldı eşim dr aradık düzenli nefes alıp ver ve yürüş yap dedi ben hemen üstümü çıkardım dışarda bıraz yürüdüm koçişle brz rahatladım ve buroya döndum ama zaman zaman yine ağrıyo akşama ağrılarım devam ederse mecbur gitcez.
gitmek istemiyorum ama inş bi da o kadar şiddetli acımaz kasıldı resmen çatlıcak sandım şu anda çok gergin karnım nasıl bi lastığı sonuna kadar çekersini ole gerildi.bırı karnıma dokunsa allah korusun sanki çatlıcak. allah yardım etsın herkeze teşk.çok az ağrım devam ediyo ama dediğim gibi şiddetlenirse mecbur gitcez...
Düşüğe sebep oluyor diyolar ama bende sebebini anlamıyorum.Rahim ağzı kapalı zaten onun ne zararı oluyor bilmiyorum canım.
ben gitmek istemiyorum çünkü bi kere kasıklarım ağrımıştı açılma varmı diye baktılar çok az benden de kan aktı bayılacaktım ve jnm çok yanmıştı o yüzden doğuma kadar bidaha asla attan baktırmak istemiyorum.korkuyorum yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?