2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EXİSTHUNTER, saol canım.İnşallah hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yaparız.Zaman ilerledikçe ben çok sabırsız olmaya başladım.Sanırım herkes benim gibi düşünüyor.:CüvCüv:

evet arkadaslar yaa, benim oglumun daha pek dogru durust esyasini almadik bile.
sadece hediye gelenler var.
onlari bile acip acip cekmeceden cikarip bakip opup kokluyorum ya.
allah saglikla geldiklerini gostersin. simdi boyle. ete kemige burunup elime verdiklerinde bu cocugu sevmeye ben nasil doyarim allah acisini gostermesin hicbirinin :Saruboceq:

selam güzel anneler. nasılsınz? biz iyiyiz bi arkadaşım doğum yaptı kızı olmuştu görmeye gittim melek gibiydi yaaa darısı başımıza.
laviniacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
mehlikacım üçüzlerimizin anası senin ve prenseslerinin iyi olduğuna sevindim.
denizim canım erkekler öyle işte anlayışsızlar. benimkide ben ağlayınca bağırırıp durur ne ağlıyon ya diye. netcen duyma geçsin gitsin.
şimi diğer topiği okuycam çok geyik birşeye benziyor bakayım bi. kendinize iyi bakın.

aynen cnm bızde pek bısı almadık odasını yenı sıparısını verdık cınsıyetının bellı oolmasını bekledık.... benımde annm bır sürü seyler örmüstü almıstı bende senın gıbı arada cıkarıp sevıp oksuyorum onları

Lazanya acmis oldugu yeni bir konu ile bütün siteyi tahliye etti masallah:roflol::roflol::roflol: artik birbirinizi bulacaginiz yer +18 cinsellik kösesidir haberiniz ola:roflol::roflol::roflol:

lavinia gecmis olsun canim benim...yediklerinden de yapar dikkat et...ben de cektim o sanciyi iyi bilirim...Allah sifa versin..

Son düzenleme:
kızlar ağrım bittiiiiiiii ohhh ya çok az var ama ben ona razıyım artık çok mutluyum...ağrısız hayat ohhh ne rahat.hepiniz sağolun

Ben geldim arkadaşlar sağ-salim. Yolculuk iyiydi bi yramazlık yok. Sadece kayınvalidemin evde alaturka tuvalet var ona oturmakta zorlandığımı farkettim. Yani ağırlaştık artık kabul etmek lazım..
Umarım sizlerde iyisinizdir. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere. İyi geceler kızlar.

aaa kızlar ne çok yazmışsınız yine.oku oku bitiremedim.alttan muayne hakkında konuşmuşsunuz.ben bu en son hastaneye yattığımda alttan bakıldı hem elle hemde ultrasonlar.bakılmak zorundaydı.rahim yırtığı yada yara varmı diye.ama elle muayne acıtmıyormuş onu anladım.yani doğum anında elle bakılınca acımayacak.rabbim yardımcımız olsun.kendinizi kasmayın yeter.
laviniacım geçmiş olsun.dikkat et güzelim.banada oluyor bazen hemen uzanıyorum.

hoşgeldin buketcim.iyi geçti umarım kıza tatilin.bende hala alaturka tuvalete oturuyorum.alafrangayı sevmiyorum.ama tırmıyorda değilim az daha göbek büyüyünce bende diğerine otururum.evde ikiside var eşim annem bebeği düşüreceksin diye çok kızıyorlar.ben hep inatım bu konularda.

iii akşamlar kızlar sonbahar var onu seyrediyorum reklamlara girdi bende pc ye :) haberler nasıl?ii misinz?

arkadaşlar yarın 10.15 te doktora gidicem kontrol için. sormamı istediğiniz bişi var mı? aklınıza takılan sorulardan:) soru hazırlıyorum da

mart ayının şirinmi şirin tatlımı tatlı hamişlerine oğluşumla kocaman bi günaydınnnnn
bugün 6da randevumuz var kızlar kontrolll tam 4 hfta oldu oğluşumu görmeyeli çok özledim iyi haberle geliriz inşallah dua nızı sirgemeyin olurmu ANNİŞLER

günaydın umudum inş güzel haberlerle dönersin oğluşuna selam söyle bizden :) ya dün çok korkunç bir rüya gördüm rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler bi uyandım bebek hareket etsin diye bekledim sabah 6 ya doğru uyudum çok kötü bir geceydi ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…