Geçmiş olsun canım. Kaç şiddetindeydi acaba. İyi yapmışsınız ama dışarı çıkıp telafi etmişiniz korkunuzu.kızlar çok hareketli bir gece geçirdik 9 gibi bir deprem olduküüt diye aynı anda eektrikler kesildi hafif bir panik üff çok kötüydü.sonrasında evden çıktık bara gittik vitaminsiz 2 tek attı ben de soda limon şimdi evdeyiz:))))kaydirigubbakcemile
Gözünaydın canım. Maaşallah kuzucuğuna. Doğsunda öpelim o güzel parmakları. Allah sorunsuz atlatsın canım.bu arada kızlar dün kontrolüm vardı çok şükür herşey normal oğluşum edepsiz bize popusunu döndü bamyasını yumurtalıklarını bol bol gösterdi.dudaklarını açıp kapatışı var ayyy allahım bi görseniz parmaklaı minik minik annesi kurban olsun yaradana.neyse suyumuz güzelmiş gelişimimiz maşallah haftasına göre fazla bile dedi güzel dedi herşeyine detaylı olarak inceledi doktorumuz beni çokk sevdiii beni kutladığını söyledi.omega 3 sordum içebilirsin dedi bende kullanıyorum dedi seven seas diye bi ilaç daha almadım.onun yanında extra elevit kan hapı ve magnezyuma devam dedi haftayada şeker yüklememiz var çok şükür allahıma şimdilik sorunumuz yook rabbim sonuna dek böyle olur inşallah hepimizin
Geçmiş olsun canım. O ağız tadını sorma bendede reflü oluyo,ne yesem tadı ağzımda kalıyo sanki. Bugün bulantımda oldu sabah. Acıktığım içinmi acaba.kızlar midem yine fena olmaya başladı yanıyo artık sabah kalkıyorumki ağzımın içi zehir gibi
bu arada yarın 2. doz aşımız var sabah aşımızı olup geleceğiz cumarteside kontrolümüz var inş. oğluşumu göreceğim ve şeker testimizi bide kan uyuşmazlığı testimizi yapacağız hakkımızda hayırlısı
Rüyan hayıra çıksın canım. Çok güzel duygular,annelik rüyalarımızla işleniyo bize şimdiden.Günaydın kızlar ya bişi dicem ben rüyamda kızımı gördüm.doğumunu gördüm.kendimi doğum yaparken oldu.çok kolay oldu rüyamda sarı siyahtı anemlere soruyorum bebiş nasıl diye saçları simsiyah gözleri koyuydu ama yeşile döndü diyolardı.beyaz tenlıydi.allahım hayırdır acaba çok heycanlandım.anlatamam size yenlız bıraz erken olmuştu.
kızlar ya 2 gündür site çok sessiz gülşah,deniz nerelerdesiniz
merhaba anneler..
umudum.. masallah pasamiza
lavinia ne güzel rüyanda görmüssün... bu kadarlik oldu bizim hanimefendi daha lutfedipte bi rüyama giremedi..
buket azmine hayran kaldim.. benim hic bi is yapasim yok.. ne kadar tembel oldum böyle ya..
ege-denizcim.. uyku hali benim bildigim demir eksikligindende olur?? bi arastir istersen..
lazanyacim sizede gecmis olsun balim
simdi gelelim bizee.. kizlar iki gündür kendimi biraz arkaya dogru yaslasam.. yada birazdan daha fazla böyle tam mideme giden hortumun orda biseyler belirginlesiyor.. gözlü görülür.. acaba diyorum kizimin kolu bacagi falanmi?? ne olabilirki??
canım bazen bende de oluyor yatınca ayaklarımı gerince bi çıkıntı oluşuyor geçen güne kadar hep yuvarlaktı geçen gün ince uzun sert bişeye dokundum içim çok tuhaf oldu
canım ya burdayım braz moralim bozuk bide bu oda soba yok üşüyorum
ama asl-ıl sebep canım çok sıkkın hayat çok tatsız gidiyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba herkese sakın grip olmayın felaket durumdayım((
evet buketciğim benimde midem bulanıyo durup duruken nerden çıktı anlamadım doğrusu kramplar giriyo ayrıca sabahdan beri ahhh oğlum ahhh içerde uslu dur bari
canım bazen bende de oluyor yatınca ayaklarımı gerince bi çıkıntı oluşuyor geçen güne kadar hep yuvarlaktı geçen gün ince uzun sert bişeye dokundum içim çok tuhaf oldu
denizcim galiba eşinle sorunun vardı onu çözemedin herhalde
ya kolu ya bacağıydı ama insanın içi çok tyhaf oluyor okşuyorum onu dün kızımı babası da hissetti tekmeliyordu daha önce babası koyduğunda duruyordu dün bak tekmeliyor dedim elinin koydu eşim kızım yine durdu sonra bi güçlü tepik etti babasına babası da şaşırdı tam avcumun ortasına denk geldi çak yapyor herhalde prenses dedi çok hoşuna gitti:CüvCüv:hihoyyyt
canım benim evet damar atması gibi oluyoır genelde ama bir damar o kadar güçlü atamaz herhalde diye ona yoruyoruz :) başını falan hareket ettiyse hissediyorum herhalde takla falan atıyor o zaman yoksa geri kalan hep damar atması şeklinde mesela bugün hep göbek deliğimin üst yannda atıyor
evet ya pek tadımız yok
aramız limoni biraz birazda maddi sorunlar insanın canı sıkılıyor işte
ay bide sebep olsa ona yanmayacam ortada hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?