2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim ne ayip olca sende..
son adet tarihini ver yapim sanada
:CüvCüv:

yaaaa gercekten altdan baktırmak tehlıkelımı korktum sımcık valla benım doktor her gıttım de altdan bakıyo ılk randevudan berı hatta gecen salı gıttımdede baktı bende neden hep böyle bakıyosunuz dedım düsük tehlıkesı varmı dıye dedı ve bu son randevumda ve ondan öncekınde karnımdan baktı dıger hepsı altdan dı yanı

canim benimki ilk 3 ay alttan bakti..

allah allah düşük tehlikesi olup olmadığı normal karından da anlaşılıyo neden alttan bakıyor sürekli anlamadım canım

canim benimki ilk 3 ay alttan bakti..

ılk 3 aydan sonra hıc baklamdımı cnm ne dıye benım doktor her gıttımde altdan bakıyo off zararlımı gercekten eger öyle ıse bı sanrakı randevumda dıım altdan bakmayın daha dıye zaten kanda gelmıstı bıras ve karnım cok agrımıstı normal azcık kan gelır demıstı bende önmsemedım sonucda doktor dedım ama sımcık ıcıme kurt düstü ya

3 aydan sonra göbegimden bakmaya basladi canim..
ama benim doktorumda demisti alttan muayene oldukdan sonra az kan gelebilir korkulcak bisey degil diye..
sor bidakine karnimdan bakamazmisinzi diye..
bisey olmaz merak etme sen

kızlar ben geldimmmm. ve biraz daha iiiyimölüyorum sandım gözlerimden yaşlar aktı acıdan buroda birz uzndım dr gitmek istemediğimi süledim gaz sıkışması olabilir dedi ama ben suçumu biliyorum pantolonum sıktı buradaki bi mağazadan lastikli bi eşofman aldı eşim dr aradık düzenli nefes alıp ver ve yürüş yap dedi ben hemen üstümü çıkardım dışarda bıraz yürüdüm koçişle brz rahatladım ve buroya döndum ama zaman zaman yine ağrıyo akşama ağrılarım devam ederse mecbur gitcez.

gitmek istemiyorum ama inş bi da o kadar şiddetli acımaz kasıldı resmen çatlıcak sandım şu anda çok gergin karnım nasıl bi lastığı sonuna kadar çekersini ole gerildi.bırı karnıma dokunsa allah korusun sanki çatlıcak. allah yardım etsın herkeze teşk.çok az ağrım devam ediyo ama dediğim gibi şiddetlenirse mecbur gitcez...

ben gitmek istemiyorum çünkü bi kere kasıklarım ağrımıştı açılma varmı diye baktılar çok az benden de kan aktı bayılacaktım ve jnm çok yanmıştı o yüzden doğuma kadar bidaha asla attan baktırmak istemiyorum.korkuyorum yaaaaaaaaaa

ay cnm cok üzüldüm ıns kötü bıseyın yoktur...

Selam kızlar,....

Ben dün akşamdan beri giremiyorum. Nedir durumlar? Ne var ne yok? Biri bana özetleyebilir mi? Gündem nedir? İşler biraz yoğun, biraz da yorgunluk var.. Akşam Issız Adama gideyim de üzerimde ki kötü havayı stresi biraz atayımhihoyyyt

canım çok üzüldüm sana.ama kızdım da.bence ne olursa olsun ağrın o kadar çoksa dr a gitmelisin.onlar dr bilir işini.neyse hafifledi diyorsun.inşallah tamamen geçer canım.geçmiş olsun

lavinia canım geçmiş olsun.....şu gazlar patlatacak bizi bir gün....mümkün olduğu kadar dikkat edin..üşütmeyin ...canım artık hamile kıyafetlerine terfi et bence o kadar rahatki....

lavinia cım geçmiş olsun ama ihmal etme sakınnn

mehlikacım seninde üçüzlerine maşallah hepsi kızmış çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın hepsini işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…