artıkk acımıyo ki acımıyo ki senağlama senağlama senağlama senağlama
bunlar daha iyi günlerimizmis gibi geliyor bana canim..
aricaz biz bu günleri..
son 2 ay.. hatta son ay anamiz aglicak .. bu daha ne kaydirigubbakcemile
evet kızlar bunlar bana denen laflar esma uyguluyormusun diyorsanız hamurdan uzak durmaya çalışıyorum ama tuzsuz asla yemek yiyemem şişersem şişeyim anasını sattiimmm:)))) diyorum tuzlu yiyorum suyumuda içiyorum ne yapayım daha şimdi bide başıma mide krampları çıktı zaten sağ kalçam çok ağrı adımımı zor atıyorum ne yapcam ben yaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:selam kızlar,
hastalanmayın yaaa. kramp iş zor gerçekten esmacım geçmiş olsun.
ya kızlar ben bişey sorcam benim başım dönüyor midem bulanıyor ne dersiniz hamile olabilir miyim?kaydirigubbakcemile3
ben uyuycam güzel annişler hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnn
ben geldim canlarım..
görüştük şirket sahibiyle.dediği şey eleman çıkartmışlar krizden sebep şimdi deneyimli bir elemana ihtiyaçları varmış.tekrar dön yasal süren başlayana kadar dediler.
ben bu halimle dönemem dedim..
o zaman deneyimli başka bir bayan var.senin ssk nı durduralım onu başlatalım doğumdan sonrada gel deidler.
bu şartlarda geri dönmeyi düşünmem dedim.ayrıca 2 aylık bebeği bırakıp dönmek de istemiyorum dedim.
eylül-ekim ve kasım itibariyle ssk mı yatırmışlar.herhangi bir kağıt imzalamadım.gönderecekler çıkışımı..
hayırlısı olsun bakalım canlarım..
melekcim ssk mı geç başlatmışlardı 01/01/2008 itibariyle ssk m başladı.kasım sonuna kadar ödeniyor.
ne gibi haklarım var sorarmısın.
ben içerde 7 günlük izin paramı birde 3 aylık vergi iade bildirim paramı istedim.başka bir ücret isteyecekmiyim bir öğrenirmisin canım.imza atmadan..
kablolarla ilgili net bağlantısının olmamasıda.
cumaya kadar sanırım gelirler arıza bildirdik.çok sıkıcı net olmadan anlatamam size.bende sizi özlüyorum..
enelcim canım sen öyle yazdığıma bakma.ben araç satıştayım:)
hepinizi öperim.
kızlar mideme yenik düştüm çok kötüyüm izin aldım gidiyorum ben yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?