2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Boddim çekçez anacım biz çekmeye gelmişiz inş kucağımıza alınca unuturuz.
Ben zor unuturum bu günleriii.

selam kızlar bakıyorumda haftalar gectıkce şikayetler artmaya baslamıs kaydirigubbakcemile3 benim uyku sorunumla mide sorunum var sizlerdede oluyordur kesin midem de bı yanma oluyor bogazıma kadar gecmıoda çok rahatsız edıyor bıkac gundur su ıcsemde meyve yesemde hıc faydası olmuyor salatalık bıraz serınletıyor sankı bogazımı içim dışım salatalık oldu sırnaşık şey

oy oy .. gececek esma.. su bacaksizlari kucagimiza bi alalim hayirlisiyla..:asigim:
unutucaz herseyi
:1hug:

selam kızlar,
hastalanmayın yaaa. kramp iş zor gerçekten esmacım geçmiş olsun.
ya kızlar ben bişey sorcam benim başım dönüyor midem bulanıyor ne dersiniz hamile olabilir miyim?kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,
hastalanmayın yaaa. kramp iş zor gerçekten esmacım geçmiş olsun.
ya kızlar ben bişey sorcam benim başım dönüyor midem bulanıyor ne dersiniz hamile olabilir miyim?kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yinemi.. hiziniza hayran kaldim.. masallah

Son düzenleme:
kızlar ben hala mandalina yiyorum her akşam 1 kilo halaaaa bi anormallik olmasın...ya

Haydaaaaaaaaaaaaa kısa kes aydın havası olsun diye boşuna dememişler.
Yine gök gürlüyo hava fena sıkıştı her an salabilir.

ben geldim canlarım..
görüştük şirket sahibiyle.dediği şey eleman çıkartmışlar krizden sebep şimdi deneyimli bir elemana ihtiyaçları varmış.tekrar dön yasal süren başlayana kadar dediler.
ben bu halimle dönemem dedim..
o zaman deneyimli başka bir bayan var.senin ssk nı durduralım onu başlatalım doğumdan sonrada gel deidler.
bu şartlarda geri dönmeyi düşünmem dedim.ayrıca 2 aylık bebeği bırakıp dönmek de istemiyorum dedim.
eylül-ekim ve kasım itibariyle ssk mı yatırmışlar.herhangi bir kağıt imzalamadım.gönderecekler çıkışımı..
hayırlısı olsun bakalım canlarım..
melekcim ssk mı geç başlatmışlardı 01/01/2008 itibariyle ssk m başladı.kasım sonuna kadar ödeniyor.
ne gibi haklarım var sorarmısın.
ben içerde 7 günlük izin paramı birde 3 aylık vergi iade bildirim paramı istedim.başka bir ücret isteyecekmiyim bir öğrenirmisin canım.imza atmadan..
kablolarla ilgili net bağlantısının olmamasıda.
cumaya kadar sanırım gelirler arıza bildirdik.çok sıkıcı net olmadan anlatamam size.bende sizi özlüyorum..
enelcim canım sen öyle yazdığıma bakma.ben araç satıştayım:)
hepinizi öperim.

dur jnm sakın ol.BENİM KOÇİŞ MALİ MÜŞAVİR AKŞAM EVE GİDİNCE GÖRÜŞÜRÜM HAKLARINI SANA SÜLERİZ.JNM BENİM TAKMA.

VE SAKIN HİÇ BİR YERİ İMZALAMA ALACAKLARIN TABİKİ VARDIR AKŞAM DETAYLI KOÇİŞLE YAZARIZ.SEN MEMUR DİİL MİSİN YADA NERDE ÇALIŞIYOSUN KAMU MU ÖZEL Mİ..

canım ben araba firmasındayım araç satıştayım.ssk lı olarak çalışıyordum.
içerde 1200 gün kadar bir ssk m var ama burda 10,5 aylık ssklıyım.
çok iyi olur öğrenirsen canım.telefonuma mesajda atabilirsin vardı sanırım numaram.
yada özelden yazabilrsin yarın babama gene gelicem nasılsa.

SAKIN İSTİFA DİLEKÇESİ VERME SOÇTA ONLAR SENİ İŞTEN ÇIKARIYO VE MUTLAKA İŞÇİ ÇALIŞMA BELGESİ İSTE BİDE ONLAR SENİ İŞTEN ÇIKARDIĞI İÇİN İŞ KUR A BAŞVURU EVRAKLARI İSTE İŞSİZLİK PARASI ALIRSIN .İSAKIN İBRANAME VS Bİ ŞEY İMZALAMA
IHBAR TAZMİNATI HAKKIN VAR işçiyiişten çıkarırken
ÖDENİR VE 6 aya kadar 2 haftalık brüt ücret üzerinden
6 ay 1,5 yıl arası 4 haftalık
1,5 yıl - 3 yıl arası 6 haftalık
3 yıldan fazla çalışmışsa 8 haftalık
ÜCRET ÖDENİR.

Emzirme ödeneğinden yararlanmak için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün kısa vadeli sigorta kolları primi bildirilmiş olma şartı aranacak. Genel sağlık sigortası primi dahil, prim ve prime ilişkin her türlü borcunu ödemeyen Bağ-Kur’lu, emzirme ödeneğinden yararlanamayacak.

İş görememezliğe neden olan rahatsızlık ve hastalık nedeniyle sigortalılığı sona erenler, işten ayrıldığı tarihten itibaren 300 gün içinde çocukları doğarsa, analık sigortası haklarından yararlanacak. Doğum tarihinden önceki 15 ay içinde en az 120 gün prim ödeyen bu kişilere, emzirme ödeneği verilecek.

kızlar mideme yenik düştüm çok kötüyüm izin aldım gidiyorum ben yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…